HWSW Informatikai Kerekasztal: GK anime - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (59 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK anime

#461 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 28. 21:46

Idézet

Idézet

folytatom...
Mivel én még nem mondtam, köszöntelek az írók között :Đ Aztán csak okosan, és ne spórolj a fantáziávalKép
Hát szerintem ha semmi fantáziája nem lenne akkor is elég fantáziadús lenne ez a történetKép Am én se köszöntem pedig akartam, ugyhogy csá (vagy valami ilyesmi)...Kép
szerk.: /csak annyi kivetés hogy a nevembe egyel több u betűt irtál mint kéne. Szal Kyuubi. Am jó/
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#462 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 02. 28. 22:01

-Kuss -mondta Glek és állba csapta Pallost XD Ahogy mentek tovább, Shido észrevette, hogy valami problémája van Gleknek, ígyhát odament.
-Jól válogasd meg a szavaid, mer te is kaphatsz egyet. -mondta Glek
-Őőőő én nem akarok semmit, csak megtudni mi a bajod.
-Hát... ha nem nevetsz ki és nem mész hányni, akkor elmondom...
-Ájpromisz
-én vok Glek...
Shidotoku álla erre leesett, de hamar észhez tért.
-És hogy is lettél ilyen?
-Lekönnyezett Batri, majd asszondta a macskafűtől emberi alakba változok, de nővé változtam vissza és asszondta nem tud rá gyógymódot.
-Tudok néhány dolgot az ilyesmikről...
-Tényleg?
-Nem hiába mondta, hogy nem tud gyógymódot... mivel nincs is...
-MI?!!
-Minél kevesebbet kapsz Batri könnyeiből a deformálás annál durvább lesz... Ha valósággal záporozik rád, akkor vissza tudsz még változni rendes alakban, ám kis adag könnytől ha visszaváltozol eféle mellékhatások történnek...
-Ezt... nem hiszem el....
-Jobb lesz ha beletörődsz... Lassan a személységed is átformálódik, teljesen nő leszel... Abból is látszik, hogy most tombolnál, de csak csendben lehorgasztott fejjel elmélkedsz...
-Ne... ez egy kib*szott rémálom, nem hiszem el, ÉBRESSZENEK FEEEEEEEEL!
-Csitt, mer kénytelen leszel mindenkinek elmondani...
Hamarosan megálltak pihenni. Körbeültek, beszélgettek. Ekkor Kyuubi...

#463 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 28. 22:04

Shido közben tájokoztatott egysmásról, és mostmár, tudom h Glek titokban tartja, hogy ki is ő és neve sincs. ennek megf. szek.Kép

#464 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 28. 22:23

Ezt most inkább ráhagyom másra, nem akarok én írni.

#465 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 28. 23:11

...Odacsúszott Glek mellé. Jobb kezével óvatosan közeledett a combja felé és közben beszélgetésbe elegyedett vele:
-Mi a baj Glek? Miért sírsz? Kérdezte tőle s kezét rátette a fedetlen combjára. Glek normális esetben már eltörte volna a karját de most csak összeráncolta a homlokát és így szólt:
-Haggyál a picsába! Nem fogod fel, hogy én Glek vagyok?! A hangjában és egész testében remegett az idegességtől. Szemeibe könnyek szöktek. Kyuubi közelebb hajolt hozzá.
-Naa, tudod mit igértél nekem ha hallgatok Glek. S közben kezét feljebb csúsztatta a combján. Glek remegése fokozódott és elkezdett izzadni, könnyeit csak nagy nehézségek árán tudta visszatartani.
-Nos mi a válaszod?? Sürgette Kyuubi majd mégközelebb húzódott Glek-hez, szinte már teljesen odasimult hozzá.
-Hagyjál békén. Sziszegte összeszorított fogakkal. Könnyeit többé már nem tudta visszatartani. Eltört a mécses. Glek felpattant és sírva a közeli bozótosba futott. A többiek nem értve a történteket, kérdően néztek Kyuubi-ra aki lesütötte a szemét kerül ezzel a többiek tekintetét. Egy darabig csend volt. Csak a tűz ropogását és Glek távolból jövő sírását lehetett hallani. A csendet végül Guppi törte meg:
- Valami baj van kyuubi?
-Nem, nincs semmi! Válaszolta kyuubi miközben a földet bámulta magaelőtt. A hangján valamiféle csalódottság volt érezhető.
- A helyedben bocsánatot kérnék tőle.
- De én nem csináltam semmit! A hangja egyre indulatosabb lett. Guppi felemelte a hangját:
- A HELYEDBEN BOCSÁNATOT KÉRNÉK TŐLE!
- Jól van megyek már. Ugrott fel mérgesen Kyuubi és már is Glek után indult a bozótosba.
Bozótosan túl meg is találta Glek-et egy szakadék mellett ücsörögve. Sírást már abbahagyta, csupán néhány könnycsepp a szeme sarkában árulkodott az előbb történtekről. Meghallva Kyuubi közeledő lépteit megfordult és felállt. Kyuubi pont egy fejjel magasabb volt nála. A 2 fiatal szótlanul állt egymás előtt. Valahogy egyikük ajkára sem akadt alkalmas szó. Kyuubi megtörve a tétlenséget megpróbálta megfogni Glek kezét ő viszont az utolsó pillanatban elrántotta és arcon ütötte vele Kyuubi-t.
-Hogy Képzeled ezt?! Mordult fel Kyuubi és megragadta Glek-et és elkezde a sziklaszírt pereme felé tolni. Glek megpróbált ellenkezni de sajnos ne volt hozzá elég ereje. Valamikor erős férfi volt most, csak egy gyenge nő és ezt kyuubi is jól tudta.
-Itt az útolsó lehetőséged. Térdelj le! Kiabálta Kyuubi. Az ösztönök elvették az eszét. Bal lábával elgáncsolta Glek-et aki térdre rogyott.
-HAGYJÁL BÉKÉN!!!!!!!! Üvöltötte Glek teli torokból. A hang bezengte az egész vidéket. A többiek is hallották a segélykiáltást ezért minnjáan felpattantak és a bozótos felé szaladtak.
-Síkits csak úgy sem hallja senki. Kyuubi teljesen kikelt magából. Megragadta Glek haját és megrácingálta. Glek teljesen kétségbe esett és újra eleredtek a könnyei. Ekkor megérkeztek a többiek.....
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#466 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 01. 01:00

-KYUUBI, MÉGIS MIT CSINÁLSZ?! -üvöltötte Shido. Kyuubi maga elé rántotta Gleket és a Desert eagle-jét a fejéhez nyomta.
-Ha közelíteni mertek, a lány meghal! -ordította. Mindannyian megálltak pár percig, majd Kyuubi karját hirtelen egy nyílvessző szúrta keresztül, mire elejtette a fegyvert. A pillanatot kihasználva Shido odaugrott és kardjával akart lesúlytani, de Kyuu Glekel együtt ugrott arébb. Hamarosan lelökte egy fa tövébe, majd elővette a másik DE-jét és Shido-ra szegezte. Shido mit sem törődve közeledett, mire a pisztoly elsült, de Shido nagyszerű reflexekkel kivédte a karddal. Így haladt egyre közelebb Kyuubi felé, mígnem hatótávolba és kettécsapta Kyuubi pisztolyát. Kyuubi rémülten hátrált, Shido pedig nekirontott és kardjával hajszál híján csak a ruháját szögezte oda a fához. Guppi ment oda és rángatta el a sokkos állapotban lévő Gleket. Shido megkötözte Kyuubit és visszavitte az ülőhelyekhez.
-Mit kezdjünk velük? -kérdezte.

#467 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 01. 01:01

Akkor tessék törlöm, csak nehogy baj legyen belőle:)
Gondom úgy is tudjátok nem komolyan írtam. Most ha már egyik szereplőt így írtátok le, akor most miért ne lehetne többi is, de bocs még1x ha durva volt.

#468 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 01. 01:12

Idézet

Akkor tessék törlöm, csak nehogy baj legyen belőle:)
Gondom úgy is tudjátok nem komolyan írtam. Most ha már egyik szereplőt így írtátok le, akor most miért ne lehetne többi is, de bocs még1x ha durva volt.

Hát lehet, hogy én sem folytatom, mert igazán nincs annyira ötletem Guppi-sama alkotásához... De nem nagyon merem másra hagyni... De mégis ráhagyom, csak figyelmeztetek mindenkit, hogy ilyen alkotás után a folytatás is legyen méltó... Jólvan, követelőzöm, de akkoris... Meg kell becsülni, hogy nekem nem kis tapasztalatom van rengeteg fanfiction-ből és nemegy ember szerint tényleg tehetséges vagyok, de ahogy elnézem Guppi-sama csak egyszer ráveszi magát, hogy ír és kisujjal földbenyom...

#469 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 01. 01:14

De most én erkölcstelen vagyok akor ő is hogy szegény Kyuubit rámozdítja Glekre. Nem?

#470 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 01. 01:17

Idézet

De most én erkölcstelen vagyok akor ő is hogy szegény Kyuubit rámozdítja Glekre. Nem?
De legalább szépen megfogalmazta! (több okot nem nagyon tudok mondani, de Guppi is ahogy meglátta a folytatásodat kissé kiakadt asszondta...)

#471 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 01. 01:20

Idézet

Idézet

De legalább szépen megfogalmazta! (több okot nem nagyon tudok mondani, de Guppi is ahogy meglátta a folytatásodat kissé kiakadt asszondta...)
Ja elnézést akor. Ilyeneket olvasok hogy telefosa démon száját és az levágja sajátját, meg stb. Gondoltam hogy akor most poénból miért ne lehetne egy állat mindenki, de úgytűnik elbasztam de nagyon, és még fogalmazni se tudok szépen. Nembaj, ráébredtem hogy akor ezt is abba kell hagynom.Kép

#472 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 01. 01:26

Idézet

Idézet

Idézet

Ja elnézést akor. Ilyeneket olvasok hogy telefosa démon száját és az levágja sajátját, meg stb. Gondoltam hogy akor most poénból miért ne lehetne egy állat mindenki, de úgytűnik elbasztam de nagyon, és még fogalmazni se tudok szépen. Nembaj, ráébredtem hogy akor ezt is abba kell hagynom.Kép

Nem kell abbahagyni, egyszerűen Guppi jó sokáig írta és... namind1, lehet hogy csak én nem találtam méltónak a folytatást, érdekes csavar volt, de sztem valahogy nem nagyon passzolt egy ilyen jelenet után... de lehet hogy csak az álmosság beszél belőlem... Mindenesetre akkor inkább írok egy folytatást, nemmondom hogy olyan jó lesz (sztem) mint guppié de azér hogy arra írjatok bármit vagymi... Baz télleg álmos vok

Szerk.: És amúgy télleg álmos vagyok, mert ahogy utólag elgondolom, jó lett voln az a folytatás is, el is kezdtem hozzá folytatást írni csak közben törölted és én sem írnám már újra... Namind1, tanúlság, hogy 1:00 után ne hallgassatok rám...

#473 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 01. 07:44

Kyuubi feje kezdett eltorzulni. Agresszív lett és mindenkivel üvölötözött. Már azon gondolkoztak hogy ithagyják és tovább indulnak, de megjelent Harkat:
-A barátotoknak nagyobb baja van mint gondolnátok!
-Mivaa?? - kérdezték szinte mindannyian egyszerre.
-Ez egy betegség. Az embernek először hasmenése lesz, aztán elkezd megbolondulni. Csak azt nem tudom hogy kapta el. Nem evett nyers démoni kaját?
A többiek kussoltak és leírhatatlan arcot vágtak.
-Akkor már értem. Van megoldás rá, de egész életében megmaradó szövődményei lesznek.
-Mik? - kérdezte Tuza.
-Egész életében fosni fog...
A többiek ledöbbent arcot vágtak.
-Szerintem inkább hagyjuk itt! - súgta Shido Guppinak.
-Jóó, és mi a gyógymód? - kérdezte Ányy - Azt tudom hogy varázsspangli jó lenne, de abból sajnos kifogytunk.
-Akkor csak egy megoldás maradt.
-Mi?
-Beöntés...
Döbbenten álltak, majd pár perc mulva szánakozva néztek Kyuubira. Aztán magukra hagyták őket, Harkat hagy végezze el a dolgát.

#474 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 01. 08:28

ide írom mert ide kapcsolódik, régebben nézteem egy animeot a jetixen a címére nem emléxem, de minden mukinak saját védőszelleme vagy valami hasonlója volt. Régebben szerettem, nemtudom most inkább valami durvábbKép Valami véres, mit ajánlotok?Kép

#475 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 01. 08:37

Idézet

ide írom mert ide kapcsolódik, régebben nézteem egy animeot a jetixen a címére nem emléxem, de minden mukinak saját védőszelleme vagy valami hasonlója volt. Régebben szerettem, nemtudom most inkább valami durvábbKép Valami véres, mit ajánlotok?Kép
Devil May Cry vagy BLEACH, bár az egy idő után unalmas és nem is durvább. (max egy kicsit) Nézd meg az oldalam, ott van az aláírásomban, van fen rajta egy csomó jó anime. Mondjuk DMC

#476 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 01. 08:45

Idézet

Idézet

Devil May Cry vagy BLEACH, bár az egy idő után unalmas és nem is durvább. (max egy kicsit) Nézd meg az oldalam, ott van az aláírásomban, van fen rajta egy csomó jó anime. Mondjuk DMC
Bleachben azé Ichigo apja tud verekedniKép

#477 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 01. 08:49

Idézet

Idézet

Hát ja, szegénynek elég retardált családja van! Kép

#478 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 01. 08:52

Idézet

Idézet

Idézet

Amúgy mi a története az egésznek?

#479 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 01. 08:58

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Az hogy Ichigóbol halálisten lesz, és megoldja azokat a feladatokat amiket Rukia nem tud, de nem szeretném elmondani, az eleje a történetnek még izgalamas. Csak a vége szerintem uncsi meg tele van fillerekkel.

#480 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 01. 09:00

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Az hogy Ichigóbol halálisten lesz, és megoldja azokat a feladatokat amiket Rukia nem tud, de nem szeretném elmondani, az eleje a történetnek még izgalamas. Csak a vége szerintem uncsi meg tele van fillerekkel.
Ahah, jónak tűnik

Téma megosztása:

• (59 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.