Idézet
Idézet
Mirrors Edge:) Imádom ezt a játékot:) Ennél nincsen jobb ebben a katgóriában:) És szerintem nem baj h csak ennyi...Nem lenne jó ha hosszabb lenne...(MV)
Én előbb toltam kiiiiiiiiii!!!!

Most nekiesek Hard-on.

De igazad van!! Rég volt olyan játék ami ennyire megfogott!!!
Azt a játékot párszor még én is elö fogom venni az tuti. Egyébként hogy érted a kategoriáját? First Person Platform játék nincs még egy
Egyébként a HALO 3-at vittem végig a héten. Nem volt egy nagy eresztés. Meglátszik rajta, hogy másfél éves játék. Nem csúnya, de azért néhol jobb ha inkább félrenéz az ember. A játék reklámjai alapján nagy epikus, hosies csatákat vártam. Igaz nextgen sokadalmat, igazi háborut, de igazábol ez is olyanra sikerult, mint az egy vagy a ketto csak picit szebb. Nem igen tettek hozza semmi ujat. Az elsorész ugye az ujdonság varázsa (tortenet es jatakmenetben is), a kettoben lehetett lenni az ellenfél borben is, itt semmi ujdonsag sincs, csak a tortenetet vittek tovabb, ami elege zavaros volt. Persze igy utolag es miutan atneztem egy halo youtube videot mar tiszta, hogy mit miert. Ettol fuggetlenul persze tetszett. Ja es persze ez csak a singel-re vonatkozik.
Ui: ha mar egy halom penzt beleoltek miert nem lehetett az atvezeto moviekat cigben megcsinalni? Sokkal, de sokkal nagyobb lett volna az elmeny. Latsd barmelyik Halo cgi-s reklámot.