Konzol vs. PC
Elküldve: 2007. 07. 31. 21:09
És nem fura mondjuk egy fps-t játszani,vagyis jobban mondva lehet vele jól játszani? mert én még nem játszottam fps-sel konzolon.
PSN ID: tOMiiiiKa
Elküldve: 2007. 07. 31. 21:54
Idézet
És nem fura mondjuk egy fps-t játszani,vagyis jobban mondva lehet vele jól játszani? mert én még nem játszottam fps-sel konzolon.
"Believe the lie" - The X-files
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Elküldve: 2007. 07. 31. 22:00
Idézet

Elküldve: 2007. 07. 31. 22:08
Jaja,a wii felér egy edzéssel.. Meg jó hogy ilyen kontroler,meg izé hozé,de nekem egyáltalán nem jön be.
Elküldve: 2007. 07. 31. 22:17
Nincs mit köszönnöd!Irj bátran a forumba!Amúgy ha veszek VGA átalakitó kábelt,és azt belerakom a monitorba,akkor mindig ke kell huzgálnom ha netezni szeretnék PC-n?
"Believe the lie" - The X-files
Elküldve: 2007. 07. 31. 23:28
Idézet
Idézet
Ha a Commodore 64et konzolnak vesszük...
Én gyűlölöm a konzolokat, mert szerintem irányíthatatlanok, és nagyon utálok úgy játszani, ha valami nem áll az ujjamra. Nekem sok sok gombra van szükségem! Mellesleg én ezt szoktam meg, és éppen ezért kényelmes is.
Én gyűlölöm a konzolokat, mert szerintem irányíthatatlanok, és nagyon utálok úgy játszani, ha valami nem áll az ujjamra. Nekem sok sok gombra van szükségem! Mellesleg én ezt szoktam meg, és éppen ezért kényelmes is.

Elküldve: 2007. 08. 01. 00:44
Idézet
Idézet
Idézet
Ha a Commodore 64et konzolnak vesszük...

#331 Guest__*
Elküldve: 2007. 08. 01. 06:43
Most a fegyverről volt szó a billzet a mászkáláshoz kell stb, viszont egy egér sztem jobban szimulálja azt ahogy az életben céloznál mint egy gamepad, hiszen pl egy olyan fickónak aki bármilyen fegyveres testület tagja pl katonaság, a fegyó a keze folytatása ha aim ol, pont mint az egér a gémernek
Jó elismerem hogy a Wii jobban szimulálja noh de az meg fárasztó
Jó elismerem hogy a Wii jobban szimulálja noh de az meg fárasztó

Elküldve: 2007. 08. 01. 07:50
szerintem ezek mind mind csupán bebeszélt dolgok! Ez csak megszokás kérdése...a kontroller is lehet ugyanúgy a kéz (kezek) meghosszabbítása, mint az egér! Csak rá kell állni...és ha valaki ténylegesen rááll...akkor az rájön h fölösleges az a rengeteg gomb a klaviatúrán...mert 4 gomb, pár ravasz, és két iránítókar mindent hangsúlyozom MINDENT helyettesít!!! Sőtt élvezetesebbé és hangulatosabbá teszi a gémet azzal h nem hasalsz egy íróasztalon...hanem beledölsz a fotelba és kényelmesen asztalra feltett lábbal tolod végig mondjuk az R6 vegast!
Elküldve: 2007. 08. 01. 08:49
Idézet
szerintem ezek mind mind csupán bebeszélt dolgok! Ez csak megszokás kérdése...a kontroller is lehet ugyanúgy a kéz (kezek) meghosszabbítása, mint az egér! Csak rá kell állni...és ha valaki ténylegesen rááll...akkor az rájön h fölösleges az a rengeteg gomb a klaviatúrán...mert 4 gomb, pár ravasz, és két iránítókar mindent hangsúlyozom MINDENT helyettesít!!! Sőtt élvezetesebbé és hangulatosabbá teszi a gémet azzal h nem hasalsz egy íróasztalon...hanem beledölsz a fotelba és kényelmesen asztalra feltett lábbal tolod végig mondjuk az R6 vegast!
Elküldve: 2007. 08. 01. 09:43
Idézet
Tessék, akkor ez is bebeszélt dolog. Én is fotelban hátradőlve játszom. Billentyűzet az ölembe, egér a karfa mellet, rajta a gépen, kicsit alátámasztva, pont megfelelő magasságban. Még a lábamat is fel tudom tenni. Internetezés ugyanilyen kényelemben tellik
Egy gyors multis FPS-be elég szar helyzetnek találom, ha nem tudok _azonnal_ arra a fegyverre váltani amire akarok. Lásd: quake3 vagy UT. A görgő nem a legjobb megoldás mert végig szánkázol a fél arzenálon, ellenben a nyomok egy rögtön újjra álló gombot és máris railgun ficeg elő, vagy egy másik (úgyanúgy erőfeszítés nélkül kézre álló) gombbal máris rakétavető, stb).
Továbbá még mindig azon a véleményen vagyok hogy FPS-be analóg karral messze nem olyan dinamikus a célzás mint egérrel. Mondjuk autós játékokban gamepad a nyerő, ellenben megnézném hogy mennyire jól fogsz RTS-el játszani négy gombbal, pár ravasszal és két analog karral...
Az egésznek az alja: nem kell általánosan kijelenteni dolgokat. Fellehet jó sok érvet hozni mindkettő mellett. Személyes preferencia. (illetve hát akiknek a PC mint munkaeszköz is szerepel, azoknál lehetnek kényszerhelyezetek )
Elküldve: 2007. 08. 01. 10:06
Pl az xbox-nál olyan jelleg van, mint egy igazi fegyvernél az elsütőbillentyű.Sztem az egér ezt nem tudja helyettesíteni.
Elküldve: 2007. 08. 01. 11:04
Idézet
Pl az xbox-nál olyan jelleg van, mint egy igazi fegyvernél az elsütőbillentyű.Sztem az egér ezt nem tudja helyettesíteni.

Elküldve: 2007. 08. 02. 21:05
Idézet
Az a kilencven fok olyan, mint egy elsütőbillentyű...

Elküldve: 2007. 08. 02. 21:18
Viszont PC-hez is lehet X360 kontrollert csatlakoztatni, vagy kormányt, és azért PC-n többmindent lehet csinálni, mint egy konzolon.