HWSW Informatikai Kerekasztal: Fight Night Round 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fight Night Round 4

#221 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 06. 24. 19:14

Milyen programról beszéltek ti????

A neten "csak" egy online arc"illesztő" van. Onanntól majd a játékan tudod meghívni a netre feltöltött képed, s a boxon tudod majd szerekeszteni!!!!!

Vagy én tudok valamit q-ra rosszul....

Kép
Kép
Kép

#222 Felhasználó inaktív   zonaldino 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 24. 19:40

Én is úgy tudom, ahogy te.
Akit érdekel, annak itt az IGN videó beszámolója. (ha kell tudok szövegeset is.)

#223 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 24. 19:43

Idézet

A neten "csak" egy online arc"illesztő" van. Onanntól majd a játékan tudod meghívni a netre feltöltött képed, s a boxon tudod majd szerekeszteni!!!!!

Ezt írtad még a délelött: "Valójában a netes progi csak annyit csinál, hogy lefényképezed magad előről és oldalról. Ezeket a képeket lehet méretre igazítani, tonust állítani, fényerőt."
Ezt a dolgot szeretném vhogy elindítani/megnézni/használni, ahogy tetszik. Hol tehetem meg?

#224 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 24. 21:12

Idézet

Idézet

Ezt írtad még a délelött: "Valójában a netes progi csak annyit csinál, hogy lefényképezed magad előről és oldalról. Ezeket a képeket lehet méretre igazítani, tonust állítani, fényerőt."
Ezt a dolgot szeretném vhogy elindítani/megnézni/használni, ahogy tetszik. Hol tehetem meg?

No, ha így figyeltél, azt is leírtam hogy hol van. De NEM letölthető, hanem itt a neten tudsz vele szórakázni. Ne mond már hogy a http://www.easportsw...ames/fightnight oldalon nem látod jobbkéz felől azt a kék háttéren: PHOTO Game Face CREATE NOW progit.... esztnemhiszemeeee

Más: seci, szoktál torrentezni? A Columbot le lehet szedni torrentről ! ! ! :Đ

Kép
Kép
Kép

#225 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 25. 10:47

Idézet

Idézet

Idézet

No, ha így figyeltél, azt is leírtam hogy hol van. De NEM letölthető, hanem itt a neten tudsz vele szórakázni. Ne mond már hogy a http://www.easportsw...ames/fightnight oldalon nem látod jobbkéz felől azt a kék háttéren: PHOTO Game Face CREATE NOW progit.... esztnemhiszemeeee

Más: seci, szoktál torrentezni? A Columbot le lehet szedni torrentről ! ! ! :Đ

Ezen a linken megvan köszi. Én csak cikket és videót találtam erről a cucról. De most már így jó. THX!

#226 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 26. 16:46

Ezekszerint senkinek nem sikerült megszereznie. Én már megrendeltem az ÜK-nál és kedden már megyek is érte!Kép
Am tegnap mikor jöttem haza az évzáróról a buszon ott volt egy csávó kezébe!Kép Nem értem hogyan szerezte meg.....

#227 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 26. 16:51

Idézet

Ezekszerint senkinek nem sikerült megszereznie. Én már megrendeltem az ÜK-nál és kedden már megyek is érte!Kép
Am tegnap mikor jöttem haza az évzáróról a buszon ott volt egy csávó kezébe!Kép Nem értem hogyan szerezte meg.....

Én maradtam Greyfoxnál. 12.500-be lesz postával elsőbbségvel, bubisban ajánlva.

Kép
Kép
Kép

#228 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 30. 17:30

Fél egykor küldött az ÜK egy smst hogy megérkezett a játék. Sajnos ma már nem tudok érte menni de holnap ott leszek nyitásra!:Đ

#229 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 30. 17:33

Idézet

Fél egykor küldött az ÜK egy smst hogy megérkezett a játék. Sajnos ma már nem tudok érte menni de holnap ott leszek nyitásra!:Đ
Sajnos Greyfox nem jött össze (szegény csak PS3-asokat kapott a csomagban) így én is ÜK-s leszek. Már lebeszéltem velük, kollégám holnap úgyis pesti körön van, ő fog nekem hozni. Délutánra-estére pedig felszabadítottam minden időmet, hogy átszellemülten át tudjam magam adni a FájtNájt szellemének :-D
Kép
Kép
Kép

#230 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 30. 17:41

Idézet

Idézet

Sajnos Greyfox nem jött össze (szegény csak PS3-asokat kapott a csomagban) így én is ÜK-s leszek. Már lebeszéltem velük, kollégám holnap úgyis pesti körön van, ő fog nekem hozni. Délutánra-estére pedig felszabadítottam minden időmet, hogy átszellemülten át tudjam magam adni a FájtNájt szellemének :-D
Még szerencse hogy nem mondtam le miatta az ÜK rendelésem!Kép Mindig is érdekelt hogy hogy tudnak emberek így játékokat szerezni mint Greyfox, de lehet soha nem fogom megtudni.Kép
De hogy a játékról is beszéljek. Én még elég bizonytalan vagyok ezzel az analógos irányítással. Valahogy nem érzem azt hogy azt tenném amit akarok. Nem tudok olyan gyorsan reagálni mint ahogy akarok. Remélem belejövök gyorsan!Kép
Te hogy vagy vele?

#231 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 30. 17:42

Idézet

Idézet

Idézet

Még szerencse hogy nem mondtam le miatta az ÜK rendelésem!Kép Mindig is érdekelt hogy hogy tudnak emberek így játékokat szerezni mint Greyfox, de lehet soha nem fogom megtudni.Kép
De hogy a játékról is beszéljek. Én még elég bizonytalan vagyok ezzel az analógos irányítással. Valahogy nem érzem azt hogy azt tenném amit akarok. Nem tudok olyan gyorsan reagálni mint ahogy akarok. Remélem belejövök gyorsan!Kép
Te hogy vagy vele?
Hányni tudnék tőle! Remélem mihamarabb kiadják a DLC-s gombirányítást, ahogy azt ígérték. Addig tűrök....
Kép
Kép
Kép

#232 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 30. 17:46

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Te hogy vagy vele?
Hányni tudnék tőle! Remélem mihamarabb kiadják a DLC-s gombirányítást, ahogy azt ígérték. Addig tűrök....
Jól van, akkor megnyugodtam. Azt hittem csak én vagyok ilyen béna sz@r......Kép
Nekem annyira hiányzik hogy néha mikor blokkolok egy ütést egyből nyomnám már az Y-t de rájövök hogy fölösleges.Kép
Ez a DLC már biztos hogy jön?

#233 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 30. 17:52

Idézet

Idézet

Idézet

Nekem annyira hiányzik hogy néha mikor blokkolok egy ütést egyből nyomnám már az Y-t de rájövök hogy fölösleges.Kép
sajnos még korán sem "biztos", csak mint lehetőségtől, nem zárkóztak el. De én bizakodom....
Kép
Kép
Kép

#234 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 30. 18:11

Idézet

Idézet

Idézet

sajnos még korán sem "biztos", csak mint lehetőségtől, nem zárkóztak el. De én bizakodom....
Hát jó lenne, bár vegyesek az érzelmeim. Néha a pokolba kívánom, néha pedig úgy érzem hogy gyakorlással sokkal jobb lehet mint a gombos irányítás. Ahogy elnézem a gameplay videókat hogy így talán sokkal szebben és "egyedibben" lehet bunyózni mint pl. a 3-ban. Viszont néha pedig az egész bunyó csak egy nagy kapkodós, kavarodást mutat.Kép

#235 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 30. 18:29

Az nagyon gáz ha még nem sikerült KO-val nyernem a demóban?Kép

#236 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 01. 06:20

GT értékelés több mint 8 percben.
http://www.gametrail...ght-night/52185

Hamarosan GK teszt is várható, de nem kell elsietni! Legyen alapos, bő, és olvasmányos :Đ

Kép
Kép
Kép

#237 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 01. 14:17

Mindjárt itt a munkaidő vége. Utána mennem kell még postára, boltba, majd otthon átöltözni, rákészülni, ééééssss LETS GET READY TO RUMBLEEEEEE.
Már kezemben a játék..... :Đ Ma mélyreható teszt veszi kezdetét...
Kép

Kép
Kép
Kép

#238 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 07. 01. 14:47

Idézet

Mindjárt itt a munkaidő vége. Utána mennem kell még postára, boltba, majd otthon átöltözni, rákészülni, ééééssss LETS GET READY TO RUMBLEEEEEE.
Már kezemben a játék..... :Đ Ma mélyreható teszt veszi kezdetét...
na grat...
mad valamikor a nagy játék közepette írhatnál kis véleményt, pl demó után mit tud még nyújtani meg hasonlók...
fórumokon valahogy nincsenek jó véleménnyel az emberek szal kezdek félni tőle...

#239 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 01. 15:45

Na szép! már a kézben...lesz időd bőven gyakorolni!!! Nembaj júli vége, közepe fele nemkem is meg lesz...és akkor véged van!

#240 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 01. 19:43

Ott voltam az ÜK-ban nyitásra de sajnos közbe jött vmi így el kellet halasztanom a kipróbálást így estére.
Lejátszottam 3 mecset. Az elsőt Pro fokozaton ahol egy 10 menetes csatában pontozással elvéreztem. Utána átraktam amateurra és ott 2 gyors KO-s győzelmem volt.
Hirtelen nem tok mit modani a játékról.Ami biztos hogy a hangulata tökéletes. A bevonulások, minden frankó.
2 boxoló között is akkora külömbség van mint a valóságban. Az egyik lomha de mikor telibe találja akkor vége, a másik pedig gyors elhajol és könyörtelenül oda csap ha hibázik az ellenfél.
Megyek is vissza gyakorolni mert szeretném már minimum pro fokozaton is jól nyomni.Kép
És hogy Michael Buffer szavaival éljek: Let's get ready to rumble!!!Kép

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.