HWSW Informatikai Kerekasztal: Burnout Paradise - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Burnout Paradise

#81 Felhasználó inaktív   zero0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 07. 21:27

Idézet

Sziasztok kéne help.
Azért mert akarok neten játszani EREDETIVEL ÉS FULL verzioval.
Ezt irja ki a paradise online szerverek pillanatnyilag nem elérhetőek.Probálkoz késöbb.
Nem tudom hogy mi van de amugy megy minden meg ilyesmi ,csak nem tok fellépni .De van egy sanda gyanum, hogy csak jővő héten fogják a szervereket elindítan?Kép

PLZ HELP!!! Ha tudtok valamit Előre is Thx.Kép
kapcsold be az interneted...a szerverek már mennek és semmi bajuk nincsen mindíg felenged tört játékkal is.
nem a játékkal van a baj hanem az internet beálításaiddal valószínűleg
I AM THE MASTER OF THE CLIT.
REMEMBER THIS FUCKING FACE!

#82 Felhasználó inaktív   zero0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 21:34

passz.de ha a haveroddal akarsz játszani ahhoz nem kell xfire csak ingame-ben meghív havernak aztán meghív egy szerverre játszani és ha többen vagytok akkor mindenkit meghív és zúzhattok

#83 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 02. 07. 21:36

Idézet

passz.de ha a haveroddal akarsz játszani ahhoz nem kell xfire csak ingame-ben meghív havernak aztán meghív egy szerverre játszani és ha többen vagytok akkor mindenkit meghív és zúzhattok
Ok köszi a választ!

#84 Felhasználó inaktív   laca009 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 08. 07:06

Idézet

Idézet

Sziasztok kéne help.
Ezt irja ki a paradise online szerverek pillanatnyilag nem elérhetőek.Probálkoz késöbb.
Nem tudom hogy mi van de amugy megy minden meg ilyesmi ,csak nem tok fellépni .De van egy sanda gyanum, hogy csak jővő héten fogják a szervereket elindítan?Kép

kapcsold be az interneted...a szerverek már mennek és semmi bajuk nincsen mindíg felenged tört játékkal is.
Milyen beállításokra gondolsz, ha minden online játék normálisan működik ( wow, cs, stb. ) Csak nem gondolod hogy ha minden jól megy, akkor nekiállok elállítgatni.

#85 Felhasználó inaktív   Ilukin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 07:47

Idézet

Idézet

Idézet

Sziasztok kéne help.

Milyen beállításokra gondolsz, ha minden online játék normálisan működik ( wow, cs, stb. ) Csak nem gondolod hogy ha minden jól megy, akkor nekiállok elállítgatni.
szerintem lődd le a vindóz tűzfalat ha még nem tetted. néhány programnál képes rendesen bekavarni. Illetve ha azután se lesz jó, a kézikönyv szerint ezeken a portokon megy adatforgalom:
TCP:21840
Kimenő/bejövő adatforgalom: 1000, 9000-9999, 21840-21845
ha router mögött vagy akkor ezeket a portokat valószínűleg meg kell nyitni (bár én is router mögött vagyok de semmi probléma nincs) esetleg ha valami speckó tűzfalat használsz ott is be lehet állítani, hogy mely portokat nyissa meg

#86 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 07:55

Idézet

Idézet

szerintem lődd le a vindóz tűzfalat ha még nem tetted. néhány programnál képes rendesen bekavarni. Illetve ha azután se lesz jó, a kézikönyv szerint ezeken a portokon megy adatforgalom:
TCP:21840
Kimenő/bejövő adatforgalom: 1000, 9000-9999, 21840-21845
ha router mögött vagy akkor ezeket a portokat valószínűleg meg kell nyitni (bár én is router mögött vagyok de semmi probléma nincs) esetleg ha valami speckó tűzfalat használsz ott is be lehet állítani, hogy mely portokat nyissa meg
Ez PeterPal-nak se ártana mert ugyan az a problémája mint lacának. Én is router mögött vagyok és semmi bajom nincs vele, simán müxik! Aki akar vegyen fel barátnak! Kép LiMiT17

#87 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 08. 08:04

Idézet

Ez PeterPal-nak se ártana mert ugyan az a problémája mint lacának. Én is router mögött vagyok és semmi bajom nincs vele, simán müxik! Aki akar vegyen fel barátnak! Kép LiMiT17

Az én nevem: FeleG
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#88 Felhasználó inaktív   3.14sta 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 10. 13:24

Helló srácok!
Azt kérdezném, hoy jó a gama? Érdemes megvenni?

#89 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 10. 13:46

Idézet

Helló srácok!
Most kaptam kölcsön cimborámtól és hát klassz lett! Jól lehet irányítani, szép is, jól fut, jól optimalizált, frankó zenék vannak benne, törés zúzás rombolás, szóval megéri megvenni. Kép Egyedül a menürendszerét furcsáltam, de az legyen a legkevesebb. Sokat még nem játszottam vele, ezek az első benyomások a gameről. Valszeg be fogom szerezni én is, csak jelenleg nekem kicsit húzós az összeg.

#90 Felhasználó inaktív   3.14sta 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 11. 14:34

Idézet

Idézet

Helló srácok!
Most kaptam kölcsön cimborámtól és hát klassz lett! Jól lehet irányítani, szép is, jól fut, jól optimalizált, frankó zenék vannak benne, törés zúzás rombolás, szóval megéri megvenni. Kép Egyedül a menürendszerét furcsáltam, de az legyen a legkevesebb. Sokat még nem játszottam vele, ezek az első benyomások a gameről. Valszeg be fogom szerezni én is, csak jelenleg nekem kicsit húzós az összeg.
Szia! Nagyon köszönöm az infót, megvettem és tényleg nagyon fasza kis gama!!! :)Sokkal jobb mint az EA által kiadott eddigi, közelmúlt beli, (pl. ProStreet meg az Undercover!!) játékok...1000xjobb!!!

#91 Felhasználó inaktív   laca009 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 20:28

de ne a nfs-hez mérd hanem a burnout 1-2(tudom van alneve de nem jut eszembe)-3 takedown-4 revenge(ez van meg)-5 legends(psp exclusive)-6dominator-7 paradise és itt mondom azt hogy a dominatorhoz képest ---->ekkorát ugrott naon nagyott és ami télleg meg tolta az élményt az a net play meg a nyitott város és versenyek mint a midnight club-ban csak az nem ilyen jó de télleg kiba***tt jó lett:) a pc-s verzio is mert én ps3-on nyomtam elösször de a pc-s jobban tetszett mert sokkal kiegynesújozattab a net play nem azt nézed hogy a mug shotnál a gyere adogatja a joy-t de az is jó de a pc az akkor is jobb:)
én is meg vettem eredetiben mert tudtam :ĐKépKép

#92 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 21:17

Idézet

Idézet

Idézet

Helló srácok!
Szia! Nagyon köszönöm az infót, megvettem és tényleg nagyon fasza kis gama!!! :)Sokkal jobb mint az EA által kiadott eddigi, közelmúlt beli, (pl. ProStreet meg az Undercover!!) játékok...1000xjobb!!!
Klassz bezony! Toltam már jópár órát és eszméletlen. Kicsit olyan mintha összemixelték volna a NFS Most Wanted városát és vidékeit + egy adag FlatOut 2 feeling. Elég perverz tud lenni, mikor komolyzenére tombolok az utcákon Kép Egyedül a fix térkép zavar egy kicsit, nemtom be lehet-e állítani hogy forogjon, amerre én fordulok...

#93 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 21:23

engem csak az zavar, hogy nincs retry gomb a versenyeknél...mész elrontod a vége előtt és b*szhatod mert nem tudod újra kezdeni, vissza kellene menni a kezdéshez...és ha az elején elrontod akkor nem tudsz kilépni a versenyből hanem be kell kullognod a célba...nem úgy volt, hogy ezt a PC-s verzában már javitják?Kép

#94 Felhasználó inaktív   zero0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 21:36

Idézet

engem csak az zavar, hogy nincs retry gomb a versenyeknél...mész elrontod a vége előtt és b*szhatod mert nem tudod újra kezdeni, vissza kellene menni a kezdéshez...és ha az elején elrontod akkor nem tudsz kilépni a versenyből hanem be kell kullognod a célba...nem úgy volt, hogy ezt a PC-s verzában már javitják?Kép
lol.csak olvasni kéne tudni.megállsz egyhelyben pár másodpercig és kilép a versenyből...ennyi

#95 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 21:38

Idézet

Idézet

lol.csak olvasni kéne tudni.megállsz egyhelyben pár másodpercig és kilép a versenyből...ennyi
melyik hülye találta ki azt, hogy meg kell állni ha ki akarok lépni...no comment -.-"
am kössz...retryzni nem lehet? az jobb lenne

#96 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 21:55

Idézet

Idézet

Idézet

melyik hülye találta ki azt, hogy meg kell állni ha ki akarok lépni...no comment -.-"
am kössz...retryzni nem lehet? az jobb lenne
Godnolom szándékosan hagyták ki, az elején még engem is zavart, de elfogadtam a dolgot. Azért a szabadon bejárható területek alapján is látható, hogy egy jó kis koborlós játékot akartak kihozni belőle. Valószínűleg ezért kell mindent a játékon belül csinálni és nincs retry. Nem akarják ilyen menücséplős játékká tenni.

#97 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 21:57

Idézet

LOL! Van retry gomb...:Đ Numerikus billentyűzeten a 6-os (jobbra nyíl) gomb, ott pedig megkeresed a verseny újrakezdése menüpontot!Kép

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#98 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 21:59

Idézet

Idézet

LOL! Van retry gomb...:Đ Numerikus billentyűzeten a 6-os (jobbra nyíl) gomb, ott pedig megkeresed a verseny újrakezdése menüpontot!Kép
De ugye jól emlékszem és a konzolos vezriókban nem volt retry? Vagy igen? Mert akkor a legutóbbi hsz-emet hagyjátok figyelmen kívűl.

#99 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 22:04

Idézet

De ugye jól emlékszem és a konzolos vezriókban nem volt retry? Vagy igen? Mert akkor a legutóbbi hsz-emet hagyjátok figyelmen kívűl.

Igen jól emlékszel. Ez egy külön "funkció"... ezen is meglátszik hogy nem csak egy egyszerű port!

#100 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 22:08

Idézet

Idézet

Igen jól emlékszel. Ez egy külön "funkció"... ezen is meglátszik hogy nem csak egy egyszerű port!
(köztünk maradjon igazából tudtam én mivan, csak azt akartam minnél nyílvánosabbn kisüljön, hogy igazam volt)

KépKépKépKép

Téma megosztása:

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.