Gran Turismo 5
Elküldve: 2009. 11. 05. 10:56
http://news.vgchartz...ews.php?id=5759 ezt meg kell nézni!!!!!! Sok info van a gt5ről például 1 kocsi-t 400000 polygonból raknak ki ( 100x annyi mint a gt4) és van 1 csipetnyi info a gt6ról is!!!!!!!!!!!!!!!
Elküldve: 2009. 11. 05. 15:05
Idézet
Idézet
új képek itt
És a hírben ott volt hogy a gt6 még ps3ra fog kijönni még szebb graffal, és fele annyi időt se kell várni. tehát akkor 2012ben jöhet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elküldve: 2009. 11. 05. 16:44
Idézet
Idézet
Idézet
új képek itt
És a hírben ott volt hogy a gt6 még ps3ra fog kijönni még szebb graffal, és fele annyi időt se kell várni. tehát akkor 2012ben jöhet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gunner For Life
Victoria Concordia Crescit
KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu
Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu
Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit
#87 Guest__*
Elküldve: 2009. 12. 04. 13:32
a demóban az új Nissan 370Z fog szerepelni.
itt van pár kép róla a játékból, ezt fogjuk kapni, elég vad
itt van pár kép róla a játékból, ezt fogjuk kapni, elég vad
#88 Guest__*
Elküldve: 2009. 12. 12. 22:25
bazzd+ !!!!
kiderült hogy a márciusi megjelenés csak Japánra vonatkozik...EU meg USA csak nyáron valamikor...ppfffff ez kabaré!!!
azt nem tudni hogy a japcsi verzán lesz-e angol nyelv, valszeg nem...szal várni kell
kiderült hogy a márciusi megjelenés csak Japánra vonatkozik...EU meg USA csak nyáron valamikor...ppfffff ez kabaré!!!
azt nem tudni hogy a japcsi verzán lesz-e angol nyelv, valszeg nem...szal várni kell
Elküldve: 2009. 12. 12. 22:43
Idézet
bazzd+ !!!!
#90 Guest__*
Elküldve: 2009. 12. 12. 22:51
Idézet
naja... én azért adtam túl a prologue-n, mert decemberben majd úgyis jön a teljes.. aztán abból lett március, most meg nyár:D hát.. bánom már picit... remélem azért a javára válik (kapunk majd valami pluszt a japánokkal szemben..)
max egy angol nyelvet kapunk pluszba
Elküldve: 2009. 12. 12. 22:58
Idézet
Idézet
naja... én azért adtam túl a prologue-n, mert decemberben majd úgyis jön a teljes.. aztán abból lett március, most meg nyár:D hát.. bánom már picit... remélem azért a javára válik (kapunk majd valami pluszt a japánokkal szemben..)
max egy angol nyelvet kapunk pluszba

#92 Guest__*
Elküldve: 2009. 12. 12. 22:59
Idézet
Idézet
Idézet

#93 Guest__*
Elküldve: 2009. 12. 15. 13:44
hírek a demóról!!
van videó is, érdemes megnézni.
viszont érdekesség hogy a Sony illetve Poliphony azt mondja hogy ez nem demó, csak a GT Academy-s versenyhez van, és nem tükrözi a GT5 szintjét csak az új fizikát láthatjuk...
hát én nem tudom hogy hihetünk-e még ilyen arcoskodásnak, de úgy legyen!
viszont érdekesség hogy a Sony illetve Poliphony azt mondja hogy ez nem demó, csak a GT Academy-s versenyhez van, és nem tükrözi a GT5 szintjét csak az új fizikát láthatjuk...
Elküldve: 2009. 12. 15. 14:05
Idézet
hírek a demóról!!
#95 Guest__*
Elküldve: 2009. 12. 15. 14:15
bszátok meg! akár hányszor GT5 vidit nézek, mindig elgondolkodom egy PS3 vásárlásán...

Elküldve: 2009. 12. 15. 14:16
Idézet
bszátok meg! akár hányszor GT5 vidit nézek, mindig elgondolkodom egy PS3 vásárlásán...

Aztán szerintem nálam is PS3 vétel lesz a vége.
#97 Guest__*
Elküldve: 2009. 12. 15. 14:17
Idézet

#98 Guest__*
Elküldve: 2009. 12. 15. 14:24
Idézet
Idézet

Aztán szerintem nálam is PS3 vétel lesz a vége.

Elküldve: 2009. 12. 15. 14:28
Idézet
hírek a demóról!!

Elküldve: 2009. 12. 15. 14:29
Idézet

MUHAHAHAAAAAA
Azt akarom ezzel mondani, hogy képekből meg videókból, de továbbmegyek: még egy-két órányi játék után SEM szabad neked értékelni. Ezt lásd be te is.
Kiváló példa erre a Dirt2 értékelésed, amit nálam nem egyszer játszottál, élvezted nagyon. Aztán meg most hogy PC-n játszottad, lehúztad a p.csába.
Nem kell neked konzol, sem Box, sem PS. Hidd el.
Mármint éán örülnék ha vennél bármelyiket is! Mással biztos szívesen játszanék veled. Autóssal nem 

Igaza van Daveoutnak, te szimulátoros vagy, én árkádos. De nem érzem magam ettől szarabbnak. Mást szeretünk, ennyi.
Én Téged, te Engem