HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed: Pro Street - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed: Pro Street

#241 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 11. 26. 14:14

Akik itt a PC verzió akadozásáról, lagolásáról beszélnek, azok meg is vették, vagy csak a biztonsági másolatot koptatják? Hm? Bizt copy-hoz kell krekk?

No neeem! NO WAREZ, NO ZERAW

Kép
Kép
Kép

#242 Felhasználó inaktív   JesusEnergy 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 26. 18:14

Ez egy rakat sz.r.Ekkorát rég csalódtam egy játéban.Úgytűnik h az NFS sorozat visszafele fejlődik.KépKépKép

#243 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 11. 26. 20:56

Idézet

Ez egy rakat sz.r.Ekkorát rég csalódtam egy játéban.Úgytűnik h az NFS sorozat visszafele fejlődik.KépKépKép
Demo nekem sem tetszett, de sokan azt mondták, a tljes verzió jobb. Reméltem hogy így lesz, mert én úgy látom se nem szimulátor, de már nem is arcade. Hangulatvilága meg kinek-kinek. Füst az jó, de ennyi.
Kép
Kép
Kép

#244 Felhasználó inaktív   JesusEnergy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 26. 21:18

Idézet

Idézet

Demo nekem sem tetszett, de sokan azt mondták, a tljes verzió jobb. Reméltem hogy így lesz, mert én úgy látom se nem szimulátor, de már nem is arcade. Hangulatvilága meg kinek-kinek. Füst az jó, de ennyi.
bizony bizony ez így van.Én még a menüben sem tudtam kiigazodniXD.De a játék eggyetlen eleme sem tetszik a grafikán kívül.Marad az UG2.

#245 Felhasználó inaktív   Viktor_91 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 26. 22:10

Hello! nem tudjátok h mért akad mindenhogy a pro street legujabb driver van fentKép
gépem : Core2 E6600 2.4Ghz
3 giga ram
Nvidia 8800GTX

#246 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 26. 22:19

Idézet

Hello! nem tudjátok h mért akad mindenhogy a pro street legujabb driver van fentKép
gépem : Core2 E6600 2.4Ghz
3 giga ram
Nvidia 8800GTX

Az a 3 giga valahogy sántít, pakolj hozzá még 1-et..Kép DirectX, Windows frissítést is megpróbálhatsz. (.NET framework miatt, lehet kell neki, bár akkor el sem indulna..)
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#247 Felhasználó inaktív   csepi3000 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 28. 10:21

Ez az ÉV CSALODÁSA számomra legalábbis PS3-on! A PS Store -ból letöltött demó alapján.Kép
PSN ID: csepi

#248 Felhasználó inaktív   csepi3000 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 28. 10:35

Idézet

Visszaolvasva látom nem én vagyok az egyetlen. (csak én PS fronton)
PSN ID: csepi

#249 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 28. 23:58

Idézet

Idézet

Idézet

Mielőtt kipróbálnám kíváncsi vagyok valaki véleményére:
mennyire maradt meg az eredeti NFS hangulat?
Ezt nem kérdezheted komolyan...ez a dolog elég relativ...kinek mi...érted...Kép
Nekem nagyon tetszik...szerintem a törés és annak következményei, nagyot emelnek a játék feelingjén...
A grafikáról nem beszélnék sokat, mert az egyrészt gépfüggő, másrészt az adott korhoz igazodva SZÉP...Kép
A ProStreet egészen más mint az eddigiek...de nem is lenne jó, ha minden évben ugyanazt kapnánk...
Mindent összevetve sztem egy nagyon cool gamma lett...nem túl könnyű...mivel ha nem vigyázol, az összes pénzedet a javitásokra költöd...a másik ami nagyon tetszik, hogy a Drag-nál kötelező a kuplung...
Az én kedvenc versenyszámom a *Wheelie comprtition...az a lényeg, hogy minél tovább kétkerekezz...Kép

Szóval ha rám hallgatsz, kipróbálod...de tény, hogy a régi hangulatot, csak a régi játékok tudják garantálni...
Én nemrég raktam föl megint a HP2-őt...nagyon mókás...porszivóhang, és viszonylag jó grafó...még a mai játékok mellett is jónak tűnik...Kép
Binder! Írtad, hogy a kedvenced a kétkerekezés. Ezzel kapcsolatban tudnál nekem segíteni? Ugyanis már mindent kipróbáltam, de kétkerekezni még 1 m-t nem tudtam. Ha a kuplungot használtam, akkor még el se indult, ha maxra feltuningoltam, ha a karoszériát állítottam, semmi. Te hogy jöttél rá, hogy kell?
manka1981
*Wheelie comprtition...
Remélem azt figyelted, hogy az egy külön versenyszám...alapvetően a normál Drag-ban nincs 2kerekezés...(legalábbis nekem még nem sikerült)
Én úgy próbáltam ki, hogy a főmenüben a RACE DAY-ben a MY RACE DAY-nél csináltam magamnak egy saját DRAG-bajnokságot... XD
Szóval eleinte nincs lehetőséged ilyesmire a career-t csinálva...nem véletlenül kapsz elsőkerekes verdákat... Kép

A másik hogy olvasgatom itt a véleményeket...és azt veszem észre, hogy sokan a nem sokatmondó és elég gyatra Demó alapján itélik el a játékot...
Ő dóguk...bár aki igazi NFS FAN, az soha nem itél ilyen felületesen...Kép

Na hajrá...nyomjátok tövig a gázpedált...és vigyázzatok a verdákra!!!Kép

#250 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 29. 08:56

én még nem próbáltam ki a játékot, de várom már, hétvégén talán megkapom... Kicsit félve várom már a negatív vélemények miatt. Tényleg ekkorát visszafejlődött mondjuk a carbonhoz képest??Kép
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#251 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 29. 14:49

Idézet

én még nem próbáltam ki a játékot, de várom már, hétvégén talán megkapom... Kicsit félve várom már a negatív vélemények miatt. Tényleg ekkorát visszafejlődött mondjuk a carbonhoz képest??Kép
A negativ véleményeg nagyrésze igencsak felületes vélemény...egyértelműen relativ a játék megitélése...de vissza semmikép sem fejlődött...csak sokaknak szokatlan, mert más...ahogyan annó mindegyik rész picit más volt...ha a rendőröket vették ki akkor az volt a baj, ha a tuning nem volt az igazi, akkor az volt a baj...és még sorolhatnám...én pl a Carbonban találtam kivetnvalót...sztem túl csiccsás lett...
De alapvetően sokan (nem mindenki) csak a Demót látták!!! És a full-nak nem sok köze van hozzá...
Ha kipróbáltad, meglátod milyen...de szerintem nem fogsz csalódni benne...Kép

Ha valakit érdekel felraktam ide mind az 55 autó képét ami a játékban használatos
Kép...: ProStreetCars

#252 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 29. 17:40

Idézet

Idézet

A negativ véleményeg nagyrésze igencsak felületes vélemény...egyértelműen relativ a játék megitélése...de vissza semmikép sem fejlődött...csak sokaknak szokatlan, mert más...ahogyan annó mindegyik rész picit más volt...ha a rendőröket vették ki akkor az volt a baj, ha a tuning nem volt az igazi, akkor az volt a baj...és még sorolhatnám...én pl a Carbonban találtam kivetnvalót...sztem túl csiccsás lett...
De alapvetően sokan (nem mindenki) csak a Demót látták!!! És a full-nak nem sok köze van hozzá...

Ha valakit érdekel felraktam ide mind az 55 autó képét ami a játékban használatos
hat figy sztem nagyon el lett talava a game. aki illegalis versenyerkre vagyik, felejtse el. semmi rendor, de sztem nem is kell. nekem nagyon teccik, szep graf, joh hangok, es az autot is jobban lehet erezni. marmint a sulyat es az erejet. nekem nagyon bejott. mondjuk van benne 1-2 furcsa bugocska, de boven belefer, attol meg siman jacchatoKép

#253 Felhasználó inaktív   Nador 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 29. 17:54

Idézet

Idézet

Idézet

hat figy sztem nagyon el lett talava a game. aki illegalis versenyerkre vagyik, felejtse el. semmi rendor, de sztem nem is kell. nekem nagyon teccik, szep graf, joh hangok, es az autot is jobban lehet erezni. marmint a sulyat es az erejet. nekem nagyon bejott. mondjuk van benne 1-2 furcsa bugocska, de boven belefer, attol meg siman jacchatoKép
min tolod?Kép

#254 Felhasználó inaktív   Pekferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 29. 17:54

Idézet

nekem is bejön a game, a drag nagyon jó lett

#255 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 11. 29. 20:52

Idézet

Idézet

Idézet

Meg mostmár mivel törnek a kocsik, hamar vége lenne az autós üldözésnek egyszer neki ütköznél komolyabban a rendőrkocsinak és vége is lenne a hajszának.KépKép

#256 Felhasználó inaktív   JvC91 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 15:45

Cső mindenkinek valaki megtudná mondani hogy hogyan kell kétkerekezni a játékban?

#257 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 21:54

Hello! Tom hogy rosz helyre írok de látom hogy itt van élet. Nem tom feltenni a most wantedet. Már régen fent volt de aztán letöröltem. Most hogy felakarom tenni miután beírom a serialt és next-ezek azt írja ki hogy frissítse a directx-et. De ugyan ezt csinálja más játékoknál is (Godfather, Carbaon) érdekes hogy mindegyik ea-sKép. Másnál is előfordult ez? Kösz előre is!

#258 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 03:25

Idézet

Cső mindenkinek valaki megtudná mondani hogy hogyan kell kétkerekezni a játékban?
5 hozzászólással ezelőtt irtam le...de a kevedér ideiom még1x...KépKép
*Wheelie comprtition...
Remélem azt figyelted, hogy az egy külön versenyszám...alapvetően a normál Drag-ban nincs 2kerekezés...(legalábbis nekem még nem sikerült)
Én úgy próbáltam ki, hogy a főmenüben a RACE DAY-ben a MY RACE DAY-nél csináltam magamnak egy saját DRAG-bajnokságot... XD
Szóval eleinte nincs lehetőséged ilyesmire a career-t csinálva...nem véletlenül kapsz elsőkerekes verdákat... /images/smiles/030.gif

#259 Felhasználó inaktív   JvC91 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 10:34

Idézet

Idézet

*Wheelie comprtition...
Szóval eleinte nincs lehetőséged ilyesmire a career-t csinálva...nem véletlenül kapsz elsőkerekes verdákat... /images/smiles/030.gif
tudom a sima race day-nál végigkerekezem a páját a izomautókkal de carier módban most 32%nál adta be először az Wheelie comprtition versenyeket és ugyanazt a izomautót megvettem feltunningoltam és nemakarja felkapni az elejét

#260 Felhasználó inaktív   manka1981 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 11:42

Idézet

Idézet

Idézet

*Wheelie comprtition...
tudom a sima race day-nál végigkerekezem a páját a izomautókkal de carier módban most 32%nál adta be először az Wheelie comprtition versenyeket és ugyanazt a izomautót megvettem feltunningoltam és nemakarja felkapni az elejét
Nekem is hasonló a helyzet. Eddig egyedül a HEMI CUDA-t tudtam kétkerekeztetni karrierben és azt is csak full tuningosan (igaz azzal meg is nyertem az adott versenyt: 178 m). Pedig kipróbáltam szinte az összes izomautót full tuninggal, és egyik se!

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.