Elküldve: 2007. 12. 10. 21:25
Az eddigi tapasztalataim:
Én azok közé tartozom, akiknek bejön a Pro street.
Valaki írta korábban, hogy a Carbon-t hamar végig lehetett vinni, maximálisan egyetértek, kb 2-3 nap alatt, alig volt olyan verseny, amit újra kellett kezdeni, mert lassabb lettem volta, a többitől. A pro street-et már nem számolom hányszor kezdtem újra, mer eltaktikáztam magam és elfogyott a pénzem. Örülök, hogy nem én vagyok a béna, hanem a játék ér többet. Mert ugye, ha X összegért megvesszük a Carbont és kb. 2-3 nap alatt végig visszük, akkor mennyi ideig lesz érdekes a játék és milyen az ár/érték arány? Vagy ha ugyanazért az összegért megvesszük a Pro street-et és hetek alatt a 30%-ig jutok, meddig lehet még érdekes és ennél mennyi az ár/érték arány?
Hajsza: Én a sok újrakezdés miatt arra jöttem rá, hogy minden versenytípushoz 2 kocsi kell! Pl.: ha le akarod nyomni a Grip king-et, akkor igaz előtte pár versenyhétvégét le kell nyomni (G-effect, stb). Én a játék elején kapott SX 240-et tuningoltam, és a technikás lassú, kanyargós pályákon verhetetlen. Viszont van olyan pálya a hajszák között, ami kör pályán zajlik és oda a nagy sebességre kihegyezett autó kell, mint például a sprinthez.
Drift: Amit nyertem GTO-t minimális tuninggal én is 2000-3800-ig tudok teljesíteni, szóval eddig ez az a versenytípus, amihez még eddig 1 fajta autóm van.
Drag: A chevrolet, amit az elején ad, elég jó egy darabig, viszont, onnan kezdve, hogy beletettem egy 3-as szintű váltót, nem volt olyan váltásom, ami tökéletes lett volna. Szóval lecseréltem 1 Ford Mustang GT500-ra. közepes tuninggal 8,5 körül volt a legjobb időm. Viszont a kétkerekezéshez fog kelleni egy másik is.
Sprint: Számomra a legnehezebben kezelhető versenytípus. Én csak billentyűzettel nyomom, és sztm emiatt van az, hogy szinte alig van olyan pálya, ahol ne tenném TK-ra a sprint kocsit (régi Nissan Skyline, és régi BMW M3). A Skyline-nal 396 volt a vége full tuninggal, de kurva hamar elszállok a kanyarban.
Az összes versenytípusnál azt tapasztalatam, hogy nem érdemes az előtuningolt változatot használni, mer semmire nem való. Egyedileg kell finomítgatni miden pályához a kocsikat.
De lehet, hogy mindez hülyeség és meg lehet csinálni az egészet 1 kocsival is, csak én bonyolítom a dolgokat.
Üdv mindenkinek.