HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 4

#1441 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 13. 15:17

Idézet

Idézet

Idézet

Kösz nektek, majd próbálkozok.
A legnagyobb gond az volt hogy nem találtam jó fedezéket de most majd próbálkozok.
Képzelheted milyen Veterán fokozaton. Szenvedtem itt eleget! :Đ
Néhány pályát én is megcsináltam vetaránon, de ahol egy nagyobb helyszínen egy rakat ellenféllel vagyok összezárva... Mind mondjuk a tv székháznál vagy minél. Brrrr.
Ha kicsi a tét, a kedvem sötét! Kép
Kép
Kép
Kép

#1442 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 13. 15:48

Idézet

Idézet

Kösz nektek, majd próbálkozok.
A legnagyobb gond az volt hogy nem találtam jó fedezéket de most majd próbálkozok.
Képzelheted milyen Veterán fokozaton. Szenvedtem itt eleget! :Đ
El tudom képzelniKép
Remélem azért majd egyszer összejön veteránon is.....Kép

#1443 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 11. 08:07

Újra az aktív állományban vagyok! Véget ért a kis kiruccanásom más játékok világába, szóval ha valakinek van kedve egy kis online harchoz szóljon, vagy vegyen fel x-fire-n, és összefutunk!!
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#1444 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 11. 09:32

Idézet

Újra az aktív állományban vagyok! Véget ért a kis kiruccanásom más játékok világába, szóval ha valakinek van kedve egy kis online harchoz szóljon, vagy vegyen fel x-fire-n, és összefutunk!!
norb biztos vevő lenne rá, szerintem keresd meg. Múltkor épp mondta, hogy majd szól neked GK tali ügyben is. Úgyhogy beszéljetek!
Kép
Kép
Kép

#1445 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 11. 09:48

Idézet

norb biztos vevő lenne rá, szerintem keresd meg. Múltkor épp mondta, hogy majd szól neked GK tali ügyben is. Úgyhogy beszéljetek!
Köszi! Keresem majd én is! Komolyan mondom ezt a játékot nem tudom megunni, néha kicsit elég belőle, vagy elcsábít egy-egy új game, de mindig visszatérek! GK tali ügyben meg írom a topicjába hogy mi a helyzet.
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#1446 Felhasználó inaktív   altari3 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 12. 18:10

Valaki tud adni egy jó cfg-t?

#1447 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 12. 18:13

Idézet

Valaki tud adni egy jó cfg-t?
felvilágosítalak: a cfg semmi mást nem tartalmaz, mint a grafikai beálitásokat, és a bindeket. mást nem fogsz rajta átálitani, nem fogja jobban adni semmiféle cfg-töl, max több az fps, és azért adja jobban... de az csak annyi hogy lejjebb van véve a grafika

#1448 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2009. 04. 12. 18:15

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Na most újabb problémám van. A nagy lövöldözésben simán lelőnek.... Kép
Vmi taktika?
Könnyű út
Köszi
"Rendesen" ezt hogy lehet megcsinálni? Tehát hogy nem elbújsz hanem irtod a népet?!
Ugyanezzel a módszerrel,raksz le aknákat,lehetőleg oda,ahová bújik az ellenfél,padok mögé pl.,megvárod míg páran oda mennek és felrobbantod.Engem leginkább a kutyák idegesítettek,nem az ellenfelek,velük nem volt sok bajom.Türelem,sikerülni fog neked is.Viszont az javalom hasalj le valahol fedezék mögött,az a legjobb.Oldalra persze figyelj mert szívesen kerülnek meg a mocskok.
Amikor kijössz az uszodából akkor a kutyákat nem szabad szétzavarni vagy megölni...Mert ha nem nyúlsz hozzájuk akkor az ellenséget fogják támadniKép Aztán Clay+C4:) Utána fogod és SNIPE...Veteránon sem sokkal nehezebb ez a rész...
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#1449 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 12. 18:25

Idézet

Amikor kijössz az uszodából akkor a kutyákat nem szabad szétzavarni vagy megölni...Mert ha nem nyúlsz hozzájuk akkor az ellenséget fogják támadniKép Aztán Clay+C4:) Utána fogod és SNIPE...Veteránon sem sokkal nehezebb ez a rész...
Azokkal nincsen semmi bajom.Az ellenfelek kutyáiról beszéltem.Kettő van az utolsó hullámnál ha jól emlékszem.Ugye minden irányból lőnek,oldalról is jönnek,meg jön az a két dög,és ugye futni nem tudsz,néha rádugranak,és ha nem nyomod le időben a gombot,véged.

#1450 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2009. 04. 12. 18:51

Idézet

Idézet

Azokkal nincsen semmi bajom.Az ellenfelek kutyáiról beszéltem.Kettő van az utolsó hullámnál ha jól emlékszem.Ugye minden irányból lőnek,oldalról is jönnek,meg jön az a két dög,és ugye futni nem tudsz,néha rádugranak,és ha nem nyomod le időben a gombot,véged.
Nemtom én PC-n nem emlékszem kutyákra amik nekik vannak:S Most a ONE SHOT One Kill-ről beszélünk ugye?
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#1451 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 12. 19:28

Idézet

Idézet

Idézet

Nemtom én PC-n nem emlékszem kutyákra amik nekik vannak:S Most a ONE SHOT One Kill-ről beszélünk ugye?
Igen. De én mikor regularon nyomtam akkor egész biztos hogy nem jöttek kutyák!

#1452 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 04. 15. 17:15

Van 1 rész ahol lopakodni kell,velünk szembe jönnek tankok meg katonák és kúszva kell tovább menni és akárhogy,akármit csinálok mindíg észrevesznek Kép.Valaki tudja mi a gond?

#1453 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 15. 17:26

Idézet

Van 1 rész ahol lopakodni kell,velünk szembe jönnek tankok meg katonák és kúszva kell tovább menni és akárhogy,akármit csinálok mindíg észrevesznek Kép.Valaki tudja mi a gond?
Másszál rá majdnem teljesen a haverra aztán nem lesz gond.Őt nem veszik észre és ha pont mellette vagy(bal)akkor neked sem eshet bajod.

#1454 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 04. 15. 17:28

Idézet

Idézet

Másszál rá majdnem teljesen a haverra aztán nem lesz gond.Őt nem veszik észre és ha pont mellette vagy(bal)akkor neked sem eshet bajod.
THX jó lett,pedig már 1 szer végigtoltam :Đ.Veteránon elég nehéz KépKép.

#1455 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 15. 17:28

Idézet

Én ott mindig azt csináltam, hogy visszamentem a templomhoz és elbújtam. Amikor elhaladtak akkor meg lehetett tovább menni.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#1456 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 15. 17:30

Idézet

Idézet

Én ott mindig azt csináltam, hogy visszamentem a templomhoz és elbújtam. Amikor elhaladtak akkor meg lehetett tovább menni.
Én meglapultam a fűbe és elmentek mellettem. Csak tartani kellett a távolságot.

#1457 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 17:37

Multiplayert nem szoktatok játszani?

#1458 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 17:40

Idézet

Multiplayert nem szoktatok játszani?
Multizni szoktam csak most nincs fenn a gépen (újra lett rakva... kétszer), de ha tudom megint elkérem havertól. Perpill az united offensivet multizom most. Kép

#1459 Felhasználó inaktív   koopasz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 17:49

Idézet

Idézet

Idézet

Én meglapultam a fűbe és elmentek mellettem. Csak tartani kellett a távolságot.
Én folyamatosan a főnök mögöt mentem, majdnem már a cipő talpát nyaltam. Én elsőre megcsináltam azt a részét csak utánna a menekülés ment kicsit nehezen.

#1460 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 18. 19:34

Valaki elmondaná, hogy a Gold AK-47 miért jó? Vagy miben egy jobb egy mondjuk alap ak-47nél? Kösz előre is.KépKépKép

Téma megosztása:

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.