Idézet
Idézet
szerk.: /csak annyi kivetés hogy a nevembe egyel több u betűt irtál mint kéne. Szal Kyuubi. Am jó/
Elküldve: 2009. 02. 28. 21:46
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 02. 28. 22:01
-Kuss -mondta Glek és állba csapta Pallost XD Ahogy mentek tovább, Shido észrevette, hogy valami problémája van Gleknek, ígyhát odament.
-Jól válogasd meg a szavaid, mer te is kaphatsz egyet. -mondta Glek
-Őőőő én nem akarok semmit, csak megtudni mi a bajod.
-Hát... ha nem nevetsz ki és nem mész hányni, akkor elmondom...
-Ájpromisz
-én vok Glek...
Shidotoku álla erre leesett, de hamar észhez tért.
-És hogy is lettél ilyen?
-Lekönnyezett Batri, majd asszondta a macskafűtől emberi alakba változok, de nővé változtam vissza és asszondta nem tud rá gyógymódot.
-Tudok néhány dolgot az ilyesmikről...
-Tényleg?
-Nem hiába mondta, hogy nem tud gyógymódot... mivel nincs is...
-MI?!!
-Minél kevesebbet kapsz Batri könnyeiből a deformálás annál durvább lesz... Ha valósággal záporozik rád, akkor vissza tudsz még változni rendes alakban, ám kis adag könnytől ha visszaváltozol eféle mellékhatások történnek...
-Ezt... nem hiszem el....
-Jobb lesz ha beletörődsz... Lassan a személységed is átformálódik, teljesen nő leszel... Abból is látszik, hogy most tombolnál, de csak csendben lehorgasztott fejjel elmélkedsz...
-Ne... ez egy kib*szott rémálom, nem hiszem el, ÉBRESSZENEK FEEEEEEEEL!
-Csitt, mer kénytelen leszel mindenkinek elmondani...
Hamarosan megálltak pihenni. Körbeültek, beszélgettek. Ekkor Kyuubi...
Elküldve: 2009. 02. 28. 22:04
Elküldve: 2009. 02. 28. 22:23
Elküldve: 2009. 02. 28. 23:11
Elküldve: 2009. 03. 01. 01:00
-KYUUBI, MÉGIS MIT CSINÁLSZ?! -üvöltötte Shido. Kyuubi maga elé rántotta Gleket és a Desert eagle-jét a fejéhez nyomta.
-Ha közelíteni mertek, a lány meghal! -ordította. Mindannyian megálltak pár percig, majd Kyuubi karját hirtelen egy nyílvessző szúrta keresztül, mire elejtette a fegyvert. A pillanatot kihasználva Shido odaugrott és kardjával akart lesúlytani, de Kyuu Glekel együtt ugrott arébb. Hamarosan lelökte egy fa tövébe, majd elővette a másik DE-jét és Shido-ra szegezte. Shido mit sem törődve közeledett, mire a pisztoly elsült, de Shido nagyszerű reflexekkel kivédte a karddal. Így haladt egyre közelebb Kyuubi felé, mígnem hatótávolba és kettécsapta Kyuubi pisztolyát. Kyuubi rémülten hátrált, Shido pedig nekirontott és kardjával hajszál híján csak a ruháját szögezte oda a fához. Guppi ment oda és rángatta el a sokkos állapotban lévő Gleket. Shido megkötözte Kyuubit és visszavitte az ülőhelyekhez.
-Mit kezdjünk velük? -kérdezte.
Elküldve: 2009. 03. 01. 01:01
Akkor tessék törlöm, csak nehogy baj legyen belőle:)
Gondom úgy is tudjátok nem komolyan írtam. Most ha már egyik szereplőt így írtátok le, akor most miért ne lehetne többi is, de bocs még1x ha durva volt.
Elküldve: 2009. 03. 01. 01:12
Idézet
Akkor tessék törlöm, csak nehogy baj legyen belőle:)
Gondom úgy is tudjátok nem komolyan írtam. Most ha már egyik szereplőt így írtátok le, akor most miért ne lehetne többi is, de bocs még1x ha durva volt.
Elküldve: 2009. 03. 01. 01:14
Elküldve: 2009. 03. 01. 01:17
Idézet
Elküldve: 2009. 03. 01. 01:20
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 03. 01. 01:26
Idézet
Idézet
Idézet
Nem kell abbahagyni, egyszerűen Guppi jó sokáig írta és... namind1, lehet hogy csak én nem találtam méltónak a folytatást, érdekes csavar volt, de sztem valahogy nem nagyon passzolt egy ilyen jelenet után... de lehet hogy csak az álmosság beszél belőlem... Mindenesetre akkor inkább írok egy folytatást, nemmondom hogy olyan jó lesz (sztem) mint guppié de azér hogy arra írjatok bármit vagymi... Baz télleg álmos vok
Szerk.: És amúgy télleg álmos vagyok, mert ahogy utólag elgondolom, jó lett voln az a folytatás is, el is kezdtem hozzá folytatást írni csak közben törölted és én sem írnám már újra... Namind1, tanúlság, hogy 1:00 után ne hallgassatok rám...
Elküldve: 2009. 03. 01. 07:44
Elküldve: 2009. 03. 01. 08:28
Elküldve: 2009. 03. 01. 08:37
Idézet
Elküldve: 2009. 03. 01. 08:45
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 03. 01. 08:49
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 03. 01. 08:52
Idézet