HWSW Informatikai Kerekasztal: Burnout Paradise - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Burnout Paradise

#121 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 21. 13:36

Idézet

Ez jó! :Đ

Épp ma kapom kölcsön!

thx ot Toopac!

Ez a játék 2 napig szegez a tv-elé, fel sem fogsz tudni állni előle... de miután letelik a két nap Kép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#122 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 21. 13:38

Idézet

Idézet

Épp ma kapom kölcsön!

thx ot Toopac!

Ez a játék 2 napig szegez a tv-elé, fel sem fogsz tudni állni előle... de miután letelik a két nap Kép
Egyelőre arra vagyok kíváncsi, hogy mi olyan "nagy" benne...mert nekem a demo alapján nem nagyon jött be. Egy eszetlen árkád autózúzda.... aztán nem legyen igazam! Most mindenesetre adok neki egy nagyobb esélyt, és nekállok!
Kép
Kép
Kép

#123 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 13:41

Idézet

Idézet

Épp ma kapom kölcsön!

thx ot Toopac!

Jah kb.Kép

#124 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 13:42

Idézet

Idézet

Épp ma kapom kölcsön!

thx ot Toopac!

Azért szerintem két nap után sem kell temetni. Nekem legalábbis hosszabb távon nyújtott szórakozást.

#125 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 13:46

Idézet

Idézet

Idézet

Épp ma kapom kölcsön!

thx ot Toopac!

Azért szerintem két nap után sem kell temetni. Nekem legalábbis hosszabb távon nyújtott szórakozást.
Hát nekem közel 80 óra offline játékidő volt benne, de mér untam mint a szart. El is cseréltem...

szerk.: jah, és még közel sem volt vége a játéknak.
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#126 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2009. 03. 21. 13:49

Idézet

Ez nagyon jó játék lett :Đ . De azt a sok smilet ne röltessed XD
Én mindíg így írok kistesóKép
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#127 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 13:54

Idézet

Idézet

Hát nekem közel 80 óra offline játékidő volt benne, de mér untam mint a szart. El is cseréltem...

szerk.: jah, és még közel sem volt vége a játéknak.
Nah, jó de be kell vallanom én egy kicsit elfogult vagyok. 2002-ben kezdtem játszani az első részével és imádtam. A másodikkal is jól elbohockodtam egész szépen lekötött. A harmadik rész pedig életem egyik legjobb játéka, eszméletlenül imádta. A Revenge és a Dominator már nem fogott meg annyira, de azért nyújtottak egy pár óra jó murit. A Paradise nem tudta ugyanazt a hihetetlen rajongást megadni mint a 3, de nagyon bejött.
Szóval engem nem láttok rosszat írni a Burnout-okról valószínűleg.

#128 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 14:02

Idézet

Nah, jó de be kell vallanom én egy kicsit elfogult vagyok. 2002-ben kezdtem játszani az első részével és imádtam. A másodikkal is jól elbohockodtam egész szépen lekötött. A harmadik rész pedig életem egyik legjobb játéka, eszméletlenül imádta. A Revenge és a Dominator már nem fogott meg annyira, de azért nyújtottak egy pár óra jó murit. A Paradise nem tudta ugyanazt a hihetetlen rajongást megadni mint a 3, de nagyon bejött.
Szóval engem nem láttok rosszat írni a Burnout-okról valószínűleg.
Eddig én is imádtam a Burnoutot, csak ez a Paradise nem jött be. Nekem a 2 volt a kedvencem PS2-re, és az mai napig életem legjobb autós játéka. Ha abba nem volt benne vagy 150 óra játékidő, akkor egy sem. Az a fura hogy én a Paradiset egy-két óra után meguntam, és így utólag nem is értem higy mi motivált.
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#129 Felhasználó inaktív   Dentis 360 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 21. 14:30

Szerintem is überkirály lett a Paradise.Az első maradandó Burnout élmény az nekem is a hárommal volt,és tény azt soha nem fogom elfelejteni,de mnit az Xfire-ös profilomból is látszik,Paradise City utcáin is rengeteget garázdálkodtam(és még csak offline!)és még fogok is!Örülök,hogy PC-re is megérkezett az arcade autós gémek császára!KépKép

http://card.mygamercard.net/nxe/HUN%20Doki.pngSteamCard

#130 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 22. 10:15

Nos eddig kb 4 órát játszottam a játékkal. ~12%-ig jutottam a kampányban. Látom a sok jó dolgot benne, mint pl a sérülésmodell (ami hozzá teszem ennyi idő alatt már el is veszítette varázsát), a többi autó is részletes, szép (nem úgy mint pl egy NFS esetén, ahol konzervdobozszerűek az NPC-k) jó a nagy szabadon bejárható terület, nem uncsi a pályavezetés, sok levágási lehetőség, szép graf, jó zene, nem túl nehéz küldetések....mégis...nálam nagyjából ki is fulladt a játék. Nem hoz úgy lázba, hogy keressem a versenyeket, hogy haladjak a kampányban. Inkább csak feszültséglevezetőnek jó, hogy bekapcsolod, törsz-zúzol (persze közben csak becsúszik egykét verseny) aztán kikapcsolod, ozt elfelejted az egészet. Szóval engem nem ragadott magával. A csili vili törések nem viszik el a hátán a játékot.
Kép
Kép
Kép

#131 Felhasználó inaktív   jethro 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 23. 09:39

én a Ultimate Boxot vettem meg, és abban ugye van a Burnout Party, ami viszont nagyon zsír! összejön 4-5 ember és egész jó kis "iszik ÉS vezet" esték kerekednek! ha már unod a Paradise City-ben való száguldozást, akkor ez a része a jatéknak nagyon jól jön!

#132 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 23. 09:50

Idézet

én a Ultimate Boxot vettem meg, és abban ugye van a Burnout Party, ami viszont nagyon zsír! összejön 4-5 ember és egész jó kis "iszik ÉS vezet" esték kerekednek! ha már unod a Paradise City-ben való száguldozást, akkor ez a része a jatéknak nagyon jól jön!
A pakkot én is leszedtem a LIVE-ról (ingyenes) Mivel én is éreztem, hogy az online része nagyon jó lehet. Hasonlít(hat) a Flatoutra, amivel sokat játszottunk online. De mivel nekem haverom nem játszik ezzel, így csak idegenekkel tudtam online játszani, az meg nem ugyanaz.
Kép
Kép
Kép

#133 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 23. 11:58

azt olvastam itt a gkn h 2 napig önfeledt szórakozást nyújt a játék és aztán unalomba fullad! Nos én ezt a 2 napot le redukálnám egy olyan fél max egy órára! Addig élveztem az autók törését, addig volt szép a graf, és addig volt élmény száguldozni a motorokkal! mostanra az egész a könyökömön jön ki! ha pontozni kéne akkor 3,5/10 de ne kezdjük el a játékok pontozását! mert még a végén vitába fullad!

#134 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 23. 12:06

Idézet

azt olvastam itt a gkn h 2 napig önfeledt szórakozást nyújt a játék és aztán unalomba fullad! Nos én ezt a 2 napot le redukálnám egy olyan fél max egy órára! Addig élveztem az autók törését, addig volt szép a graf, és addig volt élmény száguldozni a motorokkal! mostanra az egész a könyökömön jön ki! ha pontozni kéne akkor 3,5/10 de ne kezdjük el a játékok pontozását! mert még a végén vitába fullad!

Nem hiszem, hogy vitába fulladna. Legalábbis nem kéne. Én például természetesen elfogadom, hogy valakinek nem jön be a játék, írták is itt egy páran. Lejebb kifejtettem az hozzáállásom okát.

#135 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 24. 20:32

Nos újra jelentkezem Burnout ügyben. Folyton változik a véleményem. Most azt mondom, hogy a sinlgi módja az tényleg már csak unaloműzésnek jó. Rövid versenyei miatt bármikor bekapcsolható egy egy csörtére. De hamar megunható. Viszont a multi! Kár hogy nincs meg sokótoknak, mert marha jó multiban egymás ellen! Eszméletlen fílinges egymás taszigálva utat törni a cél felé. Simán van olyan mint anno a Flatouttal, emlékszel norb?
Kép
Kép
Kép

#136 Felhasználó inaktív   laca009 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 24. 22:26

Idézet

Nos újra jelentkezem Burnout ügyben. Folyton változik a véleményem. Most azt mondom, hogy a sinlgi módja az tényleg már csak unaloműzésnek jó. Rövid versenyei miatt bármikor bekapcsolható egy egy csörtére. De hamar megunható. Viszont a multi! Kár hogy nincs meg sokótoknak, mert marha jó multiban egymás ellen! Eszméletlen fílinges egymás taszigálva utat törni a cél felé. Simán van olyan mint anno a Flatouttal, emlékszel norb?
hát én nyomnám csak ez a geci gépigény a single mód még high-on is elmegy 15 fps-el de a multi több autó egyre kevesebb fps kidob... bár csak lehetne állítani(mint a driver paraellel lines-ban) a pixel shardert 3.0 és 2.0 között mert nekem van támogatásom de csak 2.0-ig sajna :Đ(((((

#137 Felhasználó inaktív   wrestler_laci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 10. 20:22

nem tudjatok hogyan kell a kocsikat megszerezni a burnout paradiseban? mert azt tudom hogy a varosban kell őket kilökni és akkor ott lesznek a roncstelepen de hiaba megyek mindenfelé nincsenek semerre. pedig 3 autot is unlockoltam

#138 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2009. 04. 10. 20:23

Idézet

nem tudjatok hogyan kell a kocsikat megszerezni a burnout paradiseban? mert azt tudom hogy a varosban kell őket kilökni és akkor ott lesznek a roncstelepen de hiaba megyek mindenfelé nincsenek semerre. pedig 3 autot is unlockoltam
Versenyeket kell nyerned, és akkor ottlesznek majd a roncstelepen...A+Y=Burnout és mehet a menet:)
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#139 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 10. 21:04

Idézet

Idézet

hát én nyomnám csak ez a geci gépigény a single mód még high-on is elmegy 15 fps-el de a multi több autó egyre kevesebb fps kidob... bár csak lehetne állítani(mint a driver paraellel lines-ban) a pixel shardert 3.0 és 2.0 között mert nekem van támogatásom de csak 2.0-ig sajna :Đ(((((
james Box-on nyomja ugyhogy...Kép

#140 Felhasználó inaktív   laca009 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 06. 12:25

Hi lenne egy kérdésem a Burnout Paradise amkior versenyben vagyok offline/online miért kezd el szaggatni?
minimum gép igény meg vanKép
Ez a steam szerinti minimum config:

Supported OS:
Windows XP (SP2), Windows Vista ------Xp Megvan!
Processor:
2.8 GHz Pentium 4 XP / 3.2 GHz Pentium 4 Vista ---- XP meg van
Memory: 1 GB RAM XP / 1.5 GB Vista (2 GB recommended) ---- Xp meg vagy 1.5gb ram van a gépben
Graphics:
DirectX 9.0c compatible with Shader Model 3.0, requires 128 MB or more and contain one of these chipsets: Nvidia 6600 or greater, Radeon X1300 or greater ----meg van radeon x1800 van a gépben
Sound: DirectX 9.0c compatible --- meg van...
Hard Drive: 4 GB of free space or more --- ez meg főleg

plz help előre is kösziKép

Téma megosztása:

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nem indíthatsz témát.