HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes kérdések - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes kérdések

#321 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 17. 11:26

Idézet

Ja. A nyilvános helyeken való játszásra vonatkozó előírások elég viccesek tükörfordításban. Merthogy magyarul ugyanazt írják mint angolul....lehet nincs erre vonatkozólag saját törvényünk?
Marha jópofa azt olvasni, hogy börtönökben, közösségi terekben blabla, OLAJFÚRÓ SZIGETEKEN tilos vetíteni a filmet.
Könyörgöm... a magyat embernek az olajfúró sziget egy szájenszfiksön! Asse tudjuk mijaz....
:Đ
Nem tüköfordítás, hanem egy álalános meghatározásról van szó, írnak példákat is. Azt meg gonolom nem akarták országokra bontva írni, megneveztek egy párat aztán mehet mindehová.
Ha nem írnák itt is... Elképzelem a helyzetett ahogy egy olajfúróra keveredik egy magyar melós. Előveszi a tatyójából a 88. Részeg Ninfók 4 kopiát "Nézzük meg ember!" felkiáltással. Erre a többi rabszolga elvékonyodott hangon kérdi, hogy megvan-e rá az engedélye. A nemleges válaszra mindenki letörtén sétál vissza a dolgára...
KépKépKép

#322 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 11:27

Idézet

Ja. A nyilvános helyeken való játszásra vonatkozó előírások elég viccesek tükörfordításban. Merthogy magyarul ugyanazt írják mint angolul....lehet nincs erre vonatkozólag saját törvényünk?
Marha jópofa azt olvasni, hogy börtönökben, közösségi terekben blabla, OLAJFÚRÓ SZIGETEKEN tilos vetíteni a filmet.
Könyörgöm... a magyat embernek az olajfúró sziget egy szájenszfiksön! Asse tudjuk mijaz....
Egyébként a nyilvános vetítés egy nagy vicc, mert ezzel senki se foglalkozik. Sulikban, művházakban simán vetítik a filmeket.

#323 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 02. 17. 11:28

Idézet

Idézet

Nem tüköfordítás, hanem egy álalános meghatározásról van szó, írnak példákat is. Azt meg gonolom nem akarták országokra bontva írni, megneveztek egy párat aztán mehet mindehová.
Ha nem írnák itt is... Elképzelem a helyzetett ahogy egy olajfúróra keveredik egy magyar melós. Előveszi a tatyójából a 88. Részeg Ninfók 4 kopiát "Nézzük meg ember!" felkiáltással. Erre a többi rabszolga elvékonyodott hangon kérdi, hogy megvan-e rá az engedélye. A nemleges válaszra mindenki letörtén sétál vissza a dolgára...
KépKépKép
Nekem is mindig valami hasonló példa jut eszembe mikor ilyen baromságot látok egy film előtt....vajon hány magyar dolgozhat olajfúró tornyon? Biztos van ilyen....de szerintem egy kezeden meg lehetne számolni :-D
Mindemellett az is elég vicces lehetett mikor valamelyik törvényhozónak ez eleve eszébe jutott, legyen az amcsi, vagy angol vayg bármi. Kinek jutott eszébe, hogy az olajfúrószigeteket külön kiemelje? Ott burjánzik leginkább a warez? :)

Kép
Kép
Kép

#324 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 11:30

Idézet

Idézet

Egyébként a nyilvános vetítés egy nagy vicc, mert ezzel senki se foglalkozik. Sulikban, művházakban simán vetítik a filmeket.
Engem megkértek egy suliból (nem ahova járok [ma délutánig] ), hogy amint elérhető magyar szinkronnal a Valkűr című film töltsem le és írjam ki, hogy töri órán megnézhessék. Kép

#325 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 11:33

Idézet

Nekem is mindig valami hasonló példa jut eszembe mikor ilyen baromságot látok egy film előtt....vajon hány magyar dolgozhat olajfúró tornyon? Biztos van ilyen....de szerintem egy kezeden meg lehetne számolni :Đ
Mindemellett az is elég vicces lehetett mikor valamelyik törvényhozónak ez eleve eszébe jutott, legyen az amcsi, vagy angol vayg bármi. Kinek jutott eszébe, hogy az olajfúrószigeteket külön kiemelje? Ott burjánzik leginkább a warez? :-D
No meg az után a nem csekély módon megterhelő és nem is rövid ideig tartó meló után biztos azzal foglalkozik a droid, hogy minnél hamarabb megnézze mondjuk a P.S. I love you című filmet. Kép
Amennyire én tudom (a sci-fi magazinokból Kép) ott télleg az megy, hogy az ember vagy melózik vagy alszik.

#326 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 11:39

Idézet

Idézet

Idézet

Nekem is mindig valami hasonló példa jut eszembe mikor ilyen baromságot látok egy film előtt....vajon hány magyar dolgozhat olajfúró tornyon? Biztos van ilyen....de szerintem egy kezeden meg lehetne számolni :Đ
Mindemellett az is elég vicces lehetett mikor valamelyik törvényhozónak ez eleve eszébe jutott, legyen az amcsi, vagy angol vayg bármi. Kinek jutott eszébe, hogy az olajfúrószigeteket külön kiemelje? Ott burjánzik leginkább a warez? :-D
Ez kb olyan mint a régi bkv buszokon az utasbiztosítás leírása: atomtámadás esetén nem fizetnek.

#327 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 02. 17. 11:43

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ez kb olyan mint a régi bkv buszokon az utasbiztosítás leírása: atomtámadás esetén nem fizetnek.
Hát azt még nem olvastam... :) De beszarás. Mondjuk anno 20-30 éve bizonyosan több esélye volt egy esetleges nukleáris télnek (legalábbis az állam ezt hitte), mint hogy droid légy egy olajfúró állomáson. Ahol nem mellesleg tényleg feszített meló folyik. Viszont azért csak pihennek is. Max nem tudják a Sex and the City (Movie) -t nézni kalózkópiában, sőt még az eredetit sem, ha arra külön fel nem hatalmazza őket a várnörbrádörsz.
Kép
Kép
Kép

#328 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 11:47

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hát azt még nem olvastam... :Đ De beszarás. Mondjuk anno 20-30 éve bizonyosan több esélye volt egy esetleges nukleáris télnek (legalábbis az állam ezt hitte), mint hogy droid légy egy olajfúró állomáson. Ahol nem mellesleg tényleg feszített meló folyik. Viszont azért csak pihennek is. Max nem tudják a Sex and the City (Movie) -t nézni kalózkópiában, sőt még az eredetit sem, ha arra külön fel nem hatalmazza őket a várnörbrádörsz.
Egy biztos. Ha mennék ilyen fúrótoronyra nem vinném magammal a Túl a barátságon című filmet semmilyen formában :-D
Egyébként gyanítom, hogy az első egy két nap után megpusztulnék a melótól és még a távirányítót se tudnám felemelni.

#329 Felhasználó inaktív   whabaky 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 17. 13:35

Idézet

Idézet

Idézet

Elvileg a tv-s felvételek azok legálisak, mivel olyan szinten vannak mint egy tv-ről felvett kazetta másolása.
Hát igen. Mondjuk én azt nem értem, hogy miért nem teszik közzé neten a tv-csatornákat, mert ha az embernek pl van kábeltv-je és akkor vesz fel akármit amikor akar. Ja, ha meg itt tartunk, akkor a másik amit nem értek, hogy az legális, ha felveszed magadnak pl kazettára a filmet (tvből), de ha letöltöd netről akkor az illegális Kép
Tudtommal ha saját magadnak töltesz le otthoni használatra akkor az legális. Legalábbis nem kötnek bele, ahogy a videokazettákba se (gondolom az se teljesen legális). Ellenben ha visszatöltesz vagy bármilyen formában is tovább adod az már bűncselekmény. A torrenten ezért illegális minden, mivel ott ugye menet közben vissza is tölt az ember.
A rapidlink pedig nem warez. Lehet arra legális tartalmat is feltölteni. Más kérdés, hogy nem szoktak Kép
Hmm... Hát lehet benne valami KépAz atomtámadásos biztosításos BKV pedig nem rossz... vajon a Fallout3-ban is fel volt írva a buszra az elején?? Kép Kép

#330 Felhasználó inaktív   r1ctus 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 17. 22:25

és aki kitalálta, hogy egymás után írják, hogy "tilos pl. iskolákban, börtönökben", az meg egy zseni voltKép

#331 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 21:22

Valkűr mikor esedékes nálunk? Mert csak oylat találtam hogy amerikában holnap lesz a vetitése talán. (feb.19)

#332 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 22:08

Idézet

Valkűr mikor esedékes nálunk? Mert csak oylat találtam hogy amerikában holnap lesz a vetitése talán. (feb.19)
Akkor valamit elnéztél. Amerikában volt egyedül még 2008-ban a premier, és nálunk Mo-n lesz holnap 19.-én.

#333 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 19. 00:12

Idézet

Idézet

Akkor valamit elnéztél. Amerikában volt egyedül még 2008-ban a premier, és nálunk Mo-n lesz holnap 19.-én.
Akkor elnéztem tényleg :Đ De jól néztem el, mert ez jó hír, akor már nem kell sokat várnom a megnézéséhez.

#334 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 22. 12:19

Kasy, a Jeepers Creepers 3-nak (Aki bújt aki nem) nem kellett volna már megjelenne?
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#335 Felhasználó inaktív   battlefield2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 16:08

hogy irják a dzsiájdzsot rendesen?
valaki linkeljen egy oldalt vagy valmit rola a filmről
kősz

#336 Felhasználó inaktív   battlefield2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 16:52

már megvan, egy video is van rola, a rajzfilmről

http://www.youtube.c...h?v=W6ueHzMwxt0Kép

#337 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 22:06

Idézet

Kasy, a Jeepers Creepers 3-nak (Aki bújt aki nem) nem kellett volna már megjelenne?
Perpill ott áll a dolog, hogy a sztori megvan de Salva nem mond semmi újat. Annyit hintet el még jó múltkorában, hogy kizárólag DVD-n jelenik majd meg. Nem akarlak elszomorítani, de az egyetlen fellelhető (nem biztos) dátum 2011.

#338 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 22:10

Kasy: Góóól 3-ról lehet tudni valamit?
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#339 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 22:19

Idézet

Asszem még a nyáron beszéltünk erről. Azt már nem tudnám megmondani akkor mi volt, de a következő kevéske dolgot tudni eddig:
Dátum nincs. A rendező és a két író, valamint a szereplők nagyrészt megvannak. PG 13 lesz, szex, kevés káromkodás és némi drog használat bemutatása miatt.
Ezen meglepődtem egy kicsit. Őszintén bevallom nem láttam az első kettőt, de ezt nem igazán gondoltam volna.

#340 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 23:09

Idézet

Idézet

Asszem még a nyáron beszéltünk erről. Azt már nem tudnám megmondani akkor mi volt, de a következő kevéske dolgot tudni eddig:
Dátum nincs. A rendező és a két író, valamint a szereplők nagyrészt megvannak. PG 13 lesz, szex, kevés káromkodás és némi drog használat bemutatása miatt.
Ezen meglepődtem egy kicsit. Őszintén bevallom nem láttam az első kettőt, de ezt nem igazán gondoltam volna.
Ááá,értem.KösziKép
Szex és drog az első két részben nem igen volt...
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.