HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed: Pro Street - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed: Pro Street

#341 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 08. 22:10

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Én úgy tudom hogy ez nem patch, hanem kiegészítő. Egyszerűen 16 új verda, és 2 új pálya. Szerintem semmi korrekciót nem végeztek magán a játékon.
Azt nem tudod véletlen ezt honnan szedhetem le?? Már egy ideje vadászom hogy honnan lehet az új autókat bele pakolni, mert láttam már hogy van Veyron Leon Cupra stb...
nemtom. sajna.
www.google.hu Kép
Pontosan!A google a barátodKép

#342 Felhasználó inaktív   freedwerg 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 09. 11:56

Idézet

Idézet

Szerintem a Pagani-t Free Car Markerrel csak azért érdemes megvenni, hogy eladd... nagyon sz@r, olyan könnyű, hogy a patkától felborul, és nehéz irányítani. Driftre a legjobb kocsi (eddigi tapaszteletok alapján) a 350Z. Gripre szerintem négykerékhajtás kell, mert a hátsó hajtásos kocsik kanyarban gázadástól kifarolnak.
Nekem Gripre evo10-es volt, driftre pedig supra, gyorsulásra mustang(1/4 legjobb idő 7.4), sprinte meg lambo, de ezek a sprintek alapból nehezek...
Kép A Zonda F full stage 3-mas felszereltségű drag blueprintben 6.11-et megy 1/4 mérföldön miközben a drift királya aki kimura a mustang-ja 7 körül tud.

#343 Felhasználó inaktív   freedwerg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 12:16

Idézet

Szerintem a Pagani-t Free Car Markerrel csak azért érdemes megvenni, hogy eladd... nagyon sz@r, olyan könnyű, hogy a patkától felborul, és nehéz irányítani. Driftre a legjobb kocsi (eddigi tapaszteletok alapján) a 350Z. Gripre szerintem négykerékhajtás kell, mert a hátsó hajtásos kocsik kanyarban gázadástól kifarolnak.

/forum/images/smiles/006.gif A Zonda F full stage 3-mas felszereltségű drag blueprintben 6.11-et megy 1/4 mérföldön miközben a drag királya aki kimura a mustang-ja 7 körül tud.

Kép egy drit blueprintes 1 2 2 (!) levelekre tuningolt nissan 240zx végigveri az összes drift ellenfelet, csak nem szabad rá jó váltót, jó gumit tenni és 4-es levelre kell tuningolni az aero-t

Kép a speed-re én a viper sr10-et ajánlom fulltuning-gal, lehetőleg még 4-es levelből (tehát versenyeken nyert +alkatrészekkel) mert ha törik, még mindig van esély pénzből javíttatni

Kép és természetesen azt gonodlom, hogy a zonda F full tuning drag bluprint a maga 1062 HP-jával hossazúra tuningolt 1-3 sebességfokozatokkal és lassú nitroval elég sokat, úgy 200-250 métert gurul a drag királyának 180-200-as maximuma mellett

#344 Felhasználó inaktív   Actionplayer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 15:22

Van olyan aki már 100%? Vagy legalább lenyomta Ryo-t a sprinten?

#345 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 01. 09. 15:28

~25%-nál járok. Úgyhogy nemtom mi lesz később :Đ Nekem a legnagyobb gondot eddig a szakaszfutamok okozzák.
Kép
Kép
Kép

#346 Felhasználó inaktív   Actionplayer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 08:23

Idézet

~25%-nál járok. Úgyhogy nemtom mi lesz később :Đ Nekem a legnagyobb gondot eddig a szakaszfutamok okozzák.
Szakaszfutam? WTF???

#347 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 10. 08:33

Idézet

Idézet

Szakaszfutam? WTF???

Az kérlek az a f*ck, amikor hajsza futamon nem a köridő számít, hanem a pályaszakaszokon futott idő. A pálya négy szakaszra van osztva és minden (elég ha csak a többség) szakaszt meg kell nyerni, azaz a legrövidebb idő alatt kell megtenni. Ez számláló számlál vissza, s aki a legrövidebb idő alatt megy, azaz a legmagasabb a visszaszámlált pontot eléri, azt összeadják, és a legmagasabb pontot elért versenyző nyer.

Kicsit nyakatekerten írtam le, de akinek megvan, az tudja mit akartam írni.

Kép
Kép
Kép

#348 Felhasználó inaktív   Actionplayer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 10. 12:56

Idézet

Idézet

Idézet

Szakaszfutam? WTF???

Az kérlek az a f*ck, amikor hajsza futamon nem a köridő számít, hanem a pályaszakaszokon futott idő. A pálya négy szakaszra van osztva és minden (elég ha csak a többség) szakaszt meg kell nyerni, azaz a legrövidebb idő alatt kell megtenni. Ez számláló számlál vissza, s aki a legrövidebb idő alatt megy, azaz a legmagasabb a visszaszámlált pontot eléri, azt összeadják, és a legmagasabb pontot elért versenyző nyer.

Oh, U mean sector shootout:P

#349 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 10. 12:58

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Szakaszfutam? WTF???

Oh, U mean sector shootout:P
WTF? :-D amúgy yes
Kép
Kép
Kép

#350 Felhasználó inaktív   Gabe84 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 09:23

Üdv!A wheelie competition-höz mit kell csinálni az adott autóval, hogy hajlandó legyen két kerekezni? Minden tuning max-ra, vagy a finomhangolásnál kell pár dolgot átállítani? Gt500-asom van és eddig nem nagyon hajlandó emelgetni :Đ És emiatt nem tudok tovább menni, mivel a Showdown King versenyen is a speed challenge után wheelie jön Ryo ellen, a Drag King-nél meg kapásból wheelie-vel kezd. Ryo másnál is összetörte a kocsiját a speed challengen? :)Előre is köszönöm a segítséget.

#351 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 11. 10:38

Nem tudjátok véletlenül, hogy a Pro Street PS3-ra magyar felirattal jött-e ki? A tanácstalanságom abból adódik, hogy a doboz hátulján van magyar írás, de hozzáértő "szakemberek" azt mondták, hogy biztos nincs rajta magyar felirat.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#352 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 12:23

Idézet

Nem tudjátok véletlenül, hogy a Pro Street PS3-ra magyar felirattal jött-e ki? A tanácstalanságom abból adódik, hogy a doboz hátulján van magyar írás, de hozzáértő "szakemberek" azt mondták, hogy biztos nincs rajta magyar felirat.
Én úgy tudom h csak 360ra van magyar felirat!

#353 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 13:03

Idézet

Üdv! A wheelie competition-höz mit kell csinálni az adott autóval, hogy hajlandó legyen két kerekezni? Minden tuning max-ra, vagy a finomhangolásnál kell pár dolgot átállítani? Gt500-asom van és eddig nem nagyon hajlandó emelgetni :Đ És emiatt nem tudok tovább menni, mivel a Showdown King versenyen is a speed challenge után wheelie jön Ryo ellen, a Drag King-nél meg kapásból wheelie-vel kezd. Ryo másnál is összetörte a kocsiját a speed challengen? :-D Előre is köszönöm a segítséget.
ezt

#354 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 11. 13:38

Idézet

Idézet

Az kár. De vajon miért nem tudták már rápakolni a PS3-as verzióra? Ez hangyányit dühítő.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#355 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 15:39

Idézet

Idézet

PC re is van magyar felirat...
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#356 Felhasználó inaktív   pzoli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 10:29

Sziasztok.Egy kis segítségre lenne szügségem.Most töltöttem le a Pro Street-et, de nem tudom kiírni DVD-re,mert 1-re nem fér rá. Esetleg nem tudna nekem valaki segíteni,hogy hogy lehet két részre bontatni???

Előre is köszi.

"A ROCK örök és halhatatlan!!!"

#357 Felhasználó inaktív   freedwerg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 17:41

Idézet

Van olyan aki már 100%? Vagy legalább lenyomta Ryo-t a sprinten?
igen, viperrel

#358 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 12. 18:57

Idézet

Sziasztok.Egy kis segítségre lenne szügségem.Most töltöttem le a Pro Street-et, de nem tudom kiírni DVD-re,mert 1-re nem fér rá. Esetleg nem tudna nekem valaki segíteni,hogy hogy lehet két részre bontatni???

Előre is köszi.

DL-DVD
Kép
Kép
Kép

#359 Felhasználó inaktív   Gabe84 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 19:40

Ryo-t csak a driften nem sikerült elsőre legyőzni. Komolyabb erőpróbára számítottam, az előző pár rade day-en a porsche 911 turbo-val menő emberkét sokkal nehezebb volt megverni.

#360 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 01. 12. 22:09

Nem tudjátok mikor lesz már javitás?

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19