HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed: Pro Street - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed: Pro Street

#261 Felhasználó inaktív   JvC91 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 01. 11:48

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Cső mindenkinek valaki megtudná mondani hogy hogyan kell kétkerekezni a játékban?
5 hozzászólással ezelőtt irtam le...de a kevedér ideiom még1x...KépKép
*Wheelie comprtition...
Remélem azt figyelted, hogy az egy külön versenyszám...alapvetően a normál Drag-ban nincs 2kerekezés...(legalábbis nekem még nem sikerült)
Én úgy próbáltam ki, hogy a főmenüben a RACE DAY-ben a MY RACE DAY-nél csináltam magamnak egy saját DRAG-bajnokságot... XD
Szóval eleinte nincs lehetőséged ilyesmire a career-t csinálva...nem véletlenül kapsz elsőkerekes verdákat... /images/smiles/030.gif
tudom a sima race day-nál végigkerekezem a páját a izomautókkal de carier módban most 32%nál adta be először az Wheelie comprtition versenyeket és ugyanazt a izomautót megvettem feltunningoltam és nemakarja felkapni az elejét
Nekem is hasonló a helyzet. Eddig egyedül a HEMI CUDA-t tudtam kétkerekeztetni karrierben és azt is csak full tuningosan (igaz azzal meg is nyertem az adott versenyt: 178 m). Pedig kipróbáltam szinte az összes izomautót full tuninggal, és egyik se!
és a hemit ck tuningoltad? finombeállításhoz nemnyultál?

#262 Felhasználó inaktív   manka1981 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 12:56

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Cső mindenkinek valaki megtudná mondani hogy hogyan kell kétkerekezni a játékban?
5 hozzászólással ezelőtt irtam le...de a kevedér ideiom még1x...KépKép
*Wheelie comprtition...
Remélem azt figyelted, hogy az egy külön versenyszám...alapvetően a normál Drag-ban nincs 2kerekezés...(legalábbis nekem még nem sikerült)
Én úgy próbáltam ki, hogy a főmenüben a RACE DAY-ben a MY RACE DAY-nél csináltam magamnak egy saját DRAG-bajnokságot... XD
Szóval eleinte nincs lehetőséged ilyesmire a career-t csinálva...nem véletlenül kapsz elsőkerekes verdákat... /images/smiles/030.gif
tudom a sima race day-nál végigkerekezem a páját a izomautókkal de carier módban most 32%nál adta be először az Wheelie comprtition versenyeket és ugyanazt a izomautót megvettem feltunningoltam és nemakarja felkapni az elejét
Nekem is hasonló a helyzet. Eddig egyedül a HEMI CUDA-t tudtam kétkerekeztetni karrierben és azt is csak full tuningosan (igaz azzal meg is nyertem az adott versenyt: 178 m). Pedig kipróbáltam szinte az összes izomautót full tuninggal, és egyik se!
és a hemit ck tuningoltad? finombeállításhoz nemnyultál?
tuningoltam és a finombeállításokban a motoron a teljesítmény felé csúsztattam a csúszkákat, egy kicsit a felfüggesztésen: a hátsó kerekekben kicsi levegő nyomás elsőben több, nitrót nagyobb nyomásra állítottam. Nagyjából ennyi, egyébként semmi különös emberi képesség nem kellett hozzá. Már a gyakorlásnál is látszott, hogy egyből emeli ki a elejét, szólj vissza, ha sikerült az kétkerekezés a karrierben.

Üdv.

#263 Felhasználó inaktív   Danyell86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 15:12

Egy bizonyos lóerő fölött, sima a kétkerekezés, csak kicsit jobban kell kihuzatni a fordulat számot, én BMW M3 E46-al 607 HP (lóerő) 177 métert mentem, abszolút nem egy nagy durranás, csak ügyesen kell srácok:D. Játszik valaki neten? Gyorsulhatnánk 1etKép

#264 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 06. 09:08

Tegnap sikerült megszereznem a játékot, és nekem bejött ! Kép Mondjuk eléggé NFS fan vagyok, de szerintem akkor is jó, jobban tetszik mint mondjuk a Carbon, kicsit más a hangulata! Kép
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#265 Felhasználó inaktív   janchee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 06. 17:23

Számomra kicsit csalódás ez a játék! Jobbat vártam! Nincs sztori!Kép

#266 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 07. 08:57

Hát nem folytatja a Most Wanted - Carbon sztorit ez tény, valahogy lehetett volna tovább vinni a történetet, de ezen kívül nem sok hibája van... A hangulata hasonlít az igazi gyorsulásokra, és ez újdonság...
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#267 Felhasználó inaktív   kvaler1993 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 07. 13:45

Mindenképpen más mint az eddigiek, ezért nem is igazán tudom megmondani hogy melyik szerintem a jobb a prostreet vagy a carbon. Nekem mindkettő bejön.

#268 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 12. 07. 17:02

PS3-ra is magyar felirattal adták ki? Egyébként megéri megvenni 16.000Ft-ért? Csak mert nekem az a két pálya amit végigvittem, nagyon tetszett.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#269 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 12. 07. 22:01

Hát szerintem nem olyan jó a hangulata a játéknak,amire számitottam,de amugy semmi bajom nincs a gammel csak anyi,hogy nem megy a gépemen csak a kadozva.Kép

#270 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 08. 11:16

Abban nem tudna nekem valaki segíteni hogy mit kell csinálni ahhoz hogy a rejtett autók elő jöjjenek?? Állítólag van Veyron, Leon Cupra meg pár finomság. Telljesíteni kell hozzá valamit, vagy kiegészítő kell hozzá?

#271 Felhasználó inaktív   nick147852369 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 09. 22:28

AZ EA games -nek nagyon sok jó játéka van,volt,lesz,de a pro street az eddigi legnagyobb csalódás.KépMostanában sokszor azt hallom,hogy a CARBON-t játszák többen,még azok is akik eddig nem játszottak vele mert a pro street az nagy rakás.............Én is inkább Carbonozok ,mert a pro street nem jön be.Kép

#272 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 09. 22:32

Idézet

AZ EA games -nek nagyon sok jó játéka van,volt,lesz,de a pro street az eddigi legnagyobb csalódás.KépMostanában sokszor azt hallom,hogy a CARBON-t játszák többen,még azok is akik eddig nem játszottak vele mert a pro street az nagy rakás.............Én is inkább Carbonozok ,mert a pro street nem jön be.Kép
Gondolom azért nem jönn be nekik meg neked mert az illegális versenyek jobban tetszenek nektek. Igaz nekem is jobban tetszik az illegális versenyek, de azért megszerzem a játékot.
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E

#273 Felhasználó inaktív   nick147852369 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 09:33

Ebben igazad van.A pro street nek nemolyan jó a hangulata,de a zene és a grafika jó.Attól független nem adja vissza a need for speed feelingetKép

#274 Felhasználó inaktív   Actionplayer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 10:12

Nekem nagyon bejött és sztem eddig ez a legjobb, legtöbb tartalommal bíró rész. Sokkal jobb pölö, hogy gyorsulásnál nincsenek kanyarok és nem kell kerülgetni, hanem tényleg a sebességről és a hajszálpontos váltásokról és időben elkapott nitrózásról szól,+speed challange, sector shootout, sztem ezek azok újítások amik jobbá teszik minden eddigi résznél.A carbont alig egy hét alatt sikerült kiakasztanom de ennek már harmadszor ugrottam neki és még nem sikerült végigvinnem mert nem talátlam olyan grip verdát, ami a super promotion után maximálisan megállná a helyét, igy mivel nem maradt elég lém, mindig ujrakezdtem. Megoszthatnátok, mik a tapasztalatok:)Én driftre sok verdát próbáltam, most az új shelbyvel nyomom és eddig a legtutibb, sztem azzal érdemes nyomatni, átlagban 3000pontot sikerül vele majd minden pályán. Előtte Chevi Chevellel sokat szenvedtem, de a Shelby király. Dragre Hemi Cuda, level3as motor tuninggal és 1-2es kasztnival 8mp körül vagyok 1/4 mérföldön, csurig tuningolva sztem a 6mpet ki lehet hozni belőle simán. Speed challange-re volt M3as bömbim, az elég gyenge volt, most a megnyerhető viperrel nyomom, az elég jó de ha tudtok jobbat írjátok meg:)

#275 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 10:42

Idézet

Nekem nagyon bejött és sztem eddig ez a legjobb, legtöbb tartalommal bíró rész. Sokkal jobb pölö, hogy gyorsulásnál nincsenek kanyarok és nem kell kerülgetni, hanem tényleg a sebességről és a hajszálpontos váltásokról és időben elkapott nitrózásról szól,+speed challange, sector shootout, sztem ezek azok újítások amik jobbá teszik minden eddigi résznél. A carbont alig egy hét alatt sikerült kiakasztanom de ennek már harmadszor ugrottam neki és még nem sikerült végigvinnem mert nem talátlam olyan grip verdát, ami a super promotion után maximálisan megállná a helyét, igy mivel nem maradt elég lém, mindig ujrakezdtem. Megoszthatnátok, mik a tapasztalatok:) Én driftre sok verdát próbáltam, most az új shelbyvel nyomom és eddig a legtutibb, sztem azzal érdemes nyomatni, átlagban 3000pontot sikerül vele majd minden pályán. Előtte Chevi Chevellel sokat szenvedtem, de a Shelby király. Dragre Hemi Cuda, level3as motor tuninggal és 1-2es kasztnival 8mp körül vagyok 1/4 mérföldön, csurig tuningolva sztem a 6mpet ki lehet hozni belőle simán. Speed challange-re volt M3as bömbim, az elég gyenge volt, most a megnyerhető viperrel nyomom, az elég jó de ha tudtok jobbat írjátok meg:)
Én még eléggé az elején vagyok, Drift autt még állítgatom, de jónak tünik, egy 240sx-et cseréltem le egy G35 re, 2000-2500 között lehet vele telljesíteni, Grip autónak 350Z van megcsinálva, és az nagyon bevállt, nekem jobban fekszik hogy hátsó kerekes. Speed és sprintre az új Camaro concept van. az még nagyon új, de nem tünik rossznak... A drag gép pedig egy rx8, még lehet húzni a vasat, de már most 8,6 a legjobb időm...

#276 Felhasználó inaktív   Actionplayer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 14:27

Nekem gripre a 350Z már uncsi kicsit, meg kanyargósabb pályáknál durván kell ellenkormányozni úgyhogy nem a kedvencem. Próbáltam a Lancert, az elég jól irányítható de a vége felé már kevés benne a kraft, asszem csontra volt húzva de ebben nem vagyok biztos. Most az újabb 3as bömbin gondolkodom mert a grip kingnek is olyan van, asszem meg fogom venni csak félek hogy rácseszek vele. Elég nagy baki a játékban hogy nem lehet kipróbálni a verdákat.Kép

Gripre tessék írni a bejövős verdákat!!!!

#277 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 14:29

Idézet

Nekem gripre a 350Z már uncsi kicsit, meg kanyargósabb pályáknál durván kell ellenkormányozni úgyhogy nem a kedvencem. Próbáltam a Lancert, az elég jól irányítható de a vége felé már kevés benne a kraft, asszem csontra volt húzva de ebben nem vagyok biztos. Most az újabb 3as bömbin gondolkodom mert a grip kingnek is olyan van, asszem meg fogom venni csak félek hogy rácseszek vele. Elég nagy baki a játékban hogy nem lehet kipróbálni a verdákat.Kép

Gripre tessék írni a bejövős verdákat!!!!

Én sem véglegesnek terveztem a 350Z-t, de még csak az elején vagyok, én azt néztem hogy az új M3 jó lesz oda, csak még nem vehetem meg.Kép A másik ami jó lehet szerintem az az új skyline...

#278 Felhasználó inaktív   manka1981 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:25

Az eddigi tapasztalataim:
Én azok közé tartozom, akiknek bejön a Pro street.
Valaki írta korábban, hogy a Carbon-t hamar végig lehetett vinni, maximálisan egyetértek, kb 2-3 nap alatt, alig volt olyan verseny, amit újra kellett kezdeni, mert lassabb lettem volta, a többitől. A pro street-et már nem számolom hányszor kezdtem újra, mer eltaktikáztam magam és elfogyott a pénzem. Örülök, hogy nem én vagyok a béna, hanem a játék ér többet. Mert ugye, ha X összegért megvesszük a Carbont és kb. 2-3 nap alatt végig visszük, akkor mennyi ideig lesz érdekes a játék és milyen az ár/érték arány? Vagy ha ugyanazért az összegért megvesszük a Pro street-et és hetek alatt a 30%-ig jutok, meddig lehet még érdekes és ennél mennyi az ár/érték arány?
Hajsza: Én a sok újrakezdés miatt arra jöttem rá, hogy minden versenytípushoz 2 kocsi kell! Pl.: ha le akarod nyomni a Grip king-et, akkor igaz előtte pár versenyhétvégét le kell nyomni (G-effect, stb). Én a játék elején kapott SX 240-et tuningoltam, és a technikás lassú, kanyargós pályákon verhetetlen. Viszont van olyan pálya a hajszák között, ami kör pályán zajlik és oda a nagy sebességre kihegyezett autó kell, mint például a sprinthez.
Drift:
Amit nyertem GTO-t minimális tuninggal én is 2000-3800-ig tudok teljesíteni, szóval eddig ez az a versenytípus, amihez még eddig 1 fajta autóm van.
Drag: A chevrolet, amit az elején ad, elég jó egy darabig, viszont, onnan kezdve, hogy beletettem egy 3-as szintű váltót, nem volt olyan váltásom, ami tökéletes lett volna. Szóval lecseréltem 1 Ford Mustang GT500-ra. közepes tuninggal 8,5 körül volt a legjobb időm. Viszont a kétkerekezéshez fog kelleni egy másik is.
Sprint: Számomra a legnehezebben kezelhető versenytípus. Én csak billentyűzettel nyomom, és sztm emiatt van az, hogy szinte alig van olyan pálya, ahol ne tenném TK-ra a sprint kocsit (régi Nissan Skyline, és régi BMW M3). A Skyline-nal 396 volt a vége full tuninggal, de kurva hamar elszállok a kanyarban.
Az összes versenytípusnál azt tapasztalatam, hogy nem érdemes az előtuningolt változatot használni, mer semmire nem való. Egyedileg kell finomítgatni miden pályához a kocsikat.
De lehet, hogy mindez hülyeség és meg lehet csinálni az egészet 1 kocsival is, csak én bonyolítom a dolgokat.
Üdv mindenkinek.

#279 Felhasználó inaktív   Actionplayer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 08:18

Nem bonyolítod Manka, én is kezdek rájönni hogy legalább két autó kell, mert a Super promotion-ös versenyektől kezdve elkezdenek durvulni az események. Tegnap próbáltam a draget a Hemi cudámmal, 8.81et tudtam csinálni, első helyezett 8.10. Mondom király, itt az ideje tuningolni, úgyis van 400rugóm, van miből. Felnyomom maxra, minden level 3, kis csinosítás, -150rongy, lássuk mit ad. Vissza ugyanarra a racing dayre, eredmény: 9.41... Olyansz@r lett a váltó, hogy képtelen voltam 9mp alatt teljesíteni. Na mondom mindegy, van még lé, a Hemi jó lesz majd wheely-re, vettem egy Skyline R35öt, nyomom fel mindent maxra, marad 750dodóm... Vissza megint ugyanoda, eredmény: 9.60. És nem maradt egy büdös vasam se. És ez már harmadszor történik megKép

Speed módban én a megnyerhető Vipert használom egyelőre pre tuned tuninggal és semmi gondom vele. Én is billentyűzettel tolom, az elején nekem is nehezen ment, de meg lehet szokni. Az a lényeg hogy kanyarok előtt egy pillanatra mindig el kell engedni a gázt és be kell lőni az ívet, mert ha túl nagy sunggal hajtasz bele akkor jobb esetben csak kisodródsz kissé és elviszel pár táblát de ha elveszted az uralmat a kocsi felett akkor kezdheted előről. Én olyat szoktam csinálni, nemcsak Speed módban, hogy ha nagyon összetörik a verda (heavy damage), akkor inkább direkt felborulok vagy belehajtok valakibe hogy totaled legyen és használom a markert, ugyanis total repairből mindig több van, meg kevésbé is fogy, de ha a sima repair markereid elfogynak és frankón szétzúztad a verdád akkor nem esik jól megválni 30-40 rongytól.

#280 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 08:28

Hát nem tudom. Ti itt áradoztok, hogy jó, de én nem fogok. Szerintem alulmúlja az eddigi összes NFSt, amit eddig kiadtak. A régieket azért szerettem, mert szép tájakon vezettem, a városit azért, mert ott már a tuningon volt a hangsúly, és meg volt a hangulata éjjel vezetni, de "ez"... Az első pár pálya után feladtam: se táj, se hangulatos éjszakai fények...
Én világ életemben billentyűzettel vezettem, és lássuk be, úgy nem olyan könnyű, mint kormánnyal. Ha meg ennyire túlkompikálják, akkor nem is nagyon fogok vele szórakozni...

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.