HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes kérdések - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes kérdések

#441 Felhasználó inaktív   brolin10 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 22. 23:55

Az Avatar amúgy miröl is fog szólni?Kép
Glory, glory, Man United,
As the reds go marching on, on, on.
Kép

#442 Felhasználó inaktív   ObiOne 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 23. 01:38

Idézet

Röviden:
A 22. században vagyunk, ahol is az emberek bolygókat hódítanak. Van ez a Pandora nevezetű bolygó, ami azért fontos az embereknek mert különleges mágneses kőzetekből áll az egész, és ezt akarják kibányászni. Csak hogy nem akármilyen hely ez a Pandora, amolyan poklok pokla. A dzsungelben mindenféle veszélyes állatok és fajok élnek, többek között a Na'vi-k. Ők ezek a magas kékszínő lények, akik harmóniában élnek a természetben.
A főszereplő Jake Sully, aki egy tolószékes ex-katona. Mivel a bolygón lévő körülmények olyanok hogy nem mehetnek le oda az emberek(a légkör miatt), ezért úgynevezett avatarokat fejlesztettek ki, ami annyit tesz hogy fognak egy Na'vi és egy emberi DNS-t, és valahogy klónoznak egy olyan lényt ami úgy néz ki mint egy Na'vi, de belülről ember tudata van, a mi esetünkben Jake az aki belebújik ebbe a testbe (így újra lábra állhat, ha nem is a sajátjára). De a többit már a moziban.:Đ

#443 Felhasználó inaktív   jacksperrow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 01:42

Idézet

Idézet

Röviden:
A 22. században vagyunk, ahol is az emberek bolygókat hódítanak. Van ez a Pandora nevezetű bolygó, ami azért fontos az embereknek mert különleges mágneses kőzetekből áll az egész, és ezt akarják kibányászni. Csak hogy nem akármilyen hely ez a Pandora, amolyan poklok pokla. A dzsungelben mindenféle veszélyes állatok és fajok élnek, többek között a Na'vi-k. Ők ezek a magas kékszínő lények, akik harmóniában élnek a természetben.
A főszereplő Jake Sully, aki egy tolószékes ex-katona. Mivel a bolygón lévő körülmények olyanok hogy nem mehetnek le oda az emberek(a légkör miatt), ezért úgynevezett avatarokat fejlesztettek ki, ami annyit tesz hogy fognak egy Na'vi és egy emberi DNS-t, és valahogy klónoznak egy olyan lényt ami úgy néz ki mint egy Na'vi, de belülről ember tudata van, a mi esetünkben Jake az aki belebújik ebbe a testbe (így újra lábra állhat, ha nem is a sajátjára). De a többit már a moziban.:Đ
na ez jól hangzik, és azt se mondhatják rá hogy sablonos a történet

#444 Felhasználó inaktív   brolin10 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 01:49

Idézet

Idézet

Idézet

Röviden:
na ez jól hangzik, és azt se mondhatják rá hogy sablonos a történet
Kösz.Ez tényleg eredeti.Kép
As the reds go marching on, on, on.
Kép

#445 Felhasználó inaktív   Mast3rmind 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 02:12

James Camerons's Avatar: Teaser Trailer

Nekem bemutató alapján annyira nem jött be... meglássuk!

#446 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 08. 23. 07:01

Idézet

James Camerons's Avatar: Teaser Trailer

Nekem bemutató alapján annyira nem jött be... meglássuk!

Idézek az [origo]-ról: "Nem ütött nagyot"

http://www.origo.hu/...avatar-nap.html

Kép
Kép
Kép

#447 Felhasználó inaktív   kinderbalu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 07:44

watchmen dvd-ből esélytelen hazánkban a rendezői változat kiadása?.... ha jól olvastam lesz többféle kiadás de mindegyiken a moziváltozat lesz. Kép

#448 Felhasználó inaktív   jacksperrow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 18:41

keresek egy filmet, nem tom mi a címe de azt tudom hogy Colin Farrell és Edward Norton szerepel benne. a Fúrófej Taylor-ban is néznek belőlle egy jelenetet /mikor edzenek a bunyóra/ az a rész van benne mikor edward norton nyakon bassza colin farrellt. nem tudja valaki mi az a film?

#449 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 18:45

Idézet

keresek egy filmet, nem tom mi a címe de azt tudom hogy Colin Farrell és Edward Norton szerepel benne. a Fúrófej Taylor-ban is néznek belőlle egy jelenetet /mikor edzenek a bunyóra/ az a rész van benne mikor edward norton nyakon bassza colin farrellt. nem tudja valaki mi az a film?
Pride and Glory....nem erre gondolsz??
Kép

#450 Felhasználó inaktív   jacksperrow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 18:50

Idézet

Idézet

Pride and Glory....nem erre gondolsz??
azt az előbb töltöttem le mert én is arra gondoltam, de belenéztem és lehet hogy nem az. meg az is lehet hogy nem Colin Farrell-t láttam hanem Bred pitt-et

#451 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 19:11

Idézet

azt az előbb töltöttem le mert én is arra gondoltam, de belenéztem és lehet hogy nem az. meg az is lehet hogy nem Colin Farrell-t láttam hanem Bred pitt-et
Hmm....Edward Norton és Brad Pitt....Harcosok klubja?
Most szégyenlem,h nem láttam ezt a filmet,mert akkor tutira megmondanám,h az e vagy sem.Mindig is szerettem volna látni,csak lusta voltam tenni érte.:)De majd pótolni fogom,egyszer^^
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#452 Felhasználó inaktív   jacksperrow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 23. 19:15

Idézet

Idézet

Hmm....Edward Norton és Brad Pitt....Harcosok klubja?
Most szégyenlem,h nem láttam ezt a filmet,mert akkor tutira megmondanám,h az e vagy sem.Mindig is szerettem volna látni,csak lusta voltam tenni érte.:)De majd pótolni fogom,egyszer^^
azaz már én is rájöttem jön is lefele:)

#453 Felhasználó inaktív   tubi911 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 25. 20:52

Sziasztok
nem tudnátok még olyan filmeket ajánlani mint a Meztelen dobos?Nemrég jacksperrow ajánlotta a Tenachious D-t miután megnéztem még jobban megtetszettek az ilyen filmekKép szóval ha tudnátok ajánlani valami állat filmt azt előre is köszönöm:)

Érzem Az Erőt Testvér!!

#454 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 25. 20:56

Idézet

Sziasztok
nem tudnátok még olyan filmeket ajánlani mint a Meztelen dobos?Nemrég jacksperrow ajánlotta a Tenachious D-t miután megnéztem még jobban megtetszettek az ilyen filmekKép szóval ha tudnátok ajánlani valami állat filmt azt előre is köszönöm:)
Tessék, itt vannak, hogy mikbe játszott: http://www.port.hu/p...&i_county_id=-1 Ezek közül innen inkább a Rock sulit ajánlanám, vagy a Trópusi Vihar-t:)

#455 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 25. 21:00

Idézet

Idézet

Sziasztok
Tessék, itt vannak, hogy mikbe játszott: http://www.port.hu/p...&i_county_id=-1 Ezek közül innen inkább a Rock sulit ajánlanám, vagy a Trópusi Vihar-t:)
A trópusi vihar eszméletlen jó film! Azt kötelező megnézni. Tele van hasfalszaggató poénokkal, akciókkal és remek a sztorija, amire még rátesz egy lapáttal a tökéletes színészi játék. Imádom azt a filmet.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#456 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 25. 21:03

Idézet

Idézet

Idézet

Sziasztok
A trópusi vihar eszméletlen jó film! Azt kötelező megnézni. Tele van hasfalszaggató poénokkal, akciókkal és remek a sztorija, amire még rátesz egy lapáttal a tökéletes színészi játék. Imádom azt a filmet.
Az esti premierről úgy jöttem haza, hogy mekkora film meg minden, múltkor megnéztük haveromékkal, az elején még röhögtünk (a néger beszédstílusán, sztem az a legjobb az egész filmbe) aztán utána márcsak ültünk és bambultunk és inkább úgy döntöttük, hogy kikapcsoljuk...de, aki még nem látta, az nézze meg! :Đ (ez csak az én véleményem volt a filmről, ettől függetlenül, még vkinek [for example: neked bete] még bejöhet :-D)

#457 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 28. 17:42

Lesz Inglorious Basterds (Becstelen Brigantyk) Cooltúra a GK-n? :Đ Igen tervezem megnézni, csak most annyi jó cím jön...

Vagy esetleg ha valaki írna róla pár sort, megköszönném...

#458 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 28. 18:25

Idézet

Lesz Inglorious Basterds (Becstelen Brigantyk) Cooltúra a GK-n? :Đ Igen tervezem megnézni, csak most annyi jó cím jön...

Vagy esetleg ha valaki írna róla pár sort, megköszönném...
szerintem 100%, hogy lesz róla cikk.
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#459 Felhasználó inaktív   jacksperrow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 31. 06:26

szerintetek érdemes megnézni az X.akták-hinni akarok című filmet? vagy nem egy nagy durranás?

#460 Felhasználó inaktív   whabaky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 31. 07:16

Idézet

szerintetek érdemes megnézni az X.akták-hinni akarok című filmet? vagy nem egy nagy durranás?
Szerintem nem veszítesz vele... Nem sokszor (3x-4x) láttam, de szerintem jobb mint a másik X film :Đ

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.