HWSW Informatikai Kerekasztal: Airsoft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Airsoft

#841 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 16. 11:23

Hali ! Vennék egy sisakot ! Egy oldalt be tudnátok linkelni (magyart) ahol sok féle van ? pl. műanyag és fém is van.........

#842 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 04. 16. 11:58

Idézet

3500 forint az nagyon húzós ár érte, de te tudod! persze ha van olyan veréb akkor vigye csak!
Csak figyelj....
Kép
Kép
Kép

#843 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 16. 12:07

Idézet

Idézet

3500 forint az nagyon húzós ár érte, de te tudod! persze ha van olyan veréb akkor vigye csak!
Csak figyelj....
A low cap tárat majd kérhetek kölcsön játékokon, mert ez a 2 tár nagyon kevés, és sajna most nagyon nincs pénzem bármi félét venni! :Đ

Hello I'm Johnny Cash....

#844 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 16. 12:38

Idézet

Idézet

Idézet

Csak figyelj....
A low cap tárat majd kérhetek kölcsön játékokon, mert ez a 2 tár nagyon kevés, és sajna most nagyon nincs pénzem bármi félét venni! :Đ
Figyelj ember.... egy Midcapat félreteszek neked, ozt majd adsz valamikor 3k-t, ozt jóvan. Micósz?
Kép
Kép
Kép

#845 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 16. 14:26

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Csak figyelj....
A low cap tárat majd kérhetek kölcsön játékokon, mert ez a 2 tár nagyon kevés, és sajna most nagyon nincs pénzem bármi félét venni! :)
Figyelj ember.... egy Midcapat félreteszek neked, ozt majd adsz valamikor 3k-t, ozt jóvan. Micósz?
Ó hát azt nagyon szépen megköszönném tesókám! De miattam tényleg nem kell hogy lemaradj egy "zsíros" bizniszről! :Đ De ha annyira akarod elfogadom az ajánlatod! :-D

#846 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 16. 15:14

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Csak figyelj....
A low cap tárat majd kérhetek kölcsön játékokon, mert ez a 2 tár nagyon kevés, és sajna most nagyon nincs pénzem bármi félét venni! :)
Ó hát azt nagyon szépen megköszönném tesókám! De miattam tényleg nem kell hogy lemaradj egy "zsíros" bizniszről! :Đ De ha annyira akarod elfogadom az ajánlatod! :-D
Nem tehetek róla...ilyennek neveltek :)
Amúgy tudod már mi lesz holnap, jösz vagy sem? Már hívott a srác, aszonta nyugodtan gyere!

Kép
Kép
Kép

#847 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 16. 15:32

Mindjárt indulok haza! Elmehetek végül is ráérek, mert holnap nincs sulim! Ha este lenne kedved meginni egy sört csörgess meg, mert úgy is megyek boltba!

#848 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 16. 15:38

Idézet

Mindjárt indulok haza! Elmehetek végül is ráérek, mert holnap nincs sulim! Ha este lenne kedved meginni egy sört csörgess meg, mert úgy is megyek boltba!
ok, elvileg nincs akadálya....elvileg! Még ugyanis nagy munkában vagyok. Gépet telepítek... de 17:00-ra hoznak mégegy gépet, annak is neki kell esnem. És akkor ottvan még az, hogy valamikor ki kéne mennünk temetőbe is egy sírt rendbe tenni. De próbálom úgy intézni, hogy jó legyen.... majd beszélünk telón.
ON: a midcapek nem jöttek meg ma :Đ

Kép
Kép
Kép

#849 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 16. 19:05

Asse tudtam eddig elképzelni hogy hol rejt a flectarn...de már tudom
Kép

Kép
Kép
Kép

#850 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 16. 20:23

Úúúú mit találtam Toopac! Ilyen festés kéne nekem is!
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép

#851 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 18. 05:47

Nos tegnap délelőtt egy nagyon faja klis játékon vettünk részt. Semmi túlszervezés, semmi tömegjelenetek. Egy kisebb veszprémi csapathoz csapódva, 13-an kimentünk a közeli volt szovjet reptéri városba, ahol később még 8-an csatlakoztak hozzánk. Játszotunk kepcsördöfleget, és épületfoglalósdit. Pörgős, BB-s, adok-kapok játék volt. Mikor kézfejen lőttek vérzett, mikor fültövön, akkor sípolt. :Đ
Nekem nagyon bejött. Természetesen a nagy játékoknak más a fílingje, de kell az ilyen kis dirrdurr is.
Mire hazaértem a futár meghozta a midcap tárjaimat is. Már csak hongkongból kell hogy megérkezzen a pótakksi, fel kéne hogy adják a kis gripemet, és magyarországról várok még egy egypontos szíjat. Aztán már csak egy bakancs kell, és MINDENEM MEGLESZ, még több is, mint az átlagnak! :-D
Kezdhetek gyűjteni egy kléjmórra :)

Kép
Kép
Kép

#852 Felhasználó inaktív   Dodge94 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 18. 07:09

Idézet

Nos tegnap délelőtt egy nagyon faja klis játékon vettünk részt. Semmi túlszervezés, semmi tömegjelenetek. Egy kisebb veszprémi csapathoz csapódva, 13-an kimentünk a közeli volt szovjet reptéri városba, ahol később még 8-an csatlakoztak hozzánk. Játszotunk kepcsördöfleget, és épületfoglalósdit. Pörgős, BB-s, adok-kapok játék volt. Mikor kézfejen lőttek vérzett, mikor fültövön, akkor sípolt. :Đ
Nekem nagyon bejött. Természetesen a nagy játékoknak más a fílingje, de kell az ilyen kis dirrdurr is.
Mire hazaértem a futár meghozta a midcap tárjaimat is. Már csak hongkongból kell hogy megérkezzen a pótakksi, fel kéne hogy adják a kis gripemet, és magyarországról várok még egy egypontos szíjat. Aztán már csak egy bakancs kell, és MINDENEM MEGLESZ, még több is, mint az átlagnak! :-D
Neked eddig mennyibe fáj?

#853 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 18. 07:13

Idézet

Idézet

Neked eddig mennyibe fáj?
Olvass vissza kicsit, korábban részletesen leírtam. Azóta persze bővült a lista. De nagy átlagban azt tudom mondani, hogy ha 30eFt-ért veszel fegyvert, és semmi másod sincs, akkor kb 100eFt-ba fáj mire mindened meglesz. És akkor még keresned kell az olcsó megoldásokat, esetenként át kell menni homemade-be.
De ha minden egybeveszünk: fegyver, pótakksi, póttárak, ruházat, védőfelszerelések, BB, mindenminden...akkor 90-100eFt alatt BIZTOSAN NEM lehet megúszni. Ha pedig márkás nyugati fegyver kell, és minden cucc újonnan boltból (nem vaterás használt levetett cuccok) akkor bizony az ár hamar duplázódik, vagy mégtöbb.
Én februárba kezdtem el a beszerzést, és még most sincs bakancsom pl.... de hamarosan meglesz midnen, és el fogom érni a 100eFt-ot is.

Kép
Kép
Kép

#854 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 20. 16:13

Hát én a tökömet eldobom magamtól soxor.....olyan vagyok én a netes vásárlásokkal, mint egy szőke p!csa, mikor beszabadul a plázába. Én a neten vásárolok össze minden szart.
Most pl rendeltem ángéluslandról egy URH-t. Úgyhogy Toopac: rádiózási gondjainkat letudjuk.
Még bakancs, ivózsák, és normális szemcsi kéne.
Úgyhogy érezd magad lebszva Toopac, hogy ilyen hobbiba engemet belerángattál!
:Đ

Kép
Kép
Kép

#855 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 20. 16:20

Idézet

Hát én a tökömet eldobom magamtól soxor.....olyan vagyok én a netes vásárlásokkal, mint egy szőke p!csa, mikor beszabadul a plázába. Én a neten vásárolok össze minden szart.
Most pl rendeltem ángéluslandról egy URH-t. Úgyhogy Toopac: rádiózási gondjainkat letudjuk.
Hát vazze te rendelsz be állandóan minden félét! :-D Nem kell mindent egyszerre megvenni! Lásd az én példám, lassan már kétszer annyi cuccod, meg kiegészítőd lesz holott 2 hónappal előbb kezdtem! :) Rádiót megint mindek vettél, ha van már?

#856 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 20. 21:03

Idézet

Idézet

Hát vazze te rendelsz be állandóan minden félét! :-D Nem kell mindent egyszerre megvenni! Lásd az én példám, lassan már kétszer annyi cuccod, meg kiegészítőd lesz holott 2 hónappal előbb kezdtem! :) Rádiót megint mindek vettél, ha van már?
Nepofázzá'! :)
Rádió kell....a másikat tönkretettem.... :)
Amőgy meg nincs is több kiegem.... max most a midcap...de abból egy a tied 3k-ért, kettőt meg eladok. Mim van ami neked nincs????? szerintem neked több mindened van...még! (pótakksi, bakancs...)

Kép
Kép
Kép

#857 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 21. 09:12

Hogy tetted tönkre? És mind a kettőt? Kép

#858 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 21. 09:20

Idézet

Hogy tetted tönkre? És mind a kettőt? Kép
Csak az egyiket! :Đ Széjjeszedtem hogy hogy lehetne kivezetni a PTT-t...de közben sikerült szétszakítanom a hangszórókábelt, és a PTT mikorkapcsolójának egyik oldala is elveszett. Szóval mérgemben megadtam neki a távozás kezdőlökését az örök frekvenciamezőkre.
A másik ép, de az kell is! A munkához 2 kell. Ezért is rendeltem most egy komoly szerkentyűt. Igaz ez is kínai (PUXING) de ég és föl az én gagyidaszomhoz képet. Az enyém tiszta terepen akár 1km, ez meg 3-6km :-D
Ez a legolcsóbb, és a legelterjedtebb (PX-777-PLUS)
Az itthoni árak (legolcsóbbakat írom, fuvarral együtt)
URH: 16.000-18.000
adatkábel: 5.000-6.000
Airsoftos, akusztikus fülhallgatós kivezetett PTT: 7.000-8.000
Ezaz szummaszummárum legminimumabb is: 28.000

Én angliából rendeltem 18.500-ért fuvarral. Számlát itthon sem tudott adni senki, de megoldottam úgy, hogy munkatársam most vett PC-t, és a számlát a cégemre kérte. Így abból a számlafedezetből megvettem a cégemnek, tehát úgymond nem zsebből :) Sőt, a számlafedezet maradékának feléért még tudok venni ivózsákot, bakancsot, és valami normális szemcsit.
Így nem a saját kasszám terhelem, a cégből meg már őgyis rég vettem ki KP-t. :)

Kép
Kép
Kép

#859 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 21. 10:11

Hú mekkora esti játékon voltam tegnap! Kb fél hétkor jött egy telefonhívás hogy kapjam magam meg öcsémet és húzzunk kifelé a pályára mert játék lesz. Fél óra alatt hadrendbe is álltunk, indulás. A játék szürkület után vált érdekessé, amikor kb szinte semmit sem lehet látni. A picike holdacskát is takarták a felhők úgyhogy tényleg a hangokra kellett figyelni. Az utolsó játék volt a legjobb. Had részletezzem: Szóval elindultunk a pálya két vége felől. Gyorsan odaosontam a kb középen található téglafalig és az ellenfelemet ismerve leültem és célbavettem a falnak azt a végét ahol tudtam hogy majd el fog menni ammikor előre nyomul. Épp hogy csak felveszem a pozíciót, rá 5 pásodpercre hallom az ágak ropogását, jönnek! Ott guggoltak a fal túloldalán. Hallgatom a beszélgetésüket, fogalmuk sem volt hogy ott vagyok. Már csak 2vs2 a felállás. A csapattársam hátulról lődöz, eltereli a figyelmüket. Kb 10 percig próbálták kitalálni hogy ki hol rejtőzhet, aztán azt mondta az egyik hogy ő lassan előrenyomul. Pont erre vártam! Hogy Jenőke előrenyomuljon és megszivathassam... Szép lassan kimozdul a fal mögül, bekerült a célkeresztbe. Rajta tartom a fegyvert, majd amikor megbújt a következő fedezék mögött, úgy lőttem seggbe háromszor hogy azt se tudta hol van. Aztán átnéztem a fal túloldalára, öcsémre is ráküldtem kettőt-hármat és ezzel vége lett a játéknak.

Nagyon nehéz volt ülni és várni. Egyhelyben csücsültem, mégis folyt rólam a víz és alig kaptam levegőt. És ugye nem kezdhettem el kapkodni, mert akkor lebukok és oda a terv. Jó volt a játék...

Valakinek nincs ötlete hogy hogyan lehetne még halkabbá varázsolni a fegyvert? Azon kívül hogy körbetekerem pokróccal...

#860 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 22. 19:47

Vettem egy zekler 45 sárga védőszemcsit, importőrtől 2100-ért :Đ
Egy 1.5L-es ivózsákot a mellényembe, és a szárára egy védőhuzatot.
3 világítópálcát
pántos védőszemüveg nem volt olyan ami árban is, kinézetben is jó lett volna....
aztán úton van hongkongól egy kicsigrip, és egy pótakksi
angliából pedig egy URH+airsoft headset

Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43