HWSW Informatikai Kerekasztal: Mirror's Edge - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mirror's Edge

#201 Felhasználó inaktív   torppapa5 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 25. 16:03

Valaki tudna nekem segíteni aki kijátszotta már a Mirrors Edge-t? A végével kapcsolatban lenne kérdésem. Amikor megy a stáblista egy hapsi valamit elkezd mondani. És az érdekelne hogy mit mond, mert nem nagyon értem. Csak angolul tudok vele játszani (X360). Tudja valaki hogy mit mond a hapsi? Aki tudja légyszi írja le mert nagyon érdekel a történet.

#202 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 05. 22. 21:21

http://www.flickr.co...ith/3484870622/
Kép
Kép
Kép

#203 Felhasználó inaktív   Bins 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 21:53

Hali! Tudna nekem segíteni valaki? Annál a résznél járok mikor megöltem a birkózó csávót most nem ugrik be a neve de valam R betűs és a lényeg hogy után a három kommandós le kell csapni egy épületben de hiába csapom le őket faith belassul és miután bemegyek a liftbe felugruk a tetejére az elkezd lefele menni és faith meghal-.- egyszerűen nemtom megcsinálni... pls segítsetek hogy ilyenkor mi van?!!KépKép
Mindíg van két lehetőség.........Vagy nincs.

#204 Felhasználó inaktív   The FreeMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 02. 12:45

Üdv! A játék most épp akciós egy helyen és a megjelenés óta szeretném ezt a játékot, de a gépigény aggaszt. Bár ha Unreal3-on fut akkor nem lesz gond, de mégis inkább megkérdezem. A gépem Celeron D 3 GHz, 1.5 GB RAM, Geforce 8600 GT. Ez elég legalább a közepes grafikához? Ha a PhysX nem megy nem bánom
A háború: béke
A szabadság: szolgaság
A tudatlanság: erő

#205 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 02. 12:50

Idézet

Üdv! A játék most épp akciós egy helyen és a megjelenés óta szeretném ezt a játékot, de a gépigény aggaszt. Bár ha Unreal3-on fut akkor nem lesz gond, de mégis inkább megkérdezem. A gépem Celeron D 3 GHz, 1.5 GB RAM, Geforce 8600 GT. Ez elég legalább a közepes grafikához? Ha a PhysX nem megy nem bánom
Nyugi nekem gyengébb géppel nem szaggatatott semmit és az több volt mint közepes grafika Kép
Kép

#206 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 02. 12:56

Idézet

Hát szerintem tölts le előtte valami demót. Ram egy picit gázos, de alacsonyabban megfelel, a proci az jó, és a videókártya hány megás?

szerk: Bár nekem ilyen géppel med-high-on elment:

Intel P4 3.4GHZ OC
GForce 8600GT 512 MB
2 GB Ram

szerk2: Javaslom még a Can You Run It? progit, googléba első találatra kidobja.

#207 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 08. 02. 13:01

Nekem low-med grafikán ment el simán ilyen gépen:
Intel pentium 4 - 2,6 ghz
Sapphire radeon x1600 pro 512 mb
1,5gb ram

#208 Felhasználó inaktív   The FreeMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 02. 17:46

Idézet

Idézet

Hát szerintem tölts le előtte valami demót. Ram egy picit gázos, de alacsonyabban megfelel, a proci az jó, és a videókártya hány megás?

Intel P4 3.4GHZ OC
GForce 8600GT 512 MB
2 GB Ram

Csak 256 MB-os, a Can you run it? szerint a minimum meg van hozzá. Az ajánlot failed. Fura, mert pl. az UT3-hoz meg bőven meg van a gépem. XD
Egyébként az Unreal3-as játékok - ugye ez is UE 3.0-on fut?- nálam szépen futnak, a BioShock majdnem teljes grafikán és csak sok Splicer felbukkanásakor szagatt kicsit.

#209 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 02. 17:51

Idézet

Idézet

Idézet

Intel P4 3.4GHZ OC
GForce 8600GT 512 MB
2 GB Ram

Csak 256 MB-os, a Can you run it? szerint a minimum meg van hozzá. Az ajánlot failed. Fura, mert pl. az UT3-hoz meg bőven meg van a gépem. XD
Egyébként az Unreal3-as játékok - ugye ez is UE 3.0-on fut?- nálam szépen futnak, a BioShock majdnem teljes grafikán és csak sok Splicer felbukkanásakor szagatt kicsit.
Bizony. Nekem pont a UT3 engine játékokkal van a bajom, lehet azért meg 10 verzióval előtti a driverem.. ki tudja? a Gears of War 4-5 fps-el fut, pedig bőven megvan a rendszerkövetelmény, az UT3 minimum és ajánlott között van, úgy is 10 fps-el megy, a Bioshock is gyatra..

#210 Felhasználó inaktív   The FreeMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 24. 13:40

Á, azóta nem is volt aktív a topic. Remény! Megvan a játék, eredeti, US lemez. Van egy gond, ami már az UT3-nál is felbukkant - Steaam free week alatt tesztelve - hogy a betöltésnél egy Bink vidit játszana be, de pár mp-en belül leakad, mint a bakelit. Még nem próbáltam minden általam ismert lehetőséget, de gondolta rákérdzek hátha mással is előfodult és va rá megoldás. Telepítettem a 1.01. patchet is, talán nem kellett volna.

EDIT: Oké, megoldva. A DXdiagban kellett levennem a hang gyorsítás, illetv kikapcsolnom. Fránya hangkártya. :Đ
A játék isteni, mint éreztem. A textúrák és a színek már-már olyan erősek, hogy megvakítanak.Kép Pedig csak mediumon van a grafika.

#211 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 28. 20:10

Hogy kell kicsinálni a sárgafogú öltönyös pasast?

#212 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 28. 20:27

Idézet

Hogy kell kicsinálni a sárgafogú öltönyös pasast?
Amikor végleg lelökne a tetőröl, akkor nagyonfigyelj a kezében lévő botra és ha vörössé válik akkor nyomd meg azt a gombot, amivel el szoktad venni a fegyvert az ellenféltől.

#213 Felhasználó inaktív   The FreeMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 17:47

Végre sikerült végig vinnem! többször elakadtam, nem is az út megtalálása mint annak kivitelezése miatt. Szóval nem mondanám könnyű játéknak, főleg FPS fanoknak. Egyébként az egészet összevetve nem rossz játék, a játékmenet egyedi és hangulatos. A grafika és a design elképesztő, már túl tökéletes, de ezt is akarták sugallni a készítők. A színek, a formák... Csak mediumon, 2xAA, 1440x900 felbontáson is olyan élesek és kontrasztosak a textúrák, hogy majd kiégették a szemem. :Đ A zene is tetszik, bár csak a végcím alatt szól a "Still Alive", szinte mintha a zenéhez lett volna igazítva a játék és nem fordítva. Az átvezető animácók érdekesek, hogy ennyire... anime-s stílusúak. Bár full grafikán gyaníom a játék is hasonlóan rajzfilmes stílusú. Nem csoda, ha sokan abban a hitben voltak, hogy a Source Engine-re épült, mert hirelen nagyon TF2 feelingű a grafika. A sztorira sem tudok rosszat mondani, laikusnak elég egyszerű tűnik, de kicsit mélyebbre kell nézni. Egy kicsit loptak Orwelltől és innen-onnan, de az összkép egyedi. Számomra hasonlóan egyedi hangulatú és látványvilágú játék, mint a BioShock.

#214 Felhasználó inaktív   The FreeMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 07. 16:44

Lenne pár kérdésem a DLC-vel kapcsolatban. Először is, hogy megéri-e.Kép A lényeg, hogy EA Download Managerrel regeljem a játékom? Vgy anélkül is le tudom tölteni, és ha igen utána az elmenthető vagy kell valami aktivációs EA nyavalya hozzá? Ha mégse mentenném bármikor letölthető újra vagy így a legegyszerűbb eltapsolni 7 eurót?
Köszi a válaszokat.

#215 Felhasználó inaktív   szubmanitu 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 03. 12:51

SzevasztokTudna valaki nekem abban infót adni:Az uccsó pályán nemtok kimenni a tetőre.Nem tudom a szervert hazavágni.plsKép

#216 Felhasználó inaktív   crysis the best 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 03. 12:56

Idézet

Szevasztok Tudna valaki nekem abban infót adni: Az uccsó pályán nemtok kimenni a tetőre. Nem tudom a szervert hazavágni. pls Kép
ha jól emlékszem (de nem biztos) minden fehér nagy kockát szét kell lőni ! aztán utána tovább tudsz menni !

#217 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 03. 14:38

Idézet

Idézet

Szevasztok Tudna valaki nekem abban infót adni: Az uccsó pályán nemtok kimenni a tetőre. Nem tudom a szervert hazavágni. pls Kép
ha jól emlékszem (de nem biztos) minden fehér nagy kockát szét kell lőni ! aztán utána tovább tudsz menni !
Nem kell mindet, csak mind a 4 sarkon egyet. Ha viszont meg akarod csinálni azt az achievementet/trófeát hogy lövés nélkül viszed végig a játékot, csak rohangálj a kockák körül és az ellenfelek szétlövik.Egyébként ha bármi kérdésed van a játékkal kapcsolatban,(az uccsó pályán vagy, szal nem hiszem hogy lesz) szólj! Kb. 8x végigvittem Kép
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#218 Felhasználó inaktív   szubmanitu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 03. 19:30

hálásan köszike

az 1ik legfaintosabb játék amit valaha is szerkesztettek

#219 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 03. 19:30

Idézet

hálásan köszike

az 1ik legfaintosabb játék amit valaha is szerkesztettek

Szerintem is Kép
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#220 Felhasználó inaktív   szubmanitu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 06. 00:43

Kyuubi

Megvannak neked a táskák,nem tudnál ez ügybe is segíteni?

Meg tok valahonnan szellemeket tölteni a legjobb idők érdekében?

thx

Téma megosztása:

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.