Jack félholtan tartott hazafelé a sötét utcán. Kezével hasát fogta, mivel erősen vérzett. Túl sok vért veszített, ezért már nem volt teljesen magánál. Az esti város zajai összemosódtak. Jack a földre esett. Nagynehezen sikerült felkelnie és tovább vánszorgott otthona felé. Az ajtónál tartott. Keresni kezdte kulcsát a zsebében. Amikor megtalálta behelyezte a zárba. Ennél a pontnál már nem bírta a nagy vérveszteséget és rongybabaként esett össze. Legalább egy órát töltött a saját vérében fetrengve. Másnap egy vallatószoba szerűségben találta magát. Már csak halvány emlékei voltak a tegnapi napról. Az egész szobát fehérségbe öltöztette egy erős fényű lámpa. Az ajtón egy fehér köpenyes férfi lépett be. Egy aktát dobott az asztalra, majd leült Jackel szemben.
- - Szép napunk van Mr. Jack, nemde?
- - Te meg ki az anyád vagy? – kérdezte unott hangon Jack
- - Elnézést. Még be sem mutatkoztam. Dr. Konrád vagyok. Szakterültem a különleges fegyverek és tömegpusztító eszközök kutatása. Gondolom már sejti, hogy miért van itt.
- - Azthiszem nem a lovak gondozása miatt. – Felelte Jack.
- - Maga egy vicces ember. Tetszik nekem. Kérem ne nehezteljen ránk amiért majdnem meghalt. Ez benne volt a pakliban és gondolhatott volna rá mielőtt elvállalta a melót. Remélem jó hangulatban fognak eltelni az együtt végzett munkák (sok perverz most mire gondolhat...)
- - Na itt álljunk meg! Én rohadtul nem akarok magukkal dolgozni. Volt egy melóm amiben szépen felsültem. Nem akarok többet kockáztatni a maguk szar kis játékaik miatt. Nem vállalom a melót. Mi lenne ha most én felállnék és távoznék innen?
- - Akkor sajna végeznünk kéne magával. Ez egy titkos szervezet. Maga az elnök sem tud a létezésünkről, csak a katonaságban néhány fejes. Értse meg, hogy fontos nekünk ez a cucc. És ha magának fontos az élete, akkor velünk tart...
- - Zavarjuk le gyorsan.
- - Remek! Ezt már szeretem. Határozott ember.
- - Mi lenne a dolgom doki?
- - Ó, nagyszerű kérdés. Mivel a gyerek él és a tervrajzok még nincsenek itt, ezért azthiszem azzal kéne kezdeni. A felszerelést megkapja tőlünk. Akkor indulhatunk is a laborba.
Jack és a tudós felálltak az asztaltól és kisétáltak a szobából. Útjuk egy hosszú folyosón vezetett át. Mindenhol biztonsági ajtók retina szkenerrel és ujjlenyomat olvasóval. Az ablakok repeszállóak. És a még nagyobb biztonság érdekében őrökkel volt tele minden helyiség. A folyosóra nyílt sok iroda szerű szoba. Beszálltak egy liftbe és a -1-es emeletre mentek.
Eközben a Taiki házban...

Súgó
A téma zárva.