Fight Night Round 4
Elküldve: 2009. 07. 05. 19:45
Már CHAMPION nehézségi fokozaton is tudok nyeregetni ! ! !
Mondjuk kemény, és soxor mák.... de adtam az előbb Manny 'Pacman' Pacquiao-nak olyan flashKO-t, hogy a padló adta a másikat!
Úgy vagyok ezzel mint az amcsik az NBA-val: I LOVE THIS GAME
#263 Guest__*
Elküldve: 2009. 07. 05. 22:51
valaki akinek megvan!
a karriert elkezdhetem létező bokszolóval is mint az előző részben, vagy csak saját generált karakterrel lehet?
LaMottára már kiváncsi vagyok...
a karriert elkezdhetem létező bokszolóval is mint az előző részben, vagy csak saját generált karakterrel lehet?
Elküldve: 2009. 07. 06. 04:18
Idézet
valaki akinek megvan!
Elküldve: 2009. 07. 06. 07:56
Idézet
én még a 3mal sem játszottam sajnos
(((( Lehet beszerzem PS3ra.

Az alapján már saját tapasztaladora támaszkodva dönts a vétel felől.
Mondom ezt úgy, hogy legszívesebben azt mondanám: VEDD MEG MÉG MA. De elfogult vagyok...szóval elébb próbáld ki.
Elküldve: 2009. 07. 06. 08:36
James, amikor ráérsz összecsaphatnánk. LIVE-on még nem próbáltam de a gép ellen már egész jól megy. Az irányítást is teljesen megszoktam szóval már csak rajtam múlik a győzelem!

Elküldve: 2009. 07. 11. 07:11
Hát az elmúlt napban sokat Legacy-ztam. És vana érthetetlen dolgok. Már a 12. helyen voltam, mikor, gondoltam pihenésképp, kihívom a 17. helyen állót a ranglistáról. Addi mindig csak magam előtt állókat hívtam ki. És egyszer kellett a 8. menetig bunyóznom, legtöbbször 3 menet elég volt. Erre ezzel az 5 hellyel hátrébb állóval úgy szenvedetem végig a 10 menetet, és csak az uccsó 8. másodpercben küldtem padlóra, de ugye ott meg megmentette a gong. Pontozással egyértelműen nyertem, csakhát azt hittem azért könnyebb lesz. Aztán volt egy másik bunyóm, előrelétpem a 11. helyre. Innen kihívtam a 9.-ket, mondom nem szarozok. Ki is vertem, DE maradtam 11.??? Miért??? Aztán kihívott a 7. helyen álló. Olyan stattal, hogy menten a gatyámba rottyantottam. Erre az első menetben 2x feküdt. Node aztán magára tlált, és csak a 6. menetben maradt végleg lent. Ekkor ő hátracsúszott a 8. helyre, én meg előre a 9.-re. Szóval nem egyértelmű ez a ranglistázsdi, mert ugye gondolom füg a gép által közben leszinulált meccsek eredményétől is. Jaaa, és hab a tortán, hogy mikor 11. helyről kihívtam a 9. helyen állót, azt ugyan nem figyeltem hogy veresége után hova csúszott vissza, de most 5. ! ! ! Vigaszágon előretört???? 
Ja, valaki tudja hogy lehet másik súlycsoportba lépni? Lehet egyáltalán? Vagy leglalább másik súlycsoportból kihívni valakit?

Ja, valaki tudja hogy lehet másik súlycsoportba lépni? Lehet egyáltalán? Vagy leglalább másik súlycsoportból kihívni valakit?
Elküldve: 2009. 07. 11. 09:22
Jó reggelt! A problémám a következő! A Bevonuló zenét a playlist ből tudom kiválasztani. De a Hard Drivera nem engedi feltenni a zenémet a pendrályvomról! Miért???? Azt írja ki h "Saved playlists can only contain song from the hard drive!"
Elküldve: 2009. 07. 13. 12:36
Sziasztok,1 napja van meg a fn 4,az lenne aproblémám hogy legacy modba ,megcsinálok mindent a boxolómmal megtervezem és nem enged tovább,vmi olyasmit ír ki h apply changes,aki tudja mi a gond kérem írjon.előre is köszönöm.
Elküldve: 2009. 07. 13. 13:21
Idézet
Lehet bevonuló zenét feltenni? Azt nyomja le online-on is?
Elküldve: 2009. 07. 13. 13:36
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 07. 13. 13:50
Idézet
Idézet
Idézet

(thx to novaksandor)
#275 Guest__*
Elküldve: 2009. 07. 13. 17:33
Idézet
Sziasztok,1 napja van meg a fn 4,az lenne aproblémám hogy legacy modba ,megcsinálok mindent a boxolómmal megtervezem és nem enged tovább,vmi olyasmit ír ki h apply changes,aki tudja mi a gond kérem írjon.előre is köszönöm.
De h ennyire nem tudsz angolul az nagyon LoL

Elküldve: 2009. 07. 13. 17:37
Idézet

S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 07. 13. 17:38
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet

(thx to novaksandor)

#278 Guest__*
Elküldve: 2009. 07. 13. 17:54

Arturo Gatti-t a volt világbajnok bokszolót holtan találták a lakásán a napokban, azthiszem mai hír...
a körülmények még nem tiszták, Gatti a FNR 4. részében is szerepel

Elküldve: 2009. 07. 13. 17:57
Idézet
nem rég találtam a neten egy szomorú hírt....végülis ide írom mert bunyóval kapcsolatos sőt a játékhoz is köze van...
Arturo Gatti-t a volt világbajnok bokszolót holtan találták a lakásán a napokban, azthiszem mai hír...
a körülmények még nem tiszták, Gatti a FNR 4. részében is szerepel
#280 Guest__*
Elküldve: 2009. 07. 13. 18:03
Idézet
Idézet
a játékról: na nekem is megvan szép és jó bár ahogy egyre többet játszom vele előjönnek a hiányosságai...
most fedeztem fel hogy lehet letölteni bokszolókat hát vannak jók nem mondom ez jó ötlet volt csak aki engem érdekelne az mind igénytelen lett...nembaj örülök van ilyen is sok jól sikerült kari van
asszem a játékban nincsenek classic fight-ok ez baj...
na ennyi remélem azért lesznek jó dlc bokszolók
többet nem akarok írni a játékról mert már ezren megtették előttem...csak annyi hogy jó game megéri