HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 4

#1221 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 07. 14. 07:21

Idézet

Idézet

Idézet

Norb!! Hogy állsz mostanában a gammel? Van klán, és szerver is, ha esetleg érdekel szólj! Kép

Most éppen ülök, Képde jöhet!
(Igaz mostanság keveset értem rá, a gépet is azért kapcsoltam be, hogy jött-e mailem)
SAJNOS!Kép
Én legközelebb csak hétfőn fogok játszani egyet, de akkor majd valahogy eljuttatom az ip címet hozzád (vagy beírom ide) Aztán ha lesz kedved talán lehetsz klán tag is! KépKép
No, hogy is van az a klános dolog?Estére viszketni fog a mutatóujjam...KépKépKép

#1222 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 14. 09:01

Idézet

Idézet

Idézet

Én legközelebb csak hétfőn fogok játszani egyet, de akkor majd valahogy eljuttatom az ip címet hozzád (vagy beírom ide) Aztán ha lesz kedved talán lehetsz klán tag is! KépKép
No, hogy is van az a klános dolog?Estére viszketni fog a mutatóujjam...KépKépKép
Este küldöm neked az ip címet, 7 körül megyek, aztán aprítunk! KépKép
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#1223 Felhasználó inaktív   Draco16 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 15. 14:27

Sztem a COD4 single mindent visz de a multi egy szar lett. Nem tudom miért de többszöri probálkozás és nekifutás után (2x55ig elmentem) visszatértem a cod2höz. Kicsit már unom de még mindig ez a jobb. A 4-ben a multi átment tunkolásba és kempelésbe.
Nem tudhatták kivel kezdtek ki a szegénykék. Részvét a családnak. :)

#1224 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 08:09

Idézet

Sztem a COD4 single mindent visz de a multi egy szar lett. Nem tudom miért de többszöri probálkozás és nekifutás után (2x55ig elmentem) visszatértem a cod2höz. Kicsit már unom de még mindig ez a jobb. A 4-ben a multi átment tunkolásba és kempelésbe.
Igaz hogy a COD2-t nem játszottam multiban, de 4 el szerintem semmi baj nincsen, egyszerűen meg kell találni a jó szervereket, de szinte mindenhol lehet találkozni csalókkal. Én nagyon meg vagyok elégedve a 4 multi részével (és a single-el is) egyik leghangulatosabb játék amivel találkoztam eddig! Kép Ha esetleg még megpróbálod a 4 et multiban, vegyél fel x-fire-re és játszunk! Kép
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#1225 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 09:17

Nos kedves COD 4 fanok (és nem fanok is) nemrégiben alakult egy klán amiben van pár GK-s tag is, és innentől használjuk a topicot klán témákra is, reméljük hogy ezzel kicsit felpörgetjük a topicot, mert kezd eltünni, pedig a játék még nagyon is él, sőt!!

A klán neve [Killer]
Tagok : Klement (GK)
DeathZoli
Shifty
Norb
SonyBlack (GK)
Van már szerver is, tegnap este láttam hogy üzemelt! Kép Az IP címét pótolom, mert most fejből nem tudom!
Alakítsunk ki valamiféle szabályzatot a klánnal kapcsolatban, erre várom az ötleteket!
Nekem kapásból van egy javaslatom, a tiszta játék érdekében (nehogymár rossz híre legyen a killereknek) ne használjunk Martyrdom-ot, és GranadeLaunchert, mert ezt nagyon sok helyen nem szeretik, és valljuk be bosszantó is. Vélemény???
Hogy kik lehetnek tagok arról természetesen közösen döntünk, és Klementel azt beszéltük hogy egy próbajáték is kellene, ahol kiderülne milyenek a képességek.

#1226 Felhasználó inaktív   csery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 09:19

Idézet

Szaar a multi? Nincs jobb játék!Kép

#1227 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 16. 10:03

Idézet

Nos kedves COD 4 fanok (és nem fanok is) nemrégiben alakult egy klán amiben van pár GK-s tag is, és innentől használjuk a topicot klán témákra is, reméljük hogy ezzel kicsit felpörgetjük a topicot, mert kezd eltünni, pedig a játék még nagyon is él, sőt!!

A klán neve [Killer]
Tagok : Klement (GK)
DeathZoli
Shifty
Norb
SonyBlack (GK)
Van már szerver is, tegnap este láttam hogy üzemelt! Kép Az IP címét pótolom, mert most fejből nem tudom!
Alakítsunk ki valamiféle szabályzatot a klánnal kapcsolatban, erre várom az ötleteket!
Nekem kapásból van egy javaslatom, a tiszta játék érdekében (nehogymár rossz híre legyen a killereknek) ne használjunk Martyrdom-ot, és GranadeLaunchert, mert ezt nagyon sok helyen nem szeretik, és valljuk be bosszantó is. Vélemény???
Hogy kik lehetnek tagok arról természetesen közösen döntünk, és Klementel azt beszéltük hogy egy próbajáték is kellene, ahol kiderülne milyenek a képességek.

Kép

Norb neve mellett nem látom a (GK)-t.

Próbajátékot sztem összehozhatnánk csütörtökön estefelé, már ha ez a többieknek is jó.Viszont volna egy javaslatom.

Vagy a CoD4-ben található speakert (nem jut eszembe a neve és azt sem tudom, hogy hogyan lehet működésre bírni, mert még nem foglalkoztam vele) vagy a TeamSpeaker-t tegyük kötelezővé, így tudunk kommunikálni és jó stratégákhoz híven meccselni. Amit még jónak találnék, az az, hogy legyenek meg a játékosok között a "szerepek" vagyis ki melyik harcnemben akar/szeretne játszani. Pl. lehetnek rohamosztogosok,(M4, gránát,gránátvető) mesterlövész/ek,(claymore, csipa) robbantók (C4, shotgun) stb...Nem tudom, szerintem gondolkodjatok ti is ezen vagy hasonlón. Lényeg, hogy ne ész nélkül csináljuk, hanem legyen egyfajta szereposztás, mindenkinek legyen egyfajta CoD4-es személyisége.Kép

Apropó, Glek te nem akarsz jönni?

#1228 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 10:08

Én hetek óta játék (max BF2--ztünk úgy két hete Kép) közelébe nem kerültem. És ennek örülök is, nem azért van a nyár, hogy elkockuljuk. Kép De amúgy let*****tem, szal megvan valahol... Kép Mondjuk ezen a héten biztos nem, jó, jövőhét egész héten Balcsin leszek, utánna is dolgozok valszeg, de ha lesz időm, akkor megpróbálom felrakni. :Đ

#1229 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 10:56

Idézet

Idézet

Kép

Próbajátékot sztem összehozhatnánk csütörtökön estefelé, már ha ez a többieknek is jó.Viszont volna egy javaslatom.

Vagy a CoD4-ben található speakert (nem jut eszembe a neve és azt sem tudom, hogy hogyan lehet működésre bírni, mert még nem foglalkoztam vele) vagy a TeamSpeaker-t tegyük kötelezővé, így tudunk kommunikálni és jó stratégákhoz híven meccselni. Amit még jónak találnék, az az, hogy legyenek meg a játékosok között a "szerepek" vagyis ki melyik harcnemben akar/szeretne játszani. Pl. lehetnek rohamosztogosok,(M4, gránát,gránátvető) mesterlövész/ek,(claymore, csipa) robbantók (C4, shotgun) stb...Nem tudom, szerintem gondolkodjatok ti is ezen vagy hasonlón. Lényeg, hogy ne ész nélkül csináljuk, hanem legyen egyfajta szereposztás, mindenkinek legyen egyfajta CoD4-es személyisége.Kép

Csakis azért lehet mert van másik Norb (lehet hogy Noorb) téged még nem számoltalak bele! Nekem jó a csütörtök (este 7 körül). Ez egy jó ötlet hogy osszuk szét egy kicsit a feladatokat, agyalok rajta én is!!!

#1230 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 15:06

Idézet

Idézet

Idézet

Kép

Csakis azért lehet mert van másik Norb (lehet hogy Noorb) téged még nem számoltalak bele! Nekem jó a csütörtök (este 7 körül). Ez egy jó ötlet hogy osszuk szét egy kicsit a feladatokat, agyalok rajta én is!!!
Jó ötlet ez a mesterlövés,rohamosztagos izéKép

#1231 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 18:37

Killer klán szerver : 80.249.169.16:28976 (1.7 es verzió kell)
Jó lenne ha szétosztanánk a feladat köröket kicsit, így nem lenne az ami néha előfordult hogy a 6 főböl minimum 4 kempelésre állt rá, a maradékot meg simán beaprította az ellen Kép Én inkább a támadó játékot szeretem, erre a legjobban bevált csportosításom : G36C + távcső, M4 Carabine + hangtompító, 3frag gránát, overkill, deep inpactKépKép

#1232 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 19:04

ha beleszólhatok^.^ na szóval, ha úgy komolyabban játszotok, cod4-es beszélgetés felejtős, kevés szerveren van, ígyhát ts vagy ventri. ez marhaság hogy osztagosdi, mert ha elkezdtek warozgatni, akkor ott úgysincsenek perkek. gyakoroljatok ilyenek nélkül, hogy martyrdom meg hasonlók, simán max ilyeneket hogy stopping power, meg ilyeneket, úgy faszán megtanulsz lőni, és warokon se kell azon gondolkozni, hogy mit csinálj c4 nélkül:) de mondom nem akarok beleszólni, csak tippek. ja és tanuljatok meg összejátszani, az a legfontosabb:)persze kell csipás meg shotis is, warokon egy-egy lehet belölük, azokra álljon rá 1-1 ember, azt minden karajKép

#1233 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 10:14

Reméljük ki fog alakulni a dolog! Én egyébként sem nagyon használok C4 et, martyr-t meg egyáltalán. Tegnap azért egy elég jó statot sikerült összehozni 17 -0 -3 Kép Norb akkor ma este jössz?

#1234 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 17. 10:20

...ööö...igaz beígértem...Nem tudok még mit mondani, a délutánomtól függ...törekedni fogok rá...max egy 0,5-1,0 órát valahogy összehozok...

#1235 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 10:24

Idézet

...ööö...igaz beígértem...Nem tudok még mit mondani, a délutánomtól függ...törekedni fogok rá...max egy 0,5-1,0 órát valahogy összehozok...
az már jó lenne Kép én sem szoktam sokkal többet lenni, max 1 - 1.5 órát

#1236 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 12:39

SonyBlack gyere CoD-ozni!!!!Gyere a szerónkra.

#1237 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 12:42

Idézet

Jólvan Kép Majd este, fél 6 ig meló van. Hogy ment a war tegnap?

#1238 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 17. 14:31

Idézet

Idézet

Jólvan Kép Majd este, fél 6 ig meló van. Hogy ment a war tegnap?
De jó ezeknek baszki, hogy nyári szünetük van. Én szeretnék télen medve lenni, nyáron meg tanár.KépBár én nem a gép alött kockulnék az biztos....Kép

#1239 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 14:45

Idézet

Idézet

Idézet

Jólvan Kép Majd este, fél 6 ig meló van. Hogy ment a war tegnap?
De jó ezeknek baszki, hogy nyári szünetük van. Én szeretnék télen medve lenni, nyáron meg tanár.Kép Bár én nem a gép alött kockulnék az biztos....Kép
KépKépKépKép "Én szeretnék télen medve lenni, nyáron meg tanár." Ez tetszik!

#1240 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 18. 15:10

Azért ez a módosított controller nem rossz...
http://www.youtube.c...h?v=8iP_At4RDSs

Téma megosztása:

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.