HWSW Informatikai Kerekasztal: Konzol vs. PC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Konzol vs. PC

#201 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 05. 02. 07:18

Na mindegy. PC rulez és kész Kép

#202 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 05. 02. 07:36

Jó kis vita. Mindezeken felül ha csak a játékokat veszem alapul, szerintem egyértelmű hogy konzol, hisz nem véletlenül fejlesztették ki őket: JÁTSZANI

Ha globálisan nézem: multifunkcionalitása miatt PC jobb.

Mégis mivel ez egy főként játékokkak foglalkozó fórum: KONZOL rulez!

Kép
Kép
Kép

#203 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 02. 09:58

Idézet

Jó kis vita. Mindezeken felül ha csak a játékokat veszem alapul, szerintem egyértelmű hogy konzol, hisz nem véletlenül fejlesztették ki őket: JÁTSZANI

Ez tetszik, konzolokkal foglalkozó fórum.... szal az erősebb félhez állsz mi? KépKépKépKép Szerintem már a konzol is bőven multifunkciós eszköz... a PC inkánb munkára elengedhetetlen. Tulajdonképpen mindent lehet konzolon, amit PC.n... vagy nem? (na jó Xboxra baxnak netet varázsolni... Kép)

#204 Guest__*

Elküldve: 2007. 05. 02. 11:19

A konzolokat inkább azok veszik akik, nem kiváncsiak a gépek felépítésére, működésére.. tehát csak ülnek és bambulnakKépKépKép

#205 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 05. 02. 14:06

Idézet

Idézet

Ez tetszik, konzolokkal foglalkozó fórum.... szal az erősebb félhez állsz mi? KépKépKépKép Szerintem már a konzol is bőven multifunkciós eszköz... a PC inkánb munkára elengedhetetlen. Tulajdonképpen mindent lehet konzolon, amit PC.n... vagy nem? (na jó Xboxra baxnak netet varázsolni... Kép)

Nem azt írtam hogy "konzolokkal foglalkozó fórum", hanem hogy "játékokkak foglalkozó fórum" ha jól emléxem! és jól emléxem! Szal lehet hogy tetszik...sajnos nem azt írtam!

Kép
Kép
Kép

#206 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 02. 15:34

ehhez, h "mindent lehet konzolon amit egy pc-n" hát nemtom h ki hol él de a pc-t azt elsősorban nem játékra találták ki, ezzel nem azt mondom, h játékra nem jó, mert igenis vannak olyan játékok amiket tipikusan pc-re találtak ki, de olyanok viszont nincsenek amiket csak konzolon lehetne jól nyomni. visszatérve 1 pc-n sokkal több mindent tudsz csinálni (még most is) mint konzolon, és asszem ez így is marad--> magyarul egy pc az értékesebb, mint egy konzol és sokkal több dologra használod, hacsak nem egy elvont gamert nézünk.

#207 Guest__*

Elküldve: 2007. 05. 02. 15:50

Ez így van. De egy mai játékoknak megfelelő PC többe is kerül, mint egy konzol. És aki játszani akar, az inkább vesz egy konzolt, mint többszázezerért egy számítógépet. Szerintem pont ezért mondja a sok (az én szemszögemből gyík) ember, hogy a PC csak munkára való, játékra meg a konzol az isten. Nekem az nem ad nagyobb játékélményt, hogy 102 centis plazmán játszhatok, ha egyszer nem tudok bevinni egy rendes hedsátot vagy nem tudok olyan hamar egységeket kijelölni, mert egyszerűen nem áll rá a kezem. Inkább bambulok a 22"-os TFT előtt, mert az egérel meg billentyűzettel tényleg jól nyomom. És még csak fizetnem sem kell havidíjat azért, hogy a neten játszhassak.

#208 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 05. 02. 16:13

Idézet

Ez így van. De egy mai játékoknak megfelelő PC többe is kerül, mint egy konzol. És aki játszani akar, az inkább vesz egy konzolt, mint többszázezerért egy számítógépet. Szerintem pont ezért mondja a sok (az én szemszögemből gyík) ember, hogy a PC csak munkára való, játékra meg a konzol az isten. Nekem az nem ad nagyobb játékélményt, hogy 102 centis plazmán játszhatok, ha egyszer nem tudok bevinni egy rendes hedsátot vagy nem tudok olyan hamar egységeket kijelölni, mert egyszerűen nem áll rá a kezem. Inkább bambulok a 22"-os TFT előtt, mert az egérel meg billentyűzettel tényleg jól nyomom. És még csak fizetnem sem kell havidíjat azért, hogy a neten játszhassak.

MÉG!!!! Ugyanis MS apánk ha jól tudom épphogy egy Marketplace szerű szirszart szeretne bevezetni PC-s világba is. Úgyhogy az is elképzelhető hogy későbbiekben ugyanúgy mint X-en, az online játékért bizony fizetni kellhet PC-n is.
Kép
Kép
Kép

#209 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 16:22

Idézet

Idézet

Idézet

Nem azt írtam hogy "konzolokkal foglalkozó fórum", hanem hogy "játékokkak foglalkozó fórum" ha jól emléxem! és jól emléxem! Szal lehet hogy tetszik...sajnos nem azt írtam!

Tééényleg... Kép Félre olvastam, bocsi Kép Óra utolsó perceiben írtam a hsz-t...

Elviekben ez így is van, hogy PC az sokkal multifunkcionálisabb... de én nemtok egy olyan dolgot sem mondani (ami nekem kell) amit konzolon nem tudok... kivéve a net... de azt is csak Xboxon nem lehet... (nem is tudom miért nemKép)

fity nem tudom kire céloztál, de én nem azt mondtam, hogy a PC csak munkára jó... sőtt ha nem lenne olyan drága fejleszteni, akkor konzol se lenne a közelemben... csak annyit mondtam, hogy ami egy átlagos felhasználónak kell azt lehet konzlon is...
Ajjj de lassú a szerver... Kép

#210 Guest__*

Elküldve: 2007. 05. 02. 16:32

Idézet

MÉG!!!! Ugyanis MS apánk ha jól tudom épphogy egy Marketplace szerű szirszart szeretne bevezetni PC-s világba is. Úgyhogy az is elképzelhető hogy későbbiekben ugyanúgy mint X-en, az online játékért bizony fizetni kellhet PC-n is.
Igen. A Vista live-ról szól a fáma. Ugyanúgy működik majd mint az xbox live. ezüst, arany, platina. De a netes játékhoz elég lesz az ingyenes ezüst izé is. Legalábbis PC-sek között. Ha viszont valaki a PC-vel szét akar lőni egy boxos játékost, ahhoz már fizetni kell.

#211 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 16:51

Idézet

Idézet

Igen. A Vista live-ról szól a fáma. Ugyanúgy működik majd mint az xbox live. ezüst, arany, platina. De a netes játékhoz elég lesz az ingyenes ezüst izé is. Legalábbis PC-sek között. Ha viszont valaki a PC-vel szét akar lőni egy boxos játékost, ahhoz már fizetni kell.
Ez nemlessz újdonság hogy a PC-sek egér+billentyűzet kambójukkal kiverik az Xboxosokat!Kép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#212 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 16:53

azon télleg nem lehet vitatkozni, h egy pc ami felülmúl 1 konzolt az sokkal többe kerül, mint mondjuk 1 ps3, pedig ugye az se kevés. Én azt mondom h ameddig nincs 1 megszokott csapat arra h összejártok játszani addig nem érdemes konzolt venni, mert ugye egy konzol csak abban különbözik, h bizonyos játékokkal egyszerre többen is lehet szadulni

#213 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 16:56

Idézet

Idézet

Idézet

Ez nemlessz újdonság hogy a PC-sek egér+billentyűzet kambójukkal kiverik az Xboxosokat!Kép
Mindenki ezt mondja... pedig ha jól emlékszem akkor még nem volt szerencsénk összecsapni... Azért még ne temessük...

#214 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 05. 02. 16:59

Idézet

azon télleg nem lehet vitatkozni, h egy pc ami felülmúl 1 konzolt az sokkal többe kerül, mint mondjuk 1 ps3, pedig ugye az se kevés. Én azt mondom h ameddig nincs 1 megszokott csapat arra h összejártok játszani addig nem érdemes konzolt venni, mert ugye egy konzol csak abban különbözik, h bizonyos játékokkal egyszerre többen is lehet szadulni
Az osztott képernyő tényleg nagy előny a pc-vel szemben. Régebben egy-két pc-s játékon is volt osztott képernyő de ma már nagyon ritkák legalább is én jó néhány éve nem találkoztam vele.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#215 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 17:11

Idézet

Idézet

Az osztott képernyő tényleg nagy előny a pc-vel szemben. Régebben egy-két pc-s játékon is volt osztott képernyő de ma már nagyon ritkák legalább is én jó néhány éve nem találkoztam vele.
Jah... de ott is sokszor szar volt, mert a windóz csak nemtom hány billentyűt enged egyszerre lenyomni...

#216 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 17:36

az mondjuk nem lenne utolsó ha mondjuk a shadowrun-ban lennének olyan szerverek h konzol vs. pc és akkor sírhatnak a konzolosokKép

#217 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 05. 02. 18:00

Idézet

Idézet

Idézet

Jah... de ott is sokszor szar volt, mert a windóz csak nemtom hány billentyűt enged egyszerre lenyomni...
Erről jut eszembe: Nem tudja valaki mit kell kezdeni ezzel a windows beragadó billentyűs izével? Már sok "örömöt" okozott nekem multi közben Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#218 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 18:02

Idézet

az mondjuk nem lenne utolsó ha mondjuk a shadowrun-ban lennének olyan szerverek h konzol vs. pc és akkor sírhatnak a konzolosokKép
Én úgy tudom lesz olyan... Majd meglátjuk... de azért a pelust vedd föl... nehogy kárba menjen vmi berendezés vagy épp a géped... KépKépKép Nektek van egeretek, nekünk meg biztos lesznek jó kis rásegítések meg egyéb finomságok KépKép

#219 Felhasználó inaktív   Dajin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 18:51

Idézet

Ez marha nagy hüyleség hogy konzolhoz kell egy csapat... a pc-től játék terén leginkább a játékstílusokban különbözik, konzolra jóval több stílus van mint pc-re, kivéve az rts-ek, abból is van, csak kicsi a felhozatal....
az igaz hogy konzolra egész sok partyjáték van, amiket tényleg csak haverokkal jó nyomni, de sokkal több olyan játék van aminek csak single opciója van vagy van single meg multi is..nemhiszem hogy valaki vki mgs-t god of wart-t ff-t re4-et stb-t csoportba tolna..de mondjuk egy tekken-nek vagy gran turismonak mind a single mind a többjátékos módja isteni, azokkal lehet bárhogy, vagy a diablo szerű champions-t vagy baldurs gate-t is lehet eccere akár négyen tolni.. konzolon elsősorban a gameplayre és a sztorira fekszeneke rá, egy erősebb gamenél viszont a részletességre és a grafikára is nagyon rámennek(pl dq8) pc-n viszont elsősorban a grafikára és az akcióra fekszenek rá meglátásom szerint, persze mindenütt van kivétel..
ha az ember igazán jókat akarc jáccani akkor egy közép esetleg felsőkategóriás pc-je van és egy ps2 vagy vmi nextgen konzol

#220 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 18:57

Idézet

Idézet

Én úgy tudom lesz olyan... Majd meglátjuk... de azért a pelust vedd föl... nehogy kárba menjen vmi berendezés vagy épp a géped... KépKépKép Nektek van egeretek, nekünk meg biztos lesznek jó kis rásegítések meg egyéb finomságok KépKép
Olvasssátok el a cikket, már volt róla szó, hogy teljesen cross-platform lesz. Vista kell hozzá pc-s oldalról és biztosra mondható hogy rásegítések lesznek konzolon esélykiegyelítésképpen.
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.