HWSW Informatikai Kerekasztal: Konzol vs. PC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Konzol vs. PC

#221 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 02. 19:17

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

MÉG!!!! Ugyanis MS apánk ha jól tudom épphogy egy Marketplace szerű szirszart szeretne bevezetni PC-s világba is. Úgyhogy az is elképzelhető hogy későbbiekben ugyanúgy mint X-en, az online játékért bizony fizetni kellhet PC-n is.
Igen. A Vista live-ról szól a fáma. Ugyanúgy működik majd mint az xbox live. ezüst, arany, platina. De a netes játékhoz elég lesz az ingyenes ezüst izé is. Legalábbis PC-sek között. Ha viszont valaki a PC-vel szét akar lőni egy boxos játékost, ahhoz már fizetni kell.
Ez nemlessz újdonság hogy a PC-sek egér+billentyűzet kambójukkal kiverik az Xboxosokat!Kép
Mindenki ezt mondja... pedig ha jól emlékszem akkor még nem volt szerencsénk összecsapni... Azért még ne temessük...
Én nem temetem!De miire egy konzolos beméri a PC-st a gamepadjával addigra 5x lelövik!Bár lehet hogy kapunk 1-2 meglepetést a konzolosoktól!Addigis gyakoroljatok!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#222 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 05. 02. 20:55

Itt a GK fórumon nincs valami eladó topic vagy hasonló? Mert lenne néhány monitorom amit eladnék.

#223 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 21:07

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

MÉG!!!! Ugyanis MS apánk ha jól tudom épphogy egy Marketplace szerű szirszart szeretne bevezetni PC-s világba is. Úgyhogy az is elképzelhető hogy későbbiekben ugyanúgy mint X-en, az online játékért bizony fizetni kellhet PC-n is.
Igen. A Vista live-ról szól a fáma. Ugyanúgy működik majd mint az xbox live. ezüst, arany, platina. De a netes játékhoz elég lesz az ingyenes ezüst izé is. Legalábbis PC-sek között. Ha viszont valaki a PC-vel szét akar lőni egy boxos játékost, ahhoz már fizetni kell.
Ez nemlessz újdonság hogy a PC-sek egér+billentyűzet kambójukkal kiverik az Xboxosokat!Kép
Mindenki ezt mondja... pedig ha jól emlékszem akkor még nem volt szerencsénk összecsapni... Azért még ne temessük...
Én nem temetem!De miire egy konzolos beméri a PC-st a gamepadjával addigra 5x lelövik!Bár lehet hogy kapunk 1-2 meglepetést a konzolosoktól!Addigis gyakoroljatok!
Az lehet, de a konzolos 100-200 m-ről meg agyonlövi a PC-st a rásegítés miatt... a PC-s meg el sem találja... (ez mondjuk csak feltételezés, majd meglátjuk mit alkotnak a készítők... szerintem biztos sikerül valami elfogadható álláspontot kialakítani) Egyébként meg láttam olyat, aki úgy nyomta a HALO-t hogy simán elvert volna egy nagyon jól játszó PC-st Kép

#224 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 02. 21:35

Idézet

Az lehet, de a konzolos 100-200 m-ről meg agyonlövi a PC-st a rásegítés miatt... a PC-s meg el sem találja... (ez mondjuk csak feltételezés, majd meglátjuk mit alkotnak a készítők... szerintem biztos sikerül valami elfogadható álláspontot kialakítani) Egyébként meg láttam olyat, aki úgy nyomta a HALO-t hogy simán elvert volna egy nagyon jól játszó PC-st Kép
erre csak annyit h a konzolosok csak akkor lehetnek ellnefelek ha van rásegítés a célzásban magyarul semmi esélyük sincs rásegítés nélkülKép

#225 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 05. 02. 21:58

savanyú a szőlő? nem értem ezt. ha valaki rásegítéssel játszik, akkor azzal játszik, aki egérrel az azzal, aki meg botkormánnyal, az meg azzal. Próbáld ki pl: forcefeedback kormány kontra billentyűzet. Hidd el kormánnyal jobb, gyorsabb, élethűbb estébé...

Ezzel csak azt akarom mondani hogy egyenlő feltételek nincsenek. Várjuk meg míg a valóságbn kiderül ki miben ügyesebb. Mert lesznek akik meglepődnek majd PC előtt ülve, szvsz...

Kép
Kép
Kép

#226 Guest__*

Elküldve: 2007. 05. 03. 10:10

Majd kiderül, hogy mivel jobb. Rásegítéssel, vagy egérrel... Már ha lesz olyan ember, aki fizetni akar azért, hogy konzolosok ellen játszon. Ja egyébként ez a rendszer annyiban jó, hogy akinek már van egy gold előfizetése, annak nem kell még egyszer befizetni a pénzt. Mert a boxlive-osat tudja használni a Vista rendszerében is, és ugyanez visszafelé is igaz lesz.

#227 Guest__*

Elküldve: 2007. 05. 03. 11:23

Idézet

Nem az MS határozza meg, hogy a játékokat milyen formában lehet jáccani. A kiadó mondja meg, hogy ez most legyen fizetős mint a WOW vagy csak a játék megvásárlásáért kérnek el mineraltKép. Az mondjuk igaz, hogy van beleszólása a MS-nek de azért nem hiszem, hogy ennyire ki akarnak magukal b@aszni mert akkor jópáran sz@rn@k a netes felhasználásra, és inkább Lan partykat szerveznek.. én legalábbis tutiii...

#228 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 05. 03. 11:33

Én nem arról beszéltem hogy egy kiadó milyen formában adja ki a gammáját. Az az ő dolga. Marketplace, meg SILVER-GOLD előfizu meg MS.-é.
Kép
Kép
Kép

#229 Guest__*

Elküldve: 2007. 05. 03. 11:47

Idézet

Én nem arról beszéltem hogy egy kiadó milyen formában adja ki a gammáját. Az az ő dolga. Marketplace, meg SILVER-GOLD előfizu meg MS.-é.
De a kiadók döntik el, hogy bele mennek e a Marketplace dologba nem?

#230 Guest__*

Elküldve: 2007. 05. 03. 12:56

Itt nem arról van szó, hogy nem játszhatsz neten, mert igen. Csak hogyha a konzolos cimborákkal akarsz játszani, akkor azért már elkérik a pénzt. Nem tudom, miért. Talán mert az ő szervereiken menne a játék, vagy mit tudom én. PC-k között ingyenes lesz a játék. Akkor kitörne a forradalom, ha nem így lenne.

#231 Guest__*

Elküldve: 2007. 05. 03. 13:36

Jah hogy a PC-sek a konzolosokal gamézni neten.. bocs. úgy értettem, hogy mindenre kiterjedően csak pénz fejében, lehetne neten gamézni..Kép

#232 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 14:24

Idézet

Jah hogy a PC-sek a konzolosokal gamézni neten.. bocs. úgy értettem, hogy mindenre kiterjedően csak pénz fejében, lehetne neten gamézni..Kép
Az bebaszna!Kép

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#233 Guest__*

Elküldve: 2007. 05. 03. 14:39

Idézet

Az bebaszna!Kép
Azért keztem lázadozni..Kép

#234 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 05. 03. 14:53

Idézet

Idézet

Az bebaszna!Kép
Nyugi. Ha lesz úgy is feltörik! Kép Vagy mindenki ps3-at vesz mert azon ingyen lehet multizni.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#235 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 16:14

Nem úgy lesz, hogy a marketplace kerül majd pénzbe, a játék meg ingyenes lesz? Legalábbis én így tudom...

#236 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 19:06

Idézet

Idézet

Idézet

Az bebaszna!Kép
Nyugi. Ha lesz úgy is feltörik! Kép Vagy mindenki ps3-at vesz mert azon ingyen lehet multizni.
Ha feltörik akkor köztük leszek én is! Kép

#237 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 10. 10:02

???A PS3-on free a multi????...vagy most mi van??

#238 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 10. 14:40

Én nem tudom...

#239 Felhasználó inaktív   FIFA_07 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 10. 14:57

Idézet

???A PS3-on free a multi????...vagy most mi van??
Ja én is vmi ilyesmit olvastam.Kép

#240 Guest__*

Elküldve: 2007. 05. 10. 15:50

maX az X-boX-om töröm fel..KépKépKép

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12