HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed: Pro Street - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed: Pro Street

#281 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 11. 08:51

Nekem a "gondok" a driftnél vannak, valahogy még nem az igazi a gép, de lehet le is fogom cserélni, ez a g35 nem erre való, lehet egy Sylviát megcsinálok majd. A sprint meg a speed versenyekkel nincs gond a camaro concept eddig bevállt, de még csak 260-270 körül van a vége. Én azt vettem észre hogy ha tartod az ideális íven a kocsit, akkor mintha fékasszisztens is lenne mert néha korrigál picit. (ez megmentett párszor a TK-tól) Akkor én ezek alapján gondban leszek hogy milyen autóra cseréljem a drag gépet, bár még nem hoztam ki belőle a maximumot, szerintem az 8 alatt tudná az 1/4 mérföldes gyorsulást. Milyen autóval milyen eredményeket sikerült elérnetek??
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#282 Felhasználó inaktív   Actionplayer 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 11. 09:57

Idézet

Hát nem tudom. Ti itt áradoztok, hogy jó, de én nem fogok. Szerintem alulmúlja az eddigi összes NFSt, amit eddig kiadtak. A régieket azért szerettem, mert szép tájakon vezettem, a városit azért, mert ott már a tuningon volt a hangsúly, és meg volt a hangulata éjjel vezetni, de "ez"... Az első pár pálya után feladtam: se táj, se hangulatos éjszakai fények...
Én világ életemben billentyűzettel vezettem, és lássuk be, úgy nem olyan könnyű, mint kormánnyal. Ha meg ennyire túlkompikálják, akkor nem is nagyon fogok vele szórakozni...

Kedves Gery!

Ismered a mondást, ízlések és pofonok. Sokan fikázzák, sokan meg éltetik, szerintem felesleges már ennek hangot adni, mindenkinek egyéni szociális problémája hogy mennyire is jön be neki a game. Ha szép tájakat akarsz, játsszál TDU-t vagy Juiced 2-t... A tuningról meg annyit, hogy amint láthatod itt egy-egy kommentben, egyetlen korábbi résznél sem volt ennyire nagy hangsúly fektetve a finomhangolásra, ugyanis egyáltalán nem mindegy milyen ütemben tuningolsz és milyen alkatrészeket válogatsz össze,míg korábban csak megvetted, felpakoltad és annyi. A vezetési élmény meg a versenyfíling pedig kárpótol a kissé sivár környezetért.

#283 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 12. 11. 10:45

Elolvastam a kommenteket. Igen vegyesek a hozzászólások, de a pozitív érvek sokkal meggyőzőbbek. Tehát úgy döntöttem, megveszem. De a kérdésem még mindig ugyanaz. PS3-ra magyar felirattal adták ki?
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#284 Felhasználó inaktív   Callation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 15:35

Rosszabra számitottam!

De azért kár hogy legális meg hogy nincs városi kiruccanás és azok a zsaru törések!Kép

Figyeljünk oda ellenségeinkre, mert ők az elsők, akik felfedezik hibáinkat.
Még a legbutább embertől is lehet tanulni valamit.
A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.
Infulenza: jobb adni mint kapni

#285 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 12. 11. 16:34

Ha meg megint éjszakai,illegális versenyek meg rendőrös üldözés lenne benne 100%,hogy az lenne baja mindenkinek,hogy ez már olyan uncsi.Kép

#286 Felhasználó inaktív   Dugo84 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 16:55

Idézet

Elolvastam a kommenteket. Igen vegyesek a hozzászólások, de a pozitív érvek sokkal meggyőzőbbek. Tehát úgy döntöttem, megveszem. De a kérdésem még mindig ugyanaz. PS3-ra magyar felirattal adták ki?
Ugy tudom magyar felirattal van,de ha megvetted PS3-ra ird meg milyen mert énis gondolkodom rajt hogy megvegyem-e!

#287 Felhasználó inaktív   traktor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 17:08

sziastok,lenne egy nagy kérdésem hozzátok ,08 telepitésével kapcsolatba,nem találom a kodját , s ,igy nemtudom elinditani a játékot tudtok ebben segiteni.

#288 Felhasználó inaktív   traktor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 17:13

NFS pro street -et se sikerült elinditanom milehet a gáz

#289 Felhasználó inaktív   Dugo84 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 22:12

Idézet

Szerintem a Traktorral lehet a gázKépKépKép

#290 Felhasználó inaktív   Danyell86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 12. 01:22

Én is a pozitív hozálszólások táborát gyarapítanám, és szintúgy azokat tudnám elmondani amit az eddiegben olvastam. Nehezen lehet végig csinálni és jót tett neki ez az új feeling, bár én is hiányolok pár dolgot ( szerettem a rendőröket szopatniKép ) másrészt, pedig a játék realitása miatt pozitív változáson ment keresztűl a játék és ugyebár, ott a törés ( kicsit elhanyagolták benne, azaz sztem nem részletes, de benne van ) .

Verda vásárláshóz azt fűzném hozzá, hogy nekem egy Nissan GTR-em van 792 Ló (Grip-hajsza), és minden versenyen megállja a helyét, a Grip King M3-sa nem sokat ért ellene, úgyhogy amikor megnyertem el is adtam és bele öltem tuningba a 68 ezret amit kaptam érte.

Driften csak egy kicst húzott Mazda RX8-am van 3000-5500 között teljesítek vele
Drag-re egy M3 E46ot 697 Lóerő, ha jól emlékszem, 8.13 vele a rekord, és kétkerekezésnél is jól teljesít
Speed Challange-re meg egy M3 E92-es agyonhúzott gép, de lecserélem...
De van egy Shelby GT 500 '67-es csereautónak, de csak a feeling miatt vettem, "hobby"-ból tuningolgatom Kép

#291 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 12. 09:04

Akkor lehet a 350z-t majd gt-r re cserélem. A driftről és a g35 alkamasságáról megváltozott a véleményem, ugyanis tegnap kicsit tuningoltam, állítgattam, gyakoroltam, és versenyen egyből pálya rekordot sikerült menni, nagyon jól irányítható lett (vagy csak megszoktam). A drag nál a kétkerekezéshez mi szükséges?? (persze a hátsó kerekes gépeken kívül). Kell a maximális tapadás a gumi melegítésnél??? Kezdek benne kételkedni hogy az rx-8 képes rá, bár akár mikor megy 9 alatt,és már 600 ló fölött van
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#292 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 12. 09:11

Idézet

Idézet

Hát nem tudom. Ti itt áradoztok, hogy jó, de én nem fogok. Szerintem alulmúlja az eddigi összes NFSt, amit eddig kiadtak. A régieket azért szerettem, mert szép tájakon vezettem, a városit azért, mert ott már a tuningon volt a hangsúly, és meg volt a hangulata éjjel vezetni, de "ez"... Az első pár pálya után feladtam: se táj, se hangulatos éjszakai fények...
Én világ életemben billentyűzettel vezettem, és lássuk be, úgy nem olyan könnyű, mint kormánnyal. Ha meg ennyire túlkompikálják, akkor nem is nagyon fogok vele szórakozni...

Kedves Gery!

Ismered a mondást, ízlések és pofonok. Sokan fikázzák, sokan meg éltetik, szerintem felesleges már ennek hangot adni, mindenkinek egyéni szociális problémája hogy mennyire is jön be neki a game. Ha szép tájakat akarsz, játsszál TDU-t vagy Juiced 2-t... A tuningról meg annyit, hogy amint láthatod itt egy-egy kommentben, egyetlen korábbi résznél sem volt ennyire nagy hangsúly fektetve a finomhangolásra, ugyanis egyáltalán nem mindegy milyen ütemben tuningolsz és milyen alkatrészeket válogatsz össze,míg korábban csak megvetted, felpakoltad és annyi. A vezetési élmény meg a versenyfíling pedig kárpótol a kissé sivár környezetért.

Tényleg szép a táj a TDU nél, de nekem meg annak az irányításával volt kicsi gond, próbáltam kormánnyal is de nem sokkal volt jobb. Megszokás kérdése, nekem bejött az a game is, de azért a Pro Street jobban. Ja és ott vannak rendőrök ha annyira hiányoznának valakinek, csak nem lehet lezúzni őket, viszon viszik a pénzed rendesen KépKép

#293 Felhasználó inaktív   csery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 16. 15:36

Idézet

Idézet

Szerintem a Traktorral lehet a gázKépKépKép
KépKép

#294 Felhasználó inaktív   olvasókönyv 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 16. 15:55

TutiKépKépKépKépKépKépKépKépKépKéphttps://forum.hwsw.h...default/013.gif

#295 Felhasználó inaktív   Actionplayer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 09:57

Nnna, 67% tartok Kép

Tapasztalatok eddig:

Gripre ha megtartod az alap Nissant, a gyors pályákat kivéve ha feltuningolod és kapsz egy pár stage 4 cuccot hozzá simán elég lesz végig. A gyors pályákra Porsche GT2 vált be. Most vettem egy acurát még azt próbálgatom, de nem elég gyors és nem is olyan jó az irányítása. Ha valakinek van kedvenc grip carja pls irja meg.

Dragre egyértelműen a Supra a legbikább verda, nyert stage4 motorral és fullra húzva 403 végsebesség, 7,21 legjobb 1/4mérföld és 10,79 1/2mérföld. Más verdával kár kisérletezni.

Driftre is Suprát vettem, jobbnak bizonyult mint a Shelby de nemtom, ide is várok tapasztalatokat.

Speeddel a vége felé bajban vagyok, ugyanis vettem egy Murcielagot free car markerért és nagyon ott van, szupergyors meg minden, csak irányíthatatlan. Ha kicsit is lesodródsz véged. Már RYO ellen nyomnám és speed challange az első mód de nem tudtam lenyomni, eddig 5 verdával próbálkoztam, talán a camaro comcept volt a legközlebb mert jól irányítható meg stabil versa, de sajnos lassú. Pls írjátok meg a tutit ha valaki már eljutott eddig.

Egy 5let, ha lé kell: miután kinyitottad és kivégezted a drag kinghez vezető versenysorozatot, ha pénz szűkében vagy nyomj le egy versenyt, kb 50rugót ad és viszonylag gyorsan megvan, a kocsid nem sérül és tuti hogy nyerni fogsz. Ha suprád vanKép

#296 Felhasználó inaktív   bilko95 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 16:12

csery8 Ha több ilyen játékod is volt ami nem indult el akkor tepepíts fel egy videókártya driver-t. Nekem most lett fejlesztve a gépem és nem indultak el az új játékok. Felraktam a driver-t és már rögtön indult. Tudom nem ide tartozik, de megvan valakinek a Medal of Honor Airborne?

#297 Felhasználó inaktív   mark1000 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 01:25

hello ha valakinek kellene egy pro street eredeti akkor keressen meg!ma vettem egyszer volt a konzolba nekem nem tetszik.elcserelnem vagy eladnam lenyegesen olcsobban

#298 Felhasználó inaktív   mark1000 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 01:28

mivel ide is csak ezert regisztraltam nem biztos hogy itt megtalatok!-telszamom-0670 372 21 25

#299 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 12. 18. 07:28

küldtem SMS-t. És Isten hozott szserény közösségünkben :Đ
Kép
Kép
Kép

#300 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 09:13

Idézet

Nnna, 67% tartok Kép

Tapasztalatok eddig:

Gripre ha megtartod az alap Nissant, a gyors pályákat kivéve ha feltuningolod és kapsz egy pár stage 4 cuccot hozzá simán elég lesz végig. A gyors pályákra Porsche GT2 vált be. Most vettem egy acurát még azt próbálgatom, de nem elég gyors és nem is olyan jó az irányítása. Ha valakinek van kedvenc grip carja pls irja meg.

Dragre egyértelműen a Supra a legbikább verda, nyert stage4 motorral és fullra húzva 403 végsebesség, 7,21 legjobb 1/4mérföld és 10,79 1/2mérföld. Más verdával kár kisérletezni.

Driftre is Suprát vettem, jobbnak bizonyult mint a Shelby de nemtom, ide is várok tapasztalatokat.

Speeddel a vége felé bajban vagyok, ugyanis vettem egy Murcielagot free car markerért és nagyon ott van, szupergyors meg minden, csak irányíthatatlan. Ha kicsit is lesodródsz véged. Már RYO ellen nyomnám és speed challange az első mód de nem tudtam lenyomni, eddig 5 verdával próbálkoztam, talán a camaro comcept volt a legközlebb mert jól irányítható meg stabil versa, de sajnos lassú. Pls írjátok meg a tutit ha valaki már eljutott eddig.

Egy 5let, ha lé kell: miután kinyitottad és kivégezted a drag kinghez vezető versenysorozatot, ha pénz szűkében vagy nyomj le egy versenyt, kb 50rugót ad és viszonylag gyorsan megvan, a kocsid nem sérül és tuti hogy nyerni fogsz. Ha suprád vanKép

Én még csak 20-30% körül járok, Gripre még a 350Z van, eddig tényleg bevált, és még nincs is felhúzva telljesen, majd tervezem a cserjét az új skyline-ra. Driftre még az Infinity G35 van, de most nyertem egy Suprát, azt Driftre fogom megcsinálni szerintem. Drag versenyekben még bírja az RX8, tapadásán még lehet javítani, elég sokat, a mostani legjobb eredményem 8.14 vele. Speedre a Camaro Concept van, de tényleg kicsit gyenge végsebességre (mondjuk váltó áttételezést lehetne módosítani) azt murcielagora akartam lecserélni, de akkor leteszek erről Kép Mit javasoltok majd Drag autónak?? Én valamilyen izom gépet gondoltam, mondjuk egy Hemi Cudát...

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.