HWSW Informatikai Kerekasztal: FIFA 08 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FIFA 08

#361 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 21. 13:44

Idézet

Idézet

Idézet

Aham...mostmár rájöttem. Vége a második évadamnak, mindent megnyertem!Kép Mi az a BK kupa?Kép...az még nem a Bajnokok Ligája, ugye?
Azért nem írják le mert a Bajnokok Ligája UEFA licenc.Az pedig tényleg nagy pénzekbe kerülne.Ha nem vettétek volna észre azért nincs benne az Uefa kupa se Uefa Cup néven Kép
Kép...ezen még nem is gondolkodtamKép...csak azon, hogy miért nem értem milyen bajnokságokban játszok!Kép
Mostmár nekem is minden világos...de gondolom ezé is van külön BéeLes gamma is!

#362 Felhasználó inaktív   Shagy 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 21. 19:42

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Aham...mostmár rájöttem. Vége a második évadamnak, mindent megnyertem!Kép Mi az a BK kupa?Kép...az még nem a Bajnokok Ligája, ugye?
Azért nem írják le mert a Bajnokok Ligája UEFA licenc.Az pedig tényleg nagy pénzekbe kerülne.Ha nem vettétek volna észre azért nincs benne az Uefa kupa se Uefa Cup néven Kép
Kép...ezen még nem is gondolkodtamKép...csak azon, hogy miért nem értem milyen bajnokságokban játszok!Kép
Mostmár nekem is minden világos...de gondolom ezé is van külön BéeLes gamma is!
Jaja azért.De idén sztem nem lessz mert én nem hallottam róla hogy lenne.Ugyan ezt eljátszották már egyszer kiadták a 04- 05 ös champions leaguet utána a következőt kihagyták utána jött a tavalyi most meg megint semmi Kép.
Gun dont kill people,only people kill people.

#363 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 20:44

Én eddig még csak a FIFA sorozatot toltam. Meg még 15 évvel ezelőtt, vagy mikor pontosan, az első nintendo-n volt valami focis játék. Szörnyű grafikája volt, de cimborámmal sokat jáccottunk vele. De akkor az volt és tökéletes volt számunkra...Kép

#364 Felhasználó inaktív   Shagy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 18:09

Idézet

Én eddig még csak a FIFA sorozatot toltam. Meg még 15 évvel ezelőtt, vagy mikor pontosan, az első nintendo-n volt valami focis játék. Szörnyű grafikája volt, de cimborámmal sokat jáccottunk vele. De akkor az volt és tökéletes volt számunkra...Kép
csaknem az amelyikben szuper lövések is voltak ? Kép

#365 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 20:39

Idézet

Idézet

De-deee.. Mindig hülye színre változott a labda, ha egyszerre vagy 15 combot csináltál! Mekkora jóóó volt az a játék!Kép

#366 Felhasználó inaktív   Shagy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 24. 20:56

Idézet

Idézet

Idézet

De-deee.. Mindig hülye színre változott a labda, ha egyszerre vagy 15 combot csináltál! Mekkora jóóó volt az a játék!Kép
asszem még mindig megvan a nes emulátoraim között vhol Kép

#367 Felhasználó inaktív   Pityóka70 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 11:10

Helló UrakValaki segíthetne.PS3 Fifa08. Saját bajnokság lett létrehozva és állandóan csak nappali meccsek vannak egy stadionban.Tudja valaki hogy lehetne ezt megváltoztatni?A PS2 alapból tudja eztKöszi

#368 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 31. 19:20

Hát passzolokKép...ezt nem tudom. Viszont Én az esőt hiányolom....nincs is jobb egy vizes, csúszós pályánál. Viszont ami sokszor dühít, hogy a bíró mindig csak nekem fúj be. Általában olyankor, amikor az ellen közelít a kapuhoz. Volt olyan is, hogy megszereztem a labdát, futottam elöl Ő mögöttem...elesett, erre befújtak szabálytalanságot nekem...az annyába!!Kép...Meg van még pár apróbb hiba a játékban szerintem. Például, ha gólt lőssz, akkor a közönség jobban hangoskodna, dobálnák a pénztárblokkot! Valami ilyesmit!Kép

#369 Felhasználó inaktív   Shagy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 11:19

Na mit szóltok hogy áprilisban jön az Uefa Euro 2008.Én már alig várom hogy a magyarokkal megnyerjem az EB -t KépKép

#370 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 11:42

Idézet

Na mit szóltok hogy áprilisban jön az Uefa Euro 2008.Én már alig várom hogy a magyarokkal megnyerjem az EB -t KépKép
Engem az interaktív gólöröm érdekel. Az én feladatom a gólöröm is.:Đ Álandóan a közönségnek mutogatom majd, hogy csöndet kérek.Kép

#371 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 02. 03. 12:55

Az mondjuk sztem elég gagyi,h se eső,se hó?!?!?! Már a Fifa98-ban is volt eső is meg hó is!KépKépKép A kapus még mindig elég bénán helyezkedik néha,és baromira idegesítő tud lenni,ha emiatt bekapunk 1gólt LIVE játék közben.Kép Azt is észrevettem,h nem mindig ad piros lapot a bíró,amikor 1értelműen utolsó embert rúgok föl!!! Azért ez óriási hiba!!!!!! De amúgy a mozgás meg minden úgy ahogy van lenyügöző!

#372 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 15:24

Idézet

Az mondjuk sztem elég gagyi,h se eső,se hó?!?!?! Már a Fifa98-ban is volt eső is meg hó is!KépKépKép A kapus még mindig elég bénán helyezkedik néha,és baromira idegesítő tud lenni,ha emiatt bekapunk 1gólt LIVE játék közben.Kép Azt is észrevettem,h nem mindig ad piros lapot a bíró,amikor 1értelműen utolsó embert rúgok föl!!! Azért ez óriási hiba!!!!!! De amúgy a mozgás meg minden úgy ahogy van lenyügöző!
Az időjárást én is hiányolom. Reméljük a 09ben már mindenképpen bennelesz.
Xboxos fifások: csinálni kellene egy GK kupát.:Đ Kellene egy felmérés mennyien akarnak jelentkezni és csinálni egyet. Csak odavágó kevés lenne, ezért 3 meccs lenne egy csapat ellen. Az összes szabály belenne kapcsolva, (les, lap, sérülés) Várom a véleményeket.:-D

#373 Felhasználó inaktív   Shagy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 17:32

Én benne vok csak nekem nincs eredeti FIFÁM KépKépKépKép

#374 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 17:36

Idézet

Én benne vok csak nekem nincs eredeti FIFÁM KépKépKépKép
Bevallom nekem sincs.:Đ Ez miben probléma?

#375 Felhasználó inaktív   Shagy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 17:54

Akkor egyetértünk :Đ.De akkor hogyan oldjuk meg ? Csaknem kai - n keresztül Kép

#376 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 18:05

Idézet

Akkor egyetértünk :Đ.De akkor hogyan oldjuk meg ? Csaknem kai - n keresztül Kép
Akinek van Goldja tud saját bajnokságot csinálni. Csak az a probléma, hogy használni is csak a goldosok tudják.:-D Így csak az előszobában tudunk meccselni.

#377 Guest__*

Elküldve: 2008. 02. 03. 18:51

Észrevettem még 1-2 ordító hibát!!!

1. Stadionok kijelzőjén minden nullán van,hiába 3-2 az állás mondjuk a 68.percben! Ez mondjuk tényleg gáz!Kép
2. BL helyett BK! Szánalmas...Kép Mondjuk a sima boxon a 07-ben is BK volt!
3. Még egyéb helyesírási hibák...

Egyébként nem az a típusú gamer vok,aki a játékokban csak a hibát keresi,de ezek tényleg idegesítőek!!!

Egyik haverom 1szer mondta,h mekkora hiba van az NFS underground2-ben...nem ég a neon amikor átmész a híd alatt!Kép

#378 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 12:40

Idézet

Észrevettem még 1-2 ordító hibát!!!

1. Stadionok kijelzőjén minden nullán van,hiába 3-2 az állás mondjuk a 68.percben! Ez mondjuk tényleg gáz!Kép
2. BL helyett BK! Szánalmas...Kép Mondjuk a sima boxon a 07-ben is BK volt!
3. Még egyéb helyesírási hibák...

Egyébként nem az a típusú gamer vok,aki a játékokban csak a hibát keresi,de ezek tényleg idegesítőek!!!

Egyik haverom 1szer mondta,h mekkora hiba van az NFS underground2-ben...nem ég a neon amikor átmész a híd alatt!Kép

Ohh...az a fránya neon....a fene megette!!!Kép

#379 Guest__*

Elküldve: 2008. 02. 04. 12:51

Nekem volt olyan hibám is hogy les-en voltam, be is fújták de mégis én rugtam szabadrugást, úgy hogy előttem csak 1 védő állt, se kapus, semmi.
Akkor volt olyan hogy csak az én csapatom volt a pályán...a másik csapat a radar szerint kicsúszott a pláyáról így csak az ellenfél kapusa volt fent.
Gyors szabadrugásnál pedig volt olyan hogy szabálytalankodtam és mikor hozzáértem a labdához egyből ki bombáztam, haver benyomta a gyors szabadrugást és ahol épp járt a labda a levegőbe ott megállt és lepattant.....és onnan rugta.
Elég érdekes, majd még írok párat ha eszembe jutnak

#380 Guest__*

Elküldve: 2008. 02. 04. 13:07

Nekem meg néha nincs közönség a lelátón. Meg akkora szabálytalan becsúszásokat nem fúj le hogy hihetetlen. Egy az egybe vagyok a kapussal és hátulról valaki becsúszott, erre semmi. Nem estem el, de lelassultam és a kapus felszedte a labdát.

Téma megosztása:

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.