Köszi! Ja és még annyit hogy a mostani Enemy Territory nyereményjátékra nem is enged szavazni! Azt írja már leadtam a a szavazatom. Van olyan szabály hogy nem játszhatok ha már egyszer nyertem, vagy mi? Sajnálatos ha így van, bár eszem ágában sincs más elől elnyerni, ez most nem az én köröm, tisztában vagyok vele.
Új GK!
#422 Guest__*
Elküldve: 2007. 10. 02. 11:55
Én se tuok játszani...
Na mindegy... A többieknek is jár a jutalom!
*Mégis csak sikerült leadni a válszokat.
Sok sikert mindenkinek!
*Mégis csak sikerült leadni a válszokat.
Elküldve: 2007. 10. 02. 14:07
mit szolnatok hozza, ha neha lenne emelt dijas sms nyeremenyjatekunk, komolyabb ajandekokert? itt videokartyara, alaplapra hasonlokra gondolok. persze a mostani ingyen jatekosztogatas is megmaradna mellette - bár az is lehet, hogy felváltva lesz majd ilyen és olyan is. nos?

#424 Guest__*
Elküldve: 2007. 10. 02. 14:11
hm.. ez nem egy hülyeötlet!
Én ebben is benelennék.
Főleg ha valami atom cuccost lehet vle nyerni.
Egy hónapban egyszer én is kibírom azt az sms-t.
Egy hónapban egyszer én is kibírom azt az sms-t.
Elküldve: 2007. 10. 02. 14:21
Idézet
mit szolnatok hozza, ha neha lenne emelt dijas sms nyeremenyjatekunk, komolyabb ajandekokert? itt videokartyara, alaplapra hasonlokra gondolok. persze a mostani ingyen jatekosztogatas is megmaradna mellette - bár az is lehet, hogy felváltva lesz majd ilyen és olyan is. nos?
#426 Guest__*
Elküldve: 2007. 10. 02. 14:28
Idézet
Idézet
Elküldve: 2007. 10. 02. 14:30
Idézet
Elküldve: 2007. 10. 02. 16:47
a megnyerhető nyeremények értékéhez képest a 200 forint igazán nem sok...
hwsw staff
#430 Guest__*
Elküldve: 2007. 10. 02. 16:51
Idézet
a megnyerhető nyeremények értékéhez képest a 200 forint igazán nem sok...
Észrevettétek, hogy hirtelen mennyi új fórumozónk lett?
Engem aztán nem zavar félreértés ne essék.
Vajon van köze a nyereményjátékokhoz?
Elküldve: 2007. 10. 02. 17:09
Idézet
Ne legyen. Egyszer majd ők is nyernek, és akkor átélhetik azt amit most én:
WWWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Egyébként grat a nyereményedhez. Megérdemelted hisz te akartad a legjobban.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2007. 10. 02. 17:11
Idézet
Nyerni egyszer az egy dolog. De amikor másodszorra is te nyersz na akkor van WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
#433 Guest__*
Elküldve: 2007. 10. 02. 17:20
Idézet
Idézet
Nyerni egyszer az egy dolog. De amikor másodszorra is te nyersz na akkor van WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Na persze... nem sűrűn szoktam nyerni szal most önző leszek.
Elküldve: 2007. 10. 02. 17:26
Én csak az elsőnél voltam önző. A másodikat egy barátomnak címeztem. (persze az elején igértem oda neki hisz csak nem nyerek egymás után!
)
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2007. 10. 02. 17:28
HDTV meg jöhet főnyereménynek!
Mondjuk lesz 5 ilyen fizetős játék és aki mindegyikre küldött SMS-t de sajnos eddig nem nyert az esélyes a főnyereményre.. nos?
#436 Guest__*
Elküldve: 2007. 10. 02. 17:32
Idézet
Én csak az elsőnél voltam önző. A másodikat egy barátomnak címeztem. (persze az elején igértem oda neki hisz csak nem nyerek egymás után!
)
Na jó! Lásd, hogy kivel van dolgod...
Elküldve: 2007. 10. 02. 17:34
Idézet
Idézet
)
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some gasoline
And burn the house down
#439 Guest__*
Elküldve: 2007. 10. 02. 17:38
Idézet
Idézet
Hm.. szal aszondod legyek jószívű. Nem is tuom.
ha kell nekik akkor a pólót és a sapit odadom a két legjobb barátomnak. A CDtarót viszont megtartom mert lassan már a monitor se látszik a sok ömlesztett lemeztől.
Dari: Ne is. ez még csak az első nyereményed. Én se adnám el/oda senkinek a GRAW2-et semi pénzért.
Elküldve: 2007. 10. 02. 17:50
Engem nem izgat a Enemy Territorry Quake Wars!Mondjuk ha megynerem legalább lessz az uj gépemen vmi netes játék!Ha ezt nem is,legalább a Jerihot nyerjem meg,már ha lessz!
"Believe the lie" - The X-files
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

Súgó
A téma zárva.