Idézet
Vagy 3 órán keresztül nyüstöltük norb-al egymás ellen. Egyrász megállapítottuk hogy a tudásunk gyatra. Főleg földharcban és fogásban való cséplésben. Ezért könnyebb volt ICEMAN-el küzdenünk, mint Shogun-al. Személy szerint nekem a földharcos téma jobban tetszene, de ahhoz sokat kell még tanulnunk. De így hogy egymás ellen nyomtuk, sok mindent ki tudtunk próbálni egymáson. Jobb volt ez így, mint a tutorial, vagy a sima meccs. Az irányítás teljesn más mint az általunk oly megszokott FNR3-ban, ezért soxor nem azt csinálta a karakter amit szerettünk volna...másodpercekig kellett elemezgetnünk hogy milyen kombinációval mit tudunk előhozni. Neház lesz egyszerre párhuzamosan két egymástól teljesen eltérő bunyós játékot irányítani. Az ember egyszerre mindkkettőben nem lehet jó. Kárára van a két irányítás a másik játéknak. Úgyhogy most a FNR3-at pihentetem, hisz állítólag a 4-nek más irányítása lesz. Másrészt már két hete előrendeltem az UFC-t, jobb lesz inkább azt megtanulni mire megjön
Jó kis este volt ez: két béndzsázó sokat tanult Várjuk a full verziót!
2 bunyós párhuzamosan tényleg bekavarhat...mondjuk így nekem valszeg kimarad a fn4...