HWSW Informatikai Kerekasztal: Airsoft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Airsoft

#101 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 08. 30. 08:38

Idézet

Hát most visszaolvastam a tegnapi hsz-eket. Csipa mindenképpen fém legyen. (legalábbis nekem) TM16A2-es ha minden igaz 1001 mm hosszú, ebből kb.500mm a csőhossz (pontos!) és majd 4 kg a súlya. Én mindenképpen szeretném érezni azt, hogy valami van a kezemben. Természetesen nem macskalövészetre használnánk, hanem taktikai játékra. A lőszer 0,63 Ft/db ez mondhatni picsafüst. 1000 db BB lőszer 634 Ft. Paintballnál ez már 10000 Ft-ot jelent. Ha elmész 10× péjntbóllozni, szemben az Airsoftal, akkor ezt kapod:(csak lőszer)

Paintball költsége: 100.000 Ft

Airsoft:6.340 Ft

Különbsége:93.660 Ft

Ez több, mint egyértelmű. ~90 rugóból egy igazi Terminátort csinálsz magadból.(felszerelés, fegyverek)

Bavallom férfiasan MÉG egyiket sem próbáltam, de az Airsoft nekem anyagilag is jobban tetszik, meg a játékmenete is élménydúsabb(-nak tűnik). Jobb beöltözni akár egy terepszínű katonai cuccba, taktikai mellénybe, sisakba, kesztyűbe,igazi fegyverekkel, mint egy citromsárga nejlon szerkóba összefestékezni magamat. A maradandó sérülésekről nem is beszélve...

Kezdesz meggyőzni ember! De előtte tartunk egy kis próbát, szüreten jól szétdobállak majd szőlőszemekkel! Ez lesz a parasztpéjntból he? Vagy akár a számba veszem és rádköpdösöm a magokat. Ez lesz a mi paraszteerszoftunk!
Kép
Kép
Kép

#102 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 08. 30. 08:56

Idézet

Idézet

Fúú... Shotgun téren nem vagyok annyira otthon, a felhozatal is elég gyenge. Aki Airsoft shotgunt vesz az már nagyon elvetemült, s így a választék is elég szegényes. Játszani nem igazán éri meg velük. Max CQB-ban egy félautómata fegyverrel, úgy még előnyöd is van, de azért egy autómata cuccal gyorsan kiszednének normál kűzdelemben. :Đ Behajtható váltámasz viszont van bőven. :-D SIG 552, M4, M14, G36, Scar, AKS-74, AK-47 Kép
ahha hát majd akkor ha sok pénzem lesz talán...Kép addig akkor addig elég lesz a Famas kezdésnek.
igazából nem a behajtható támasz a szempont csak ennél e stukinál tetszik nagyon...
Kép

#103 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 30. 09:09

Idézet

Idézet

Hát most visszaolvastam a tegnapi hsz-eket. Csipa mindenképpen fém legyen. (legalábbis nekem) TM16A2-es ha minden igaz 1001 mm hosszú, ebből kb.500mm a csőhossz (pontos!) és majd 4 kg a súlya. Én mindenképpen szeretném érezni azt, hogy valami van a kezemben. Természetesen nem macskalövészetre használnánk, hanem taktikai játékra. A lőszer 0,63 Ft/db ez mondhatni picsafüst. 1000 db BB lőszer 634 Ft. Paintballnál ez már 10000 Ft-ot jelent. Ha elmész 10× péjntbóllozni, szemben az Airsoftal, akkor ezt kapod:(csak lőszer)

Paintball költsége: 100.000 Ft

Airsoft:6.340 Ft

Különbsége:93.660 Ft

Ez több, mint egyértelmű. ~90 rugóból egy igazi Terminátort csinálsz magadból.(felszerelés, fegyverek)

Bavallom férfiasan MÉG egyiket sem próbáltam, de az Airsoft nekem anyagilag is jobban tetszik, meg a játékmenete is élménydúsabb(-nak tűnik). Jobb beöltözni akár egy terepszínű katonai cuccba, taktikai mellénybe, sisakba, kesztyűbe,igazi fegyverekkel, mint egy citromsárga nejlon szerkóba összefestékezni magamat. A maradandó sérülésekről nem is beszélve...

Kezdesz meggyőzni ember! De előtte tartunk egy kis próbát, szüreten jól szétdobállak majd szőlőszemekkel! Ez lesz a parasztpéjntból he? Vagy akár a számba veszem és rádköpdösöm a magokat. Ez lesz a mi paraszteerszoftunk!
Nehogy addig vegyek egy csipát és perforáltra lőjjem a szebbik feled!KépMUHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ!Kép

#104 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 30. 09:34

Csak kíváncsiságból, mennyire fáj ha eltalálnak vele?

#105 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 09:57

Idézet

Inkább csíp, mint fáj!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#106 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 10:00

Idézet

Idézet

Inkább csíp, mint fáj!
Szóval nem annyira. Csak sajna még kicsi vagyok.

#107 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 30. 10:24

Idézet

Egy Airsoftos fórumon olvastam, hogy védőfelszerelésben (ruha, kesztyű, sisak stb.) figyelni kell a találatokra, mert néha nem is veszedészre, hogy meglőttek. Főként ha taktikai mellényben vagy, vagy esetleg van rajtad hátisák. Szal figyelni kell a kopogásra.

#108 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 10:39

Idézet

Hallod... NEM AKAROK ELLENED JÁTSZANI!!! KépKépKép Nagyon kész... Kép

Moloj, nah az egy jó döntés! Famas-ból már van elég szép felhozatal. :Đ

Norb, nah valahogy úgy adják az igazságot is. Kép Egyedül a vége sántít egy kicsit. Érdekes, hogy egy általános tévhit, hogy a Paintball nagy, erős, fájdalmas, komoly játék ... az Airsoft meg idióták hülyéskedése. Nah most megjegyezném, hogy az Airsoft erősebbet lő, nagyobbat csíp, messzebbre lő és ami fontos, hogy átlő pl a bokrokon. Erdőben nem egy fergeteges élmény Paintballozni. :-D Viszont az Airsoft tényleg sokkal változatosabb. Ha csatlakozol egy jó csapathoz, akkor nincs akadály előttetek. Hívnak mindenféle helyi játékokra, de a legkirályabbak a nagy játékok. Ezek általában vmilyen témakörre, storyra épülnek. Például Black Hawk Down, Operation Just Cause, meg szinte minden fegyveres megmozdulás. Kép BHD az nagyon komoly, több százan, terepjárók, ENSZ-esek (játékvezetők), segély csomagok, nah meg fellázadt civilek, és természetesen az Amerikai hadsereg teljes felszerelésben. KépKépKépKéphttps://forum.hwsw.h...ns_more/129.gif
TAKEEE COVEEER!!! https://forum.hwsw.h...default/067.gif

#109 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 10:45

Idézet

Egy Airsoftos fórumon olvastam, hogy védőfelszerelésben (ruha, kesztyű, sisak stb.) figyelni kell a találatokra, mert néha nem is veszedészre, hogy meglőttek. Főként ha taktikai mellényben vagy, vagy esetleg van rajtad hátisák. Szal figyelni kell a kopogásra.
A felszerelés már más kérdés. Kép Természetesen az összehasonlítást közelről (CQB) csupasz bőrfelületre értettem. Az már más kérdés, hogym ég Paitnballban rádaggatnak vmi leharcolt ruhát, vagy nejlonos Paintball cuccot, addig Airsoftban mint a karácsonyfa úgy néz ki mindenki. Kép Vastag gyakorló, taktikai mellény, comb tok, könyök-, tárdvédő, camelback, fegyvertartó... stb stb. :Đ

Jah azt elfelejtettem, hogy Airsoftban még rádió is van, éjjellátó is előfordul, fegyverek is elég komolyak, meg minden felszerelés... lévén nem fenyeget olyan veszély, hogy festékes lesz bármi. az már más kérdés, hogy dúrci leszek-e ha elkapják az 50 000 Ft-os Acog-om. Kép Azért itt is vannak korlátok, ami többynire a pénz és 400 hatvnötmillió FPS-es tuningol fegyverek és azok lövedékeik találkozási pontja. KépKép

#110 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 30. 10:55

Idézet

Idézet

A felszerelés már más kérdés. Kép Természetesen az összehasonlítást közelről (CQB) csupasz bőrfelületre értettem. Az már más kérdés, hogym ég Paitnballban rádaggatnak vmi leharcolt ruhát, vagy nejlonos Paintball cuccot, addig Airsoftban mint a karácsonyfa úgy néz ki mindenki. Kép Vastag gyakorló, taktikai mellény, comb tok, könyök-, tárdvédő, camelback, fegyvertartó... stb stb. :Đ

Jah azt elfelejtettem, hogy Airsoftban még rádió is van, éjjellátó is előfordul, fegyverek is elég komolyak, meg minden felszerelés... lévén nem fenyeget olyan veszély, hogy festékes lesz bármi. az már más kérdés, hogy dúrci leszek-e ha elkapják az 50 000 Ft-os Acog-om. Kép Azért itt is vannak korlátok, ami többynire a pénz és 400 hatvnötmillió FPS-es tuningol fegyverek és azok lövedékeik találkozási pontja. KépKép
és ez a felszerelés dolog hogy van pontosabban.....pl mindenkinek kötlező térd meg könyökvédő vagy mindenki úgy megy ki a pályára ahogy érzi....? pl nekem azért nincs szükségem ilyenekre meg hat réteg ruhára vagy épp sisakra meg teljes arcvédőre, ezek nélkül is lehet katonásan öltözni

#111 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 11:02

Persze, ezek nem kötelezőek. :Đ Egyedül szemvédő meg sok helyen arcvédő a kötelező.

Kis szemléltetés. KépKép klikk a képre nagyobb verzióért.
Kép

#112 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 30. 11:03

Egyértelmű! Kép

#113 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 30. 11:05

Idézet

Persze, ezek nem kötelezőek. :Đ Egyedül szemvédő meg sok helyen arcvédő a kötelező.

hát igen ez paintball elég gáz....
nekem is azért tetszik az airsoft mert sokkal realisztikusabb, a fegyverek is jobbak meg minden.
és itt a környékünkön van is rá lehetőség meg vannak airsoftos ismerőseim is szal minden adott....jövőhéten meg is rendelem a stukit osztKépKép

#114 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 30. 11:14

Idézet

Idézet

hát igen ez paintball elég gáz....
nekem is azért tetszik az airsoft mert sokkal realisztikusabb, a fegyverek is jobbak meg minden.
és itt a környékünkön van is rá lehetőség meg vannak airsoftos ismerőseim is szal minden adott....jövőhéten meg is rendelem a stukit osztKépKép

Ha még nem próbáltad, akkor előbb azt, majd a vásárlást!
Majd egyszer összejöhetünk Glekkel meg Jamessal, oszt lesz nektek Kép

]

#115 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 30. 11:31

Idézet

Idézet

Ha még nem próbáltad, akkor előbb azt, majd a vásárlást!
Majd egyszer összejöhetünk Glekkel meg Jamessal, oszt lesz nektek Kép

]

hát azért már volt a kezembe ilyen stuki meg tudom milyen ha eltalálnak....de valóban elés csatában még nem volt részem de mindenki dicséri...
szerintem megéri

#116 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 08. 30. 11:47

ezt az airsoft mókát kiprószálom majd én is, szomszédnak van is 3 fegyója (ak47, mp5 meg még vlmi rifle)
lövöldözni szeretek, bár eddig a lég fegyverek és kispuskák voltak a közelségemben (3 év a dózsánál puskával, 4 év a honvédnél puskával majd pisztollyal :Đ), egy sniper szerep igen közel állna hozzám :) sajnos már eladtam az összes verseny fegyveremet, egyetlen egy otthonra szánt crossman puskám van, elég spéci darab (lég fegyó de nem co2-s, táras, pump action-ös. csalóka, mert az első lövedéket (ami lehet szoknyás skuló vagy sörét) a már beletöltött levegővel küldi, azonnal, míg a többi huszon x töltényt kis kihagyással, lévén ahhoz még levegővel kell megtöltenem (a cső alatt van egy "pumpa", amivel a levegőt tudom belesűríteni. ha 1-2 pumpálok bele, akkor elég gyorsan tüzel, de kis távra, ha elég sokat pumpálok bele, akkor nagyon messzire visz, de nagy a lövések közti idő (azért írtam, hogy csalóka, mert alap esetben nem engedély köteles, de ha úgy telepumpálom (20-25), ahogy azt kell, akkor már engedély köteles lég fegyvernek minősül :-D) ruhám az van (régi magyar rendőrségi akciós ruci, vegyítve német bundesnyenyenyunya cucokkal :))
tényleg, azt látom, hogy szinte minden harci eszköz elérhető air soft kütyüben. kések? nagy kés mániákus vagyok, főleg a dobó késeket imádom (költözés során csak 2 szett maradt meg :)) bár gondolom erre nincs air soft megoldás :D
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#117 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 30. 11:56

Idézet

kések? nagy kés mániákus vagyok, főleg a dobó késeket imádom (költözés során csak 2 szett maradt meg :Đ) bár gondolom erre nincs air soft megoldás :-D
talán valami műanyag késsel biztos beengednek...de ha a többieknek puskája van akkor úgyis mind1Kép

#118 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 08. 30. 12:07

Idézet

Idézet

kések? nagy kés mániákus vagyok, főleg a dobó késeket imádom (költözés során csak 2 szett maradt meg :D) bár gondolom erre nincs air soft megoldás :D
talán valami műanyag késsel biztos beengednek...de ha a többieknek puskája akkor úgyis mind1Kép
persze épületen belül igen, egy erdős-bokros részen dobó késsel szépet lehetne alkotni :Đ (persze mivel az ellen várja a támadást, gondolom hogy nem lankad a figyelem, illetve nem szépen járörözik az ellen, hanem skubizik minden irányba, meg fel alá rohangál, így valóban esélytelen a puritán, ám annál elegánsabb késes megoldás :-D)
íjászati lehetőség? :) szeretem a csendes, de annál hatékonyabb megoldásokat :) (ok tudom, az airsoft fegyók eleve halkak (már ami a szomszédnak van, az mindegyik teljesen halk))
engem igazából tényleg egy sniper és egy pisztoly érdekelne leginkább (mondjuk egy m82 és egy glock, épületben belülre meg mondjuk egy mp5 tetszene :))
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#119 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 30. 12:11

Idézet

ezt az airsoft mókát kiprószálom majd én is, szomszédnak van is 3 fegyója (ak47, mp5 meg még vlmi rifle)
lövöldözni szeretek, bár eddig a lég fegyverek és kispuskák voltak a közelségemben (3 év a dózsánál puskával, 4 év a honvédnél puskával majd pisztollyal :Đ), egy sniper szerep igen közel állna hozzám :) sajnos már eladtam az összes verseny fegyveremet, egyetlen egy otthonra szánt crossman puskám van, elég spéci darab (lég fegyó de nem co2-s, táras, pump action-ös. csalóka, mert az első lövedéket (ami lehet szoknyás skuló vagy sörét) a már beletöltött levegővel küldi, azonnal, míg a többi huszon x töltényt kis kihagyással, lévén ahhoz még levegővel kell megtöltenem (a cső alatt van egy "pumpa", amivel a levegőt tudom belesűríteni. ha 1-2 pumpálok bele, akkor elég gyorsan tüzel, de kis távra, ha elég sokat pumpálok bele, akkor nagyon messzire visz, de nagy a lövések közti idő (azért írtam, hogy csalóka, mert alap esetben nem engedély köteles, de ha úgy telepumpálom (20-25), ahogy azt kell, akkor már engedély köteles lég fegyvernek minősül :-D) ruhám az van (régi magyar rendőrségi akciós ruci, vegyítve német bundesnyenyenyunya cucokkal :))
tényleg, azt látom, hogy szinte minden harci eszköz elérhető air soft kütyüben. kések? nagy kés mániákus vagyok, főleg a dobó késeket imádom (költözés során csak 2 szett maradt meg :)) bár gondolom erre nincs air soft megoldás :D
Véletlenül nem te vagy a Magyar RamboKép?
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#120 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 30. 12:13

Idézet

Idézet

persze épületen belül igen, egy erdős-bokros részen dobó késsel szépet lehetne alkotni :Đ (persze mivel az ellen várja a támadást, gondolom hogy nem lankad a figyelem, illetve nem szépen járörözik az ellen, hanem skubizik minden irányba, meg fel alá rohangál, így valóban esélytelen a puritán, ám annál elegánsabb késes megoldás :-D)
íjászati lehetőség? :) szeretem a csendes, de annál hatékonyabb megoldásokat :) (ok tudom, az airsoft fegyók eleve halkak (már ami a szomszédnak van, az mindegyik teljesen halk))
engem igazából tényleg egy sniper és egy pisztoly érdekelne leginkább (mondjuk egy m82 és egy glock, épületben belülre meg mondjuk egy mp5 tetszene :))
azért a legcsendesebb még mindig a folytózsinórKép

Téma megosztása:

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.