Idézet
Call of Duty 4
Elküldve: 2008. 11. 27. 16:46
Nem rég elővettem a CoD4-et,hogy rágyúrjak a következő részre,meg hogy összetudjam őket hasonlítani.Elkezdtem Veteranon,ugyanis minden Call of Duty-t végig kell egyszer pöergetni veteránon,hiszen így teljesen megváltozik a játékélmény.És tényleg!7 óra csúszás-mászás,takitikázás és nem utolsó sorban anyázás.De hihetettlen volt!Egészen a repülős pályáig...Visszaolvastam a kommentekben itt és látom,hogy Tjames mesternek meg van a játékból mind az 1000 achievement.Xboxon,na ez nem semmi!Az a pálya kínbefosás!Majdnem,hogy lehetetlen!James Te nem őszültél teljesen bele,mire sikerült?
http://kasyfilm.buzz.hu/
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 11. 27. 17:11
Idézet
Idézet
Nem rég elővettem a CoD4-et,hogy rágyúrjak a következő részre,meg hogy összetudjam őket hasonlítani.Elkezdtem Veteranon,ugyanis minden Call of Duty-t végig kell egyszer pöergetni veteránon,hiszen így teljesen megváltozik a játékélmény.És tényleg!7 óra csúszás-mászás,takitikázás és nem utolsó sorban anyázás.De hihetettlen volt!Egészen a repülős pályáig...Visszaolvastam a kommentekben itt és látom,hogy Tjames mesternek meg van a játékból mind az 1000 achievement.Xboxon,na ez nem semmi!Az a pálya kínbefosás!Majdnem,hogy lehetetlen!James Te nem őszültél teljesen bele,mire sikerült?
Am,vki kérdezte,hogy megéri-e megvenni.Abszolút.Ez egy akkora játék amit senki nem hagyhat ki!A single nem túl hosszú,de egyszer próbáld ki Veteránon,majd attól hosszabb lesz!:)Viszont a multi ha fogékony vagy rá lekött amedig csak akarod
Elküldve: 2008. 11. 27. 17:13
Idézet
Idézet
Elkezdtem én is veteran-on. Az ACT 1 kész van a másodiknál járok. Ezen a szinten ritkábban játszok, mert egy idő után megunom. Sokszor kell ugye próbálni és én nem is szeretem azt a fajta játékstíllust túlzottan amit megkövetel ez a fokozat.
Am,vki kérdezte,hogy megéri-e megvenni.Abszolút.Ez egy akkora játék amit senki nem hagyhat ki!A single nem túl hosszú,de egyszer próbáld ki Veteránon,majd attól hosszabb lesz!:)Viszont a multi ha fogékony vagy rá lekött amedig csak akarod
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 11. 27. 17:15
Idézet
Idézet
Idézet
Elkezdtem én is veteran-on. Az ACT 1 kész van a másodiknál járok. Ezen a szinten ritkábban játszok, mert egy idő után megunom. Sokszor kell ugye próbálni és én nem is szeretem azt a fajta játékstíllust túlzottan amit megkövetel ez a fokozat.
Elküldve: 2008. 11. 27. 17:17
Idézet
Idézet
Szerintem attól a pályától nem kell annyira tartani, az nem volt egyáltalán nehéz vagy vészes.
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 11. 28. 09:05
Idézet
Épp veterán-ról van szó. Nem voltam itt mikor ez az eset volt, de nem poénkodtak ezek szerint. Télleg könnyű.
Elküldve: 2008. 11. 28. 14:32
Idézet
Idézet
Épp veterán-ról van szó. Nem voltam itt mikor ez az eset volt, de nem poénkodtak ezek szerint. Télleg könnyű.
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 11. 28. 16:13
Idézet
Idézet
Igen. Két (negatív szerű) éjszakai nézet és három féle löveg van.
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 12. 03. 23:00
Valaki segítsen már mert ez a kibaszott kurva játék felbaszta az agyam! Fogom mindjárt a baseball ütőm azt szarrá verem a gépházat!!! 

MÁSODSZORRA nullázza le a rankom ez a büdös tetves játék!! DIREKT lementettem a profilomat, hogy ha újra feldobom akkor ne kelljen megint előlről kezdenem...ERRE MEGSZOPAT!! Mit lehet ezzel tenni azon kívül hogy apró miszlikekre török mindent magamkörül?
MÁSODSZORRA nullázza le a rankom ez a büdös tetves játék!! DIREKT lementettem a profilomat, hogy ha újra feldobom akkor ne kelljen megint előlről kezdenem...ERRE MEGSZOPAT!! Mit lehet ezzel tenni azon kívül hogy apró miszlikekre török mindent magamkörül?
Elküldve: 2008. 12. 04. 06:18
Idézet
megvenni eredetiben
ha az nem is szoltam
Elküldve: 2008. 12. 06. 19:52
Hellosztok!
a raodeon xpress 1250-es videókártyá megfelel a cod4 leggyengébb grafikájának
a raodeon xpress 1250-es videókártyá megfelel a cod4 leggyengébb grafikájának
Elküldve: 2008. 12. 06. 20:20
Idézet
ez 640X480 lenne

RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor
Elküldve: 2008. 12. 06. 20:47
Idézet
Valaki segítsen már mert ez a kibaszott kurva játék felbaszta az agyam! Fogom mindjárt a baseball ütőm azt szarrá verem a gépházat!!! 

Elküldve: 2008. 12. 07. 09:47
Idézet
már csak 14 óra

a warezt és a rövid, értelmetlen hsz-okat mellőzni...
Elküldve: 2008. 12. 07. 16:56
Idézet
Idézet
már csak 14 óra

a warezt és a rövid, értelmetlen hsz-okat mellőzni...

Súgó
A téma zárva.