HWSW Informatikai Kerekasztal: Fight Night Round 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fight Night Round 4

#241 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 07. 01. 22:39

No, csak röviden a játékról. Kb 5 órát fektettem ma bele. A single része nagyon ottvan. De a multi.... az egy merő mókusbox. Sajna itt elszúrtak valamit a fejlesztők. Nincs taktika, nincs látványos meccs. Egyből egymásnakmegyünk, és csihipuhi. Mivel gyorsabb a játék, mint a 3, ezért egy dirrdurrdirrdurr vége. Persze ezt csak két multi meccs után mondom. Az elsőnél megfeküdtem az első menetben. Olyan gyorsan csépelt a gyerek, hogy majd átszakítottam a kontrollert, de cseszett védekezni a karakterem. A másodiknál sikerült eljutni a második menetig, sőt én álltam jobban. Az előző vereségemből tanulva, csak szurkálást, és horgot ütöttem, de mint az állat. Erre az ellenfél kilépett meccs közben. Előny az UFC-vel szemben, hogy itt egyből minősíthetem az ellenfelet. Meg is kapta a barackot tőlem.
De a single az valami félelmetesen jó. Már az irányítást is kezdem megszokni.
Bővebben majd később....remélem a multiba is belejövök, rájövök mi a trükk, mert félelmetesen gyenge, ha ilyen gyors lett.
Kép
Kép
Kép

#242 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 02. 02:09

Sziasztok!

-Már egy jó pár órája nyomom, saját karier, meg single meccsek.Az elsö benyomásom, hát igazán vegyes, pl a 3ban a haymakert jobban sikerült elöhoznom, meg a védekezés és abból kontra ott jobban kézre állt.

Na szóval kezdem az elején, egy kis gyorstalpaló után már inditottam egy single meccset, és egyböl Roy Jones Jr-al szálltam rinbe.Az egész játék, fizika, és efektek teljesen megujultak, gyorsabb lett a stuff, aminek azért van elönye is, de nem taktikusabb.Mint irtam az irányitással gondjaim vannak, nem igazán tetszik a dolog, megszokható de korántsem megszerethetö, mint az Round 3-é volt.A bevonásnál szépek az efektek csillog villog minden.

Ami még nem tetszik az az hogy ahogyan fel kell kellni az nem is tudom jó pofa de semmi több.

Maga a meccsben ami tetszik hoogy a jobbnál jobb pillanatokat felvehetem és menthetem is, vagy elötte kamera nézet váltás, és egy kis efektezés bele.a Karrier nem igazán tetszik, vaélahogy zagyva vagy kusza lett inkább, pl a UFC-ben egész hamar megszoktam és rájöttem apróságokra.Nem is tudom mit kellene irni a gamáról igy hirtelen, mert elég vegyesek a dolgok, mert tetszeni nagyon is tetszik, de az elözö részben sokkal jobb megoldások is vannak.

Összeségében annyira nem fogott meg, de igy is egy 8.4et adnék neki.De nálam maradt a ketrec harc az elsö helyen.

Utolag leszögezném lehet hogy sokat vártam töle, és so minden nem ugy sült el ahogy reméltem, és még egy negativum az amikor az embert látom felkellni a padlon de az az összeesés az nagyon nem jó, valahogy olyan fadarab ként esik el, de ellenben a k.o. ütések szépen sülnek el, és végre többször elöre tudom hozni az egy ütéses KO-t.

#243 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 02. 08:40

Idézet

Összeségében annyira nem fogott meg, de igy is egy 8.4et adnék neki.De nálam maradt a ketrec harc az elsö helyen.

Teljsen egyetértek, valóban nem roszz de nem az igazi, a UFC az apróbb hiányosságai ellenére is jobban bejön
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#244 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 02. 08:43

Idézet

Idézet

Teljsen egyetértek, valóban nem roszz de nem az igazi, a UFC az apróbb hiányosságai ellenére is jobban bejön
Nekem pedig már most jobban bejön ez mint amaz :Đ
mondjuk én fan vagyok :-D elfogult!

Kép
Kép
Kép

#245 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 02. 09:29

várjukmár a tesztet:D:D:PKépKépKép

[font=" Tahoma; font-size: 12px; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]meg vannak benne magyar boxolok?:Dpl erdei?/forum/images/smiles/034.gif[/font]
Free userbars

#246 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 02. 09:34

Idézet

várjukmár a tesztet:D:D:PKépKépKép

[font=" Tahoma; font-size: 12px; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]meg vannak benne magyar boxolok?:Dpl erdei?/forum/images/smiles/034.gif[/font]
Türelem. Lesz teszt, csak gondolom még érlődik. Alig van kint a játék 30 órája... úgyhogy kell még idő a teszthez.

magyarok természetesen NINCSENEK alapból a játékban. De szabadon lehet karaktereket szerkeszteni, úgyhogy akár a házmestert is belevarázsolhatod, ha van türelmed, és kitartásod elszórakázni a megalkotásával.

Kép
Kép
Kép

#247 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 02. 13:05

Vki tudna segíteni, mert nem tom előhozni magam a játékban?
Az EASports oldalán feltöltötem a képeimet meg minden. Már ott is vannak az adatlapomon. De az egyik dolog hogy az oldalon nem is látom hogy hogyan fog kinézni (lehetséges hogy nem is lehet) de a játékban nem tom hol tudnám előhozni. ki segítene?

#248 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 02. 13:11

Idézet

Az EASports oldalán feltöltötem a képeimet meg minden. Már ott is vannak az adatlapomon. De az egyik dolog hogy az oldalon nem is látom hogy hogyan fog kinézni (lehetséges hogy nem is lehet) de a játékban nem tom hol tudnám előhozni. ki segítene?
Az, hogy lefotóztad magad, és feltöltötted az EA-ra, az megnyugtatlak, csak az út eleje. Remélhetőleg az EA-ra a LIVE-os gamertagod meg van adva. Amennyiben igen, úgy a FNR4-ben a CREATE BOXER menüpont alatt három lehetőséget kínál fel Lefotózod magad most, felhasználod az EA-ra feltöltött képed, vagy választasz egy random arcot. Ott kel kiválasztani az EA-ra feltöltött kép felhasználását, és letölti onnan. De ez még az út eleje....tegnap 2 órán át csináltam a karakterem. :Đ

Kép
Kép
Kép

#249 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 02. 13:13

Idézet

Idézet

Az, hogy lefotóztad magad, és feltöltötted az EA-ra, az megnyugtatlak, csak az út eleje. Remélhetőleg az EA-ra a LIVE-os gamertagod meg van adva. Amennyiben igen, úgy a FNR4-ben a CREATE BOXER menüpont alatt három lehetőséget kínál fel Lefotózod magad most, felhasználod az EA-ra feltöltött képed, vagy választasz egy random arcot. Ott kel kiválasztani az EA-ra feltöltött kép felhasználását, és letölti onnan. De ez még az út eleje....tegnap 2 órán át csináltam a karakterem. :Đ

Igen ezt a részt megtaláltam de mikor mondom hogy letöltöm a képem akkor zt írja nem találja. Akkor valszeg ezzl a gamertag hozzárendeléssel van a problem. Ezt hol tudom megcsinálni?

#250 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 02. 13:19

Idézet

Idézet

Idézet

Igen ezt a részt megtaláltam de mikor mondom hogy letöltöm a képem akkor zt írja nem találja. Akkor valszeg ezzl a gamertag hozzárendeléssel van a problem. Ezt hol tudom megcsinálni?
Nem értem....az a gond, hogy a megkreált karaktered nem találod az EA-n?
Az nem gond, én sem az enyémet! Valszeg a megkreált karakterek nem egyből automatikusan kerülnek fel az EA-ra, hanem FEL KELL tölteni őket külön. De ezt még nem néztem....talán ma meg tudom nézni....
Viszont videókat sikerült feltöltenem!

Kép
Kép
Kép

#251 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 02. 13:34

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nem értem....az a gond, hogy a megkreált karaktered nem találod az EA-n?
Az nem gond, én sem az enyémet! Valszeg a megkreált karakterek nem egyből automatikusan kerülnek fel az EA-ra, hanem FEL KELL tölteni őket külön. De ezt még nem néztem....talán ma meg tudom nézni....
Viszont videókat sikerült feltöltenem!
Akkor leírom mé1szer.
Megcsináltam a képeket, a photo game face-el átméreteztem, állítgattam és elmentetem egy névre. Mikor az FNR-be rámegyek hogy download photo akkor kiírja hogy nem talál. Most mi a rák van?

#252 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 02. 13:35

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Akkor leírom mé1szer.
Megcsináltam a képeket, a photo game face-el átméreteztem, állítgattam és elmentetem egy névre. Mikor az FNR-be rámegyek hogy download photo akkor kiírja hogy nem talál. Most mi a rák van?
nincs jól megadva a gamertagod az EA-n. Ennyi.
Kép
Kép
Kép

#253 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 02. 13:39

Idézet

Idézet

Akkor leírom mé1szer.
És ezt hol tudnám átírni (bár nem emlékszem hogy a regisztrációnál kérte volna)?
A profilomba mikor bélepek akkor mindent látok, hogy mik az új hírek, hogy lépjek be groupokba de egy olyat hogy jelszó váltás vagy e-mail csere olyat sehol.Kép

#254 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 02. 13:46

Idézet

Idézet

Idézet

Akkor leírom mé1szer.
És ezt hol tudnám átírni (bár nem emlékszem hogy a regisztrációnál kérte volna)?
A profilomba mikor bélepek akkor mindent látok, hogy mik az új hírek, hogy lépjek be groupokba de egy olyat hogy jelszó váltás vagy e-mail csere olyat sehol.Kép
Ha baléptél, a kis avatarfejed mellett van egy MY PROFILE link. Valahol ott lehet talán átírni az adataidat...talán. A lényeg: A neved az a LIVE-os gamertagod legyen, és meg kell adniazt is hogy Boxod van. Én eleve így regeltem, és patent minden.
biztos nem jól regeltél, mert én sem látlak az EA-n. DE! MÁR LÁTLAK, én voltam a botor.

Kép
Kép
Kép

#255 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 02. 13:58

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Akkor leírom mé1szer.
Ha baléptél, a kis avatarfejed mellett van egy MY PROFILE link. Valahol ott lehet talán átírni az adataidat...talán. A lényeg: A neved az a LIVE-os gamertagod legyen, és meg kell adniazt is hogy Boxod van. Én eleve így regeltem, és patent minden.
biztos nem jól regeltél, mert én sem látlak az EA-n. DE! MÁR LÁTLAK, én voltam a botor.
Kész nem találom. Az EA ezt is jól összehozta, bezzeg ha pl. egy q-va blogot akarnék írni az menne de ha vki megakarja változtatni pl. a jelszavát az már nem.

#256 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 02. 14:01

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Akkor leírom mé1szer.
Kész nem találom. Az EA ezt is jól összehozta, bezzeg ha pl. egy q-va blogot akarnék írni az menne de ha vki megakarja változtatni pl. a jelszavát az már nem.
Max annyi hibát látok, bár nemtom hogy számít e, de ott Seci92-nek vagy regelve, LIVE-on meg seci92-nek.
s-S nemtom számít e. De EA-n látszik hogy van EA-s és X360-as bejelölt profilod is. Csak szerintem nem mindegy hogy s vagy S

Kép
Kép
Kép

#257 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 02. 14:05

Idézet

Idézet

Max annyi hibát látok, bár nemtom hogy számít e, de ott Seci92-nek vagy regelve, LIVE-on meg seci92-nek.
s-S nemtom számít e. De EA-n látszik hogy van EA-s és X360-as bejelölt profilod is. Csak szerintem nem mindegy hogy s vagy S
Akkor reggeljek újra?

#258 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 02. 14:07

Idézet

Idézet

Idézet

Akkor reggeljek újra?
Nem néztem, de nem lehet módosítani, tényleg??? ezt azért nehezen hiszem el....majd talán este rá tudok nézni, most nem sajna...mert mennem kell.-
Kép
Kép
Kép

#259 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 02. 14:12

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Akkor reggeljek újra?
Nem néztem, de nem lehet módosítani, tényleg??? ezt azért nehezen hiszem el....majd talán este rá tudok nézni, most nem sajna...mert mennem kell.-
Lehet vaksi vagyok de nem találom. Az megvan hogy hol tom beírni hogy melyik városba lakom, kedvec EA játékom stb. de ilyet nem látok.

#260 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 02. 14:46

Rájöttem mi a hiba. Én régen csináltam az EAFootball oldalán egy profilt a fifához. Ott vannak a videóim is mert az hozzá rendeltem a LIVE profilomhoz. Ezt a profilt amivel most szenvedtem ezt kb egy hete csináltam amikor kerestem a photo game face cuccot mert nem tudtam hogy a másik ilyen "univerzális" profil.Kép
Szóval a régi profilom a jó (amit be is jelöltél az imént James) gyorsan felrakom a képeket remélem jó lesz most már!Kép

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.