HWSW Informatikai Kerekasztal: FIFA 09 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FIFA 09

#181 Felhasználó inaktív   omlas91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 10. 07:56

Idézet

Idézet

A legnehezebb fokozat amin eddig játszottam az a világ klasszis volt. Hát már nagyon beleizzadtam végre. Ha jól emlékszem öt meccsből 1x gxőztem és 2x sikerült kiharcolnom döntetlent. Ez után az öt meccs után beállítottam az amatőr szintet és 16:2-re megvertem a Madridot a West Bromwichhal.KépKépKép

hadd kérdezzek valamit: A 09-ben lehet edzéseket szervezni ahogy azt lehetett tenni a 08-ban. Vagy csak a ps2es verzióban nincs erre lehetőség?Kép
Nem találtam az edzést egyik konzolon sem (PS2, PS3, BOX360). Teljesen leépítették a dolgot.
PS2-őn lehet edzéseket szervezni, én állandóan csinálomKép

Evil is powerfull, but courage is solid.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

PSN ID: napPALI91

#182 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 18. 18:54

Hello!

Olyat lehet csinálni hogy a Fifa 08-as mentéseket átrakni a fifa 09-be??

#183 Felhasználó inaktív   xboxer 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 07. 14:18

Tudnátok segíteni?
Ha menedzser módban vagyok,a MU-dal,akkor ha eladom C.Ronaldot és megveszem Messit megkapom a "money changes"achievmentet?Kép
Xboxer

#184 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 07. 14:19

Idézet

Tudnátok segíteni?
Ha menedzser módban vagyok,a MU-dal,akkor ha eladom C.Ronaldot és megveszem Messit megkapom a "money changes"achievmentet?Kép
Ha megfelelő árért adod el őket akkor igen.

#185 Felhasználó inaktív   Fever 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 10. 08:30

sziasztok nekem az lenne a gondom a fifa 09-el, hogy telepittetem és letöltötem az EADM-et és azt irja ha be akkarok lépni az online modba, hogy új frissitéseket észleltünk, meg, hogy töltsem le de honann?

#186 Felhasználó inaktív   Jocilus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 24. 19:43

Csak nekem van mindig napsütéses idő?Kép Akármikor játszok,télen-tavasszal vagy angliában vagy spanyolországban mindig süt a nap!Csak nekem van ez?Miért van ez??Vagy kivették a 09-ből az időjárásokat??

Légyszi válaszoljatok!

#187 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 24. 20:13

Idézet

Hát megvettem a játékot xbox 360-ra és azt kell mondjam nagyon üt. Zseniális game, minden tökéletes benne. Ha a 2010 lesz ilyen jó akkor már megéri beruházni rá.
10/10
télleg naon jó a játék, a fifa sorozat az egyik kedvencem...viszon tehettek volna még egy nehezebb szintet a játékba....
már alapból világklasszison kezdtem, és a legendás szin is olyan mint a 08ban a világklasszis. de legalább online jó játszani:Kép
173 győzelem, 23 vereség :Đ
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#188 Felhasználó inaktív   killi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 18:30

Idézet

Csak nekem van mindig napsütéses idő?Kép Akármikor játszok,télen-tavasszal vagy angliában vagy spanyolországban mindig süt a nap!Csak nekem van ez?Miért van ez??Vagy kivették a 09-ből az időjárásokat??

Légyszi válaszoljatok!
Nekem még nincs meg a játék...de azt hiszem nem is veszem meg!!! Véleményem szerint az EA 2005 óta nincs a helyzet magaslatán...hogy FINgOMAN FOGALMAZZAK....Kép
Ezerszer igényesebb a:

Pro Evolution Soccer 2010 demó

Igényesebb grafika...sokkal szebb és felhasználóbarátabb menürenszer!!!

Az EA leszerepelt. Egy életre. Semmit nem fejlesztenek....vagy csak épp annyit, hogy mi ne pofázzhassunk hogy nem fejlesztenek...de lényegi változás nincs! Csak a kasza érdekli őket...mindegy nekik, hogy BUG-os szart adnak ki, csak jelenjen meg időre és lapátolhassa a lét a fasz EA főnök...kapjabe!

Én tuti nem veszem meg, hanem letöltöm inkább magamnak ingyé'! Sőt, még egy-két havernak is inkább lemásolom, aki nincs torrent oldalon és szegény megvenné...nem hagyom, hogy az én és a barátaim zsebéből kihúzza az EA azt a kevéske pénzt is amink van...
Tudjátok, nem vagyok oda, ha meg kell venni eredetiben egy gamát, de az EA-nak nem adok!!!Kép Kép

#189 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 22:28

Sziasztok!!!

Hogy öszinte legyek igazság szerint csak egy apró dolog érdekel, hogy ebben a fifában is lehet szinészkedni ???Néha napján jól jönne amoly ronaldos cuccot bevetni...na csak ez érdekelt, elöre is mindent köszi

ja és 360ra érdekelne

#190 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 22:43

Idézet

Sziasztok!!!

Hogy öszinte legyek igazság szerint csak egy apró dolog érdekel, hogy ebben a fifában is lehet szinészkedni ???Néha napján jól jönne amoly ronaldos cuccot bevetni...na csak ez érdekelt, elöre is mindent köszi

ja és 360ra érdekelne

jó régen nem írtál a fórumra
egyébként nincs színészkedés a fifába, a pes-ben van csak.
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#191 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 22:45

Idézet

Idézet

Sziasztok!!!

ja és 360ra érdekelne

jó régen nem írtál a fórumra
egyébként nincs színészkedés a fifába, a pes-ben van csak.
jaja, rég voltam itt, kicsit felpörgött az élet, mostaában ragadtam itthon egy pöppet, és igy legalább kicsit nyuzom a gépet:D

#192 Felhasználó inaktív   Icedax 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 16:04

nem lehet a fifában szinészkedni az legalább jó játékKép

#193 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 02:52

Na megint itt:)
most csak segitséget kérnék, hogy egy magyar nyelvü leirás érdekelne a szabad rugás elvégzéséröl,
csavarás, helyezés, honnan milyen erövel, meg stb...valahogy profi, világklasszis szinten több esélyhez jutok és ezeket jobb is lenne gólra váltani...végülis az egész érdekelne..elöre köszi a segitséget, ja és még annyi, hogy boxon tolom, és az az érdekes, hogy menedzser módban minden klappol, de ha sima egyjátékos mód és társaiba kezdek bele, miért fagy ki a gép, juj azt nem mondtam h vinyoról játszok
kösz mégegyszer igy elöre

#194 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 08:29

Idézet

most csak segitséget kérnék, hogy egy magyar nyelvü leirás érdekelne a szabad rugás elvégzéséröl,
csavarás, helyezés, honnan milyen erövel, meg stb...valahogy profi, világklasszis szinten több esélyhez jutok és ezeket jobb is lenne gólra váltani...végülis az egész érdekelne..elöre köszi a segitséget, ja és még annyi, hogy boxon tolom, és az az érdekes, hogy menedzser módban minden klappol, de ha sima egyjátékos mód és társaiba kezdek bele, miért fagy ki a gép, juj azt nem mondtam h vinyoról játszok
A menüben találsz tutorial videokat..ha magyarul van a játék ezekkel felirat is van és gondolom a szabadrugáshoz is van tutorial..:Đ
A másik problémádra: szerintem rakd fel újra a játékot (előszőr törőld le, de csak a játékot, a mentésed ne):-D
Kép

#195 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 08:37

Idézet

Idézet

A menüben találsz tutorial videokat..ha magyarul van a játék ezekkel felirat is van és gondolom a szabadrugáshoz is van tutorial..:Đ
A másik problémádra: szerintem rakd fel újra a játékot (előszőr törőld le, de csak a játékot, a mentésed ne):-D
Kép nagyon jó szabadokat lehet rugni ha lenyomod a bal felső ravaszt és a lövés gombot, az erő az már a te problémád ha kitanulmányozood már menni fog behunyott szemmel is....
A Fociban a "ha" nem játszik...
Facebook: norberto7

#196 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 25. 11:35

http://www.youtube.c...NM&feature=fvst
Ja nem gond, ehez valaki adna egy forditást vagy valamit ?
mert itt egész profi a szabad rugás, és mondjuk gyakorolnám is, csak ugye az angol nem az erösségem...elöre is THX

#197 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 25. 14:23

Idézet

http://www.youtube.c...NM&feature=fvst
Ja nem gond, ehez valaki adna egy forditást vagy valamit ?
mert itt egész profi a szabad rugás, és mondjuk gyakorolnám is, csak ugye az angol nem az erösségem...elöre is THX
pedig elég érthetően fogalmaz.de javaslom keres online fordító programot vagy online szótárt.szerintem segíteni fog.
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#198 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 30. 10:16

Hali !!
Van 1 olyan acsi a Fifában,hogy teljesítsd a Manager módot,és azt úgy kell hogy nem szabad szimulálni?Úgy lehet hogy az egészet leszimulálod,vagy nem?KépEzt nemértem...És ha valaki válaszol rá azt megkösöznném Kép

#199 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 30. 10:59

Idézet

Hali !!
Van 1 olyan acsi a Fifában,hogy teljesítsd a Manager módot,és azt úgy kell hogy nem szabad szimulálni?Úgy lehet hogy az egészet leszimulálod,vagy nem?KépEzt nemértem...És ha valaki válaszol rá azt megkösöznném Kép
"Complete a Manager Mode Season without simming any games" asszem ez van odaírva, annyit tesz hogy játsz le egy szezont a manager módba, anélkül hogy egy játékot is leszimulálnál. 100g
A legkevesebb meccs az Ausztrál bajnokságban van, ott olyan 22. A legtöbb a Chelsea és MU-nál, ott ha jól tudom 52

#200 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 30. 11:00

Idézet

Hali !!
Amilyen nehéznek hangzik olyan egyszerűKép Igen nem lehet szimulálni. Ha leakarod játszani a meccseket, akkor érdemes ausztrál bajnoksággal játszani, ott kevés a csapat. VAGY. És itt a hangsúly. Kezdesz egy manager módot, lejátszod az első pár meccset, hogy kikapsz pl 5:0ra nagyon kapjál ki az első meccseken és kifognak rúgni. Engem így olyan 5 meccs után elküldtek. És így megfogod kapni a 100G-tKép

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

2 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 2 vendég, 0 anonim felhasználó