Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 03. 08. 20:19
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 03. 08. 20:19
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 03. 08. 20:21
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 03. 08. 20:27
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 03. 08. 20:28
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 03. 08. 20:39
Idézet
Elküldve: 2010. 03. 08. 20:41
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 03. 08. 21:19
Idézet
Elküldve: 2010. 03. 08. 21:25
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 03. 08. 22:07
Elküldve: 2010. 03. 08. 22:21
Elküldve: 2010. 03. 08. 22:52
Idézet
Elküldve: 2010. 03. 08. 22:54
Elküldve: 2010. 03. 08. 23:28
Elküldve: 2010. 03. 09. 17:06
- Jól vagy Folke? - kérdezte Raemus.
- Semmi bajom. Direkt nem erővel csinálta... - kis szünettel folytatta - Asszem járok egyet.
Azzal ő is kiment a palotából. Sétálgatott a városban, hajnali 2 fele járhatott. Valami kihalt, hatalmas kertfélében lehetett. "Nem is tudtam hogy ez a város ilyen nagy..." - futott át rajta a gondolat, de csak egy pillanatig. Agyában valami más járt. Tudta hogy követik. Direkt nem foglalkozott vele, gondolta hogy ha visszamegy a város egy forgalmasabb részére, akkor az illető is leszáll róla. Eszébe jutott K2 és Teka, hogy milyen feldúltak, majd hogy K2 földhöz vágja.
- Miért hagyod hogy így bánjanak veled? Te sokkal erősebb vagy ezeknél! Tán elfelejtetted ki voltál?
- Ki az ?! - fordult hátra a viking.
Egy köpenybe öltözött fehérbőrű (mint szín, tehát nem mint embertípus) férfi állt mögötte. Szemében volt valami gonosz, valami ami félelmet ébresztett mindenkiben akivel beszélt.
- Ki vagy te? - kérdezte újra a viking, most valamivel határozottabban.
- Itt az a kérdés hogy te ki vagy, de látom már elfelejtetted. Had frissítsem fel a memóriád! - ezzel a férfi Folke koponyájához érintette hideg ujjait.
Eszébe jutott múltja. Hogy mi történt az előtt, mielőtt Raemus seregében szolgált, majd felettesét követve a másik világba ment, ahol elvesztette emlékezetét, és kocsma tulajdonos lett, míg Shido vissza nem küldte ide.
- Most már emlékszel, ugye? Mindketten annak a Viking törzsnek a tagjai voltunk, akik segítségül tudják hívni az élőhalottak erejét! De ezek itten kimosták az agyad, és besoroztak a királyi hadseregbe.
- Emléxem - mondta Folke gonosz vigyorral az arcán.
- Célunk uralni mindkét királyságot. Idézd meg hadsereged!
Folke mormogott valami skandináv szöveget, majd előmászott a földből 150 élőhalott.
- Remek! Ezek az egytől egyig jól képzett harcosok mind parancsaid szerint cselekednek. Az én seregem még 200 főből áll, ez így kezdetnek elég is lesz.
Azonban a kis „találka” feltűnt egy helyi katonának, aki fenyegetve szegezte fegyverét a két vikingre.
- Tűnjetek innen, ez a királyi gyümölcsös kert, ide tilos bejönni!
Folke előrébb lépett a holdfénybe. Most jól látszott hogy az ő bőre is fehérré vált, szemei helyén pedig két fekete lyuk tátongott.
- Remek alakalom hogy kipróbáld új, öhm, akarom mondani régi erődet. Öld meg! – üvöltötte a férfi.
Folke utasított 2 élőhalottat, akik pillanatok alatt kivégezték a katonát. A hulla ezek után felállt, és visszasétált a többiekkel, így egy taggal bővítve Folke seregét.
- Jól van. - szólt a férfi - Most ki kell tervelnünk hogy döntjük le ezt a királyságot. Sajnos törzsünknek már csak mi vagyunk a túlélői, szóval jól kigondolt tervre van szükségünk.
- Csak én - mondta Folke, majd két élőhalott átszúrta hátulról partnerét.
- De hát…
- Figyelj haver. Nekem ezek az emberek a barátaim, és nem ártottak nekem semmit. Jó fej vagy hogy eszembe juttattad régi erőmet, de nem hagyom hogy árts itt bárkinek is. Ha nem lesz muszáj, nem fogom használni ezt előttük, jobb ha nem látják mire vagyok képes.
A férfi nem volt képes mindezt megérteni, de mindegy is volt, a következő pillanatban meghalt a vérveszteségtől. Így a hullája, egykori seregével együtt beállt Folke seregébe, 352 főre bővítve azt. A Löfgen törzs utolsó tagja ismét mormogott valamit, mire az élőholtak visszabújtak a földbe. Ezzel Folke is visszaváltozott normális alakjába. Ekkor megjelent előtte egy gitáros csávó egy Moskvitch-el és egy Ibanez erősítővel. Csodálkozva körbenézett, majd megszólalt.
- Nem halt meg itt valaki? - kérdezte Frusciante.
- Itt biztos nem… - válaszolt a viking.
- Pedig meg voltam róla győződve. Na mindegy azért kösz.
- Nincs mit. Jó a szám amit játszol. Slayer?
- Mi?! Nem, dehogy, én csak is improvizációt játszok!
- Ne bassz, biztos hogy Slayer.
- NEM!
- South of Heaven, nem igaz?
- Mondom nem!
- De az, én is le tudom játszani…
- Nem!!!! Egy olyan profi mint én nem játssza más számait! - miközben mondta erre gondolt: „Baszki, nem gondoltam hogy innen bárki is ismeri a metal zenét. Nem hiszem el hogy felismerte!”
- Nyugi, nem szégyen…
- Nem, haggyá viking köcsög! - a virtuóz ezen szavak után eltűnt.
Elküldve: 2010. 03. 09. 21:10
Elküldve: 2010. 03. 09. 21:46
Elküldve: 2010. 03. 09. 21:50
Idézet
Engem csak az szomorít el, hogy a kezdeti fellángoláshoz képest... szinte megállt a történet. Jó ha naponta 2-3 postnyit haladunk előre... egymás postjait folytatni meg annyira nem szeretem. :/
Jó lenne ha egy kicsit a többiek is aktívabban vennének részt a dologban.
szerk.: Ja és azért arra ügyeljünk, hogy egymás karaktereihez ne írjunk már olyan dolgokat ami nem lenne jellemző rájuk. Pl. az acélszilárd K2, hogy rémülne már meg ?... mert erre is volt példa, hogy valaki ezt írta. Próbáljuk egymás karaktereinek a személyiségét megőrizni.
Shido:
Szerintem NJK-nak feljegyezheted Samanthat is, akit az imént írtam bele a történetbe, majd egy képet valahonnan kotorni kell egy kb. 13-14 éves kiscsajról, aki olyan "azutcagyereke" stílus kinézetét sugározza. ![]()
Elküldve: 2010. 03. 09. 21:56
Idézet
Jó lenne ha egy kicsit a többiek is aktívabban vennének részt a dologban.
szerk.: Ja és azért arra ügyeljünk, hogy egymás karaktereihez ne írjunk már olyan dolgokat ami nem lenne jellemző rájuk. Pl. az acélszilárd K2, hogy rémülne már meg ?... mert erre is volt példa, hogy valaki ezt írta. Próbáljuk egymás karaktereinek a személyiségét megőrizni.
Elküldve: 2010. 03. 09. 21:57