HWSW Informatikai Kerekasztal: Burnout Paradise - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Burnout Paradise

#101 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 12. 22:11

Idézet

(köztünk maradjon igazából tudtam én mivan, csak azt akartam minnél nyílvánosabbn kisüljön, hogy igazam volt)

KépKépKépKép

Wohoo, EGO PistaKépKép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#102 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 22:12

Idézet

Idézet

(köztünk maradjon igazából tudtam én mivan, csak azt akartam minnél nyílvánosabbn kisüljön, hogy igazam volt)

KépKépKépKép

Wohoo, EGO PistaKépKép
Na milyen a játék András?Project Origin miatt felszabadult némi fölösleges pénzmagom és nem tudom mire költsem.A Sanyi szerint uncsi meg élettelen de ő a Most Wantedre is ezt mondta.Megér 12 ezer forintot a játék?

#103 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 13. 13:47

Idézet

Na milyen a játék András?Project Origin miatt felszabadult némi fölösleges pénzmagom és nem tudom mire költsem.A Sanyi szerint uncsi meg élettelen de ő a Most Wantedre is ezt mondta.Megér 12 ezer forintot a játék?

Hát mit is mondjak; pénzt megér a játék, de 12k-t... gyönyörű, jól optimalizált, csak az egyhangú versenyekkel van nemi baj de mindig tartogatnak 1-2 újat! Szerintem szerezd meg a demót, és ha tetszik vedd meg!

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#104 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 02. 13. 13:57

Idézet

Idézet

Hát mit is mondjak; pénzt megér a játék, de 12k-t... gyönyörű, jól optimalizált, csak az egyhangú versenyekkel van nemi baj de mindig tartogatnak 1-2 újat! Szerintem szerezd meg a demót, és ha tetszik vedd meg!
ez becsapós mert eleinte nagyon élveztem de egy idő után fárasztóak a stunt-ok és a versenyek egyhangúsága is jobban kidomborodik, viszont a zúzós futamok nagyon jók, jah és bocs hogy így belepofáztam (amúgy összességében jó játéknak tartom, nem egy Most Wanted de most nem azt írom hogy mert az jobb hanem azt hogy más)

#105 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 16. 11:36

Nos az online magazinok azt írták, hogy a február elején érkező frissítés tartalmazni fogja a versenyek restartolásának lehetőségét. Tegnap azonban hiába próbálkoztam, nem találtam ilyen opciót. Akik játszanak vele, tudnak nekem segíteni?
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#106 Felhasználó inaktív   Szatech 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 16. 14:10

a numpadon a 6-ost benyomod

#107 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 16. 14:21

Idézet

Köszönöm a segítséget, bár az az igazság, hogy én PS3-on játszok, nem PC-n. Így is tud valaki segíteni?
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#108 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 16. 14:48

Idézet

Idézet

Köszönöm a segítséget, bár az az igazság, hogy én PS3-on játszok, nem PC-n. Így is tud valaki segíteni?
Csak PC-n érhető el a funkció. Konzolon nincs, ez egy "újítás" amit beleraktak a portba!

#109 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 18. 09:32

Nem tudja valaki, hogy mi az oka annak, hogy a játék elején a néni magyarul beszél, de utána a fazon már csak angolul hajlandó?

#110 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 02. 18. 09:46

Idézet

Nem tudja valaki, hogy mi az oka annak, hogy a játék elején a néni magyarul beszél, de utána a fazon már csak angolul hajlandó?
nEked bejön a játék? Érdemes beszerezeni?
Kép
Kép
Kép

#111 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 09:52

Idézet

Mert állítólag az az ingame DJ a rádióban.Igaz ad utasításokat,de látod,nem voltak képesek lefordítani.Különben elég idegesítő.Ami a demóben volt az legalább is az volt.Kép

#112 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 18. 11:23

Idézet

Idézet

Mert állítólag az az ingame DJ a rádióban.Igaz ad utasításokat,de látod,nem voltak képesek lefordítani.Különben elég idegesítő.Ami a demóben volt az legalább is az volt.Kép
Valóban érdekes...Mindenesetre köszi, ennyivel is okosabb lettem.Kép

#113 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 18. 11:26

Idézet

Idézet

Igazából 15 percet nyúztam tegnap este. Idáig semmit nem tudok róla mondani. Vagyis talán annyit, hogy a graf jó, a hangja jó. Idáig tetszik. Arról viszont fingom nincsen, hogy mi a pék f@szát kell a játékban csinálni...Versenyezni vagy karambolkat okozni? Nem tudom...Az biztos, hogy full gázon kell közlekedni.Kép

#114 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 24. 01:49

Idézet

Idézet

az a muksó elég idegesítő, de a beállításoknál ha kinyomod a tippeket akkor többé nem szövegel

amúgy most zúztam egy nagy csatát egyik barátommal, holnap meg 3man leszünk, marha nagy móka, de versenyezni is jó nem csak baromkodni a városban :Đ

Jah és azt a magyar nénit meg kiraktam volna a játékból mert olyan blőd szöveget nyomat hogy már nekem volt kínos, szerencsére csak 1szer kellett végighallgatni Kép

#115 Felhasználó inaktív   jethro 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 21. 08:14

csá!
most vettem meg az ultimate boxot, és eddig tetszik a játék! ami nagyon idegesít viszont az a térkép a jobb alsó sarokban! szerintem elég szarul van megcsinálva, ahhoz képest, hogy rengeteg múlik rajta: elég átláthatatlan és soxor megszívom, mert ugye van amikor fejjel lefelé zúzok valahol, és akkor ott a bal a jobb és elvétem a kanyart, magyarul rossz irányba fordulok! Kép meg aztán soxor annyira gyorsan megy a gép, hogy alig lehet a térképre oda-oda nézni! lehet ezzel valamit csinálni, vagy szokjam meg?! talán nagyon hozzászoktam a gta4es térképhez, ott nagyon jól meg van csinálva! Kép

#116 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 08:15

Idézet

csá!
most vettem meg az ultimate boxot, és eddig tetszik a játék! ami nagyon idegesít viszont az a térkép a jobb alsó sarokban! szerintem elég szarul van megcsinálva, ahhoz képest, hogy rengeteg múlik rajta: elég átláthatatlan és soxor megszívom, mert ugye van amikor fejjel lefelé zúzok valahol, és akkor ott a bal a jobb és elvétem a kanyart, magyarul rossz irányba fordulok! Kép meg aztán soxor annyira gyorsan megy a gép, hogy alig lehet a térképre oda-oda nézni! lehet ezzel valamit csinálni, vagy szokjam meg?! talán nagyon hozzászoktam a gta4es térképhez, ott nagyon jól meg van csinálva! Kép
Nekem is ez votl vele a bajom jóbb lesz ha hozzá szoksz nekem is furcsa votl előszőr, de ez van meg kell szokniKép

#117 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 21. 09:29

Idézet

Idézet

Ilyet kérdezniKép Szerintem (ahogy Én ismerlek) bejönne neked is:) Nagyon jókat lehet szórakozni vele:) Odaszegez a monitor elé, még így is, hogy csak egy autós[és motoros] játék:) Grafika szép:) Hangulat is ottvan:) hangok terén is nagyot alakít:) Az irányítás elsőre nehéznek vagy szokatlannak tűnhet, de miután megszoktad, azután rájössz a logikájára(jaj bocs elfelejtettem hogy Boxos vagy:) Akkor ez a mondat semmissé vált:)) Az autók nagyon változatosak:) 75 autó amit ripityára törhetsz:) Jól hangzik nemigaz?:Đ Sajnos motorok terén elég gyenge a program, mert csupán összesen 4 motor van, de amit azok nyújtanak...Valami fantasztikus:) Amint megkapod a versenymotort a kocsik nem is fognak érdekelni:) Ugratás, kocanás, totálkár,orsó,ilyen stunt, olyan stunt:) Nagyon változatos:) Van egy úgynevezett "Party Mod" amivel 2-8 ember játszhat, mindenféle őrültséget:) Egy szó, mint száz...Szerintem próbáld ki mert ez a játék nagyon jó lett:)
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#118 Felhasználó inaktív   balukamc 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 21. 12:10