HWSW Informatikai Kerekasztal: Gran Turismo 5 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gran Turismo 5

#81 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 10. 27. 17:34

hahóÓÓÓ códmásztersz!!! pc-re mikor lesz végre F1? :Đ

#82 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 05. 10:56

http://news.vgchartz...ews.php?id=5759 ezt meg kell nézni!!!!!! Sok info van a gt5ről például 1 kocsi-t 400000 polygonból raknak ki ( 100x annyi mint a gt4) és van 1 csipetnyi info a gt6ról is!!!!!!!!!!!!!!!

#83 Guest__*

Elküldve: 2009. 11. 05. 12:11

új képek itt

#84 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 05. 13:37

Idézet

új képek itt
Jobban néznek ki mint az igazi élet!!! xd
És a hírben ott volt hogy a gt6 még ps3ra fog kijönni még szebb graffal, és fele annyi időt se kell várni. tehát akkor 2012ben jöhet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#85 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 05. 15:05

Idézet

Idézet

új képek itt
És a hírben ott volt hogy a gt6 még ps3ra fog kijönni még szebb graffal, és fele annyi időt se kell várni. tehát akkor 2012ben jöhet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor most már a hatodik részt is várhatjuk, pedig az ötödiket még ki sem próbáltuk. Nem baj. Majd megint jöhetnek az Xfanboyok, hogy "Tök gáz a sony, mert már 2009-ben bejelentette a GT6-ot, oszt még sehol se nem sem nincsenek sem. HE! Úgyhogy ezért a PS egy szarfosg*ci!"
Kép
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#86 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 05. 16:44

Idézet

Idézet

Idézet

új képek itt
Akkor most már a hatodik részt is várhatjuk, pedig az ötödiket még ki sem próbáltuk. Nem baj. Majd megint jöhetnek az Xfanboyok, hogy "Tök gáz a sony, mert már 2009-ben bejelentette a GT6-ot, oszt még sehol se nem sem nincsenek sem. HE! Úgyhogy ezért a PS egy szarfosg*ci!"
Kép
Had mondogassák, de majd sírhatnak ha kijön a GT5 meg majd a GT6-is és minden autós játékot porig aláz!Kép
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#87 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 04. 13:32

a demóban az új Nissan 370Z fog szerepelni.
itt van pár kép róla a játékból, ezt fogjuk kapni, elég vad

#88 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 12. 22:25

bazzd+ !!!!
kiderült hogy a márciusi megjelenés csak Japánra vonatkozik...EU meg USA csak nyáron valamikor...ppfffff ez kabaré!!!
azt nem tudni hogy a japcsi verzán lesz-e angol nyelv, valszeg nem...szal várni kell

#89 Felhasználó inaktív   kinderbalu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 12. 22:43

Idézet

bazzd+ !!!!
kiderült hogy a márciusi megjelenés csak Japánra vonatkozik...EU meg USA csak nyáron valamikor...ppfffff ez kabaré!!!
azt nem tudni hogy a japcsi verzán lesz-e angol nyelv, valszeg nem...szal várni kell
naja... én azért adtam túl a prologue-n, mert decemberben majd úgyis jön a teljes.. aztán abból lett március, most meg nyár:D hát.. bánom már picit... remélem azért a javára válik (kapunk majd valami pluszt a japánokkal szemben..)

#90 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 12. 22:51

Idézet

naja... én azért adtam túl a prologue-n, mert decemberben majd úgyis jön a teljes.. aztán abból lett március, most meg nyár:D hát.. bánom már picit... remélem azért a javára válik (kapunk majd valami pluszt a japánokkal szemben..)
eddigi GT részekben plusz tartalom inkább a japán verziókban volt!!
max egy angol nyelvet kapunk pluszba

#91 Felhasználó inaktív   kinderbalu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 12. 22:58

Idézet

Idézet

eddigi GT részekben plusz tartalom inkább a japán verziókban volt!!
max egy angol nyelvet kapunk pluszba
akkor tényleg szívás :Đ nem vágtam h eddig, hogy volt...

#92 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 12. 22:59

Idézet

Idézet

Idézet

akkor tényleg szívás :Đ nem vágtam h eddig, hogy volt...
azokban volt pár plusz kocsi, de az új résznél még nem közöltek ilyen különbségeket

#93 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 15. 13:44

hírek a demóról!!
van videó is, érdemes megnézni.
viszont érdekesség hogy a Sony illetve Poliphony azt mondja hogy ez nem demó, csak a GT Academy-s versenyhez van, és nem tükrözi a GT5 szintjét csak az új fizikát láthatjuk...
hát én nem tudom hogy hihetünk-e még ilyen arcoskodásnak, de úgy legyen!

#94 Felhasználó inaktív   Kaos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 15. 14:05

Idézet

hírek a demóról!!
viszont érdekesség hogy a Sony illetve Poliphony azt mondja hogy ez nem demó, csak a GT Academy-s versenyhez van, és nem tükrözi a GT5 szintjét csak az új fizikát láthatjuk...
hat ha csak 220 mb-ot fog nyomni a demo akkor elgondolkozhatunk rajta hogy igaz-e amit allitanak

#95 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 15. 14:15

bszátok meg! akár hányszor GT5 vidit nézek, mindig elgondolkodom egy PS3 vásárlásán...:Đ

#96 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 12. 15. 14:16

Idézet

bszátok meg! akár hányszor GT5 vidit nézek, mindig elgondolkodom egy PS3 vásárlásán...:Đ
Már ledumáltam Cash-el, amint megjelenik húzok át hozzá és 2 napig nonstop "teszteljük" Kép

Aztán szerintem nálam is PS3 vétel lesz a vége.

#97 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 15. 14:17

Idézet

hát mire kijön ez a szar már szaré húgyé fogják adni a ps-t

#98 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 15. 14:24

Idézet

Idézet

Már ledumáltam Cash-el, amint megjelenik húzok át hozzá és 2 napig nonstop "teszteljük" Kép

Aztán szerintem nálam is PS3 vétel lesz a vége.
viszek sört, csak mehessek én is!!! :-D

#99 Felhasználó inaktív   bencsizy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 15. 14:28

Idézet

hírek a demóról!!
Nem demó, hanem afféle nyereményjáték :)USA-ban 5 db VIP belépöt nyerhetsz NASCAR-ra, itt meg GT Akadémiára visznek ki :Đ

#100 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 12. 15. 14:29

Idézet

Óóóó norb. Ismerjük a mércédet. Ennek is fikázás lenne a vége. A grafra adnál egy 6 pontot, a vezethetőségre 2 pontot, összeségében 1/10 :-D
MUHAHAHAAAAAA
Azt akarom ezzel mondani, hogy képekből meg videókból, de továbbmegyek: még egy-két órányi játék után SEM szabad neked értékelni. Ezt lásd be te is.
Kiváló példa erre a Dirt2 értékelésed, amit nálam nem egyszer játszottál, élvezted nagyon. Aztán meg most hogy PC-n játszottad, lehúztad a p.csába.
Nem kell neked konzol, sem Box, sem PS. Hidd el.
Mármint éán örülnék ha vennél bármelyiket is! Mással biztos szívesen játszanék veled. Autóssal nem :)
Igaza van Daveoutnak, te szimulátoros vagy, én árkádos. De nem érzem magam ettől szarabbnak. Mást szeretünk, ennyi.
Én Téged, te Engem :)

Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6