HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed: Pro Street - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed: Pro Street

#301 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 12. 18. 12:15

Idézet

mivel ide is csak ezert regisztraltam nem biztos hogy itt megtalatok!-telszamom-0670 372 21 25
Jó ez a telszám? Már kétszer küldtem SMS-t, de még csak válaszra sem méltatódok :Đ
Kép
Kép
Kép

#302 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 12. 18. 13:35

Idézet

Idézet

mivel ide is csak ezert regisztraltam nem biztos hogy itt megtalatok!-telszamom-0670 372 21 25
Jó ez a telszám? Már kétszer küldtem SMS-t, de még csak válaszra sem méltatódok :-D
Köszi a válasz megkaptam. Szal PS2-es verzió. Írhattad volna a hsz-odban....node mindegy :Đ Mindenesetre kár...
Kép
Kép
Kép

#303 Felhasználó inaktív   Actionplayer 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 18. 14:07

Idézet

Idézet

Nnna, 67% tartok Kép

Tapasztalatok eddig:

Gripre ha megtartod az alap Nissant, a gyors pályákat kivéve ha feltuningolod és kapsz egy pár stage 4 cuccot hozzá simán elég lesz végig. A gyors pályákra Porsche GT2 vált be. Most vettem egy acurát még azt próbálgatom, de nem elég gyors és nem is olyan jó az irányítása. Ha valakinek van kedvenc grip carja pls irja meg.

Dragre egyértelműen a Supra a legbikább verda, nyert stage4 motorral és fullra húzva 403 végsebesség, 7,21 legjobb 1/4mérföld és 10,79 1/2mérföld. Más verdával kár kisérletezni.

Driftre is Suprát vettem, jobbnak bizonyult mint a Shelby de nemtom, ide is várok tapasztalatokat.

Speeddel a vége felé bajban vagyok, ugyanis vettem egy Murcielagot free car markerért és nagyon ott van, szupergyors meg minden, csak irányíthatatlan. Ha kicsit is lesodródsz véged. Már RYO ellen nyomnám és speed challange az első mód de nem tudtam lenyomni, eddig 5 verdával próbálkoztam, talán a camaro comcept volt a legközlebb mert jól irányítható meg stabil versa, de sajnos lassú. Pls írjátok meg a tutit ha valaki már eljutott eddig.

Egy 5let, ha lé kell: miután kinyitottad és kivégezted a drag kinghez vezető versenysorozatot, ha pénz szűkében vagy nyomj le egy versenyt, kb 50rugót ad és viszonylag gyorsan megvan, a kocsid nem sérül és tuti hogy nyerni fogsz. Ha suprád vanKép

Én még csak 20-30% körül járok, Gripre még a 350Z van, eddig tényleg bevált, és még nincs is felhúzva telljesen, majd tervezem a cserjét az új skyline-ra. Driftre még az Infinity G35 van, de most nyertem egy Suprát, azt Driftre fogom megcsinálni szerintem. Drag versenyekben még bírja az RX8, tapadásán még lehet javítani, elég sokat, a mostani legjobb eredményem 8.14 vele. Speedre a Camaro Concept van, de tényleg kicsit gyenge végsebességre (mondjuk váltó áttételezést lehetne módosítani) azt murcielagora akartam lecserélni, de akkor leteszek erről Kép Mit javasoltok majd Drag autónak?? Én valamilyen izom gépet gondoltam, mondjuk egy Hemi Cudát...
Sony, olvasd el mégegyszer amit írtam:) Dragre SUPRA. Abszolút legjobb. Már csináltam vele 6.70et is csak hamarabb kell nitrózni:) Speed challange-el nagy bajban vagyok, nagy durva a vége felé, van egy kegyetlen hosszú sivatagi pálya ami több helyen is visszaköszön és gyorsabb autóval képtelenség megcsinálni. Valaki HELP!

#304 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 18. 17:27

Idézet

Idézet

Idézet

Nnna, 67% tartok Kép

Tapasztalatok eddig:

Gripre ha megtartod az alap Nissant, a gyors pályákat kivéve ha feltuningolod és kapsz egy pár stage 4 cuccot hozzá simán elég lesz végig. A gyors pályákra Porsche GT2 vált be. Most vettem egy acurát még azt próbálgatom, de nem elég gyors és nem is olyan jó az irányítása. Ha valakinek van kedvenc grip carja pls irja meg.

Dragre egyértelműen a Supra a legbikább verda, nyert stage4 motorral és fullra húzva 403 végsebesség, 7,21 legjobb 1/4mérföld és 10,79 1/2mérföld. Más verdával kár kisérletezni.

Driftre is Suprát vettem, jobbnak bizonyult mint a Shelby de nemtom, ide is várok tapasztalatokat.

Speeddel a vége felé bajban vagyok, ugyanis vettem egy Murcielagot free car markerért és nagyon ott van, szupergyors meg minden, csak irányíthatatlan. Ha kicsit is lesodródsz véged. Már RYO ellen nyomnám és speed challange az első mód de nem tudtam lenyomni, eddig 5 verdával próbálkoztam, talán a camaro comcept volt a legközlebb mert jól irányítható meg stabil versa, de sajnos lassú. Pls írjátok meg a tutit ha valaki már eljutott eddig.

Egy 5let, ha lé kell: miután kinyitottad és kivégezted a drag kinghez vezető versenysorozatot, ha pénz szűkében vagy nyomj le egy versenyt, kb 50rugót ad és viszonylag gyorsan megvan, a kocsid nem sérül és tuti hogy nyerni fogsz. Ha suprád vanKép

Én még csak 20-30% körül járok, Gripre még a 350Z van, eddig tényleg bevált, és még nincs is felhúzva telljesen, majd tervezem a cserjét az új skyline-ra. Driftre még az Infinity G35 van, de most nyertem egy Suprát, azt Driftre fogom megcsinálni szerintem. Drag versenyekben még bírja az RX8, tapadásán még lehet javítani, elég sokat, a mostani legjobb eredményem 8.14 vele. Speedre a Camaro Concept van, de tényleg kicsit gyenge végsebességre (mondjuk váltó áttételezést lehetne módosítani) azt murcielagora akartam lecserélni, de akkor leteszek erről Kép Mit javasoltok majd Drag autónak?? Én valamilyen izom gépet gondoltam, mondjuk egy Hemi Cudát...
Sony, olvasd el mégegyszer amit írtam:) Dragre SUPRA. Abszolút legjobb. Már csináltam vele 6.70et is csak hamarabb kell nitrózni:) Speed challange-el nagy bajban vagyok, nagy durva a vége felé, van egy kegyetlen hosszú sivatagi pálya ami több helyen is visszaköszön és gyorsabb autóval képtelenség megcsinálni. Valaki HELP!
Olvstam amit írtál Kép De azért érdekelnek a vélemények mert elég élethű a játék és akkor a supra 3000 es motorja lehet nem ér annyit mint mondjuk egy 8500 as Viper motorja... Csak annyi érdekel hogy ezt is lehet-e érezni a játékban. Mondjuk a 6.70 elég barátinak tünik, szóval az ingyen autó kupont ellövöm egy suprára, az lesz az új Drag gép Kép
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#305 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 20:23

Idézet

Idézet

Idézet

Olvstam amit írtál Kép De azért érdekelnek a vélemények mert elég élethű a játék és akkor a supra 3000 es motorja lehet nem ér annyit mint mondjuk egy 8500 as Viper motorja... Csak annyi érdekel hogy ezt is lehet-e érezni a játékban. Mondjuk a 6.70 elég barátinak tünik, szóval az ingyen autó kupont ellövöm egy suprára, az lesz az új Drag gép Kép
Látom neked is a Viper a kedvenc autód. Most Wanted óta mindenhol csak azt használom legtöbbszőr. Bárcsak valóéletben is így lenne!
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E

#306 Felhasználó inaktív   Actionplayer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 19. 07:51

Sajnos azért nem teljesen reális a játék, én Hemi Cudával kezdtem a draget, de miután fullra húztam, nem tudtam 8.60nál jobb eredményt elérni 1/4 mérföldön mert egyszerűen lehetetlen elkapni a váltásokat, plusz kevesebb a végsebesség is, pedig nem 3000es motor van benne... Suprának ellenben 403 a végsebessége, ami pedig már önmagában irreális... A free markerért szerintem egy drágább kocsit vegyél, mondjuk Porschét vagy a Panozt, nem érdemes egy viszonylag olcsó kocsira elpazarolni. Szerintem...

#307 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 19. 15:56

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Látom neked is a Viper a kedvenc autód. Most Wanted óta mindenhol csak azt használom legtöbbszőr. Bárcsak valóéletben is így lenne!
Igen a Viper a szivem csücskeKépKép
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#308 Felhasználó inaktív   kazi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 19. 15:59

kijött a hivatalos 1.1 patch! 2 új pálya,pár új autó,és talán optimalizációs javítás! Valaki próbálta már?
"Ha van megoldás nincs miért aggódnunk,ha nincs megoldás az aggódás sem segít!" Én (1975-?)

#309 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 19. 16:03

Idézet

Sajnos azért nem teljesen reális a játék, én Hemi Cudával kezdtem a draget, de miután fullra húztam, nem tudtam 8.60nál jobb eredményt elérni 1/4 mérföldön mert egyszerűen lehetetlen elkapni a váltásokat, plusz kevesebb a végsebesség is, pedig nem 3000es motor van benne... Suprának ellenben 403 a végsebessége, ami pedig már önmagában irreális... A free markerért szerintem egy drágább kocsit vegyél, mondjuk Porschét vagy a Panozt, nem érdemes egy viszonylag olcsó kocsira elpazarolni. Szerintem...
Tegnap lecseréltem az autó parkom nagyrészét. de még nem próbáltam ki őket, majd ma meló után... Grip autó a 350Z helyett lett GTR35, driftre az Infinity G35 helyett Supra, sprint autó pedig a Camaro concept helyett Pagani Zonda (erre használtam el a free markert, meg gondolom a Panoz-t erre értetted) A tapasztalatokat majd íromKép

#310 Felhasználó inaktív   Actionplayer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 20. 07:57

Idézet

Idézet

Tegnap lecseréltem az autó parkom nagyrészét. de még nem próbáltam ki őket, majd ma meló után... Grip autó a 350Z helyett lett GTR35, driftre az Infinity G35 helyett Supra, sprint autó pedig a Camaro concept helyett Pagani Zonda (erre használtam el a free markert, meg gondolom a Panoz-t erre értetted) A tapasztalatokat majd íromKép
Helyes, helyesKép Kiváncsi vagyok mire mész majd a Skylinennal, nekem sajna nem jött be, nem nagyon tudtam menőverezni vele. A Panozra valóban a Pagani Zondát értettem:) Erre is kiváncsi vagyok:) Nitróra fel!Kép

#311 Felhasználó inaktív   Actionplayer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 20. 07:59

Ja még egy kérdés: tudom hogy nowarez, de a peccs megy tört játékkal is?

#312 Felhasználó inaktív   manka1981 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 20. 13:52

Idézet

kijött a hivatalos 1.1 patch! 2 új pálya,pár új autó,és talán optimalizációs javítás! Valaki próbálta már?
Én már igen és nekem semmivel se jobb. (a szaggatás szempontjából nézve)

#313 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 12. 20. 14:07

Én úgy tudom hogy ez nem patch, hanem kiegészítő. Egyszerűen 16 új verda, és 2 új pálya. Szerintem semmi korrekciót nem végeztek magán a játékon.
Kép
Kép
Kép

#314 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 12. 20. 16:10

Akkor mikor lesz patch nem tudja valaki??? Mert ha nem mullik el a javitástol sem a szeggatás letörlöm a picsába a játékot a vinyórol.Kép

#315 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 20. 16:32

Idézet

Én úgy tudom hogy ez nem patch, hanem kiegészítő. Egyszerűen 16 új verda, és 2 új pálya. Szerintem semmi korrekciót nem végeztek magán a játékon.
Azt nem tudod véletlen ezt honnan szedhetem le?? Már egy ideje vadászom hogy honnan lehet az új autókat bele pakolni, mert láttam már hogy van Veyron Leon Cupra stb...

#316 Felhasználó inaktív   olvasókönyv 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 20. 16:34

Én karácsonyra kapom meg a játékot.
Már csak 4 nap hurrááááááááááááááá!KépKépKép

#317 Felhasználó inaktív   bilko95 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 20. 18:28

hy all

Nekem már egy ideje megvan. A grafika, zene nagyon szuper és még persze a füst. De viszont fejleszteni csak véletlenszerűen lehet. Szerintem sokkal jobb volt az amikor rendesen te fejleszthettél. Ja és ráadásul még az is véletlenszerű, hogy melyik kocsira rakja a fejlesztést. A kocsikra nagyon hamar össze lehet szedni a lóvét. Ha nincs elég pénzed és nem enged versenyezni, mert mondjuk kell egy driftes kocsi akkor csinálj pár régi versenyt újra. Valakinek megvan a Medal of Honor Airborne?

#318 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 20. 22:20

Idézet

Idézet

Idézet

Helyes, helyesKép Kiváncsi vagyok mire mész majd a Skylinennal, nekem sajna nem jött be, nem nagyon tudtam menőverezni vele. A Panozra valóban a Pagani Zondát értettem:) Erre is kiváncsi vagyok:) Nitróra fel!Kép
Na hát eddig a Skyline és a Supra lett letesztelve. A Nissan egész jó, de valahogy nem az igazi, nem fekszik szerintem a 4kerék hajtás ezekre a versenyekre, nekem legalább is jobb a hátsó Kép úgyhogy újabb csere lesz majd, és szerintem a Porsche GTR 2 a nekem való Kép A Supra meg csúcs driftre!!!Kép nem próbáltam még az összes autót, de szerintem a legjobbak között van. A Zondát még nem hajtottam meg, de ami késik nem múlik. Arra nincs valami tipp hogy a Drag gép ne álljon kétkerékre? Így rosszabb időt megyek mint 120Le vel ezelőtt Kép

#319 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 23. 20:41

Kiegészítőröl nem tud senki semmit?

#320 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 23. 20:43

öhm lesz...vagy már kijött?Kép

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15