HWSW Informatikai Kerekasztal: Fight Night Round 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fight Night Round 4

#81 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 04. 19. 20:59

Kedvcsináló a játékhoz napjainkból: http://www.gametrail...ies/312005.html

és '85-ből: http://www.gametrail...ies/312176.html

Kép
Kép
Kép

#82 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 04. 21. 14:19

íme én kiket hiányolok a játékból:
Rocky Marciano...ő az egyetlen bajnok akit nem győztek le soha szal szégyen a pofájukat ha nem rakják bele meg amúgy is a kedvenc..
Jake La Motta....a Dühongő Bika....
Jack Dempsey
Klitschko testvérpár csakhogy a mostani generációból is mondjak valakit...

#83 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 22. 04:36

Idézet

íme én kiket hiányolok a játékból:
Rocky Marciano...ő az egyetlen bajnok akit nem győztek le soha szal szégyen a pofájukat ha nem rakják bele meg amúgy is a kedvenc..
Jake La Motta....a Dühongő Bika....
Jack Dempsey
Klitschko testvérpár csakhogy a mostani generációból is mondjak valakit...

Persze biztos van aki kiamaradt a felhozatalból, de pl a Klitscko csak nemrég az IBF bajnoka. Korábban WBO-s volt.
Tyson az IBF mellett birtokolta még a WBA és a WBC címeket is pl.
De nyugtval dícsérjük a napot, rengete boxoló neve ismeretlen még a játékból!

Kép
Kép
Kép

#84 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 22. 08:59

Vajon magyar névvel találkozunk-e? Jó lenne, de ősztintén szólva nem igen hiszem.
Más: A harmadik részben van egy olyan játékmód, hogy Get in the ring. Utána néztem. Ez egy PS3 különlegesség, legalábbis a hivatalos honlapon ezt olvastam. Az egész meccset belső nézetből lehet végigjátszani.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#85 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 22. 15:23

Idézet

Persze biztos van aki kiamaradt a felhozatalból, de pl a Klitscko csak nemrég az IBF bajnoka. Korábban WBO-s volt.
Tyson az IBF mellett birtokolta még a WBA és a WBC címeket is pl.
De nyugtval dícsérjük a napot, rengete boxoló neve ismeretlen még a játékból!

persze....csak nagyon csalódott lennék ha közülük senki sem szerepelne...bár lehet a végére tartogatják az ászokatKép

#86 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 23. 08:42

Szomorú hír (legalábbis nekem), hogy úgy néz ki CSAK joy-al lehet majd irányítani a játékot. A FNR3-ból ismert sé megszokott gomb ütések az eddigi hírek szerint NEM lesznek opcióként sem választhatóak az új részben.
Soka fórumon tiltakoznak a fórumozók, remélem meghallgatásra talál felszisszenésük!

Kép
Kép
Kép

#87 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 23. 08:54

Ez azt jelentené, hogy a (PS-en) kocka-iksz-háromszög-karika gombok -harmadik részből megismert- funkcióit nem használhatnánk?
biolencse
Get your Portable ID!

#88 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 23. 09:03

Idézet

Ez azt jelentené, hogy a (PS-en) kocka-iksz-háromszög-karika gombok -harmadik részből megismert- funkcióit nem használhatnánk?
A jelenlegi infók szerint igen, ezt jelenti. Sajnos...
Kép
Kép
Kép

#89 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 23. 09:07

Ez valóban rossz hír. Az analóg karokkal azért sokkal nehezebb játszani. A Microsoft-nál, meg a Sony-nál biztos nem fogy elég controller, ezért találták ki ezt a joygyilkos megoldást. Kép Tréfát félre. Remélem az irányításon nem változtatnak majd túl sokat. Amióta megvettem a harmadik részt, csak azzal játszok. Nagyon magával ragadott.
biolencse
Get your Portable ID!

#90 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 23. 09:25

Idézet

Ez valóban rossz hír. Az analóg karokkal azért sokkal nehezebb játszani. A Microsoft-nál, meg a Sony-nál biztos nem fogy elég controller, ezért találták ki ezt a joygyilkos megoldást. Kép Tréfát félre. Remélem az irányításon nem változtatnak majd túl sokat. Amióta megvettem a harmadik részt, csak azzal játszok. Nagyon magával ragadott.
Ilyen hallatán sajnálom hogy nem crossplatform a játék. Szívesen boxolnék veled
Kép
Kép
Kép

#91 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 23. 09:30

Idézet

Az klassz lenne. Nem rég, csak a múlt héten kezdtem a jtékot, szóval még nem vagyok hű de jó. Eddig 27 nyert meccsem van, összesen 27 KO-val. 6 meccset pedig elvesztettem. Kettőt úgy, hogy abszolút nyerésre álltam. Pontozásban is, meg erőnlétben is fölényben voltam. Többször is padlóra küldtem őket, és mégis technikai KO-val kikaptam, mert nagyon felrepedt a szemöldököm. Ez az én karakteremnek egy kritikus, nagyon kritikus pontja.
biolencse
Get your Portable ID!

#92 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 23. 09:49

Idézet

Idézet

Az klassz lenne. Nem rég, csak a múlt héten kezdtem a jtékot, szóval még nem vagyok hű de jó. Eddig 27 nyert meccsem van, összesen 27 KO-val. 6 meccset pedig elvesztettem. Kettőt úgy, hogy abszolút nyerésre álltam. Pontozásban is, meg erőnlétben is fölényben voltam. Többször is padlóra küldtem őket, és mégis technikai KO-val kikaptam, mert nagyon felrepedt a szemöldököm. Ez az én karakteremnek egy kritikus, nagyon kritikus pontja.
Én is kb 27 nyert meccsnél járok. 0 vereség. Mindegyik meccset K.O.val fejeztem be max a 3. menet első felében. Mindezt HARD fokozaton :Đ
Kép
Kép
Kép

#93 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 23. 09:53

Idézet

Én is kb 27 nyert meccsnél járok. 0 vereség. Mindegyik meccset K.O.val fejeztem be max a 3. menet első felében. Mindezt HARD fokozaton :Đ
Én könnyű-nehéz súlyban játszok és úgy gondoltam, hogy első végigjátszásra elég nekem a medium fokozat is. Az egyik legnehezebb meccsem 10 menetesre volt tervezve. És bakker a 10. menet utolsó percében KO-ztam le az ellent. De ez a gyógyítósdi nekem nagyon tetszik. Csak kár, hogy mindig felreped a szemöldököm. Nagyon kell vigyázni a fejemre.
biolencse
Get your Portable ID!

#94 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 23. 09:55

Idézet

Idézet

Én könnyű-nehéz súlyban játszok és úgy gondoltam, hogy első végigjátszásra elég nekem a medium fokozat is. Az egyik legnehezebb meccsem 10 menetesre volt tervezve. És bakker a 10. menet utolsó percében KO-ztam le az ellent. De ez a gyógyítósdi nekem nagyon tetszik. Csak kár, hogy mindig felreped a szemöldököm. Nagyon kell vigyázni a fejemre.
Én már kivittem easyn is mediumon is, meg sokat játszottunk norbbal is. Ezért gondoltam , hogy még a négy előtt, jól felhozom magam, és nekiállok hardon. Egyelőre megy is :-D
Bár a 4 joyrángatós irányításától, ha igaz hogy nem lehet gombbal verekedni, hát attól nagyon megijedtem ma

Kép
Kép
Kép

#95 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 23. 09:59

Idézet

Én már kivittem easyn is mediumon is, meg sokat játszottunk norbbal is. Ezért gondoltam , hogy még a négy előtt, jól felhozom magam, és nekiállok hardon. Egyelőre megy is :Đ
Bár a 4 joyrángatós irányításától, ha igaz hogy nem lehet gombbal verekedni, hát attól nagyon megijedtem ma
Egyébként mennyi idő kb. míg elérsz a csúcsra? őőő ... ez most nem félre értendő ám!!! Kép
biolencse
Get your Portable ID!

#96 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 23. 10:14

Idézet

Idézet

Én már kivittem easyn is mediumon is, meg sokat játszottunk norbbal is. Ezért gondoltam , hogy még a négy előtt, jól felhozom magam, és nekiállok hardon. Egyelőre megy is :Đ
Egyébként mennyi idő kb. míg elérsz a csúcsra? őőő ... ez most nem félre értendő ám!!! Kép
Előző karakteremet 60 profi meccs után nyugdíjaztam. De az a jó ebben a játékban hogy effektíve nincs vége! Az összes övet kb 50 profi meccs alatt kapod meg. A játékidő függ a meccsek hosszától, szóval lehet hogy 50x(8v10v12)x2=15-20óra+edzések, karakterfejlesztés....akár 40-50 óra is lehet a karrier mód. És akkor pott van még utána az online mód! :-D
De offlineban nincs vége, csak ugyebár egyre nehezebb lesz a szükséges pontokat elérni az edzéseken, és szépen lassan megindulsz a lejtőn. az viszont bizots hogy a 60 meccs után is tudtam még egy kicsit fejlődni, de már nagyon neheze, és nagyon keveset. Úgyhogy a csúcson hagytam abba :)

Kép
Kép
Kép

#97 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 27. 15:59

Újabb a játékban szereptlő boxolókról hullt le a lepel! A lista immáron 21-re bővült. AKorábban már megismer nevek mellett most már biztosan találkozhatunk még az alábbiakkal:

Manny Pacquiao (nagy kedvencem)
Kép

Ricky Hatton
Kép

Miguel Cotto
Kép

Kermit Cintron
Kép

Vivian Harris
Kép

Corey Spinks
Kép

Nate Campbell
Kép

Emanuel Augustus
Kép

Winky Wright
Kép

A többi boxolókkal együtt kompletten itt: http://fightnight.ea...ightnightround4

Kép
Kép
Kép

#98 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 28. 11:02

Idézet

Újabb a játékban szereptlő boxolókról hullt le a lepel! A lista immáron 21-re bővült. AKorábban már megismer nevek mellett most már biztosan találkozhatunk még az alábbiakkal:

ezek direkt húzzák az idegeimKép
összesen 40 bokszoló lesz talán van még esély...

#99 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 28. 11:21

Idézet

Idézet

ezek direkt húzzák az idegeimKép
összesen 40 bokszoló lesz talán van még esély...
:Đ Gondoltam is rád! :-D
Kép
Kép
Kép

#100 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 28. 11:27

Idézet

Idézet

Idézet

:Đ Gondoltam is rád! :-D
Kép jahh....azért kár hogy nem tudunk majd egymás ellen....

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.