HWSW Informatikai Kerekasztal: Konzol vs. PC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Konzol vs. PC

#261 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 07. 28. 07:59

Idézet

2004.08.14.-én vettem meg az első gépet!Kb 240e ft-ból jött ki!Akkor fasza volt,fél év múlva már egy roncs!Nemrégvettek,vettem gépet,még most is fasza!De NEM éri meg!Inkább box!
Ámen
Kép
Kép
Kép

#262 Felhasználó inaktív   Shagy 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 28. 13:44

Idézet

2004.08.14.-én vettem meg az első gépet!Kb 240e ft-ból jött ki!Akkor fasza volt,fél év múlva már egy roncs!Nemrégvettek,vettem gépet,még most is fasza!De NEM éri meg!Inkább box!
Na erről van itt szó kérem :Đ
Gun dont kill people,only people kill people.

#263 Felhasználó inaktív   Csacso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 28. 18:45

eccerű PC-n jobb dolgozni és fps-t jáccani a Konzolon jobb mindenmást jáccani!
Sam "Serious" Stone

#264 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 28. 18:59

Idézet

Ezzel sem értek 100 %-ig egyet. Úgy lehet játszani boxon fps-t mint a pinty. szokás kérdése. nekem semmi gondom az fpsekkel konzolon. mindenféle rásegítés nélkül.
Kép
Kép
Kép

#265 Felhasználó inaktív   xxxxxxxxxx9 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 28. 19:28

Idézet

Idézet

Ezzel sem értek 100 %-ig egyet. Úgy lehet játszani boxon fps-t mint a pinty. szokás kérdése. nekem semmi gondom az fpsekkel konzolon. mindenféle rásegítés nélkül.
ja ja nekem sincs semmi bajom az fps-ekkel 360-on, különben minden pc fannak haverom nagy COD2 rajongó és ő csak azzal játszik +hálózik eljött hozzám és a COD3-ra kb 10perc alatt ráérzett annyira irányitható úgy hogy konzolt mindenkinekKépKép

#266 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 28. 22:03

Idézet

Idézet

Idézet

ja ja nekem sincs semmi bajom az fps-ekkel 360-on, különben minden pc fannak haverom nagy COD2 rajongó és ő csak azzal játszik +hálózik eljött hozzám és a COD3-ra kb 10perc alatt ráérzett annyira irányitható úgy hogy konzolt mindenkinekKépKép
ha ingyen lesz a konzol akk esetleg.. de addig is nekem jobb a pc

#267 Felhasználó inaktív   batnor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 29. 07:19

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ha neked jobb évente kidobni az ablakon 100-eket akkor maradj pc party.Én már lasssan 15 év pc party vok és elegem lett a pc fejlesztéséből és agusztus vége fele veszek boxot.És ha valaki azt mondj bill+egér jobb akkor azt mondom hogy jatszon egy 30-60 percet konzolon es majd meglatja milyen konnyu kezelni

#268 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 07. 29. 07:40

Annyit a konzolról hogy még anno az oblivion is eléggé lefárasztotta a 360-at ("Oblivion really pushes off the limits of Xbox360..") szal 2008 ra marha nagy szint különbség lesz egy box és egy pc között teljesítményben, a gameknek meg folyamatosan kell a vas szoval konzolra kijön a butított graf, amíg mi pc-sek élvezzük a gyönyört, csak itt vág be a szar (és valoszinüleg sosem veszek majd konzolt de nekem is kezd betelni a tököm) mer milyen áron!?; ugyhogy ha pénzben számolunk talán jobban megéri párévente konzolt cserélgetni,mint állandóan gépet fejleszteni plusz boxra jön a legtöbb game + legelőszőr : sajna a legtöbb fejlesztő gárda ráállt billy bácsi csodagépére és mi pc sek meg le vagyunk szarva, de a kozol mégis csak konzol, (tom hogy lehet venni asszem hozzá egeret noh de akkoris) nemtok rajta elképzelni egy jó point and click kalandot vagy egy faxa RTS-t vagy egy összettebb RPG-t mint pl a Neverwinter Nights, persze akciógamre (bár én nemtom hogy lehet gamepaddal célozni) autós gammákra vagy sportjátékra kiváló meg talán minden másra is de én valahogy mégis kitartok a jó öreg PC nél (persze konzolra jóval drágábbak a játékok mint pcre de aki warezol annak tökmind1, mondjuk nemtom a box mennyire veszi be a nemeredetit ebben nem vok jártas) Noh a végére annyit hogy a PC egy univerzális masina nem holmi szaros gamingcenter :Đ

#269 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 29. 07:54

Utolsó mondatodban az igazság: "...a PC egy univerzális masina nem holmi szaros gamingcenter"
Mi mégis ezt a "szaros gamingcentert" választjuk, és kuncogunk az ilyen hozzá nem értőkön, akiknek nincs összehasonlítási alapjuk (míx látták havernál) és savanyú nekik a szőlő.

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKéphttps://forum.hwsw.h...default/071.gif

Kép
Kép
Kép

#270 Guest__*

Elküldve: 2007. 07. 29. 07:56

Idézet

Utolsó mondatodban az igazság: "...a PC egy univerzális masina nem holmi szaros gamingcenter"
Mi mégis ezt a "szaros gamingcentert" választjuk, és kuncogunk az ilyen hozzá nem értőkön, akiknek nincs összehasonlítási alapjuk (míx látták havernál) és savanyú nekik a szőlő.

Vazze én nem mondtam hogy nem savanyú https://forum.hwsw.h...default/071.gif csak azt hogy már megszoktam a PC-t :Đ

#271 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 29. 08:15

Idézet

Idézet

Vazze én nem mondtam hogy nem savanyú https://forum.hwsw.h...default/071.gif csak azt hogy már megszoktam a PC-t :Đ
Így már értem :-D de vazze nélkül is értettem volna... https://forum.hwsw.h...default/012.gif
Kép
Kép
Kép

#272 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 29. 09:27

Idézet

Idézet

ha neked jobb évente kidobni az ablakon 100-eket akkor maradj pc party.Én már lasssan 15 év pc party vok és elegem lett a pc fejlesztéséből és agusztus vége fele veszek boxot.És ha valaki azt mondj bill+egér jobb akkor azt mondom hogy jatszon egy 30-60 percet konzolon es majd meglatja milyen konnyu kezelni
én nem évente fejlesztek hanem inkább 5 évente és így is olcsóbban jövök ki, mint ha vennék egy konzolt és hozzá annyi játékot amivel játszanék. az meg a másik, h nekem rohadtul nem jön be a konzolos irányítás, mert én azon csak szenvedek tudom, mert haveromnál van box és hidd el volt időm kipróbálni, és qrvára nem jött be. Amugy meg ez a 2. pc-m életemben úgy hogy az 1. 8 évet kihúzott és 2 éve van új, ami még ugyan ennyit kihúz, mert én megelégszek a gagyi gépel is nem kell egy extrém felső kategória, h tudjam élvezni a játékokat. sztem ebben minden benne van

#273 Felhasználó inaktív   Shagy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 29. 13:56

Nekem is gagyi gépem van má egy ideje de azis marad:)!!Mert én játékos vagyok nem holmi koca gamer és a játékosok mekkája az a KONZOLKép így nagybetűkkel.Konzolon játszani élvezet aki meg nem érez rá azt sajnálomKép mert olyat hagy ki az életéből ami utánozhatatlan PcnKép Peace !
Gun dont kill people,only people kill people.

#274 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 29. 14:14

Idézet

Annyit a konzolról hogy még anno az oblivion is eléggé lefárasztotta a 360-at ("Oblivion really pushes off the limits of Xbox360..") szal 2008 ra marha nagy szint különbség lesz egy box és egy pc között teljesítményben, a gameknek meg folyamatosan kell a vas szoval konzolra kijön a butított graf, amíg mi pc-sek élvezzük a gyönyört, csak itt vág be a szar (és valoszinüleg sosem veszek majd konzolt de nekem is kezd betelni a tököm) mer milyen áron!?; ugyhogy ha pénzben számolunk talán jobban megéri párévente konzolt cserélgetni,mint állandóan gépet fejleszteni plusz boxra jön a legtöbb game + legelőszőr : sajna a legtöbb fejlesztő gárda ráállt billy bácsi csodagépére és mi pc sek meg le vagyunk szarva, de a kozol mégis csak konzol, (tom hogy lehet venni asszem hozzá egeret noh de akkoris) nemtok rajta elképzelni egy jó point and click kalandot vagy egy faxa RTS-t vagy egy összettebb RPG-t mint pl a Neverwinter Nights, persze akciógamre (bár én nemtom hogy lehet gamepaddal célozni) autós gammákra vagy sportjátékra kiváló meg talán minden másra is de én valahogy mégis kitartok a jó öreg PC nél (persze konzolra jóval drágábbak a játékok mint pcre de aki warezol annak tökmind1, mondjuk nemtom a box mennyire veszi be a nemeredetit ebben nem vok jártas) Noh a végére annyit hogy a PC egy univerzális masina nem holmi szaros gamingcenter :Đ
Feltételezem nincs viszonyítási alapod, ezért bírálod a konzolt....

#275 Guest__*

Elküldve: 2007. 07. 29. 14:14

Jaj rá ne élvezzél már az Xboxodra KépKép

#276 Guest__*

Elküldve: 2007. 07. 29. 14:19

Idézet

Idézet

Feltételezem nincs viszonyítási alapod, ezért bírálod a konzolt....
Rengeteg pozitívat írtam a konzolról, a vége meg nem komoly, nah píísz már bánom hogy írtam bármit is a Pc vs konzol topicba tudtam hogy a konzolbanda leugatja a fejem :-D

#277 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 29. 14:21

Idézet

Kép

#278 Guest__*

Elküldve: 2007. 07. 29. 14:24

Idézet

Idézet

Kép
Nem neked írtam hanem az elötted lévőnek de akár teis :Đ
Megsértettem a Drágaszágodat? :-D

#279 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 29. 15:43

Idézet

Nekem is gagyi gépem van má egy ideje de azis marad:)!!Mert én játékos vagyok nem holmi koca gamer és a játékosok mekkája az a KONZOLKép így nagybetűkkel. Konzolon játszani élvezet aki meg nem érez rá azt sajnálomKép mert olyat hagy ki az életéből ami utánozhatatlan PcnKép Peace !
igazad van... vegyél fél évente 20 játékot ami egyenként 20 k!!! mennyi is az... 400 ezer ft. na ezek után mond azt, h drága a pc meg "konzol a játékosok mekkája"... hol szarom szemközt!!!

#280 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 29. 15:53

És kinek kell 20 játék 6 hónap alatt?! Nekem pár játékom van csak PS2-re (eredetiek) és boldogan élek, nem hiányolok semmit! Kép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.