HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes hírek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes hírek

#1181 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 15. 19:48

Idézet

Új Clash of the Titans trailer. Ütős.
akinek tetszik a zenéja annak mondom hogy: The Used - The Bird and The Worm (remix)
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#1182 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 19. 17:38

Shrek 4

#1183 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 19. 17:46

Idézet

jaj dejó én már aszt hittem sose lesz:)

#1184 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 19. 18:50

Iron Man 2 előzetes:
http://www.indavideo...ideo/Iron_Man_2
Várós.
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#1185 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 19. 19:09

Idézet

Iron Man 2 előzetes:
Várós.
Ez Qrva jó lesz.Kép
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#1186 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 19. 21:33

Idézet

Idézet

Iron Man 2 előzetes:
Várós.
Ez Qrva jó lesz.Kép
szarrá bünteti a világot. Kötelező.

#1187 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 21. 02:18

Alice in Wanderland új előzetes

#1188 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 21. 10:03

Idézet

Ebben csak az a baj hogy utálom a waltdisnie-t , pedig ez lehetett volna egy nagyon jó film , de így látatlanban mondom , hogy kicsittt sötétebbnek kellett volna lennie, hogy üssön.
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#1189 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 21. 16:21

Idézet

Idézet

Ebben csak az a baj hogy utálom a waltdisnie-t , pedig ez lehetett volna egy nagyon jó film , de így látatlanban mondom , hogy kicsittt sötétebbnek kellett volna lennie, hogy üssön.
pedig a jó öreg Tim Burton rendezi, nah majd meglátjuk, én bízom a filmben

Daybreakers
Vámpíros sci-fi, na ez jöhet :Đ

#1190 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 08:01

Nagy szeretettel küldöm ezt Jameséknek és a többi sí imádó gamernek:

#1191 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 12. 22. 08:08

Idézet

Nagy szeretettel küldöm ezt Jameséknek és a többi sí imádó gamernek:
Itt a trailere akinek nincs kuvikktájmja http://www.youtube.c...h?v=Dh06NgPWur4
Mondjuk a trailer alapján nekem laposnak tűnik.... a felvonók nem így működnek ám :Đ
Ez ilyen városi legendásdi. :-D Ennek csak annyi a lényege, hogy 3-an összezárva egy kis helyre meg még hideg is legyen. LEhetne ez egy hűtőben is :)
No de majd meglátjuk. egyelőre nekem gyengusznak tűnik.

Kép
Kép
Kép

#1192 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 08:17

Idézet

Idézet

Mondjuk a trailer alapján nekem laposnak tűnik.... a felvonók nem így működnek ám :Đ
Ez ilyen városi legendásdi. :-D Ennek csak annyi a lényege, hogy 3-an összezárva egy kis helyre meg még hideg is legyen. LEhetne ez egy hűtőben is :)
Biztos nem fogom megnézni. Nekem se tünik valami izgalmasnak. Nagyjából olyasmi film lehet, mint az Open Sea. Ha jól emlészem abban volt olyan, hogy két búvár egyedül maradt a nyílt tengeren és próbáltak túlélni.
De egyébként elvileg miért ne maradhatna fent valaki a felvonón? Tudom, rohadt kicsi rá az esély. Mondjuk életemben még egy felvonót se láttam.

#1193 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 22. 08:26

Idézet

Idézet

Idézet

Biztos nem fogom megnézni. Nekem se tünik valami izgalmasnak. Nagyjából olyasmi film lehet, mint az Open Sea. Ha jól emlészem abban volt olyan, hogy két búvár egyedül maradt a nyílt tengeren és próbáltak túlélni.
De egyébként elvileg miért ne maradhatna fent valaki a felvonón? Tudom, rohadt kicsi rá az esély. Mondjuk életemben még egy felvonót se láttam.
Mert ilyen nincs! A felvonót nem egy ember irányítja, egy szaros kapcsolóval :)
Nomeg mikor megáll a felvonó, akkor kezdődik az igazi munka a pályákon. Ratrakok fel s alá, motorosszánnal közlekedő karbantartók, gyalogos szerelők járnak végig minden oszlopot stbsstb....
Felvonóleállás után kezdődik az élet. Másrészt a felvonó akkor áll csak le, mikor a hegytetőn lévő kezelő leszól rádión a kezelőnek hogy ennyi. Nem egy esetben az utolsó utas egy személyzetis.
Nomeg nem egyszer voltam már utolsó utas felvonón nap végén. A felvonót addig járatják még, míg egyszer körbemegy üresen. Biztosra mennek! :)
De persze egy film lényege nem a valóságűség.
De az Open Sea filmben több lehetőséget látok. Az jobban érdekel ! ! ! Nem is hallottam róla korábban. Régi film?

Kép
Kép
Kép

#1194 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 12. 22. 08:36

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Mert ilyen nincs! A felvonót nem egy ember irányítja, egy szaros kapcsolóval :Đ
Nomeg mikor megáll a felvonó, akkor kezdődik az igazi munka a pályákon. Ratrakok fel s alá, motorosszánnal közlekedő karbantartók, gyalogos szerelők járnak végig minden oszlopot stbsstb....
Felvonóleállás után kezdődik az élet. Másrészt a felvonó akkor áll csak le, mikor a hegytetőn lévő kezelő leszól rádión a kezelőnek hogy ennyi. Nem egy esetben az utolsó utas egy személyzetis.
Nomeg nem egyszer voltam már utolsó utas felvonón nap végén. A felvonót addig járatják még, míg egyszer körbemegy üresen. Biztosra mennek! :-D
De az Open Sea filmben több lehetőséget látok. Az jobban érdekel ! ! ! Nem is hallottam róla korábban. Régi film?
jah, az olasz-francia határon amikor voltam, ott 5-kor vége volt a síelésnek. a felvonók közelébe senkit sem engedtek és megvárták, míg mindenki kiszáll belőle. utána a zsernyákok benéztek az összes hüttébe és terelték le a jónépet a motoroszánjukkal. sőt, láttam olyan átalakított fiat panda-t, ami lánctalpas volt és azzal húzták fel-le a hüttékbe az utánpótlást + a személyzetet szállították. persze ez azért film, mert megtörténhet...én ugranék egy seggest a 2 m-es hóba...:) aztán újra felmásznék, hogy ugorhassak. Kép

#1195 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 22. 08:43

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nomeg nem egyszer voltam már utolsó utas felvonón nap végén. A felvonót addig járatják még, míg egyszer körbemegy üresen. Biztosra mennek! :-D
jah, az olasz-francia határon amikor voltam, ott 5-kor vége volt a síelésnek. a felvonók közelébe senkit sem engedtek és megvárták, míg mindenki kiszáll belőle. utána a zsernyákok benéztek az összes hüttébe és terelték le a jónépet a motoroszánjukkal. sőt, láttam olyan átalakított fiat panda-t, ami lánctalpas volt és azzal húzták fel-le a hüttékbe az utánpótlást + a személyzetet szállították. persze ez azért film, mert megtörténhet...én ugranék egy seggest a 2 m-es hóba...:) aztán újra felmásznék, hogy ugorhassak. Kép
Nézted a trailert? Ott ugrik a csávó! RECCS a vége :)
_Nomeg beszélsz ökörségeket! Kronplatzon emlékszel milyen magas a libegő???? FASZ.M ugrana onnan :)

Kép
Kép
Kép

#1196 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 08:51

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Na már így képben vagyok. Mondjuk sejtettem, hogy azért elégé nagy emberi mulasztások sorozata kell egy ilyen esethez, de ahogy írtátok jó pár ember kell ehhez. Egyébként térerő szokott arrafelé lenni?

A filmben is van egy olyan jelenet, hogy leugrik a hóba. Gyanítom, hogy el is töri a lábát aztán jönnek a farkasok és majd megküzd velük, de szerintem meg is hal is a csóka.

Rosszul mondtam. Nem Open Sea, hanem Open Water Elvileg igaz történet alapján. Valaki szerint nagy szar film, másnak nagyon bejött. Mindenesetre a spoilereket kerüld ha megakarod nézni.

#1197 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 22. 08:52

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nézted a trailert? Ott ugrik a csávó! RECCS a vége :Đ
_Nomeg beszélsz ökörségeket! Kronplatzon emlékszel milyen magas a libegő???? FASZ.M ugrana onnan :-D
persze, költői túlzás volt. :) de az tuti, hogy nem maradnék ott egész éjszakára, valamit biztos kitalálnánk...mondjuk lepöckölném a csikket, hátha begyullad alattunk egy fenyő...Kép oszt meleg lesz! Kép

#1198 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 22. 08:58

Idézet

Idézet

Idézet

Nézted a trailert? Ott ugrik a csávó! RECCS a vége :Đ
_Nomeg beszélsz ökörségeket! Kronplatzon emlékszel milyen magas a libegő???? FASZ.M ugrana onnan :-D
persze, költői túlzás volt. :) de az tuti, hogy nem maradnék ott egész éjszakára, valamit biztos kitalálnánk...mondjuk lepöckölném a csikket, hátha begyullad alattunk egy fenyő...Kép oszt meleg lesz! Kép
Szerintem HA ez tényleg egy megtörténne, akkor én minden felesleges súlyt ledobnék magamról, még a síruhát is (aláöltözék maradna) és a dróton elglasszálnék a következő oszlopig, ahol is VAN létra. Minden oszlopon van létra. Mégha oszlopköz középen is állnánk meg, akkor is kb max 15-20m-t kéne mászni, az nem kunszt szerintem. Egy necces lenne, a görgőknél átmászni az oszlopra. De nem hiszem hogy ne lenne ott valami kapaszkodó....
Lent aztán meg felöltöznék újra :)
(ez nem én vagyok, csak illusztráció amiről írtam.

Kép
Kép
Kép

#1199 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 22. 09:02

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Szerintem HA ez tényleg egy megtörténne, akkor én minden felesleges súlyt ledobnék magamról, még a síruhát is (aláöltözék maradna) és a dróton elglasszálnék a következő oszlopig, ahol is VAN létra. Minden oszlopon van létra. Mégha oszlopköz középen is állnánk meg, akkor is kb max 15-20m-t kéne mászni, az nem kunszt szerintem. Egy necces lenne, a görgőknél átmászni az oszlopra. De nem hiszem hogy ne lenne ott valami kapaszkodó....
Lent aztán meg felöltöznék újra :Đ
ááá...én elővenném a telefonomat, oszt felhívnám a sündőrséget, hogy azonnal intézkedjenek, mert pipa leszek...Kép

#1200 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 22. 09:06

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Lent aztán meg felöltöznék újra :Đ
ááá...én elővenném a telefonomat, oszt felhívnám a sündőrséget, hogy azonnal intézkedjenek, mert pipa leszek...Kép
De nincs térerő, és leesik a mobilod és széttörik a havon. Akkor MICSINÁLNÁL HE?????
:-D

Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61