HWSW Informatikai Kerekasztal: A legidegesítőbb játék - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A legidegesítőbb játék

#101 Felhasználó inaktív   kimi36 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 14. 18:31

Szerintem a Sztalin vs. Mars.... hülyeség a legidegesítőbb eddig.

#102 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 14. 18:33

Azt hiszem nekem a NES volt még és játszottam sokat a neve pedig Castlevania 2
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#103 Felhasználó inaktív   Víz_Elek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 16. 19:47

A FIFA 05,06,07 (A többivel nem volt balszerencsém)
Itt mindenki hülye, csak én vagyok a helikopter!

#104 Felhasználó inaktív   zero0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 16. 19:56

prototype

a végén egy katonai bázisra sem lehet bejutni észrevétlenül.a repülő kis detektorok mindenhova követnek és 2 mp alatt lebuktatnak.és akkor jönnek a helik és futhacc meg lőhecc meg eltéríthecc meg mind1 és pcsa idegesítő.
I AM THE MASTER OF THE CLIT.
REMEMBER THIS FUCKING FACE!

#105 Felhasználó inaktív   bukov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 16. 19:57

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

A NFS MW-be a zsaruk miatt nem egy hajszalamatt teptem ki mert te ha repesztel 300-al akkor is utolernek.
Az Undercoverbe is ugyan ez a téma.. ha nincs Bugatid vagy az utolso osztájba tartózo auto a SUV-okal is ugy jonek 350 felet is mintha álnál(az autopályán lehet lerázni öket kb 380 felet 405 korül már sokáig nem birják az iramot) ..amugy a Gallardoval Kipukadt kerékel is leráztam már öket
Az engem is halállra idegesített, hogy ráköltök egy vagyont a kocsimra és jönnek a zsaruk és legyorsúlnak. ezt én is nagyon utáltam a játékban...Kép
Megoldás: Szerezz be rendőrautót. Olcsó, gyors(NFS szerint mindent legyűr) és az sem uccsó szempont hogy az állam pénzeliKép Szerintem meg az undercover a legidegesítőbb.
honnan lehet rendőr autót szerválni???
Kép

#106 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 07. 16. 20:36

Might and Magic 5ben mindig kinyirtak a goblinok már az első pályán ha jobbra mentem. ha balra akkor a nagy piros sárkányok. kicsit volt idegesitö amikor jön a nagy pixel tüzgömb vlmi lény szájábol és a fél csapatom kihal. aztán ha neagyisten megölöm az egyik monsztát akkor se lootolok belölük semmit, viszont a goldom elmegy potikra. xd

#107 Felhasználó inaktív   MoDeAnHoMA 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 04. 01:58

Engem a crysisban a buta al idegesített mindig ...
Vicces mikor szaladsz a csávó felé ő meg nem téged néz csak ordibál és futkos :Đ

#108 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 04. 07:38

Idézet

Engem a crysisban a buta al idegesített mindig ...
Vicces mikor szaladsz a csávó felé ő meg nem téged néz csak ordibál és futkos :Đ
Mi? A gyorsasági módra gondolsz? Az nem a buta ai miatt van, csak meglepődik hogy olyan gyorsan odaértél. Figyeld meg mit csinál ha simán futsz felé, és ha gyorsasági módban futsz felé.

#109 Felhasználó inaktív   jigsaw6 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 04. 07:56

Egyértelmű: Back To The Future II SEGA master system 2-n. Anno még az első pályát sem tudtam végigvinni

#110 Felhasználó inaktív   benőmenő 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 04. 08:03

Engem a Jak II: Renegade őrjített meg ps2-n.
Nagyon nehéz és míg az első részben a platformokon való ugrálás volt túlsújban itt az agyatlan lövöldözés ami egy 3D-s platform játékban sztem elég gáz.

#111 Felhasználó inaktív   laca009 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 04. 08:50

Szerintem a Burnout Paradise akkor kezd idegesítő lenni amikor stunt van és az a rohadt papírautó efektus bekapcsolódik... és még a legkisebb kocctól is szét törik az autó...Kép

#112 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 04. 08:53

Számomra a FIFA 08-09 a leg idegesítőbbek voltak. Utóbbin tönkrevágtam egy egeret és egy gémpadot is KépKép Azóta nem fifázok Kép

Még kibszott idegesítő tudott lenni a Call od Duty 2 legnehezebben. Azon is szarrá ment egy egér asszem Kép

#113 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 04. 08:55

Idézet

Számomra a FIFA 08-09 a leg idegesítőbbek voltak. Utóbbin tönkrevágtam egy egeret és egy gémpadot is KépKép Azóta nem fifázok Kép

Még kibszott idegesítő tudott lenni a Call od Duty 2 legnehezebben. Azon is szarrá ment egy egér asszem Kép

Hú a Call of Duty 2. :Đ Ott én is k*va ideges voltam. Hát még a Far Cry-on realistic-on! De az is megvolt.

#114 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 04. 08:57

Idézet

Idézet

Hú a Call of Duty 2. :Đ Ott én is k*va ideges voltam. Hát még a Far Cry-on realistic-on! De az is megvolt.
Kösz a tippet! Gondolkoztam, mit nyomjak, valami jó kis hent kéneXD Repül is fel a Far Cry KépKép

#115 Felhasználó inaktív   bukov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 04. 09:11

TRA a Natla's Minerals ban amikor lövöldözni kell a kapcsolókat és úgy felmenni...közben jönnek azok a szárnyas gec*ik, de ez nem elég...IDŐRE MEGY! a klaviatúrából 2 betü ki esett!! XD
Kép

#116 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 04. 09:21

Idézet

TRA a Natla's Minerals ban amikor lövöldözni kell a kapcsolókat és úgy felmenni...közben jönnek azok a szárnyas gec*ik, de ez nem elég...IDŐRE MEGY! a klaviatúrából 2 betü ki esett!! XD
Az nem túl nehéz, inkább az amikor egy szimbólumot kellett kilőni a St. Peters palotában, (vagy valami ilyesmi). Akkor azt sem tudtam mihez kezdjek, 2 órán át keresztül ugráltam. :Đ

#117 Felhasználó inaktív   bukov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 04. 09:24

Idézet

Idézet

Az nem túl nehéz, inkább az amikor egy szimbólumot kellett kilőni a St. Peters palotában, (vagy valami ilyesmi). Akkor azt sem tudtam mihez kezdjek, 2 órán át keresztül ugráltam. :Đ
szerintem az volt a könnyű...de hát úgy látszik nem egy véleményen vagyunk úgyhogy hadjuk az egészet...KépKép
Kép

#118 Felhasználó inaktív   Burnie$mith 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 06. 18:50

Free Running Ps2-n.

Amikor már csak 1 minichallenge van Freestyle-ban,és az a hülye nekiugrik a falnak,"Yout took too much damage",és kezdhetem előről az összes sz*rt.

"Kevesebbre viszem,mint Shrek,mert a dumáim nem olyan élesek.Nem ogre vagyok,hanem ombre,ezért a nevem sem lehet Shrek mellesleg..."

#119 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 06. 20:07

FUEL

Normalon nagyon nehéz még így is, viszont az autók irányításáról ne is beszéljünk meg még a szép törésmodelről...

#120 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 06. 20:28

Sims 2Kép

Téma megosztása:

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5