HWSW Informatikai Kerekasztal: Gran Turismo 5 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gran Turismo 5

#101 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 12. 15. 14:29

Idézet

Idézet

hírek a demóról!!
van videó is, érdemes megnézni.
viszont érdekesség hogy a Sony illetve Poliphony azt mondja hogy ez nem demó, csak a GT Academy-s versenyhez van, és nem tükrözi a GT5 szintjét csak az új fizikát láthatjuk...
hát én nem tudom hogy hihetünk-e még ilyen arcoskodásnak, de úgy legyen!
Nem demó, hanem afféle nyereményjáték :Đ USA-ban 5 db VIP belépöt nyerhetsz NASCAR-ra, itt meg GT Akadémiára visznek ki :-D
olvasd el az egészet...írtam hogy nem demó

#102 Felhasználó inaktív   bencsizy 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 15. 14:37

Idézet

Idézet

Idézet

hírek a demóról!!
van videó is, érdemes megnézni.
viszont érdekesség hogy a Sony illetve Poliphony azt mondja hogy ez nem demó, csak a GT Academy-s versenyhez van, és nem tükrözi a GT5 szintjét csak az új fizikát láthatjuk...
hát én nem tudom hogy hihetünk-e még ilyen arcoskodásnak, de úgy legyen!
Nem demó, hanem afféle nyereményjáték :Đ USA-ban 5 db VIP belépöt nyerhetsz NASCAR-ra, itt meg GT Akadémiára visznek ki :-D
olvasd el az egészet...írtam hogy nem demó
Elolvastam :)PSC-n remélem lesz vmi bajnokság :)

#103 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 15. 14:44

Idézet

Idézet

bszátok meg! akár hányszor GT5 vidit nézek, mindig elgondolkodom egy PS3 vásárlásán...:Đ
Óóóó norb. Ismerjük a mércédet. Ennek is fikázás lenne a vége. A grafra adnál egy 6 pontot, a vezethetőségre 2 pontot, összeségében 1/10 :-D
MUHAHAHAAAAAA
Azt akarom ezzel mondani, hogy képekből meg videókból, de továbbmegyek: még egy-két órányi játék után SEM szabad neked értékelni. Ezt lásd be te is.
Kiváló példa erre a Dirt2 értékelésed, amit nálam nem egyszer játszottál, élvezted nagyon. Aztán meg most hogy PC-n játszottad, lehúztad a p.csába.
Nem kell neked konzol, sem Box, sem PS. Hidd el.
Mármint éán örülnék ha vennél bármelyiket is! Mással biztos szívesen játszanék veled. Autóssal nem :)
Igaza van Daveoutnak, te szimulátoros vagy, én árkádos. De nem érzem magam ettől szarabbnak. Mást szeretünk, ennyi.
Én Téged, te Engem :)
a dirt amikor megjelent és nálad zúztam, szuper volt. pár hónap múltán, mikor én is kezembe kaptam és lecsengett a hájp, már uncsi. szép és jó, de tartalmatlan, nem szavatos. nálad felért egy 9/10-el, de 2 hónap után már csak 4/10. januárba asse fogom tudni, mi az a dirt. :) 2 napot áldoztam rá, aztán lomtár. egy szó, mint száz: rövid távon abszolút kielégítő, de hosszú távon csak egy autós játék a sok között.
a gt5 grafja 10/10. nem akarok baromságot mondani, de kb. 2 évvel ezelőtt láttam róla az első videót és az azóta is odabasz! a gépparkja kiaszott nagy, ha a fizikát normálisra összegyúrják és a graf minőségét produkálja, akkor az egy szavatos gamma lesz, amit én szeretek. látnom kellene és kipróbálnom élőbe -nem dirt :)- hogy mégis milyen, addig semmiképpen sem verem magam 100.000 Ft-os tételbe, mert lehet, hogy igazad lesz és nem nekem való a konzol. :)
apropó, richard burns rally. csinyáltam videót -szakaszrekord :) - csak ha fraps-el lementem akkor k nagy a mérete, és nem tudom feltölteni sehova. van egy progim -nem tom most hirtelen mi a neve- azzal ha átkonvertálom egy bizonyos méretre, a minősége még csak-csak, de vagy sokkal gyorsabb a video, vagy sokkal lassabb...megoldást vki? :D

#104 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 12. 15. 14:49

Idézet

Idézet

Idézet

bszátok meg! akár hányszor GT5 vidit nézek, mindig elgondolkodom egy PS3 vásárlásán...:Đ
Óóóó norb. Ismerjük a mércédet. Ennek is fikázás lenne a vége. A grafra adnál egy 6 pontot, a vezethetőségre 2 pontot, összeségében 1/10 :-D
MUHAHAHAAAAAA
Azt akarom ezzel mondani, hogy képekből meg videókból, de továbbmegyek: még egy-két órányi játék után SEM szabad neked értékelni. Ezt lásd be te is.
Kiváló példa erre a Dirt2 értékelésed, amit nálam nem egyszer játszottál, élvezted nagyon. Aztán meg most hogy PC-n játszottad, lehúztad a p.csába.
Nem kell neked konzol, sem Box, sem PS. Hidd el.
Mármint éán örülnék ha vennél bármelyiket is! Mással biztos szívesen játszanék veled. Autóssal nem :)
Igaza van Daveoutnak, te szimulátoros vagy, én árkádos. De nem érzem magam ettől szarabbnak. Mást szeretünk, ennyi.
Én Téged, te Engem :)
a dirt amikor megjelent és nálad zúztam, szuper volt. pár hónap múltán, mikor én is kezembe kaptam és lecsengett a hájp, már uncsi. szép és jó, de tartalmatlan, nem szavatos. nálad felért egy 9/10-el, de 2 hónap után már csak 4/10. januárba asse fogom tudni, mi az a dirt. :) 2 napot áldoztam rá, aztán lomtár. egy szó, mint száz: rövid távon abszolút kielégítő, de hosszú távon csak egy autós játék a sok között.
a gt5 grafja 10/10. nem akarok baromságot mondani, de kb. 2 évvel ezelőtt láttam róla az első videót és az azóta is odabasz! a gépparkja kiaszott nagy, ha a fizikát normálisra összegyúrják és a graf minőségét produkálja, akkor az egy szavatos gamma lesz, amit én szeretek. látnom kellene és kipróbálnom élőbe -nem dirt :)- hogy mégis milyen, addig semmiképpen sem verem magam 100.000 Ft-os tételbe, mert lehet, hogy igazad lesz és nem nekem való a konzol. :)
apropó, richard burns rally. csinyáltam videót -szakaszrekord :) - csak ha fraps-el lementem akkor k nagy a mérete, és nem tudom feltölteni sehova. van egy progim -nem tom most hirtelen mi a neve- azzal ha átkonvertálom egy bizonyos méretre, a minősége még csak-csak, de vagy sokkal gyorsabb a video, vagy sokkal lassabb...megoldást vki? :D
Így már tökéletesen egyet értek veled. Igaz nekem PS híján BOXra csak Forza3 jut. Igaz még az sincs meg. De mivel ezek a szimulátork (már ne is sértődj meg, de) rétegjátékok, nagyon hamar zuhan az áruk. Szerintem január elején majd beszerzem kb 4000-ért.
PS-en pedig én is gondolkodom....csakhát Boxon is alig van időm játszani.....

Kép
Kép
Kép

#105 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 15. 14:54

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

bszátok meg! akár hányszor GT5 vidit nézek, mindig elgondolkodom egy PS3
Így már tökéletesen egyet értek veled. Igaz nekem PS híján BOXra csak Forza3 jut. Igaz még az sincs meg. De mivel ezek a szimulátork (már ne is sértődj meg, de) rétegjátékok, nagyon hamar zuhan az áruk. Szerintem január elején majd beszerzem kb 4000-ért.
nem sértődöm, de a forza3 vagy nem szim, vagy valamit nagyon elasztak az autók fizikájával kapcsolatban.
jah és azt nem is mondtam, hogy 2010 augusztusában lesz lehetőségem -egyelőre úgy néz ki- Forma 1-es verdával menni!!! (pontosabban utazni, 2 személyesel) :Đ:):-D

#106 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 12. 15. 17:27

Idézet

Idézet

Idézet

bszátok meg! akár hányszor GT5 vidit nézek, mindig elgondolkodom egy PS3
nem sértődöm, de a forza3 vagy nem szim, vagy valamit nagyon elasztak az autók fizikájával kapcsolatban.
jah és azt nem is mondtam, hogy 2010 augusztusában lesz lehetőségem -egyelőre úgy néz ki- Forma 1-es verdával menni!!! (pontosabban utazni, 2 személyesel) :Đ:):-D

Forza fizikáját el.aszták???? Én nemtom hogy kéne viselkednie egy Lambonak, vagy egy Ferkának.... de te vagy az ELSŐ akitől ezt hallom....
Erősren kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a GT5...
Más: Jössz itt nekem hogy F1-es autóban fogsz nyomorogni. Jujj de örülök. HÜLEGYEREK! AZT MONDD INKÁBB HOL, MIKOR, KIVEL, MENNYIÉRT STBSTBSTB

Mit titkolózol, tudod hogy partner vagyok ilyenben!

Kép
Kép
Kép

#107 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 15. 17:46

azt mondják hogy 4rétegű Blu-ray lemezen érkezik majd.
rétegenként ugye 25giga szal majd 100giga lenne a cucc??
azért durva...még az a kérdés mennyit telepít ebből?

#108 Felhasználó inaktív   Lachgas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 15. 17:51

Idézet

azt mondják hogy 4rétegű Blu-ray lemezen érkezik majd.
rétegenként ugye 25giga szal majd 100giga lenne a cucc??
azért durva...még az a kérdés mennyit telepít ebből?
ha telepitös lenne akkor már pletykálnák az emberek ... szerintem. Vagy ha már ilyen nagy, akkor már a telepitést is magával vonza?

#109 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 15. 17:52

Idézet

ha telepitös lenne akkor már pletykálnák az emberek ... szerintem. Vagy ha már ilyen nagy, akkor már a telepitést is magával vonza?
hát nem tudom van amit telepíteni kell, itt remélem megoldják hogy ne kelljen

#110 Felhasználó inaktív   Lachgas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 15. 17:58

Idézet

Idézet

hát nem tudom van amit telepíteni kell, itt remélem megoldják hogy ne kelljen
Most az elöbb hogy feltetted ezt a kérdést meg irtad ezt a 100GB-ot,rögtön a MGS4 jutott eszembe, mégpedig a MGS4 50GB ha jol tudom, és ott is kb 4,5 GB-t kellett telepiteni.

#111 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 17. 15:57

na a cucc ki lett próbálva!!!
azt mondták hogy ebből még következtessünk semmire mert ez nem demó és különben is csak a fizika végleges.
az viszont nagyon ott van!!! :Đ
nem tudok mihez iszonyítan, most nem a valódi kocsikról beszélek, hanem a játékról...én utoljára a Gran Turismo 2-vel játszottam *-*'
az irányítás nagyon jó, ugye szimulátor de könnyen megszokható szerintem.
grafikáról nem mondok semmit, mert ugye ez nem végleges...elvileg...
két Nissan 370Z van benne egy utcai meg egy tuningolt, hát nagyon nagy különbség, mintha két teljesen más autó lenne.
kamera nézetek nem furák, a külsőt lassan megtudom szokni hogy rögzített, de valami nem stimmel...
a belsőnézet meg túl közel van a volánhoz, de amúgy én nem szoktam belsőnézetben játszani de itt egy élmény!!
hát reméljük tényleg csak a fizika végleges mert ennyi idő meg kép és videó után többet várnék!!!
de a vezetés mindenképp élmény, először gondolkodtam el egy kormányon...
nálam ez a kis bemutató cucc azt érte el hogy jól felhúztak, hol a f-szba van már , mikor lesz kész?????

#112 Felhasználó inaktív   rolodinye 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 18:20

Idézet

na a cucc ki lett próbálva!!!
azt mondták hogy ebből még következtessünk semmire mert ez nem demó és különben is csak a fizika végleges.
az viszont nagyon ott van!!! :Đ
nem tudok mihez iszonyítan, most nem a valódi kocsikról beszélek, hanem a játékról...én utoljára a Gran Turismo 2-vel játszottam *-*'
az irányítás nagyon jó, ugye szimulátor de könnyen megszokható szerintem.
grafikáról nem mondok semmit, mert ugye ez nem végleges...elvileg...
két Nissan 370Z van benne egy utcai meg egy tuningolt, hát nagyon nagy különbség, mintha két teljesen más autó lenne.
kamera nézetek nem furák, a külsőt lassan megtudom szokni hogy rögzített, de valami nem stimmel...
a belsőnézet meg túl közel van a volánhoz, de amúgy én nem szoktam belsőnézetben játszani de itt egy élmény!!
hát reméljük tényleg csak a fizika végleges mert ennyi idő meg kép és videó után többet várnék!!!
de a vezetés mindenképp élmény, először gondolkodtam el egy kormányon...
nálam ez a kis bemutató cucc azt érte el hogy jól felhúztak, hol a f-szba van már , mikor lesz kész?????
jaja a demó nem sokat mond el, úgyhogy az elenoldal hiába panaszkodik

#113 Felhasználó inaktív   Zuglopowa 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 17. 19:46

háát én ettöl e demótol többet vártam!
a prologue-hoz képest nem sok előrelépés történt a grafika már ott is gyönyörű volt, itt mégjobbak a fények és sokkal simább az egész plusz kicsit élethűbb a kocsi ahogy fékezel rázza az egészet meg ilyenek.Szigorúan belső nézetben szabad játszani ezt a játékot!:Đ a fizika nagyon jó lett de már a prologue-ban is tökéletes volt.
De azt mondták h ez a demó már a végleges motorral lesz akkor hol van a törésmodell??ugyvolt h még a belseje is törik az autónak itt még egy karcolás sincs a külsején se:D
nagyon várom ezt a játékot de most elbizonytalanodtam, hogy egyáltalán kész lesznek-e márciusra...ha meg nem akkor már tényleg elég gáz nemis tudom hányéve fejlesztik...

#114 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 17. 19:48

Idézet

háát én ettöl e demótol többet vártam!
a prologue-hoz képest nem sok előrelépés történt a grafika már ott is gyönyörű volt, itt mégjobbak a fények és sokkal simább az egész plusz kicsit élethűbb a kocsi ahogy fékezel rázza az egészet meg ilyenek.Szigorúan belső nézetben szabad játszani ezt a játékot!:Đ a fizika nagyon jó lett de már a prologue-ban is tökéletes volt.
De azt mondták h ez a demó már a végleges motorral lesz akkor hol van a törésmodell??ugyvolt h még a belseje is törik az autónak itt még egy karcolás sincs a külsején se:D
nagyon várom ezt a játékot de most elbizonytalanodtam, hogy egyáltalán kész lesznek-e márciusra...ha meg nem akkor már tényleg elég gáz nemis tudom hányéve fejlesztik...
ez nem is demó igazából...
nem végleges a cucc, azt mondták a végleges fizikát mutatja be.
törésmodell, meg szép grafika meg minden hátra van még, ezt csak a verseny miatt dobták össze.
legalábbis a sony ezt mondja

#115 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 23:25

Idézet

törésmodell, meg szép grafika meg minden hátra van még, ezt csak a verseny miatt dobták össze.
Igy van. Ebben csak a fizika az ami teljesen megmutatkozik a tobbi az butitva van. Elvegre is az a 300 mega...:Đ

#116 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 17. 23:35

Idézet

Idézet

Igy van. Ebben csak a fizika az ami teljesen megmutatkozik a tobbi az butitva van. Elvegre is az a 300 mega...:Đ
Az a 300 mega mindössze 219 mega :-D Nekem egyébként tetszik.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#117 Felhasználó inaktív   omlas91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 24. 21:37

Végre én is ki tudtam próbálni ezt a demo féleséget.Kép Tetszik az egész úgy ahogy van, de azért a törésre már tényleg kíváncsi vagyok hogy milyen lesz. Még talán az nem nagyon tetszik benne, hogyha egy kicsit jobban elkezdek kanyarodni az autóval, akkor nem tudok vele teljes gázon kigyorsítani, gondolom ezt tik is észrevettétek. Ez direkt olyan, vagy valamit valahol át kell állítani hogy ne ilyen legyen?Kép

Evil is powerfull, but courage is solid.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

PSN ID: napPALI91

#118 Felhasználó inaktív   bencsizy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 24. 21:51

Idézet

Végre én is ki tudtam próbálni ezt a demo féleséget.Kép Tetszik az egész úgy ahogy van, de azért a törésre már tényleg kíváncsi vagyok hogy milyen lesz. Még talán az nem nagyon tetszik benne, hogyha egy kicsit jobban elkezdek kanyarodni az autóval, akkor nem tudok vele teljes gázon kigyorsítani, gondolom ezt tik is észrevettétek. Ez direkt olyan, vagy valamit valahol át kell állítani hogy ne ilyen legyen?Kép

Kitörésgátló be van kapcsolva! :Đ
Teljesben ki lehet majd kapcsolni! :-D

#119 Felhasználó inaktív   omlas91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 24. 22:04

Idézet

Idézet

És a demoban nem lehet kikapcsolni? Mert engem zavar hogy nyomom a gázt, az autó meg nem akar menni.Kép

Evil is powerfull, but courage is solid.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

PSN ID: napPALI91

#120 Felhasználó inaktív   bencsizy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 24. 22:07

Idézet

Idézet

Idézet

És a demoban nem lehet kikapcsolni? Mert engem zavar hogy nyomom a gázt, az autó meg nem akar menni.Kép
Nem, mivel ez egy bajnokság és egyenlö esélyekkel akarják lebonyolítani! :)

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.