Idézet
Konzolhoz való Képmegjelenítő
Elküldve: 2008. 03. 28. 05:45
a monitoroknál vannak a ms-ek (minisekundumok) asziszem na ott az a jó ha minél kevesebb nem?
#62 Guest__*
Elküldve: 2008. 03. 29. 23:58
Vettem ma egy SAMSUNG LE32S81-es LCD TV-t!!!!
Media Markt-ba Áfa nélküli nap volt így került 125000Ft-ba a TV... sztem jó üzletet csináltam!
Ez eddig szép és jó,viszont nem tudtam rákötni a boxot!!!https://forum.hwsw.h...default/035.gif VGA kábellel tudom csak megoldani egyenlőre,mert a HDMI kábelem otthon van. Amúgy nem volt képem... Nem igazán értem a dolgot,mert ugyanaz,mintha a PC-t nyomnám rá,nem?! Vagy először a PC-t kéne rányomni,és vmit beállítani úgy h a PC rá van kötve a TV-re?!!
Forráslista ---> PC , és azt írja ki,h NEM TÁMOGATOTT ÜZEMMÓD! Lehetséges,h a boxot nem lehet rányomni VGA-val?!
PLS HELP ME!!!!!!!!!https://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/028.gifhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/028.gifhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/028.gif
Elküldve: 2008. 03. 30. 02:14
Nem nem... ha van VGA-ja akkor mindenféleképpen vinnie kell, mert mind1 mi van rákötve, a jel a lényeg.
Mond meg a tutit a TV-nek, hogy ki az úr a háznál.
Sztem ott kell vmit alkotni, a box az felismeri, hogy mi van rákötve és olyan jelet küld.

#64 Guest__*
Elküldve: 2008. 03. 30. 03:56
Végre sikerült megoldanom a problémát!!!
Így lassan 5 óra tájban...
Na mind1,a lényeg,h minden fasza! Egyébként képzeld Glek,h a felbontás volt a gond! Nem 1360×768-on volt! És a TV csak ezt kezeli a VGA csatin keresztül!
Így utólag eléggé egyértelmünek tűnik...

Elküldve: 2008. 03. 30. 09:33
ÁÁÁ 
És hogy állítottad át?
Ez mondjuk fura, mert nekem alapból beállt mindíg olyanra amit támogat a tv...

#66 Guest__*
Elküldve: 2008. 04. 09. 18:13
Már múltkor is akartam írni,h milyen überfasza a TV-m!!!
Eddig egy "19-os ASUS monitoron nyomtam,de ennek vége... Sokkal szebb a grafika LCD TV-n!!! Nem gondoltam volna,h ekkora különbség lesz. Monitoron kicsit "recésnek" tűntek a játékok. Persze a TV mellett szól azért,h kontrasztosabb. Persze az sem szabad elfelejteni,h elvileg LCD TV-re van fejlesztve. Ma végre rányomhatom HDMI kábellel a boxot a TV-re! Remélem szebb lesz...
Elküldve: 2008. 05. 11. 00:29
Helló mindenki lenne egy nagy kérdésem hogy vettem egy monitort 4:3mas kép arányú és amikor játszom a Gears of waral van meg még egy-kettö játékom akkor nem teljes képben van hanem kb 3-4 cm fekete csik marad alul és felül is mindt a széles vásznú filmeknél tehát nem tölti ki a teljesen a monitort a kép létszi akki rud valami megoldást rá az irjon mert nagyon nem jó igy elöre is köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!nem akkarom eladni és venni egy 16:9es monitort

#68 Guest__*
Elküldve: 2008. 05. 11. 08:51
Idézet
Helló mindenki lenne egy nagy kérdésem hogy vettem egy monitort 4:3mas kép arányú és amikor játszom a Gears of waral van meg még egy-kettö játékom akkor nem teljes képben van hanem kb 3-4 cm fekete csik marad alul és felül is mindt a széles vásznú filmeknél tehát nem tölti ki a teljesen a monitort a kép létszi akki rud valami megoldást rá az irjon mert nagyon nem jó igy elöre is köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!nem akkarom eladni és venni egy 16:9es monitort

Elküldve: 2008. 05. 11. 10:45
Idézet
Idézet

#70 Guest__*
Elküldve: 2008. 05. 11. 10:48
Idézet
probáltam már szérhúzni a képet de nem lehet felfelé a képarányal is szorakoztam de akkor meg nagyon nagy lett a kép.De ha 16:9 képarányú lenne a monitorom akkor gondolom nem lennének ilyen gondjaim nem?
Elküldve: 2008. 05. 11. 10:53
bizony nem. mikor én is a kisTV-n voltam kényszeredett játszani (4:3) ott is moziszerűen rárakta a fekete csíkokat.
Elküldve: 2008. 05. 11. 11:05
Én kinéztem 70k-ért egy Novita LCD TV és monitort egyben (itt az ára 80k, de én 70-ért is meg tudom szerezni) ! Ezt kötném majd ra a 360-ra, HD ready. minden fasza. Sztetek ezt vagyem meg vagy vegyek inkább egy SAMSUG LCD TV-t 100k-ért? Melyiket ajánljátok?
"Believe the lie" - The X-files
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Elküldve: 2008. 05. 11. 12:09
Hát nem tudom mennyire kapcslódott már össze az LCD TV és monitor piac, mert ha még éles határok vannak akkor jól meg kell választani mit veszel. A monitorok kisebbek viszont tudásban mérföldekkel lehagyták még nem olyan rég az LCD TV-ket. A mai TFT monitorokat krisálytiszta kép, gyönyörű színek, 0 elmosódás jellemzi, viszont az LCD TV-kkel még most is fentartásaim vannak. Tegnap beugrottunk az Electroworld-be Pesten, és egy kicsit körülnéztünk a TV-k környékén. Ki volt téve pár hype-os Full HD LCD TV, ilyen fotel előtte meg minden. Csodálkozva álltam előttük, hogy a mi Viera plazmánkat egy listára se írnám velük, olyan minőségbeli különbségek vannak. Csak röhögtem magamnak, hogy bőszen írják rá az ilyen-olyan csúcstechnikás képjavítókat, meg persze az összehasonlító képeket, videókat. Aztán mikor elindult vmi rajta (amit mellesleg a mi TV-nken is láttam) csak lestem, hogy fakó is, mosott is a kép...
Úgy rémlik Samsung TV-k voltak. Igaz, hogy olyat nem szabad venni, de nem tartom valószínűnek, hogy akkora különbség lenne mondjuk a Bravia-khoz képest is, hisz akkor ezeket nem venné senki.
(persze azért egy Sony TV-t nem fogunk összekeverni egy Samsung-gal
)

Elküldve: 2008. 05. 11. 12:27
Idézet
Mindkettő rossz választás. Ha már monitort veszel akkor valami ilyesmit nézz. Ezt a típusú Samsung TV-t gyorsan felejtsd el, 100k-t biztosan nem ér. Sok helyen olvastam, hogy ezek a szériák nagyon rosszra sikerültek, nagyon gyenge bennük a panel. Adj hozzá még 30k-t és sokkal jobbat is vehetsz.
Elküldve: 2008. 05. 11. 13:11
Idézet
Mindkettő rossz választás. Ha már monitort veszel akkor valami ilyesmit nézz. Ezt a típusú Samsung TV-t gyorsan felejtsd el, 100k-t biztosan nem ér. Sok helyen olvastam, hogy ezek a szériák nagyon rosszra sikerültek, nagyon gyenge bennük a panel. Adj hozzá még 30k-t és sokkal jobbat is vehetsz.
És is ilyent néztem ki a hálószobába a falra TV gyanánt....
Glek: Azt is vedd hozzá hogy a Sony jóval drágább mint a Samsung. Sorrendben: Sony, Pana, Samsung. Mind minőség, mind ár tekintetében ez a sorrend. És bizony az ár is számít ám annak aki fizet! Nem mindegy hogy 100, vagy 150.
Elküldve: 2008. 05. 11. 13:13
Persze, ezt is számításba vettem, de annyira nem volt olcsó (igaz drágának se mondanám). Én azért a Sony-t és a Panát egy szintre tenném.

Elküldve: 2008. 05. 11. 13:19
Idézet
Persze, ezt is számításba vettem, de annyira nem volt olcsó (igaz drágának se mondanám). Én azért a Sony-t és a Panát egy szintre tenném. 

#79 Guest__*
Elküldve: 2008. 05. 11. 13:32
Idézet

Panába meg az LG-be Texas panel van,viszont az LG-nek az elektronikája elég szar. A Sony-ba és a Samsung-ba hasonló panel van!!!! Belső infó!

Elküldve: 2008. 05. 11. 13:36
A kijelzőjük viszont mindháromnak ugynazaz. Van egy szűrő rendszer (mindegyik márkának a sajátja) ami alapján kiválogatják hogy melyik panel, melyik kritériumoknak felel meg, ozt aszerint osztályozzák.