HWSW Informatikai Kerekasztal: Airsoft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Airsoft

#81 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 08. 29. 19:53

Idézet

Idézet

Idézet

én is szívesen belekezdenék, de én valami realisztikusabbat szeretnék ami full fém......
itthon még nem sok ilyen van sajna...nekem egy full fém FAMAS kellene de külföldi oldalakon se láttam sehol, nemtudtok egy helyet ahol van, vagy egyáltalán létezik ilyen belőle?
S hozzá igazi golyókat, mi? KépKépKép
Nem tudom mi értelme ennek az AirSoftnak én akkor is megmaradok a jó öreg 5,5-ös légpuskámnál 4*20 távcsővel..
de azzal nem lehet egymásra lőni

#82 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 08. 29. 19:54

Idézet

Idézet

Idézet

én is szívesen belekezdenék, de én valami realisztikusabbat szeretnék ami full fém......
itthon még nem sok ilyen van sajna...nekem egy full fém FAMAS kellene de külföldi oldalakon se láttam sehol, nemtudtok egy helyet ahol van, vagy egyáltalán létezik ilyen belőle?
Nem tudom mi értelme ennek az AirSoftnak én akkor is megmaradok a jó öreg 5,5-ös légpuskámnál 4*20 távcsővel..
A különbség az hogy azzal nem mehetsz emberre. Vagyis mehetsz... :Đ De azt a sportot még nem találták ki. Kép
Kép
Kép
Kép

#83 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 29. 20:18

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

A különbség az hogy azzal nem mehetsz emberre. Vagyis mehetsz... :Đ De azt a sportot még nem találták ki. Kép
Jah így értem de ti norbbal meg a többiekkel összejöttök csapatban vagy csak a ház előtt elszaladó kóbormacskákra vártok?Kép

#84 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 29. 20:28

Idézet

Idézet

Jah így értem de ti norbbal meg a többiekkel összejöttök csapatban vagy csak a ház előtt elszaladó kóbormacskákra vártok?Kép
szerintem ahhoz kicsit költséges hogy a macskák kiatt tartson valaki airsoft fegyótKép

#85 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 08. 29. 21:00

Idézet

Idézet

Idézet

szerintem ahhoz kicsit költséges hogy a macskák kiatt tartson valaki airsoft fegyótKép
Amúgy is költséges.... 50eFt körül van egy kezdőcucc (fegyó+ruha+védőfelszerkó) Aztán ha nekiállsz tuningolni...vagy veszel még egy fegyvert...Hamar 100e-nél vagy. Sőt van fegyver ennek duplájáért is! Szóval vérfannak kell lenni szerintem ehhez, egy nagyon jó, összeszokott csapatban...különben egen drága!
Kép
Kép
Kép

#86 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 29. 21:12

Idézet

Idézet

Amúgy is költséges.... 50eFt körül van egy kezdőcucc (fegyó+ruha+védőfelszerkó) Aztán ha nekiállsz tuningolni...vagy veszel még egy fegyvert...Hamar 100e-nél vagy. Sőt van fegyver ennek duplájáért is! Szóval vérfannak kell lenni szerintem ehhez, egy nagyon jó, összeszokott csapatban...különben egen drága!
hát egy jobb fegyver 80 körül kezdődik szerintem de láttam már 1milkóért is minigunt

#87 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 29. 21:19

Húha, látom felélett a topic. Ennek örülök nagyon. :Đ

Molojo, ki kell, hogy ábrándítsalak de a Famas műanyag. :-D Én is abban a hitben voltam, hogy fém, meg arra is gondoltam, hogy olyat veszek, de sajnos műanyag van csak. Még az igazinál se tűnt fel soha, pedig láttam élőben is. :) Ha bullpup (tustáras) kell akkor L85 vagy AUG jöhet még szóba.Igaz az AUG is műanyag nagy részt (értsd.: az igazi).

Tom, olyan mint a Paintball, csak .... JOBB. Kép Őszintén remélem egyszer kijössz játszani... lehetsz a kóbor macskám. Kép

Hát igen, nem olcsó móka. Bár Paintball-hoz képest sokkal jobb, mivel 10 Ft/golyó helyett csak 1 Ft az ára a tölténynek. Nah meg nehogy valaki azért ne Airsoftozzon, mert hogy drága... Lehet okosan tolni. Nem kell kapásból Tokio Marui 150 000 forintos nukleáris töltetű mordály. :) Lehet venni használtan kínait, 20 000 Ft-ért már találsz elég jót. Veszel egy szemüveget (barkácsszemüveg, vagy bármi erősebb megteszi), ruhának meg jó egy elhasznált farmer is. Töltény meg szinte ingyé' van. Kép Mondjuk aki fanatikus az a gatyáját is rákölti. KépKép

Norb, nem akarok hülyeségeket mondani, megérdeklődöm neked pontosan az online rendelés pontos menetét. Szóval akkor M16 érdekelne? Most mondanám, ha találok neked jót akkor szólok, és mondom is, de csak ha 2-t találok belőle, mert nekem is kéne egy M16A4.Kép

#88 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 21:21

Idézet

hát egy jobb fegyver 80 körül kezdődik szerintem de láttam már 1milkóért is minigunt
Nem éppen. :Đ "Jobb fegyver" címszó alatt vmi olcsóbb nyugati. Nah most ennek a feléért kapsz királyabb kínait. Kép

#89 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 08. 29. 21:22

Idézet

Molojo, ki kell, hogy ábrándítsalak de a Famas műanyag. :-D Én is abban a hitben voltam, hogy fém, meg arra is gondoltam, hogy olyat veszek, de sajnos műanyag van csak. Még az igazinál se tűnt fel soha, pedig láttam élőben is. :) Ha bullpup (tustáras) kell akkor L85 vagy AUG jöhet még szóba.Igaz az AUG is műanyag nagy részt (értsd.: az igazi).

Tom, olyan mint a Paintball, csak .... JOBB. Kép Őszintén remélem egyszer kijössz játszani... lehetsz a kóbor macskám. Kép

Hát igen, nem olcsó móka. Bár Paintball-hoz képest sokkal jobb, mivel 10 Ft/golyó helyett csak 1 Ft az ára a tölténynek. Nah meg nehogy valaki azért ne Airsoftozzon, mert hogy drága... Lehet okosan tolni. Nem kell kapásból Tokio Marui 150 000 forintos nukleáris töltetű mordály. :) Lehet venni használtan kínait, 20 000 Ft-ért már találsz elég jót. Veszel egy szemüveget (barkácsszemüveg, vagy bármi erősebb megteszi), ruhának meg jó egy elhasznált farmer is. Töltény meg szinte ingyé' van. Kép Mondjuk aki fanatikus az a gatyáját is rákölti. KépKép

Norb, nem akarok hülyeségeket mondani, megérdeklődöm neked pontosan az online rendelés pontos menetét. Szóval akkor M16 érdekelne? Most mondanám, ha találok neked jót akkor szólok, és mondom is, de csak ha 2-t találok belőle, mert nekem is kéne egy M16A4.Kép
és ha jutányosan van, lehet 3 kell belőle.... Kép
Kép
Kép
Kép

#90 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 21:26

Idézet

Ezt a hsz-om melyik részére értetted? Kép

#91 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 08. 29. 21:27

Idézet

Idézet

Ezt a hsz-om melyik részére értetted? Kép
Na vajon?
"Most mondanám, ha találok neked jót akkor szólok, és mondom is, de csak ha 2-t találok belőle, mert nekem is kéne egy M16A4."
Kép
Kép
Kép

#92 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 29. 21:30

Nekem az első erszoft fegyóm a keszthelyi kirakodó vásáron vettem 1500 ftért Red Dot mindenphúú de nagy szám volt egyhétre rá tönkre is ment!Kép

#93 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 21:35

Idézet

Na vajon?
"Most mondanám, ha találok neked jót akkor szólok, és mondom is, de csak ha 2-t találok belőle, mert nekem is kéne egy M16A4."
Jóvan na... sokat körmöltem. Kép Körül nézek, ha gondolod. Neked is full fém kell?

#94 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 21:37

Idézet

Nekem az első erszoft fegyóm a keszthelyi kirakodó vásáron vettem 1500 ftért Red Dot mindenphúú de nagy szám volt egyhétre rá tönkre is ment!Kép
Höhö... de rég volt az a bizonyos első airsoft fegyverem. Kép Úgy rémlik egy Desert Eagle volt. :Đ Jó kis Spring, azt se tudták még akkor mi a Hop up... háháháh Kép. Régi szépidők. :-D

#95 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 29. 22:00

Idézet

hát ez most nagy csalódásKép....azért a légiótól többet vártam volna

#96 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 22:04

Idézet

Azért megjegyezném a műanyag sokkal jobb. Kép Strapabíró és egyben könnyű. Nem azért csinálták műanyagból, mert nem értenek hozzá. :Đ Hidd el, 30 Kg felszerelés alatt örülasz annak a mínusz pár Kg-nak. :-D

#97 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 29. 22:06

Idézet

Idézet

Azért megjegyezném a műanyag sokkal jobb. Kép Strapabíró és egyben könnyű. Nem azért csinálták műanyagból, mert nem értenek hozzá. :Đ Hidd el, 30 Kg felszerelés alatt örülasz annak a mínusz pár Kg-nak. :-D
persze-persze csak olyan fura....mind1 azért szerintem beruházok egyre
és a SPAS15? abból sincs fém? meg nekem olyan tetszik aminek van ilyen kihajtható támasz, de airsoftba még nem találkoztam olyannal.....egyébként a sörétesek mennyire használhatók airsoftba?

#98 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 29. 23:14

Idézet

persze-persze csak olyan fura....mind1 azért szerintem beruházok egyre
és a SPAS15? abból sincs fém? meg nekem olyan tetszik aminek van ilyen kihajtható támasz, de airsoftba még nem találkoztam olyannal.....egyébként a sörétesek mennyire használhatók airsoftba?
Fúú... Shotgun téren nem vagyok annyira otthon, a felhozatal is elég gyenge. Aki Airsoft shotgunt vesz az már nagyon elvetemült, s így a választék is elég szegényes. Játszani nem igazán éri meg velük. Max CQB-ban egy félautómata fegyverrel, úgy még előnyöd is van, de azért egy autómata cuccal gyorsan kiszednének normál kűzdelemben. :Đ Behajtható váltámasz viszont van bőven. :-D SIG 552, M4, M14, G36, Scar, AKS-74, AK-47 Kép

#99 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 08. 30. 04:36

Idézet

Idézet

Na vajon?
Jóvan na... sokat körmöltem. Kép Körül nézek, ha gondolod. Neked is full fém kell?
Őszintén nemtom. Először ki kellene próbálni ezt az egészet.... Nemtom mi a jobb.... Én nem óckodom annyira a műanyagoktól sem.... de ha már fegyó, akkor az legyen fegyó, és ne holmi vásári csúzli. Egyelőre elzárkózni nem akarok semmitől....
Kép
Kép
Kép

#100 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 30. 08:12

Hát most visszaolvastam a tegnapi hsz-eket. Csipa mindenképpen fém legyen. (legalábbis nekem) TM16A2-es ha minden igaz 1001 mm hosszú, ebből kb.500mm a csőhossz (pontos!) és majd 4 kg a súlya. Én mindenképpen szeretném érezni azt, hogy valami van a kezemben. Természetesen nem macskalövészetre használnánk, hanem taktikai játékra. A lőszer 0,63 Ft/db ez mondhatni picsafüst. 1000 db BB lőszer 634 Ft. Paintballnál ez már 10000 Ft-ot jelent. Ha elmész 10× péjntbóllozni, szemben az Airsoftal, akkor ezt kapod:(csak lőszer)

Paintball költsége: 100.000 Ft

Airsoft:6.340 Ft

Különbsége:93.660 Ft

Ez több, mint egyértelmű. ~90 rugóból egy igazi Terminátort csinálsz magadból.(felszerelés, fegyverek)

Bavallom férfiasan MÉG egyiket sem próbáltam, de az Airsoft nekem anyagilag is jobban tetszik, meg a játékmenete is élménydúsabb(-nak tűnik). Jobb beöltözni akár egy terepszínű katonai cuccba, taktikai mellénybe, sisakba, kesztyűbe,igazi fegyverekkel, mint egy citromsárga nejlon szerkóba összefestékezni magamat. A maradandó sérülésekről nem is beszélve...

Téma megosztása:

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.