HWSW Informatikai Kerekasztal: GK anime - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (59 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK anime

#421 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 26. 21:18

Összecsaptak a lándzsásokkal. Cak úgy repkedtek a végtagok. Mivel az ellennfelek már igen csak meg voltak ritkitva, nem volt szükség összehangolt támadásra. 10 perc nem telt bele és az egész sereg a földön hevert. Hőseink rövid séta után beértek a várba. Ott vagy két tucat őr szegezte feléjük lándzsájukat. Mindannyian készültek volna már a támadásra, amikor egy hang leintette az őröket:
-Azt javaslom ne rendezzünk itt a vár falain belül vérfürdőt.
Egy kb 180 centis, páncélba öltözött démon lépett ki az ellenséges seregből. Arca egész emberi volt, bár azért voltak rajta démoni vonások.
-Ha jól sejtem, te vagy a polgármester - mondta Guppi.
A viszonylag (!) kicsi démon nem szólt semmit.
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#422 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 26. 21:21

Idézet

Jók ezek a trailerek, szépek, kidolgozatak meg minden. Igaz az nem tetszett nyílal átlőte páncélt meg a fejet is de belefér még:) Tetszik ez a Warhammer világ. Játékkal sajnos nem volt dolgom, nem igazán szoktam stratégiai játékokal játszani.
Bár MMO fajtáját kipróbálnám. Viszont egy köynvet elolvasnék belőle, úgytudom van pár.

Van egy 7 kötetes Warhammer Fantasy regény sorozat a neve Felix és Gotrek regények. Az első a Trollvadász. Azzal kezdd ha belefognál Kép

De vannak különálló könyvek is a Warhammer 40000 világából is. A Warhammer Fantasy 1550-ben játszódik a Warhammer 40k megjóval később a jövőben.

#423 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 26. 21:22

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

a legnagyobb darab emberke a csapatbl kifingik egy karcolástól ?

Nem csak attól. Guppi hozzáb*szta Gleket...

Na ezaz ... az még semmi Kép Egy nőcivel megdobnak ... max lepattan rólam Kép

(De nézd meg a trailet Kép)

És velem mivan? Fejbevágsz a kardod végével és elájulok? Szerinted ennyitől kifekszik egy barbár hős?Kép
Az azért volt mert éppen transzban voltál az átalakulás miatt és könnyebben sebezhető voltál Kép Egyébként is ... hiddel ha egy olyan karddal fejbevágnak pont jó helyen összeesik bárki ... fóleg ha profi az elkövetőKép

#424 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 26. 21:29

Idézet

Idézet

Jók ezek a trailerek, szépek, kidolgozatak meg minden. Igaz az nem tetszett nyílal átlőte páncélt meg a fejet is de belefér még:) Tetszik ez a Warhammer világ. Játékkal sajnos nem volt dolgom, nem igazán szoktam stratégiai játékokal játszani.
Bár MMO fajtáját kipróbálnám. Viszont egy köynvet elolvasnék belőle, úgytudom van pár.

Van egy 7 kötetes Warhammer Fantasy regény sorozat a neve Felix és Gotrek regények. Az első a Trollvadász. Azzal kezdd ha belefognál Kép

De vannak különálló könyvek is a Warhammer 40000 világából is. A Warhammer Fantasy 1550-ben játszódik a Warhammer 40k megjóval később a jövőben.

Ja 40000 ben játszódik Kép, bár novellák olvashatóak már a technológia sötét korszakáról is ami 20000 ban volt és sok utalás van horusz eretnekségre ami 30000ben volt de a regények nagy része a birodalom korában 40273-4373 tól játszódik.

A pácélt pedig nem puruttya nyillal lőtték ámát át mindkét világot erőssen átszövi a mágia nagyon jól logikussan precízen összerakott világ, de a mindennapi logikát keresed benne akkor nem a te világod.
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#425 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 02. 26. 21:29

-Biztos Ő az... -folytatta Shido. -Önként biztos nem árul el semmit, szedjük ki belőle -majd előhúzta a kardját. Erre a ,,kicsi" is előrántotta a kisbicskáját.
-Azzal fogsz kűzdeni? -kérdezte Shido.
-Igen... -mondta a démon, mire egyszercsak a kard fényleni kezdett és kétszer akkora lett, mint gazdája.
-A kard mérete nem jelent semmit... Attól még simán cafatokra szedlek...
-Egy hatalmas kard tényleg nem ér semmit... kivéve annak a kezében, aki ért hozzá. -mondta a démon és a következő másodpercben egy hatalmasat durrant a kard Shido mellett. Shido erre fölugrott a kardra és elkezdett rajta a démon felé szaladni, de az hirtelen visszaváltoztatta bicska méretűre, mire Shido leesett róla, majd megint gigantikussá alakította, és lesújtott Shidotokura, aki éppenhogy arrébb gurult, majd fölugrott és megint elindult ellenfele felé. Ám ekkor az elmozdította kardját és Shidotokut a falhoz csapta. Shido gyorsan kicsúszott a kard szorításából és megint megindult a démon felé, de az megint lekicsinyítette, majd újra megnövesztette így sikeresen... lecsapta Shido kezét, amiben a kard volt. Shido fájdalmasan fölordított és megfogta keze helyét...

#426 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 26. 21:30

Idézet

Idézet

És velem mivan? Fejbevágsz a kardod végével és elájulok? Szerinted ennyitől kifekszik egy barbár hős?Kép
Az azért volt mert éppen transzban voltál az átalakulás miatt és könnyebben sebezhető voltál Kép Egyébként is ... hiddel ha egy olyan karddal fejbevágnak pont jó helyen összeesik bárki ... fóleg ha profi az elkövetőKép
Így már rendben vanKépKép Azon gondolkozok, hogy mi legyen a következő sztori, ha ezt befejeztük. Talán valami reális világban jáccódó kéne, mondjuk a 2. világháborúban, vagy valami ilyesmi :Đ "És Sgt. Ányy a thompsonjával ritkította a Waffen SS ostagot"Kép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#427 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 26. 21:37

Idézet

Idézet

Idézet

Ja 40000 ben játszódik Kép, bár novellák olvashatóak már a technológia sötét korszakáról is ami 20000 ban volt és sok utalás van horusz eretnekségre ami 30000ben volt de a regények nagy része a birodalom korában 40273-4373 tól játszódik.

A pácélt pedig nem puruttya nyillal lőtték ámát át mindkét világot erőssen átszövi a mágia nagyon jól logikussan precízen összerakott világ, de a mindennapi logikát keresed benne akkor nem a te világod.
Hát jah ... és a páncél viselője sem egy kosaras emberke volt csak. Kb 2.5-3 méter magas káosz energiától elvakított vérre szomjazó Khorne kiválasztottak. Khorne a vér istene a warhammerben és a katonai vérrel adnak neki tiszteletet. A kaotikus elfajzásokat pedig a káosz tiszta esszenciája a torzkő okozza.

#428 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 26. 21:44

Shidotoku a fájdalomtól térdre rogyott, és próbálta elszorítanivérző sebét. A kicsi közeledett felé, hogy megadja a kegyelemdöfést. Kardja pengélyét csikorgatta a sziklákon, majd megállt Shido előtt. Égnek emelte kardját, majd lecsapott azzal a céllal, hogy Shidot kettévágja. Megindult a penge Shido felé, aki a sokkos állapot miatt semmit sem tehetett. Az utolsó pillanatban közéjük ugrott Ányy, aki pajzsával felfogta az ütés erejét. Pajzsa kettéhasadt, de a karja nem sérült meg.
- Ez lehetetlen - ordított fel a pici
- Szokj hozzá - felelt Ányy, majd támadó pozíciót vett fel.
A pici ezt észlelte, és maga elé tartotta kardját. Ányy és a kisnövésű démon egyenlő ellenfelekként küzdöttek. Mindkettőjükön volt pár vágás, de komolyab sérülést egyikük sem szenvedett.
- Dobd ide a spanglistarisznyát! - kiáltott tuza
Ányy egy határozott mozdulattal letépte övéről, és odavetette hozzájuk. Shido elszívott egyet, majd a keze egy kis idő múlva visszanőtt. Ányy és a démon még mindig harcoltak egymással, de Shido kitalált valamit. Megragadta katanáját, ami elkezdett először vörösen izzani, majd olyan forrón lángolt, a levegő is remegett körülötte. Shido kardja kétszer akkora lett, mint volt, majd felkiáltott
- Félre Ányy!!!
Ahogy ezt kimondta felugrott a magasba, és zuhanórepülésbe kezdett egyenesen a démon felé. Egy határozott vágással, -ami csak centikre kerülte el Ányyt- levágta a polgármester kardforgató kezét, aki ettől térdre esett. Shido tudta, hogy nem ölheti meg, mielőtt nem tudják meg, hogy merre van a főváros. Katanája normál méretűvé kicsinyedett vissza, majd odalépett a megcsonkított démon elé.
- Hol van a főváros? - kérdezte dühösen
- Soha nem mondom el nektek - jött azonnal a válasz
- Igazán? -egy gúnyos vigyor jelent meg Shido arcán, és levágta a démon másik kezét is.
Ezt egészen addig folytatjuk, amíg nem árulod el, hol van a főváros. Mondd el, és halálod fájdalommentes lesz.
Tuza érezte, hogy a démon inkább meghal szörnyű kínok között, mintsem áruló lesz. Ezért egy másik módszeren kezdett gondolkodni....

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#429 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 26. 21:45

Amúgy itt égetitek egymást, mostanába én meg magamat égetem a töribe XD Majd tervezek valamit, hogy megerősödök, csak nemtom hogy... KépKép

#430 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 26. 22:01

Idézet

Amúgy itt égetitek egymást, mostanába én meg magamat égetem a töribe XD Majd tervezek valamit, hogy megerősödök, csak nemtom hogy... KépKép
Azt hiszem, ezt részben pont most oldottam meg helyetted :Đ

Porch Monkey 4 Life!

#431 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 26. 22:02

Idézet

Idézet

lol, visszanőtt a varázsspanglitól a kezem XD ezen akkorát nevettem XD

#432 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 26. 22:05

...majd eszébe jutott, hogy mi lenne, ha nem megfélemlítéssel, hanem ,,jutalmazással" szednének ki belőle valamit.
-Mit szólnál ha adnánk valamit cserébe az infoért? -mondta.
-Annyit nem tudtok fizetni! -válaszolta makacsul a démon.
-Ömm... és milenne, ha... ,,eltölthetnél egy kis közös időt" azzal a hölgyeménnyel ott? -mondta és Glekre mutatott.
-hmm... oké...
-MI BAZMEG? Az kizárt! Attól még hogy nővé változtam, nem jelenti, hogy teljesen az lettem! Szellemileg még mindig férfi vagyok és nem fogok b*zulni!!! -ordította magából kikelve Glek.
-Mi? Te átalakultál nővé? Ki vagy te? -kérdezte Shido.
-Tudod mit? ^^ Nem hallottál semmit! -mondta Glek, majd fölkapott egy követ a földről és jól fejbevágta fele Shido-t aki elterült.
-Pedig sztem szokjál hozzá, hogy nem találunk gyógymódot az eldeformálásodra... -mondta Tuza.
-AZ LEHETETLEN! biztos hogy az emósbúrájú tud valamit!!!
-Azt tudta hogy alakuljá vissza ember formába, de az az érzésem, hogy itt véget ért a tudománya...
-Jó, de akkoris nem b*szok minden nyomorékkal, főleg nem egy túlvilági izével...
-Glek... meg kell tenned a hazajutásunk érdekében!
-NEM!
-kérleek!
-NEM!
-kérleeeeeeeeeeeeeeeek!
-NEM!!!
-kérleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek!
-SOHA!
-franc... Nem fogadnál el esetleg valami mást?
-Annyi pénz nincs a démonvilágban és a ti világotokban összesen sem!
-Hogyaza...
-Van egy ötletem, mit adhatnánk neki! -szólt...

#433 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 26. 22:10

Idézet

Idézet

Idézet

lol, visszanőtt a varázsspanglitól a kezem XD ezen akkorát nevettem XD
Erre való a varázsspangli XD A holtakat is feltámasztja, és még a lehelletet is frissíti Kép

További jó irogatást, majd holap megnézem mit alkottatok :-D Jóccakát!

Porch Monkey 4 Life!

#434 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 26. 22:17

Idézet

További jó irogatást, majd holap megnézem mit alkottatok :Đ Jóccakát!
'cakát!Kép

#435 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 27. 03:01

-Van egy ötletem, mit adhatnánk neki! -szólt Ragnarök.
De ekkor jobboldalról egy dobokés állt bele a démon fejébe, keresztűl szúrva az agyát. Polgármester rögvest meghalt és oldalra zuhant. Mindenki abba az irányba nézet ahonan a kés jött. Harkat állt ott, és még vele volt 10 ugyan olyan alak mint ő, csak kék ruha helyett fekete volt rajtuk, és ők már viseltek fegyvert. Mindegyiknél volt 2 dobótör az övükben , és egy balta. Ezután a kisemberek nekirohantak a démonoknak. Nem is gondolná az emberhogy az ilyen kis lények is erőseket tudnak vágni, és fürgék. Pár perc alatt vége volt a csatának, igaz 4 kisember elesett a csata során, de nyertek. Többiek csak táltott szájal bámulták a történteket. Nem tudták feldolgozni se azt hogy pici lények nyertek a segitségük nélkül, de azt méginkáb nem hogy a démon polgármester meghalt mielőt kiszedték volna belőle az információt.
-Te barom, mit tettél, megölted azt aki tudta mere van a Főváros. - rivalt rá Tuza.
-Remélem azért tetted mert te is tudod, és nem kellet a démon útmutatása.- mondta kicsit nyugodtabb hangon Ányy.
-Elnézést, nemtudtam hogy épp faggatjátok, anyit látunk hogy ottvan egy démon szétvagdosva, mögöte meg a többi, mérges tekintettel. Azthittem hogy démon karok nélkül csak az életéért könyörög, vagy szid titetek, és ezért dobattam fejébe egy kést, ne hallgasátok tovább.
-De ugye te tudod az utat a városba?
-Nem, csak a Forrás és környékét ismertem. Fővárosrol anyit tudok valahol hegyekben van elrejtve. Ami nem ittvan a közelben.
-Na ezt jól megcsináltad, köszönjük.
-Meg amúgy is hol voltál amikor szükségünk volt rád? Aztmondtad csatlakozol majd hozzánk, de sehol se volátál.
-Dolgom volt.
-Mégis mi?
-Az ne érdekeljen titeket, nem csak nektek segítek a világokon. De látom sikerrel jártatok, gratulálok. Őszintén bevallom sok reményt nem fűztem hozzá hogy sikerül nektek, és épp ez is az egyik ok volt hogy késtem, mert közben már készültem arra ha elbuktok, és Guppi átváltozik teljesen, legyen kinek harcolni vele. De látom tévedtem, lebecsültelek titeket, jó harcosok vagytok.
-És ha elbuktunk volna ezel a 10 emberel álítotad volna meg Guppit?
-Nem, velük azért jöttem hogy megnézem mi a helyzet.
-Jólvan, elég a magyarázkodásból, inkább induljunk már hazafele. -vetett véget a beszélgetésnek Kyuubi.
-Jó de merre? -kérdezte Shido.
-Hát attól függ...... Két út van. Egyik út, K -i, arra ismerek egy átjárót , azon át jöttem most is embereimel, nincs anyira messze, egy kis dombaljában van , egy bányaszerű járatban. Másik pedig az hogy elindulunk D-re, ahol hegyek vannak, és megkeresük a Fővárost. Ez hosszú út, és nemtudjuk medig kell keresni a várost, és ha meg is találjuk számtalan démon van benne. Viszont ha erősek vagytok akor megölhetitek ott a legnagyobb Démont a világon, ezzel elpusztítva majdnem az öszes többit is. Így egy jó ideig megszabadultok tőlük az tuti, és onan is hazatudtok menni egy portálon át.
Szóval merre mentek? K-re, rövid békés út, de utána kitudja még hányszor támadják meg világotokat démonok; vagy D, nehezebb, de ez véget vethetne a gonosznak.

#436 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 27. 03:08

Huuu, sorry, kicsit hosszú lett Kép. De úgy is kevesebbet írok, most bepótoltam egyszerre:)

#437 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 27. 17:37

valaki folytassa, mer nekem nincs ötletem XD

#438 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 27. 19:33

Amint kimonda ezt Harkat, hőseink tudták, hogy mit kell tenniük. Ha már a démonok földjére kerültek, akkor kihasználják az alkalmat, hogy egyszer s mindenkorra felszámolják ezt a szörnyű fajt. Nemtelt bele egy perc sem, el is döntötték, hogy merre indulnak tovább. A döntés egyhangú volt, senki sem akart félmunkát végezni.
- Velünk tartassz Harkat? - kérdezte Tuza - Szükségünk lehet rád, és a csapatodra, és természetesen a helyismeretedre is.
- Sajnos nem lehet, mert ahogy azt mondtam korábban is, rengeteg helyen kell még segítenem, az olyan helyzetbe kerülteknek, mint ti. De egy-két embert azért adhatok.
Harkat elkezdett magában mormogni, és egy bogyóhoz hasonló dolgot vágott földhöz. Amint elült a füst, 50 Harkathoz hasonló, fekete ruhás fejszés harcos jelent meg.
- Jól jöhetnek még a nehéz időkben. A méretük ne tévesszen meg, rettenthetetlen, sok csatát megjárt harcosok.
- Köszönjük - szólt Ányy, és azelőtt, hogy mégegy szó elhagyhatta volna a száját, Harkat és csapata köddé vált.
Elindultak hát dél felé kiegészülve az evok szerű teremtményekkel, de még nem is sejtették, hogy mi vár rájuk messze az ismeretlenben....

Porch Monkey 4 Life!

#439 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 27. 19:57

A csapat elindult, hogy megsemmisítsék a démoni fajt, és nem mellékesen hogy hazajussanak. Nagyon régóta gaylogoltak már. Megáltak pihenőre. Gondolták előveszik azt a zsákot, amit a démon adott nekik a faluban. Azonban a zsákban undorító férgek voltak. Shido ekkor megszólalt:
-Az a kis k*csög átb*szott minket!
-Lehet hogy nekik ez kaja... - mondta Tuza.
-Én úgy emlékeztem hogy jobban meg volt tömve a zsák. - mondta Ányy.
-És van rajta egy lyuk.
Ekkor egyszerre mindannyian hátrafordultak:
-KYUUBI!!!
-Mivaa? - kérdezte akkor is teli szájjal.
-A kajánknak több mint a felét megetted!
-Nyem ttehetehk rhóla... Éfhes vagyjok! (még mindig teli volt a szája)
-Lehet hogy ez a szar mérgező! - mondta Shido.
-Tisztára olyan mint a csirke... (mostmár lenyelte)
-Hagyjuk. Amíg ebben a világban vagyunk Kyuubi már nem kap kaját. - mondta Tuza.
Mivel senkinek nem volt gusztusa a kajához, tovább slattyogtak...
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#440 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 27. 20:19

Volna, ha nem lett volna velük Tuza masterchef, az osztag Gastronautája. Villámgyorsan tüzet rakott, hátáról leakasztott egy fazekat, majd a zsák tartalmából elkezdett emberi kaját készíteni. Kyuubinak csak csorgott a nyála, de mivel megzabálta a zsák tartalmának felét, biztosra vette, hogy a többiek mégcsak meg sem fogják kínálni. Nem így lett. Mindenkitől kapott egy kanállal, és rájött, hogy nem kellett volna olyan mohónak lennie, mert a nyers kukacok megfeküdték a gyomrát, és hányás hasmenés jött rá. Amíg Kyuubi belei kiürültek -mindkét nyílást igénybe véve- a többiek befejezték a kajálást. Tuza elpakolta a cuccait, Kyuubi is jobban lett egy kicsit, és tovább indultak. Már egy órája úton lehettek, mire meglátták a hegyvonulatokat a horizonton, amiről Harkat beszált nekik. Első pillantásra megmászhatatlannak tűntek, de tudták, hogy lesz ott járható út, mivel egy egész várost építettek az éles szirtek közé. Ellenállásba nem ütköztek egészen addig, amíg el nem érték Zorbak kapuját, az egyetlen járható utat a vonulatok között....

Porch Monkey 4 Life!

Téma megosztása:

• (59 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.