HWSW Informatikai Kerekasztal: Star Wars: The Force Unleashed - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (40 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Star Wars: The Force Unleashed

#321 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 09. 18. 21:31

H lehet megszerezni a másik színben a kardot mert nem sikerültKép

#322 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 18. 21:39

Idézet

H lehet megszerezni a másik színben a kardot mert nem sikerültKép
hát a ps2es verzában kristályokat kell szerezni, amik a leg eldugottabb helyeken vannak...15kristály van szal 15 szinű kardKép

#323 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 21:45

Batri! Írjá' már légyszives egy ilyen rövid dolgot a ps2es verzióról.Jól csinálták meg a játékot attol hogy nem nextgen konzol...plusz amit még gondolsz! KösziKép

#324 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 22:05

Idézet

Batri! Írjá' már légyszives egy ilyen rövid dolgot a ps2es verzióról.Jól csinálták meg a játékot attol hogy nem nextgen konzol...plusz amit még gondolsz! KösziKép
MSN...te kérdezel én válaszolok..igy nemjó?Kép

#325 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 22:10

Idézet

Idézet

msnen igen elfoglalt vagyok...4 lánnyal beszélek egyszerre...Kép

#326 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 22:12

Idézet

Idézet

Idézet

msnen igen elfoglalt vagyok...4 lánnyal beszélek egyszerre...Kép
hivhatod őket is Képelleszünk mi ottKép

#327 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 04:59

Nem értem mi bajotok a pirossal Kép
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#328 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 07:21

Nem tudom volt e már élménybeszámoló a Wii verzióból. Gondoltam összehozok egyet. Ugyanezt beraktam a Nintendo Wii fórumhoz is.

Kép Star Wars : The Force Unleashed - Wii verzió

Van e annál jobb, minthogy végre a saját kezünkbe vegyünk egy lézerkardot? A legújabb Star Wars játék Wii verziójában végre kipróbálhatjuk milyen érzés. Vajon telitalálta a játék vagy Lucasék nagyon mellé nyúltak?
Kezdjük elsőnek is a negatívumokkal: a grafika bizony elég gyenge, de ez bizony most nem a Wii szégyene, mert ennél azért többet tud a kis fehér doboz. Ettől függetlenül nem csúnya a játék, néhol kifejezetten szépen néz ki, de ez főleg akció közben igaz. Az átvezető animációknál bizony mindig eszünkbe jut, hogy ez milyen jól nézhet ki a másik két next-gen konzolon.
A játék AI-ja bizony nem a legeszesebb ellent prezentálja, sokszor előfordul, hogy beakadnak. A kamerakezelés is lehetett volna jobb, bizony sokszor azt se látjuk merre kellene ugrani, vagy épp hol van az a Jedi akit épp le kellene gyilkolnunk. Másik sajnálatos szívfájdalmunk, hogy nem lehet beállítani, hogy jobb vagy balkezesek vagyunk e. A balkezesek ezért picit szívni fognak, mivel mindegyik főgonoszt, illetve mivel a gonoszak mi vagyunk hívjuk őket boss-nak, úgy lehet végleg megölni, hogy vagy a remote-ot vagy a nunchuckot kell megrázni és persze a felugró jel épp ellenkezőleg van, mint ahogy a balkezesek tartják a kezükben.
Ezzel le is tudtuk a negatívumokat, nézzük az élet naposabb oldalát, nézzük milyen a sötétoldallal játszani.
Jobbra csapunk, jobbra csap a karakterünk is a lézerkardjával, balra akkor balra, fel és le plusz még a kombók. Egyszerűen hangzik? Az is és szerencsére igazán jól sikerült. Első játszásra ugyan hamar elfárad a karunk és úgy érezzük, hogy csak összevissza hadonászunk, de amint megtanultuk a kombókat valamint az erőt használni és ráéreztünk az ízére is, akkor nagyon könnyű és élvezetes lesz a játék. Hamar azt fogjuk észrevenni, hogy balra csapva legyilkolunk egy rohamosztagost, C-t benyomva elküldünk egy elektrosokkot a mellettünk állóba majd a nunchuckot előrenyomva elengedünk egy Force Push-ot, az egészet pedig egy dupla ugrás (B gomb kétszeri megnyomása) után lecsapjuk a remote-ot melynek hatására virtuális tanítványunk keményen ledobbant és földbe szúrja a lézerkardot. Másik konzol vissza tudja adni azt az érzést amit az ilyen tipusú harc ad ezt sima gombnyomogatással? Nem hiszem és arról még nem is beszéltünk, hogy a remote-on lévő hangszóró igazi lézerkard hangot ad.
A látványra már mondtunk, hogy elég butára sikeredett, de szerencsére ez nem igaz a fizikára, melyhez foghatott még nem láthattunk Wii-n. Elég sok minden rombolható, vagy megemelhető az erő segítségével. Piros pont a készítőknek.
Ennyi hangulat jelentés elég lesz a játékról. Aki teheti próbálja ki a Wii verziót, főleg mivel a Duel mód csak itt van.

#329 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 18:25

Valaki leírja a keretörténetet mert nem valami jó angolom de szeretném tudni nagyjából mégis mi miért van.

#330 Felhasználó inaktív   r.o.b. 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 18:36

Húúú hát,lássuk csak.Az elején az van hogy mész Vaderrel és ölöd a népet,aztán amikor legyűrőd a végén a jedit akkor talál meg téged,a jedi valójában az apád.Aztán felkészülésed során el kell látnod egy-két jedi baját.Utána valami miatt elkezdünk jótékonykodni (ezt a részét én se nagyon értem hogy miért úghogy majd vki elmondhatja ha gondolja).Majd a végén 2 féle befejezés van,átállhatunk a jó oldalra vagy,maradhatunk a sötét oldalon,de a befejezést nem mondom el mindenki játsza ki vagy,aki nagyon kíváncsi nézze meg youtube-n bár sztem elronja ha tudod mi fog történni.Remélem segítettem vmit KépKép Am vkinek megvan a fekete kard?Kép

#331 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 18:38

Idézet

Húúú hát,lássuk csak.Az elején az van hogy mész Vaderrel és ölöd a népet,aztán amikor legyűrőd a végén a jedit akkor talál meg téged,a jedi valójában az apád.Aztán felkészülésed során el kell látnod egy-két jedi baját.Utána valami miatt elkezdünk jótékonykodni (ezt a részét én se nagyon értem hogy miért úghogy majd vki elmondhatja ha gondolja).Majd a végén 2 féle befejezés van,átállhatunk a jó oldalra vagy,maradhatunk a sötét oldalon,de a befejezést nem mondom el mindenki játsza ki vagy,aki nagyon kíváncsi nézze meg youtube-n bár sztem elronja ha tudod mi fog történni.Remélem segítettem vmit KépKép Am vkinek megvan a fekete kard?Kép
Mióta van feketekard a Star Warsban? Uristen. Szörnyen nézhet ki.KépKép

#332 Felhasználó inaktív   r.o.b. 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 18:41

Idézet

Idézet

Van benne.Kép Az uccsó pályán lehet felvenni.

#333 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 18:43

Idézet

Valaki leírja a keretörténetet mert nem valami jó angolom de szeretném tudni nagyjából mégis mi miért van.
a 3. és 4. rész között játszódik, vagyis a Köztársaság Birodalommá válását mutatja be. Mi Vader titkos tanítványa vagyunk, akiről még a Mester se tud, ezért kell leölnünk a rohamosztagosokat a játékban, ugyanis senki nem tudhatja hogy létezünk. Kb. ez a kerettörténet. A végén meg kétféle befejezés van. A lényeg az, hogy meg kell ölnünk Jediket, hogy ne tudják megakadályozni a Birodalom kiterjesedését. A játék időrendben 19 YE és 38 YE között játszódik. kb ennyi.

#334 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 18:44

Idézet

Idézet

és ott pontosan hol?Kép

#335 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 18:45

Idézet

Idézet

Idézet

és ott pontosan hol?Kép
Nehogy már mindent a szádba rágjunk keresd meg !Kép

#336 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 18:46

De azt nem értem hogy Vader leszúr, majd megmentent és segít, majd elárul. De ha a titkos tanítványa vok akor minek tesz ilyeneket?

#337 Felhasználó inaktív   r.o.b. 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 18:47

Hát így nemtom leírni de itt egy videó:
Bocs de nemértek ehhez a linkeléshez Kép:Đ

#338 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 18:47

Idézet

Idézet

és ott pontosan hol?Kép
már 3szor végigjátszottam...nincs kedvem keresni többetKép

#339 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 18:48

Idézet

Idézet

Idézet

és ott pontosan hol?Kép
már 3szor végigjátszottam...nincs kedvem keresni többetKép
3x? Basszus akkor tényleg rövid lehet a játék...Kép

#340 Felhasználó inaktív   r.o.b. 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 18:48

Idézet

De azt nem értem hogy Vader leszúr, majd megmentent és segít, majd elárul. De ha a titkos tanítványa vok akor minek tesz ilyeneket?
Szerintem azért mert az uralkodó rájött hogy te "vagy" és mondta Vadernek hogy öljön meg,sztem azért mert megtudtad volna ölni az uralkodót simán Kép

Téma megosztása:

• (40 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.