Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Tűző napsütés, ohne felhő. Ez volt jellemző mostanában. Készütem is a hétvégi poros, dohos rallyra. Napernyő előkészítve. Erre tegnap este beborult, és a jósok szerint így is marad vasárnapig. Helyenkét zápor zivatar. REMEK. Ennyit a poros rallyról. MArad a saras? Remélem nem fog esni, s valamelyest javul az idő, mert ez így elég lehangoló....
Mi is MOST akarunk lemenni Balcsira.És esőt mondd.....tényleg lehangoló az egész.

Azt mondták a hőmérséklet is visszaesik 1-2 fokkal,mondjuk az nem vészes,de az eső nem kell

Hova mentek Balcsira?
Révfülöp.Innen az van a legközelebb és majdnem mindenkinek ott van nyaralója.Szeretem.Nyugis,ismersz pár embert,viz is van elég.De átkéne majd ugrani Siófokra is.

itt elég pontos képet kaphatsz, direkt a balcsis szekciót linkeltem be.
egyébként a mindenféle időjárásjelentős nyenyenyunya helyett tényleg használjátok ezt, megbízható, 5 percenként frissül a radarkép is, meteorológiai webkamerák mozgóképét is tartalmazza, szal faint (az alább linkeleteket használom pl a virtuális repüléshez is, természetesen valós időjárással és full realisztikával, szal mondhatni a virtuális életem, virtuális gépem és virtuális utasaim élete múlik a pontos adatokon és azok leolvasásán

)!
amennyit én kiveszek, holnap nem lesz esős napunk

(EU radarkép szerint ausztria nyugati részén érkezik most vlmi felhőzet, de nem vészes és szakadozik, ausztria keleti részén és mo. nyugati részén már szakadozik a felhőzet, eső még eshet, egyébként egész EU egész tiszta, francia ország nyugati részén van vlmi nagyobb felhőzet, de az is szakadozni látszik

)
balcsis részletes időjárás
http://www.viharvada...ex.php?region=3
a legtutibb egyébként a repterek metar szolgáltatása, bár azt érteni is kell
magyar repterek információi, ez konkrétan siófok-kiliti metar információja:
http://www.hungaryai..._data.php?id=36
dareal időjárásjelentését hallottátok, a GK időjárásjelentésében.
okok, tudom, hogy egy bögyös maca jobb lenne mint én, de hát ez van
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!)
www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3