HWSW Informatikai Kerekasztal: Star Wars: The Force Unleashed - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (40 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Star Wars: The Force Unleashed

#221 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 14. 21:42

Én is mindig Sith felé vittem a karimat, kedvencem a Grip force volt, imádtam fojtogatni, meg dobálni elenségem:)
Remélem nem csalódok a játéban.

#222 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 21:49

Idézet

Én is mindig Sith felé vittem a karimat, kedvencem a Grip force volt, imádtam fojtogatni, meg dobálni elenségem:)
annyiban fogsz, hogy itt nincs folytogatásKép én nemis használnám..a villámlás elsöprő ereje megállithatatlanKépjah meg persze a pushKép

#223 Felhasználó inaktív   ps3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 22:33

Idézet

Idézet

annyiban fogsz, hogy itt nincs folytogatásKép én nemis használnám..a villámlás elsöprő ereje megállithatatlanKépjah meg persze a pushKép

Az elején Vader papával majd tud folytogatni egy misszió erejéig kiélheti magát a folytogatásával!:ĐKép

No Spoiler!

#224 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 22:54

Naaa, a történetet nem elárulni :Đ

#225 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 15. 04:31

Én PSP-n most mentem a Jedi templomba...ez is így van a nagy gépeken..? Megöltem egy Jedit az első küdletésbe a kis lépegető után...és ott vagyok.
Ps3-ra csak a hét vége felé jön Kép
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#226 Felhasználó inaktív   r.o.b. 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 15. 05:12

én most Raxus Prime-on járok Kép psp-n is egész szép játék Kép

#227 Felhasználó inaktív   Samsungkris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 15. 07:02

Idézet

Én PSP-n most mentem a Jedi templomba...ez is így van a nagy gépeken..? Megöltem egy Jedit az első küdletésbe a kis lépegető után...és ott vagyok.
Ps3-ra csak a hét vége felé jön Kép
jedit....?hmmm énnekem 2 áruló sithet kelett az 1 ikknek pajzsa volt a műsikmeg 2 lézerkardos banya Kép
énis mindig shit vagyok......piroskardrulezKép
PSN: NikonKristof

#228 Felhasználó inaktív   djaxe 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 15. 10:27

Én most ott tartok hogy valamilyen csillagot felrobbantottam és jött egy csillag romboló valamint egy csomó repülő azt kell csinálni hogy a repülőket neki kell vágni valaminek utánna le kell húzni a csillag rombolót de sajnos nem nagyon akar menni a dolog mert mire félig lehúzom addigra jönnek újabb repülők.Tegnap ezzel szórakoztam vagy 1 órát .Kép

#229 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 15. 13:15

Idézet

Idézet

Hát ja, én is eszméletlenül várom, hogy milyen lehet a határtalan erö birtoklása, mivel mindegyik Jedi játékban, ahol lehetett én csak sith voltam vagyis lettem, na de itt hát már kicsit vagyis nagyon más lesz, alig várom a kardcsatákat, és a rombolást, asszem amikor megérkezik nem fog senki sem kirobbantani a gép és a tv elöl
Ps3-as vagy? :Đ
Én már előrendeltem :-D
x360-am van.nekem azt irták hogy ma kell megérkezni, de ahogy itt nézem ebböl csak holnap lesz

#230 Felhasználó inaktív   ps3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 15. 13:40

Burjángzó növények vesznek körbe milyen sziget ez??elég szar!!!Már nem sok van hátra!KépKépKépKép

#231 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 09. 15. 14:02

Ma kaptam e-mailt ÜK-tól azt írták köszönjük az előrendelést pár nap...
Akkor most 17-18án hozzák,vagy még elötte felhívnak?
roli te honnan rendelted h csak vasárnap jön meg?

#232 Felhasználó inaktív   Samsungkris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 15. 14:14

A skinek nekem nemjönnek be....nemtom ti hoygvagytokvele.
különben ....behalok a rázásnak van 1 fokozása 2 kézből tolja az isteni szikrátKépés nagyon powa :Đ

#233 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 15. 14:33

GT(www.gametrailers.com) 6.9 pontot szavazot meg TFU rewiew nél ! Azt mondták h sok a bug van benne és problémák vannak máshol is mellette nagyon unalmas a játék. Persze a user-k nem nézték ezt jó szemmel.

#234 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 15. 14:38

Idézet

GT(www.gametrailers.com) 6.9 pontot szavazot meg TFU rewiew nél ! Azt mondták h sok a bug van benne és problémák vannak máshol is mellette nagyon unalmas a játék. Persze a user-k nem nézték ezt jó szemmel.

nemszabad hinni ennek a pontozásnak én simán adnák rá 8.5ötKép...most tolom másodszorra..ha minden igaz 2 fajta befejezés van és én akarom látni a másikat isKép

#235 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 15. 14:44

Idézet

pedig ez van. Ugy gondolom, mondhatom azt, hogy sokan többet vártak a játéktól. én már a demóba hatalmasat csalódtam, és ugy látom a játék se sokkal jobb, mert az hogy épp hogy kap egy 73-ast az IGNnél ami egy baromi hiteles oldal, az jelent valamit.Unalmasnak annyira nem unalmas, de hogy monoton az biztos. Sajnos nincs olyan mint a jedi Academy...Kép

#236 Felhasználó inaktív   MetalLord 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 15. 14:46

Idézet

Idézet

pedig ez van. Ugy gondolom, mondhatom azt, hogy sokan többet vártak a játéktól. én már a demóba hatalmasat csalódtam, és ugy látom a játék se sokkal jobb, mert az hogy épp hogy kap egy 73-ast az IGNnél ami egy baromi hiteles oldal, az jelent valamit.Unalmasnak annyira nem unalmas, de hogy monoton az biztos. Sajnos nincs olyan mint a jedi Academy...Kép
hát én nem tom ez milyen, de azt igen, hogy sztem eddig a jedy academy volt a legjobb SW játék
Az a különbség a hülye és az okos ember között, hogy a hülyék sosem tudják magukról hogy azok...

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#237 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 15. 14:55

Idézet

Idézet

Idézet

hát én nem tom ez milyen, de azt igen, hogy sztem eddig a jedy academy volt a legjobb SW játék
Ja összedobhatnának egy JK 4 et.Am nekem picivel jobb volt a Outcast II amikor az elején nem volt lézerkardod meg az h sötétben kellett átugranod ,mert ha észre vesznek vmi riasztót beindítanak. Ezek párabjok nem tetszenek mert ha összecsapnak lézerkardal nem történik semmi ellökik egymást ,végén villámb*zit kell kinyírni ,ilyen hordókkal dobál amikor megmár nagyon kevés az élete ránk szabadítja lézerkardos barátait ha azt is legyőztük akkor nyomogathatjuk h : A , X ,B ... Kép(a megszokott kivégzés) ez GT oldalán volt egy user küldte be.

#238 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 15. 15:17

Megírom a leckét...tanulok...és barátok köztig abba se hagyom...alig várom már Kép
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#239 Felhasználó inaktív   Samsungkris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 15. 15:30

Énekem nemmonoton sőt én élvezem.....de izlések és pofopnok.......különben holvan a kékszínű lézerkardkristály?

#240 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 15. 15:37

Nem mondtam h szar Kép Akkor nem rendeltem volna elő csak télleg nem Jedi Academy !! SEGÍTSÉG: Aki elakadt az menjen fel youtube-ra és ott Star Wars: the force unleashed marathon-t írja be( gamespot videója és végigjátszák a TFU-t)[nem néztem végig xD]

Téma megosztása:

• (40 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.