HWSW Informatikai Kerekasztal: GK anime - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (59 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK anime

#1061 Felhasználó inaktív   Shidotoku 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 26. 18:14

Írni kéne már
Nem ír senki, kár
Pedig írni kéne már
De nem ír senki sajna már
Folytatni kéne a történetet
Valaki gyűjtsön már ötletet
Gyűjtsön valaki a fejébe
És körmölje le ide szerényen Kép
„Darwin túlságosan udvarias volt ahhoz, hogy kimondja, nem azért uralkodunk a világon, mert a legokosabbak vagyunk, vagy netán a leggonoszabbak, hanem mert mindig mi voltunk a legeszelősebb, a legrohadtabb gyilkosok az őserdőben.”

#1062 Felhasználó inaktív   brandonlee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 26. 18:28

Idézet

Írni kéne már
Nem ír senki, kár
Pedig írni kéne már
Gyűjtsön valaki a fejébe
Shido, az egy dolog, hogy a már tényleg rímel a márra, de akkor is. Ez a vers fail, b*zdmeg. Kép

#1063 Felhasználó inaktív   Shidotoku 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 26. 18:37

Idézet

Idézet

Írni kéne már
Nem ír senki, kár
Pedig írni kéne már
Gyűjtsön valaki a fejébe
Shido, az egy dolog, hogy a már tényleg rímel a márra, de akkor is. Ez a vers fail, b*zdmeg. Kép
Tudom, fájó fejjel nemtok jobbat. De hátha a rímek szépsége meg az hogy képes voltam egy verset költeni ezért, öszönzi őket az írásra.
„Darwin túlságosan udvarias volt ahhoz, hogy kimondja, nem azért uralkodunk a világon, mert a legokosabbak vagyunk, vagy netán a leggonoszabbak, hanem mert mindig mi voltunk a legeszelősebb, a legrohadtabb gyilkosok az őserdőben.”

#1064 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 26. 18:44

Már lement a nap és a tábortűz is égett egy jó ideje. Tekarukite és útitársa Aiko, a múltban történtekről beszélgettek a meleg lángok mellett.
-Miért választottad ezt az utat? - kérdezte a férfi.
-Mire gondolsz?
-A ronin életet.
-Áh... hát sok oka van, de a legfőbb az, hogy szeretek kalandozni és mindig vonzott a vándorélet.
-Ha visszajutok valaha a saját dimenziómba, akkor velem jöhetnél. Odaát pár barátunkkal éppen... 'rögtönzött vándoréletet' élünk.
-Nagylelkű ajánlat... de előbb szeretém letenni a vizsgáimat.
-Persze, én is úgy gondoltam...
-Utána lehet róla szó. (^^,)
-Valóban? - csillant fel Teka szeme.
-Itt már szinte minden helyet bejártam. Ebben a 'dimenzióban' nincsenek népek közti háborúk. Évezredek óta béke honol, csak apróbb bandita csoportok próbálkoznak törvényszegéssel és népszítással.
-Hogy hogy?
-Nemzedékek óta a Daichi család uralkodik a császárságban és ez a nép a leghatalmasabb. Óriási seregekkel rendelkezünk, de a császár nem a háború embere. Úgy véli, hogy a béke mindennél szentebb.
-Bölcs és erős ember lehet.
-Ahogy mondod. - helyeselt a nő.
-Kezd hideg lenni. - szólalt meg egy kisebb csendszünet után Tekarukite.
-Ilyen fázós vagy? - kérdezte kicsi huncutságot rejtve hangjába Aiko.
-Életemben most először érzek... minden értelemben.
-Ezt hogy érted?
-Haures... a lelkem másik fele, az érzéseimet is elnyomta az energiavisszatartás mellett. Olyan voltam mint egy jeges szikla. Jellemre és érintésre is. Csakis a vér látványa lágyította meg az érzékszerveimet, mert olyankor Haures elmélázott a látványon.
-Ez... szörnyű lehetett. Érzelmeket sem tápláltál?
-Semmit nem éreztem.
Aiko egy ideig csendesen méregette a férfit, majd ismét megszólalt:
-És most mit érzel?
-Fázok.
-Akkor gyere közelebb. (^^,)
Tekarukitéban ekkor ismét egy szokatlan érzés támadt és érezte, hogy ég az arca. Elpirult. A nő mosolyra fakadt, majd megfogta hősünk kezét, magához húzta, majd átölelte és együtt bámulták a táncoló lángnyelveket.
-Köszönöm. - szólt a férfi.
-Ez a legkevesebb. :3
-Sosem volt velem még ilyen kedves senki...
-Ez egy másik dimenzió ne feledd. Itt mindenki más.
-Igaz.
-De ne számíts rá, hogy mindenki olyan mint én.
-Pedig akkor ez lenne a legtökéletesebb dimenzió. - szólt Teka, majd ránézett a hölgyre, aki a bók hallatán egy kicsinykét elpirult.
-Nem akarod levenni azt a kalapot? - kérdezte Aiko.
-Egyszer talán kivételt tehetek...

#1065 Felhasználó inaktív   Shidotoku 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 26. 19:52

Ügyes vagy, Ragna kap egy napocskás matricát KépKépKép De a többiek nem írtak íígy kapnak egy szomorú viharfelhős matricát... Cúnya KépKép

#1066 Felhasználó inaktív   Shidotoku 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 30. 12:54

Folytatom =D Este Kép

#1067 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 03. 15:50

Idézet

Folytatom =D Este Kép
OK, végül is nem mondtad hogy melyik este. Kép Vagy ha azóta írod, akkor nem szóltam...
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#1068 Felhasználó inaktív   Shidotoku 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 03. 15:56

Idézet

Idézet

Folytatom =D Este Kép
OK, végül is nem mondtad hogy melyik este. Kép Vagy ha azóta írod, akkor nem szóltam...
XD Valamikor. De ha valaki más akarja, folytassa Ő. Nekem nincsen ötletem, már megint meghalt ez az egész Kép

#1069 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 03. 15:59

Idézet

Idézet

Idézet

Folytatom =D Este Kép
XD Valamikor. De ha valaki más akarja, folytassa Ő. Nekem nincsen ötletem, már megint meghalt ez az egész Kép
Ez nem ötlet kérdése... úgy folytatod ahogy akarod. Elkezdesz írni és jön magától az egész. Ha meg nem, akkor szimplán balfasz vagy. Kép

#1070 Felhasználó inaktív   Urahara 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 03. 16:16

Frusciante túlórázott is. Éppen lelkeket gyűjtött be, amikor a Főnök nemes egyszerűséggel materializálódott mellette.
-Frusciante. -szólt félreismerhetetlen hangján. Frusciante kihúzta magát.
-Igen, Főnök?
-Hülye vagy.
-Azért jöttél ide, hogy ezt közöld velem?
-Igen. Meg mert a Nagyfőnök engem rendelt ide ki. Claypool eltűnt.
-Mi történt vele?
-Valószínű elvitte egy toj-toj szállító autó. Ugye tudod, hogy hova mennek a toj-toj szállító autók a dimenziónkból?
Frusciante elfehéredett.
-CLAYPOOOOL!!
A Főnök Frusciante vállára tette a kezét.
-Ne pattogj, ne üvöltözz, ne sírj, mert rohadtul nem vagyok rá kíváncsi. Claypool meghalt.
-Soha nem értettem egyébként, hogy miért kell a végtermékeinket a Pokol kilencedik bugyrába szállítani...
-Senki nem érti.
Ezután több percnyi csend következett. Miután Frusciante feldolgozta barátja halálát, visszatért a munkához. A Főnökkel maga mellet sokkal gyorsabban haladtak, bár folyamatosan hallgatnia kellett cserébe, hogy mekkora balfasz, amiért csak ilyen sebességgel képes dolgozni.
-Amúgy Főnök...
-Mit akarsz már megint?
-Nem kéne komolyabban belefolynunk a történésekbe?
A Főnök mélyet sóhajtott.
-Nem vagyunk bébiszitterek, Frusciante. Nem avatkozhatunk bele egy dimenzió történelmébe, csak ha a lelkek egyensúlya úgy kívánja. Nem érdekes, hogy ki nyeri meg ezt a háborút és ki fogja uralni ezt a dimenziót. Az a lényeges, hogy ne boruljon fel az egyensúly, és ne legyen még több munkánk. Leszarom, hogy ki lesz a császár. Az a lényeg, hogy hatra visszaérjek minden este. Újraadják a Married With Childrent.
-Értem. De mi lesz azokkal, akiknek eddig segítettem?
-Komolyan érdekel?
-Nem.
Azzal tovább dolgoztak. Nem foglalkoztak a háborúval meg úgy semmivel se. Random riffeket, szép melódiákat pengettek, melyek az elesettek lelkeit mágnesként vonzották. Nem is sejtették, hogy nem sokáig lesz ez így, mivel...
"I like pleasure spiked with pain / And music is my aeroplane"

#1071 Felhasználó inaktív   Shidotoku 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 03. 16:30

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Folytatom =D Este Kép
Ez nem ötlet kérdése... úgy folytatod ahogy akarod. Elkezdesz írni és jön magától az egész. Ha meg nem, akkor szimplán balfasz vagy. Kép
Nem, itt azért sztem értelmeset kell írni, nem mint a szappanoperába... Ráadásul én hajlamos vagyok arra, hogy elkezdek írni és egyszerűen puff megáll nincs tovább, nincs ötletem. Vagy valami baromság, abszurdum jut eszembe vagy semmi. De megpróbálhatom.

#1072 Felhasználó inaktív   Shidotoku 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 17. 19:08

...mivel apró lyukak keletkeztek a térben amiből apró kék denevérszerű átlátszó genyók másztak ki és elkezdték majszolni a lelkeket.
-Ezek meg mik, főnök? -kérdezte Frusciante aki faszomtudjamilyenhosszú haláli pályafutása alatt egyszer se látott ilyesmit.
-Ezek lélek...szüpürtyölők. Kis sz*rok amik ha rohadt sok lelket bezabálnak akkor lélekfalók lesznek. De mivel sok lélek szükséges és általában mindentől besz*rva élnek a saját dimenziójukban, nem okoznak különösebb gondot. De ennyi lélekre már ők is kitolták a pofájukat. Kaszabold szét őket, addig én tovább gyűjtök! -válaszolt a főnök, mire Frusciante engedelmesen kaszává változtatta gityóját és nekiesett a hentesmunkának. Eközben a harc még mindig fojt a háborúba. A királyi csapatok erősen bukásra álltak, csak Sekitan volt az, aki még középen tartotta magát és gyártotta a gyönyörűséges hullahegyeket.
,,Sose fogynak el? Már kezdenek kissé kimeríteni..." gondolta az óverpávörd szamuráj miközben még mindig özönlöttek felé a szörnyűségességek. Volt kicsi nagy, kövér sovány, fekete fehér, igen nem, szögletes kerek meg mindenféle alakban amit a valószínűleg hányatott gyermekkorú káoszmágus kiötlött. Hamarosan azonban egy emberi alak jött meg. Pontosabban egy öregasszony. Shido anyja. Erről persze Sekitan mit se tudott, csak annyit, hogy a vénség is az életére pályázik azzal a szablyával, szóval kerülgette támadásait, majd végül megunva a játszmát, egy csapással lenyeste a fejét annak becses helyéről. Eközben Folke...

#1073 Felhasználó inaktív   Shidotoku 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 18. 14:50

Namost, vázolom a terveim: Belehúzok és az előző sztorit még befejezem, addig lehet még neadjisten írni hogyha valakinek van kedve. De miután befejeztem és kiraktam ide GK-ra és kevés a folytatások száma, akkor ezt is magam fogom befejezni a gépemen. Gondolom senki se ellenzi.

#1074 Felhasználó inaktív   Shidotoku 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 08. 17:15

Tudjátok mit? Az előző sztorit azért tudtam egyedül folytatni, mert volt a végéhez ötletem. De ehhez nincs. Mit szólnátok egy új történethez, amit már hamarabb abbahagyunk, mielőtt elévül?

#1075 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 08. 17:17

Idézet

Tudjátok mit? Az előző sztorit azért tudtam egyedül folytatni, mert volt a végéhez ötletem. De ehhez nincs. Mit szólnátok egy új történethez, amit már hamarabb abbahagyunk, mielőtt elévül?
khmm...én megmondtam...khmmm. Akkor elküldtetek melegebb éghajlatra. 2 hétre rá kezdett szétpotyogni a csapat...

#1076 Felhasználó inaktív   Shidotoku 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 08. 17:28

Idézet

Idézet

khmm...én megmondtam...khmmm. Akkor elküldtetek melegebb éghajlatra. 2 hétre rá kezdett szétpotyogni a csapat...
Próféciád betestesült, Tibimanó! Ezért most a következő történethez, hogyha van rá időd, te kezedbe adom a ,,jogart" XD

#1077 Felhasználó inaktív   Shidotoku 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 22. 14:54

Nos, Tibimanó nem veszi át a vezetést, ígyhát úgy gondoltam, hogy a következőben is én bábáskodom. Este 8-tól kezdem a szereplőválogatást, néhány változtatást teszek a szabályokban, Stay tooned!

#1078 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 22. 15:44

Idézet

Nos, Tibimanó nem veszi át a vezetést, ígyhát úgy gondoltam, hogy a következőben is én bábáskodom. Este 8-tól kezdem a szereplőválogatást, néhány változtatást teszek a szabályokban, Stay tooned!
Yay. Rám számíthatsz.

#1079 Felhasználó inaktív   Shidotoku 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 22. 18:38

Nos, Ragnarök halálos fenyegetésének hatására fél órával hamarabb kezdem meg a szereplőválogatást. Először is a szabályok:

-Más karakterét nem öljük meg, kivéve ha előbb megengedi kérésedre privát üzenetben. Ha valaki karaktere meghal, és még írós kedve van, akkor nem feltétlenül száll ki a történetből, mások karaktereihez is hozzányúlhat. Esetleges NJK-k halála fontosságuktól függ. Tehát nyugodtan megölhetsz egy csövest az utcán, viszont ha a csöves már előzetesen szerepelt és mittudomén Shidotoku nagybácsikája, akkor meg kell kérdezni engemet (vagy aki behozta a történetbe az NJK-t)
-Fontosabb, többször szereplő, esetlegesen a JK-kkal szoros kapcsolatot létesítő NJK-kat csak az én engedélyemmel hozhatsz létre.
-Mindennek indoka van! Pirossal írom, mert hogy ez a topic és elődje is e szabállyal jött létre! A Gamekapocs szappanoperában megteheted hogy az előbb még kocsmában iszogató törpe egy hat méter magas trollá változzon, megegye az asztalt, felgyújtsa a pincérnőt és megerőszakolja a borosüveget, de itt nem! Ha a karaktered gyengébbként kezd, akkor nem lesz egyik percről a másikra ok nélkül erős! Hirtelen helyszín és időváltás se megengedett, ha nincs oka (tehát a vegyesboltból ahol a ninja ecetes uborkát vesz nem kerül hirtelen a ókori kolosszeumba ahol 15 oroszlánnal viaskodik! Akkor talán ha megtudod indokolni hogy megtámadta egy idővarázsló!)! Időváltás az én engedélyemmel! Hátrafele lehet engedély nélkül flashback-el, csak olyan eseményt ami a múltban megtörtént, és nem változtatja meg hirtelen a jelent! Előlrefele nem lehet nagyobbakat ugrani, csak kivételes esetekben, engedéllyel! Remélem mindenki megértette.
-Nem feltétlen, de jobb szeretnénk ha azok írnának akiknek van/volt karaktere a történetben. Kivülállók ha kedvet kapnak a történetíráshoz, akkor velem beszéljen, mondja hogy mit tervezett, és ha nem eszetlen baromság, ami szabályokat szeg, akkor megengedem hogy beírja a történetbe.
-És egy új szabály: A történet írása 2 héttől 1 hónapig terjedhet. Ezzel elkerüljük, hogy elavuljon, mindenki megunja és a közepén lebénuljon. Az utolsó héten már tanácsos a befejezés felé terelni a történetet. A befejezés után maximum 1 héttel megkezdjük az új történethez a szereplőválogatást.
-Akinek az 1 hónap alatt a folytatásai száma nem haladja meg a 2-t az a következő történetben nem vehet részt.
-A szabályok megszegéséért figyelmeztetés jár, ha három kigyűlik az illetőt kizárjuk a történetből és a következőben sem vehet részt. Akinek 2 figyelmeztetése van, az még majd szerepelhet, de meghatározott karakterrel.

Szereplőnek úgy jelentkezhetsz, ha keresel egy képet valakiről, (az Ő külsejét kölcsönzi majd a karaktered) esetleg rajzolsz neki külsőt, majd elküldöd itt a képet beszúrva és a szereplő nevével. (Ha a szereplődnek nem adsz nevet, akkor az a te felhasználó neved lesz)

Conqueror (Shidotoku):
http://imagerz.com/Q...wJQAwlNFwVR(Én rajzoltam, hát nem k*rvaszép? XD De legalább azért eltudjátok képzelni hogy néz ki)

Preston (Ragnarök):
Kép

BH (Benoa):
Kép

III. Dephrensius Dunlop Samuelson (Urahara):
Kép

Cpt. Jack (bete):
Kép

Matsuo Taiki (NJK):
Kép

#1080 Felhasználó inaktív   Shidotoku 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 23. 14:49

Kellemes délután volt. Sütött a nap, a madarak csiripeltek, az égen egy felhő se volt, satöbbi. Egy barna hajú, fekete pólós fiú rohant végig az egyik utcán. Sietett haza, fontos teendők várták otthon. Hamarosan haza is ért, berohant a házba, bezárta maga után az ajtót, majd lerohant a pincébe, ami pontosabban az Ő szobája volt és ismét bezárta az ajtót, hogy ne láthassa senki, mire készül. Táskáját a kék falú szoba egyik üres sarkába hajította. A falon oklevelek díszelegtek, egy polcon díjak is voltak. Versenyekről, tudományos vetélkedőkről. Okosabb volt a koránál, ezt Ő maga is tudta. Sokan bántalmazták már ezért, de nem érdekelte különösebben. Tudta: az emberek nem utálják a géniuszokat, hanem félik őket. Az íróasztala elé leült, egy kulccsal kinyitotta az egyik fiókot és rengeteg tekercs papírt vett ki onnan. Kiterítette őket. Tele voltak írásokkal, tervrajzokkal. Újra átolvasta mindet. Márcsak néhány dolog hiányzott. De nem tudta mi az. Ezért sietett haza, hogy legyen ideje kitalálni. Órák óta csak a falat nézte székében, majd hamarosan egy ,,áhá!" felkiáltás mellett rotlingot vett elő és a maradék üres részt is teleírta bonyolult egyenletekkel, szöveggel. Készen állt. Vigyorral az arcán kaparta elő pénztárcáját, majd elindult bevásárlókörútra. De sajna örömében egy dolgot elfelejtett... Az asztalon hagyta a tervrajzokat...

Téma megosztása:

• (59 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.