Fórum moderátor kerestetik!
Elküldve: 2008. 05. 14. 15:11
Minden moderátornak grat és jó "munkát" kívánok nekik!

http://kasyfilm.buzz.hu/
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 05. 14. 15:51
Idézet
Egy-két ember még jöhet, de **ajánlani** is lehet az előbb már jelentkezetteket.
tjames
Dzsekk
Guppi
talán még Felegyi, őt azért nem írom/na jó ő a negyedik/ mert nem látom gyakran (vagy vaksi vagyok)
Ha az alábbiak közül valamelyik már modi, akkor sorry

Elküldve: 2008. 05. 14. 16:12
Idézet
Guppit és Tjamest szivesen latom a moderátorok között, viszont akkor ezzel így le is zárnám a fórumos admin csapat megújítását, mert a végén nem marad "hagyományos" user 
Koszonjuk a sok jelentkezest, aki nem jutott be az ne keseregjen, az új modiknak pedig jó munkát kívánok!

Koszonjuk a sok jelentkezest, aki nem jutott be az ne keseregjen, az új modiknak pedig jó munkát kívánok!

I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some gasoline
And burn the house down
#65 Guest__*
Elküldve: 2008. 05. 14. 16:12
Semmi baj máskor is lesz moderátor felvétel ugyhogy senki ne keseregjen!
Elküldve: 2008. 05. 14. 16:53
Idézet
Hát,ha ajánlani kéne akkor ezt a három/négy embert tartanám a legmegfelelőbbnek:
tjames
Dzsekk
Guppi
talán még Felegyi, őt azért nem írom/na jó ő a negyedik/ mert nem látom gyakran (vagy vaksi vagyok)
tjames
Dzsekk
Guppi

Elküldve: 2008. 05. 14. 17:38
Hűűű most olvastam vissza az 1. hsz-ig. Ez sztem is elég megtisztelő "poszt" azoknak akiknek megadatot. Gratulálok én is az új moderátoroknak! Na meg jó munkát is kívánok!

Asus P5B; Intel Q8300; Radeon HD 5750 1Gb GDDR5; 10,0GHz; 3Gb RAM; 1180Gb HDD
Elküldve: 2008. 05. 14. 18:18
Komolyan köszönjük szépen a jelentkezésteket, és reméljük az új moderátok jól fogják végezni a munkájukat!
Aki meg nem kapott modi jogot, az tényleg ne keseregjen, mert várható lesz még úgyis ilyen "pályázat" megint. 

Elküldve: 2008. 05. 14. 19:45
Mi az, hogy "nincs jogod megnézni ezt a topic-ot"? Miért nem az van kiírva "nincs jogod ebbe a topic-ba írnod"? Meg néznénk, de nem írhatnánk. Nem lenne jobb? Csak kérdezem:)
Elküldve: 2008. 05. 14. 19:48
Idézet
Mi az, hogy "nincs jogod megnézni ezt a topic-ot"? Miért nem az van kiírva "nincs jogod ebbe a topic-ba írnod"? Meg néznénk, de nem írhatnánk. Nem lenne jobb? Csak kérdezem:)

Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2008. 05. 14. 19:53
Idézet
Idézet

Elküldve: 2008. 05. 14. 20:05
Idézet
Idézet
Idézet

"Believe the lie" - The X-files
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
#74 Guest__*
Elküldve: 2008. 05. 14. 20:32
Az üzenőtaábla asszem eddig nem volt zárolt. Ettől valami olyan jövőérzésem lett, hogy mindjárt a topicok 73 %-át zárolják, majd pedig fizetned kell havi 3000-et a moderátorság miatt, mai időközben valami szupi nevet kapott, pl member?

Elküldve: 2008. 05. 14. 20:36
Idézet
Az üzenőtaábla asszem eddig nem volt zárolt. Ettől valami olyan jövőérzésem lett, hogy mindjárt a topicok 73 %-át zárolják, majd pedig fizetned kell havi 3000-et a moderátorság miatt, mai időközben valami szupi nevet kapott, pl member?

Elküldve: 2008. 05. 16. 16:20
Úhh mennyi minden történt itt! Egy pillanatra nem figyelek és kicserélődik az egész szerkesztőség?!?! Elmegyek nyáron nyaralni és már nem gamekapocs lesztek hanem ecsetelős hibajavító?
Na de tény h olyan emberek kerültem most erre a posztra akik valóban teljesen alkalmasak lehetnek eme megtisztelő feladat sikeres teljesítésére... Jolvan srácok mindent bele és akkor töröljétek a sok elmebeteg barom értelmetlen hozzászólásait! No de az enyémeimet ne!

Elküldve: 2008. 05. 16. 18:32
Idézet
Idézet

www.renegadesquadron.mlap.hu <--- új hír GAMEKAPOCS ról ! SZánalom a köbön! terrorista visszaélés néhány szó róla, és feltűnteve
a író:Daks
pártolója:Glek
szót említek GK drágaságáról h milyen drágák a játékok!NEM SZABAD ITT VENNI re,élem jó útra térítettelek benneteket:D
Elküldve: 2008. 05. 16. 19:25
Idézet
Idézet
De kiváncsi vagyok mit írtok ott egymásnak
! Akkor legalább csak engem engedjetek be
!

Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2008. 05. 16. 19:29
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2008. 05. 16. 19:35
Mert amúgy vannak olyan dolgok benne, amikhez csak a stábnak és a moderátoroknak van köze. 
JetMaster: ilyen nem lesz, efelől biztosíthatlak.

JetMaster: ilyen nem lesz, efelől biztosíthatlak.