Milyen játékot toltál ki most éppen?
Elküldve: 2009. 05. 04. 22:12
Most végeztem SWKOTOR 2-vel. Tetszett nagyon
egyébként régebben végigvittem egyszer, csak akkor még nem igazán tudtam miről szól
Elküldve: 2009. 05. 12. 15:45
X-Men Origins:Wolverine
Gondoltam bekapcsolom a boxot és tovább viszem a játékot.Tegnap 1 főellennél hagytam abba,akit ma 1.re sikerült megölnöm.És vége! mondtam magamban h mi a f*sz van? egyáltalán nem gondoltam h olyan gyenge lesz a főboss...csalódtam mert ma akartam vele játszani sokat új pályákon
De a játék az fergeteges,minden percét imádtam.Ha értékelni kéne mindenképp 10/10 ![]()
![]()
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 05. 12. 16:34
Idézet
Gondoltam bekapcsolom a boxot és tovább viszem a játékot.Tegnap 1 főellennél hagytam abba,akit ma 1.re sikerült megölnöm.És vége! mondtam magamban h mi a f*sz van? egyáltalán nem gondoltam h olyan gyenge lesz a főboss...csalódtam mert ma akartam vele játszani sokat új pályákon
De a játék az fergeteges,minden percét imádtam.Ha értékelni kéne mindenképp 10/10 ![]()
![]()
Elküldve: 2009. 05. 12. 16:42
Idézet
Idézet
![]()

Elküldve: 2009. 05. 12. 16:45
Idézet
Idézet
![]()
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 05. 12. 18:38
Gta 4-et nemrég vittem végig. A küldetések egy idő után tényleg elég unalmasak de amufy nagyon faxa.
Elküldve: 2009. 05. 13. 08:32
Én csak most vittem végig a cod4-t és meg kell mondjam akármennyire szidtam... most a top5 fpsek listáján a második helyre került nálam 
Mindig megrögzött 2.vh-s fps- player voltam de most hogy ezt is végigvittem , így már a killzone-on és a black-en kívül a modern warfare is megtetszett. Igaz volt talán 2-3 pálya amit nem bírtam meg unalmas volt de maga a játék fantasztikus!
Mindig megrögzött 2.vh-s fps- player voltam de most hogy ezt is végigvittem , így már a killzone-on és a black-en kívül a modern warfare is megtetszett. Igaz volt talán 2-3 pálya amit nem bírtam meg unalmas volt de maga a játék fantasztikus!
Elküldve: 2009. 05. 13. 08:50
Burnout Paradise-t most egy órája toltam ki, nem rossz a cucc, csak az a fránya szabadság
ami zavart de a Road Rage nagyon hangulatos, egy futamban 84 kocsit küldtem a sirkertbe.A Showtime is szórakoztató, de az elözö részben jobban bejött, amugy csak két versenytipusban voltam jó, a verseny és a Road Rage, a stunt runból 5-öt, a markedman, böl is annyit.még van mit gyüjtögetni, de már nem fogom nyomni annyira elvakult nem vagyok atos cuccokban, majd inkább várok a UFC-re, addig be se kapcsolom a boxot.e jó játék, megérte az idöt abszólut

Elküldve: 2009. 05. 13. 12:34
A Mech Commander2-t. Nem terveznek hasonló témájú játékot mostanság?
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.
Elküldve: 2009. 05. 17. 17:55
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena(Kedvencem a Dark Athena végén amikor Riddick aszondja: "When I say Goodbye, its forever" 
)X-men Origins: Wolverine(kétszer, normálon és hardon, minden ruha megszerezve), Jedi Academy már kismilliomodszorra, gonosszal és sajna itt ki is fújt
Nincs más gammám, de hnap megkapom havertól a Sacred 2t úgyhogy azt is kitolom nemsokára
Elküldve: 2009. 05. 17. 17:59
Idézet
X-men Origins: Wolverine(kétszer, normálon és hardon, minden ruha megszerezve), Jedi Academy már kismilliomodszorra, gonosszal és sajna itt ki is fújt
Nincs más gammám, de hnap megkapom havertól a Sacred 2t úgyhogy azt is kitolom nemsokára 
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 05. 17. 18:27
Idézet
Idézet
X-men Origins: Wolverine(kétszer, normálon és hardon, minden ruha megszerezve), Jedi Academy már kismilliomodszorra, gonosszal és sajna itt ki is fújt
Elküldve: 2009. 05. 17. 18:48
Idézet
Idézet
Idézet
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/

Súgó
A téma zárva.