HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 4

#1381 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 27. 16:46

Idézet

Nem rég elővettem a CoD4-et,hogy rágyúrjak a következő részre,meg hogy összetudjam őket hasonlítani.Elkezdtem Veteranon,ugyanis minden Call of Duty-t végig kell egyszer pöergetni veteránon,hiszen így teljesen megváltozik a játékélmény.És tényleg!7 óra csúszás-mászás,takitikázás és nem utolsó sorban anyázás.De hihetettlen volt!Egészen a repülős pályáig...Visszaolvastam a kommentekben itt és látom,hogy Tjames mesternek meg van a játékból mind az 1000 achievement.Xboxon,na ez nem semmi!Az a pálya kínbefosás!Majdnem,hogy lehetetlen!James Te nem őszültél teljesen bele,mire sikerült?
Elkezdtem én is veteran-on. Az ACT 1 kész van a másodiknál járok. Ezen a szinten ritkábban játszok, mert egy idő után megunom. Sokszor kell ugye próbálni és én nem is szeretem azt a fajta játékstíllust túlzottan amit megkövetel ez a fokozat.

#1382 Felhasználó inaktív   Dentis 360 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 27. 17:11

Idézet

Idézet

Nem rég elővettem a CoD4-et,hogy rágyúrjak a következő részre,meg hogy összetudjam őket hasonlítani.Elkezdtem Veteranon,ugyanis minden Call of Duty-t végig kell egyszer pöergetni veteránon,hiszen így teljesen megváltozik a játékélmény.És tényleg!7 óra csúszás-mászás,takitikázás és nem utolsó sorban anyázás.De hihetettlen volt!Egészen a repülős pályáig...Visszaolvastam a kommentekben itt és látom,hogy Tjames mesternek meg van a játékból mind az 1000 achievement.Xboxon,na ez nem semmi!Az a pálya kínbefosás!Majdnem,hogy lehetetlen!James Te nem őszültél teljesen bele,mire sikerült?
Elkezdtem én is veteran-on. Az ACT 1 kész van a másodiknál járok. Ezen a szinten ritkábban játszok, mert egy idő után megunom. Sokszor kell ugye próbálni és én nem is szeretem azt a fajta játékstíllust túlzottan amit megkövetel ez a fokozat.
Én nem merek a repülős pályával próbálkozniKépMég a végén kárt teszek valamiben!Kép
Am,vki kérdezte,hogy megéri-e megvenni.Abszolút.Ez egy akkora játék amit senki nem hagyhat ki!A single nem túl hosszú,de egyszer próbáld ki Veteránon,majd attól hosszabb lesz!:)Viszont a multi ha fogékony vagy rá lekött amedig csak akarod Kép

http://card.mygamercard.net/nxe/HUN%20Doki.pngSteamCard

#1383 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 27. 17:13

Idézet

Idézet

Én nem merek a repülős pályával próbálkozniKépMég a végén kárt teszek valamiben!Kép
Am,vki kérdezte,hogy megéri-e megvenni.Abszolút.Ez egy akkora játék amit senki nem hagyhat ki!A single nem túl hosszú,de egyszer próbáld ki Veteránon,majd attól hosszabb lesz!:)Viszont a multi ha fogékony vagy rá lekött amedig csak akarod Kép
Szerintem attól a pályától nem kell annyira tartani, az nem volt egyáltalán nehéz vagy vészes.

#1384 Felhasználó inaktív   Dentis 360 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 27. 17:15

Idézet

Idézet

Idézet

Szerintem attól a pályától nem kell annyira tartani, az nem volt egyáltalán nehéz vagy vészes.
Veteránon próbáltad már?KépÉn is azt hittem,hogy Tjames-ék csak poénkodnak itt a topicban ezzel a pályával kapcsolatban...Tévedtem:)

http://card.mygamercard.net/nxe/HUN%20Doki.pngSteamCard

#1385 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 27. 17:17

Idézet

Idézet

Veteránon próbáltad már?KépÉn is azt hittem,hogy Tjames-ék csak poénkodnak itt a topicban ezzel a pályával kapcsolatban...Tévedtem:)
Épp veterán-ról van szó. Nem voltam itt mikor ez az eset volt, de nem poénkodtak ezek szerint. Télleg könnyű.

#1386 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 28. 09:05

Idézet

Épp veterán-ról van szó. Nem voltam itt mikor ez az eset volt, de nem poénkodtak ezek szerint. Télleg könnyű.
Kasy te arra a pályára gondolsz mikor te vagy a lövész a repülőn, és fedezed a földi csapatokat nem?
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#1387 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 28. 14:32

Idézet

Idézet

Kasy te arra a pályára gondolsz mikor te vagy a lövész a repülőn, és fedezed a földi csapatokat nem?
Igen. Két (negatív szerű) éjszakai nézet és három féle löveg van.

#1388 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 28. 16:08

Idézet

Ja az elég könnyű pálya, de ők másikról beszélnek. Van egy olyan ahol egy repülőgép belsejében kell leszedni a terroristákat, és ráadásul időre.... Ez az
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#1389 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 28. 16:13

Idézet

Idézet

Ja az elég könnyű pálya, de ők másikról beszélnek. Van egy olyan ahol egy repülőgép belsejében kell leszedni a terroristákat, és ráadásul időre.... Ez az
Jah, az epilógus. Tulajdonképpen az sem nehéz. Nem sikerülhet úgy, hogy el kezded őket lőni mert nem jut egyszerűen időd. A csapatokat be kell vakítani aztán tovább rohanni mellettük. Máshogy sajnos nem sikerülhet.

#1390 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 23:00

Valaki segítsen már mert ez a kibaszott kurva játék felbaszta az agyam! Fogom mindjárt a baseball ütőm azt szarrá verem a gépházat!!! KépKépKép
MÁSODSZORRA nullázza le a rankom ez a büdös tetves játék!! DIREKT lementettem a profilomat, hogy ha újra feldobom akkor ne kelljen megint előlről kezdenem...ERRE MEGSZOPAT!! Mit lehet ezzel tenni azon kívül hogy apró miszlikekre török mindent magamkörül?Kép

#1391 Felhasználó inaktív   Dari 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 23:48

megvenni eredetibenKép ha az nem is szoltamKép

#1392 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 04. 06:18

Idézet

megvenni eredetibenKép ha az nem is szoltamKép
Akkor ezt úgyveszem hogy nemszóltál Kép De már lényegtelen...letúrtam a francba. Úgy felidegelt hogy majdnem kettétőrtem a lemezt Kép

#1393 Felhasználó inaktív   demonhunter 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 06. 19:52

Hellosztok!

a raodeon xpress 1250-es videókártyá megfelel a cod4 leggyengébb grafikájának

#1394 Felhasználó inaktív   demonhunter 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 06. 19:59

ez 640X480 lenne
Kép

#1395 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 12. 06. 20:20

Idézet

ez 640X480 lenne
Kép
Hát nem tudom...Elmenni elmegy rajta..Csak azt nem tudom h hogyan...FPS számod vajon mennnyi lenne?!...
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#1396 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 06. 20:47

Idézet

Valaki segítsen már mert ez a kibaszott kurva játék felbaszta az agyam! Fogom mindjárt a baseball ütőm azt szarrá verem a gépházat!!! KépKépKép
MÁSODSZORRA nullázza le a rankom ez a büdös tetves játék!! DIREKT lementettem a profilomat, hogy ha újra feldobom akkor ne kelljen megint előlről kezdenem...ERRE MEGSZOPAT!! Mit lehet ezzel tenni azon kívül hogy apró miszlikekre török mindent magamkörül?Kép
Ugyanazt a CD kulcsot használtad?

#1397 Felhasználó inaktív   demonhunter 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 07. 07:10

nah ha így halad a cod4 letöltése akkor hamar le fog jönni :Đ

#1398 Felhasználó inaktív   demonhunter 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 07. 09:19

már csak 14 óra
Kép

#1399 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 07. 09:47

Idézet

már csak 14 óra
Kép
ezen a fórumon vannak szabályok, amiket illik betartani...de te 1 óra alatt megszegtél 2-t isKép
a warezt és a rövid, értelmetlen hsz-okat mellőzni...

#1400 Felhasználó inaktív   demonhunter 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 07. 16:56

Idézet

Idézet

már csak 14 óra
Kép
ezen a fórumon vannak szabályok, amiket illik betartani...de te 1 óra alatt megszegtél 2-t isKép
a warezt és a rövid, értelmetlen hsz-okat mellőzni...
bocsKép

Téma megosztása:

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.