Star Wars: The Force Unleashed
Elküldve: 2008. 09. 14. 21:42
Én is mindig Sith felé vittem a karimat, kedvencem a Grip force volt, imádtam fojtogatni, meg dobálni elenségem:)
Remélem nem csalódok a játéban.
Elküldve: 2008. 09. 14. 21:49
Idézet
Én is mindig Sith felé vittem a karimat, kedvencem a Grip force volt, imádtam fojtogatni, meg dobálni elenségem:)
Elküldve: 2008. 09. 14. 22:33
Idézet
Idézet
Az elején Vader papával majd tud folytogatni egy misszió erejéig kiélheti magát a folytogatásával!![]()
![]()
No Spoiler!
Elküldve: 2008. 09. 15. 04:31
Én PSP-n most mentem a Jedi templomba...ez is így van a nagy gépeken..? Megöltem egy Jedit az első küdletésbe a kis lépegető után...és ott vagyok.
Ps3-ra csak a hét vége felé jön
Playstation 3 60 GB
PSN ID : juhaszroli
Elküldve: 2008. 09. 15. 07:02
Idézet
Én PSP-n most mentem a Jedi templomba...ez is így van a nagy gépeken..? Megöltem egy Jedit az első küdletésbe a kis lépegető után...és ott vagyok.
énis mindig shit vagyok......piroskardrulez
PSN: NikonKristof
Elküldve: 2008. 09. 15. 10:27
Én most ott tartok hogy valamilyen csillagot felrobbantottam és jött egy csillag romboló valamint egy csomó repülő azt kell csinálni hogy a repülőket neki kell vágni valaminek utánna le kell húzni a csillag rombolót de sajnos nem nagyon akar menni a dolog mert mire félig lehúzom addigra jönnek újabb repülők.Tegnap ezzel szórakoztam vagy 1 órát .
Elküldve: 2008. 09. 15. 13:15
Idézet
Idézet
Hát ja, én is eszméletlenül várom, hogy milyen lehet a határtalan erö birtoklása, mivel mindegyik Jedi játékban, ahol lehetett én csak sith voltam vagyis lettem, na de itt hát már kicsit vagyis nagyon más lesz, alig várom a kardcsatákat, és a rombolást, asszem amikor megérkezik nem fog senki sem kirobbantani a gép és a tv elöl
Én már előrendeltem

Elküldve: 2008. 09. 15. 13:40
Burjángzó növények vesznek körbe milyen sziget ez??elég szar!!!Már nem sok van hátra!

#231 Guest__*
Elküldve: 2008. 09. 15. 14:02
Ma kaptam e-mailt ÜK-tól azt írták köszönjük az előrendelést pár nap...
Akkor most 17-18án hozzák,vagy még elötte felhívnak?
roli te honnan rendelted h csak vasárnap jön meg?
Akkor most 17-18án hozzák,vagy még elötte felhívnak?
roli te honnan rendelted h csak vasárnap jön meg?
Elküldve: 2008. 09. 15. 14:14
A skinek nekem nemjönnek be....nemtom ti hoygvagytokvele.
különben ....behalok a rázásnak van 1 fokozása 2 kézből tolja az isteni szikrát
és nagyon powa
különben ....behalok a rázásnak van 1 fokozása 2 kézből tolja az isteni szikrát
#233 Guest__*
Elküldve: 2008. 09. 15. 14:33
GT(www.gametrailers.com) 6.9 pontot szavazot meg TFU rewiew nél ! Azt mondták h sok a bug van benne és problémák vannak máshol is mellette nagyon unalmas a játék. Persze a user-k nem nézték ezt jó szemmel.
Elküldve: 2008. 09. 15. 14:38
Idézet
GT(www.gametrailers.com) 6.9 pontot szavazot meg TFU rewiew nél ! Azt mondták h sok a bug van benne és problémák vannak máshol is mellette nagyon unalmas a játék. Persze a user-k nem nézték ezt jó szemmel.
Elküldve: 2008. 09. 15. 14:44
Idézet
Elküldve: 2008. 09. 15. 14:46
Idézet
Idézet
Az a különbség a hülye és az okos ember között, hogy a hülyék sosem tudják magukról hogy azok...
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
#237 Guest__*
Elküldve: 2008. 09. 15. 14:55
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 09. 15. 15:17
Megírom a leckét...tanulok...és barátok köztig abba se hagyom...alig várom már
Playstation 3 60 GB
Elküldve: 2008. 09. 15. 15:30
Énekem nemmonoton sőt én élvezem.....de izlések és pofopnok.......különben holvan a kékszínű lézerkardkristály?
#240 Guest__*
Elküldve: 2008. 09. 15. 15:37
Nem mondtam h szar
Akkor nem rendeltem volna elő csak télleg nem Jedi Academy !! SEGÍTSÉG: Aki elakadt az menjen fel youtube-ra és ott Star Wars: the force unleashed marathon-t írja be( gamespot videója és végigjátszák a TFU-t)[nem néztem végig xD]

Súgó
A téma zárva.