Konzol vs. PC
Elküldve: 2007. 05. 02. 07:36
Jó kis vita. Mindezeken felül ha csak a játékokat veszem alapul, szerintem egyértelmű hogy konzol, hisz nem véletlenül fejlesztették ki őket: JÁTSZANI
Ha globálisan nézem: multifunkcionalitása miatt PC jobb.
Mégis mivel ez egy főként játékokkak foglalkozó fórum: KONZOL rulez!
Elküldve: 2007. 05. 02. 09:58
Idézet
Jó kis vita. Mindezeken felül ha csak a játékokat veszem alapul, szerintem egyértelmű hogy konzol, hisz nem véletlenül fejlesztették ki őket: JÁTSZANI

#204 Guest__*
Elküldve: 2007. 05. 02. 11:19
A konzolokat inkább azok veszik akik, nem kiváncsiak a gépek felépítésére, működésére.. tehát csak ülnek és bambulnak

Elküldve: 2007. 05. 02. 14:06
Idézet
Idézet

Nem azt írtam hogy "konzolokkal foglalkozó fórum", hanem hogy "játékokkak foglalkozó fórum" ha jól emléxem! és jól emléxem! Szal lehet hogy tetszik...sajnos nem azt írtam!
Elküldve: 2007. 05. 02. 15:34
ehhez, h "mindent lehet konzolon amit egy pc-n" hát nemtom h ki hol él de a pc-t azt elsősorban nem játékra találták ki, ezzel nem azt mondom, h játékra nem jó, mert igenis vannak olyan játékok amiket tipikusan pc-re találtak ki, de olyanok viszont nincsenek amiket csak konzolon lehetne jól nyomni. visszatérve 1 pc-n sokkal több mindent tudsz csinálni (még most is) mint konzolon, és asszem ez így is marad--> magyarul egy pc az értékesebb, mint egy konzol és sokkal több dologra használod, hacsak nem egy elvont gamert nézünk.
#207 Guest__*
Elküldve: 2007. 05. 02. 15:50
Ez így van. De egy mai játékoknak megfelelő PC többe is kerül, mint egy konzol. És aki játszani akar, az inkább vesz egy konzolt, mint többszázezerért egy számítógépet. Szerintem pont ezért mondja a sok (az én szemszögemből gyík) ember, hogy a PC csak munkára való, játékra meg a konzol az isten. Nekem az nem ad nagyobb játékélményt, hogy 102 centis plazmán játszhatok, ha egyszer nem tudok bevinni egy rendes hedsátot vagy nem tudok olyan hamar egységeket kijelölni, mert egyszerűen nem áll rá a kezem. Inkább bambulok a 22"-os TFT előtt, mert az egérel meg billentyűzettel tényleg jól nyomom. És még csak fizetnem sem kell havidíjat azért, hogy a neten játszhassak.
Elküldve: 2007. 05. 02. 16:13
Idézet
Ez így van. De egy mai játékoknak megfelelő PC többe is kerül, mint egy konzol. És aki játszani akar, az inkább vesz egy konzolt, mint többszázezerért egy számítógépet. Szerintem pont ezért mondja a sok (az én szemszögemből gyík) ember, hogy a PC csak munkára való, játékra meg a konzol az isten. Nekem az nem ad nagyobb játékélményt, hogy 102 centis plazmán játszhatok, ha egyszer nem tudok bevinni egy rendes hedsátot vagy nem tudok olyan hamar egységeket kijelölni, mert egyszerűen nem áll rá a kezem. Inkább bambulok a 22"-os TFT előtt, mert az egérel meg billentyűzettel tényleg jól nyomom. És még csak fizetnem sem kell havidíjat azért, hogy a neten játszhassak.
Elküldve: 2007. 05. 02. 16:22
Idézet
Idézet
Idézet

Nem azt írtam hogy "konzolokkal foglalkozó fórum", hanem hogy "játékokkak foglalkozó fórum" ha jól emléxem! és jól emléxem! Szal lehet hogy tetszik...sajnos nem azt írtam!

Elviekben ez így is van, hogy PC az sokkal multifunkcionálisabb... de én nemtok egy olyan dolgot sem mondani (ami nekem kell) amit konzolon nem tudok... kivéve a net... de azt is csak Xboxon nem lehet... (nem is tudom miért nem

fity nem tudom kire céloztál, de én nem azt mondtam, hogy a PC csak munkára jó... sőtt ha nem lenne olyan drága fejleszteni, akkor konzol se lenne a közelemben... csak annyit mondtam, hogy ami egy átlagos felhasználónak kell azt lehet konzlon is...
Ajjj de lassú a szerver...

#210 Guest__*
Elküldve: 2007. 05. 02. 16:32
Idézet
MÉG!!!! Ugyanis MS apánk ha jól tudom épphogy egy Marketplace szerű szirszart szeretne bevezetni PC-s világba is. Úgyhogy az is elképzelhető hogy későbbiekben ugyanúgy mint X-en, az online játékért bizony fizetni kellhet PC-n is.
Elküldve: 2007. 05. 02. 16:51
Idézet
Idézet
MÉG!!!! Ugyanis MS apánk ha jól tudom épphogy egy Marketplace szerű szirszart szeretne bevezetni PC-s világba is. Úgyhogy az is elképzelhető hogy későbbiekben ugyanúgy mint X-en, az online játékért bizony fizetni kellhet PC-n is.

"Believe the lie" - The X-files
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Elküldve: 2007. 05. 02. 16:53
azon télleg nem lehet vitatkozni, h egy pc ami felülmúl 1 konzolt az sokkal többe kerül, mint mondjuk 1 ps3, pedig ugye az se kevés. Én azt mondom h ameddig nincs 1 megszokott csapat arra h összejártok játszani addig nem érdemes konzolt venni, mert ugye egy konzol csak abban különbözik, h bizonyos játékokkal egyszerre többen is lehet szadulni
Elküldve: 2007. 05. 02. 16:56
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2007. 05. 02. 16:59
Idézet
azon télleg nem lehet vitatkozni, h egy pc ami felülmúl 1 konzolt az sokkal többe kerül, mint mondjuk 1 ps3, pedig ugye az se kevés. Én azt mondom h ameddig nincs 1 megszokott csapat arra h összejártok játszani addig nem érdemes konzolt venni, mert ugye egy konzol csak abban különbözik, h bizonyos játékokkal egyszerre többen is lehet szadulni
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2007. 05. 02. 17:11
Idézet
Idézet
Elküldve: 2007. 05. 02. 17:36
az mondjuk nem lenne utolsó ha mondjuk a shadowrun-ban lennének olyan szerverek h konzol vs. pc és akkor sírhatnak a konzolosok

Elküldve: 2007. 05. 02. 18:00
Idézet
Idézet
Idézet

I wanna waste her monthly blood
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2007. 05. 02. 18:02
Idézet
az mondjuk nem lenne utolsó ha mondjuk a shadowrun-ban lennének olyan szerverek h konzol vs. pc és akkor sírhatnak a konzolosok

Elküldve: 2007. 05. 02. 18:51
Idézet
az igaz hogy konzolra egész sok partyjáték van, amiket tényleg csak haverokkal jó nyomni, de sokkal több olyan játék van aminek csak single opciója van vagy van single meg multi is..nemhiszem hogy valaki vki mgs-t god of wart-t ff-t re4-et stb-t csoportba tolna..de mondjuk egy tekken-nek vagy gran turismonak mind a single mind a többjátékos módja isteni, azokkal lehet bárhogy, vagy a diablo szerű champions-t vagy baldurs gate-t is lehet eccere akár négyen tolni.. konzolon elsősorban a gameplayre és a sztorira fekszeneke rá, egy erősebb gamenél viszont a részletességre és a grafikára is nagyon rámennek(pl dq8) pc-n viszont elsősorban a grafikára és az akcióra fekszenek rá meglátásom szerint, persze mindenütt van kivétel..
ha az ember igazán jókat akarc jáccani akkor egy közép esetleg felsőkategóriás pc-je van és egy ps2 vagy vmi nextgen konzol
Elküldve: 2007. 05. 02. 18:57
Idézet
Idézet

"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"