HWSW Informatikai Kerekasztal: Gran Turismo 5 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gran Turismo 5

#61 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 09. 24. 12:02

Idézet

akkor röhögnék egy bazi nagyot, ha a "renderelt" videók után, valójában majd így majd nézne ki a GT5. :Đ

Erre elég kevés az esély, már a GT4 is brutálisan nézett ki a PS2-n, aztán meg a Prologue verziótól a hajamat is letettem a PS3-on, pedig ugye akkor még a végleges megjelenés sehol se volt, sőt még most sincs sehol, szóval szerintem valami eszméletlen körbebüntetés lesz itt.

#62 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 09. 24. 12:08

Idézet

Idézet

akkor röhögnék egy bazi nagyot, ha a "renderelt" videók után, valójában majd így majd nézne ki a GT5. :Đ

Erre elég kevés az esély, már a GT4 is brutálisan nézett ki a PS2-n, aztán meg a Prologue verziótól a hajamat is letettem a PS3-on, pedig ugye akkor még a végleges megjelenés sehol se volt, sőt még most sincs sehol, szóval szerintem valami eszméletlen körbebüntetés lesz itt.

nálam az F40-es ferka videója kiverte a biztosítékot. :-D

szerk: ez.

#63 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 24. 12:13

Idézet

Idézet

A GT5 P engem nem gyozott meg.Megkozelitoleg sem ereztem azt az ugrast,amit anno a GT4 P elso kiprobalasakor.Az autok reakcioi pedig szerintem meg sem kozelitik a GT4-ben tapasztaltakat.A Ferrariknal nem engedtek oket tesztelni,gyari segedlettel programoztak oket.A GT4-hez mert adatok gyanithatoan valtoztatas nelkul lesznek benne,ami azert bizakodasra ad okot.Csak remelni merem,hogy kimagaslo lesz,mint az elodje.Amennyiben csak szebb,nem biztos,hogy osztatlan sikert fog aratni.

#64 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 24. 12:18

GT5 csak tavasszal

#65 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 09. 24. 12:52

Engem aztán nem érdekel a Ferrari, az összes BMW legyen benne szépen, de legfőképpen az M5 és hello Kép

#66 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 24. 13:28

Idézet

Engem aztán nem érdekel a Ferrari, az összes BMW legyen benne szépen, de legfőképpen az M5 és hello Kép

tessék. :Đ

Kép

Kép

#67 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 25. 16:01

új trailer...Mercedes is lesz benneKép
jaj és közben pontosítottak hogy március 31-én jelenik meg JAPÁNBAN!!!! eu/usa később jön valamivel...
lehet ezt még fokozni?

#68 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 28. 17:00

Pár kamerás gameplay
Mercedes SLS AMG: http://www.gametrail...n-turismo/56837
Ferrari: http://www.gametrail...n-turismo/56838
Subaru: http://www.gametrail...n-turismo/56836

#69 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 28. 17:05

Idézet

hát ez most kicsit elszomorított...Ferrarinál van külsőnézet hát nagyon furaKép majdhogynem gáz...
nem tudom minek erőltetni mostanában a belsőnézetet, bár itt az is érdekes...
valahol volt pletyka hogy csak 65%-ban van kész, akkor erre még biza rá kell feküdni

#70 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 28. 17:30

Idézet

Idézet

hát ez most kicsit elszomorított...Ferrarinál van külsőnézet hát nagyon furaKép majdhogynem gáz...
valahol volt pletyka hogy csak 65%-ban van kész, akkor erre még biza rá kell feküdni
Márciusig még van majdnem fél év. Biztosan qurva jó lesz mert szar nem adnak ki a kezeik közül!

#71 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 28. 18:17

Idézet

Idézet

Ha nincs autós játékban belső nézet akkor már megse veszem. Ez elvégre szimulátor. Szimulálni próbálja a valóságot. Én manapság mindig a valósághoz hasonlítom a játékokat ha már a grafika is olyan szinten van. Megmondom szerintem tök gagyi, hogyha az autót külső nézetből nézed. Egyszerüen nemtudod beleélni sem magad. Nah ezért.Kép Azért látod gagyinak mert teljesen követi a kocsi hátulját. GTA-ban pl. kanyarodsz a kamera ugyan úgy áll és csak lassan áll vissza az autó vonalához.

#72 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 28. 18:30

Idézet

Idézet

Idézet

Ha nincs autós játékban belső nézet akkor már megse veszem. Ez elvégre szimulátor. Szimulálni próbálja a valóságot. Én manapság mindig a valósághoz hasonlítom a játékokat ha már a grafika is olyan szinten van. Megmondom szerintem tök gagyi, hogyha az autót külső nézetből nézed. Egyszerüen nemtudod beleélni sem magad. Nah ezért.Kép Azért látod gagyinak mert teljesen követi a kocsi hátulját. GTA-ban pl. kanyarodsz a kamera ugyan úgy áll és csak lassan áll vissza az autó vonalához.

persze hogy kell belsőnézet de mostanában már szinte arra vannak kihegyezve...
igen ez a bajom vele de már talán a prologeban is ilyen volt hogy szint egy helyben van a kocsi csak a pálya mozog.
én külsőnézetet jobban szeretem attól nem érzem magam egy versenyen hogy belsőnézet közben meg kontroller van a kezemben...

#73 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 28. 18:36

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

persze hogy kell belsőnézet de mostanában már szinte arra vannak kihegyezve...
igen ez a bajom vele de már talán a prologeban is ilyen volt hogy szint egy helyben van a kocsi csak a pálya mozog.
én külsőnézetet jobban szeretem attól nem érzem magam egy versenyen hogy belsőnézet közben meg kontroller van a kezemben...
Lol xD Én is jobban szeretem a külső nézetet, jobban belátod a terepet, meg hogy ki van mögötted.

#74 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 28. 18:44

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Lol xD Én is jobban szeretem a külső nézetet, jobban belátod a terepet, meg hogy ki van mögötted.
Igen. Belső nézetben sokkal nehezebb. Külsőbe meg szinte künnyü. Én a valósághoz viszonyítok ezért belső nézet. Ezért tetszett az új NFS is csak még nincs meg.Kép

#75 Guest__*

Elküldve: 2009. 10. 08. 15:11

Toyota FT-86 á la Gran Turismo

#76 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 08. 15:23

Idézet

igen fura kocsi.Ezt szanjak a Supra utodjanak?

#77 Guest__*

Elküldve: 2009. 10. 08. 15:24

Idézet

Idézet

szerintem az AE86 utódja a videóban feltűnik a régi is...

#78 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 08. 15:44

Idézet

Idézet

Idézet

szerintem az AE86 utódja a videóban feltűnik a régi is...
Azert a Trueno meg mindig jobban tetszik,nomeg boxer a Toyotatol...

#79 Guest__*

Elküldve: 2009. 10. 08. 15:46

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Azert a Trueno meg mindig jobban tetszik,nomeg boxer a Toyotatol...
nekem is...ez az új a Toyota meg a Subaru közös projektje elvileg...

#80 Guest__*

Elküldve: 2009. 10. 24. 20:12

érdekes vidi
interjú meg amolyan behind the scenes, és látszik a GT5 állítólagos csomagolása is...innen indult a pletyka hogy 3 lemezes lesz...

Téma megosztása:

• (10 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.